2014 Aralık Anneleri

bende aynını düşünüyordum belki ilk üç ay dedim en iyisi olsun sonra bim den alayım ya çok zengin olsam neyse derim ama eşimi bütçemi düşünmek zorundayım

bende aynını düşünüyordum belki ilk üç ay dedim en iyisi olsun sonra bim den alayım ya çok zengin olsam neyse derim ama eşimi bütçemi düşünmek zorundayım
Canım birazda bizim kızlar yönlendirecek bizi ... Ama bak suan 33 falan marketlerde ben Ankara'da 25 buldum önceden . Birazda ilk zamanlar araştırmacı olucaz .. Valla herseyi nette araştırıyorum zaten çalışmıyorum bu anlamda faydam olsun dıyorum eşime ..napalım düşüncez bütçeyi

Kızlar nasılsınız.. herkes iyidir umarım.. biz iyiyiz ara ara kasılmalarımız oluyo alıştırma kasılmaları galiba.. hazırlıklarımız çok da iyi gitmiyo ama daha beşiği kurcaz.. çamaşırlar yıkancak utulencek daha alışveriş eksiklerimiz var.. neyse allah sağlık sıhhat versin olur hersey allahın izniyle... hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

kız bimdeki bez 23tl 25e bulduysan stokla valla. nerede hangi markette bende düşeyim peşine indirimin. yarın bi gidicem bim e araştırma yapıcam. bir de internette çok yorum var kimine yaramış kimine yaramamış bizde tüm kızlar burada paylaşa paylaşa anlıcaz dediğin gibi

Canım ankaradayız biz . Burada yazmış Elif , dün babymall Mağazası'ndan 28e almış arkadas . Bide Ankara'da başka bi markette bu fiyata . Ya tecrubrsşzlikte kötü . Ben önceden premıum , 1ve 2 numaradan bi paket aldım da nasıl olur gelişimi hangi numaradan kaç paket lazım onuda kestırtmıyom ki

Kızlar herkese iyi akşamlar...
Bugün yine yogun bir gündü benim için. Sabah kahvaltısına dışarı çıktık, yıldız korusunda biraz yuruyus sonra eşim fotograf cekimleri yaptı. Oldukça neşeli ve güzel geçti. Çok yoruldum.
Dönüşte bebeğimize gece lambası aldık. Çok begenerek aldım. Mavi ayıcık şeklinde resmini koyuyorum
uyku seti ve oda takımı ayıcık konseptli olduğu için tamamlayacak. Sizce nasıl

hastaneye götürmek için ufak hurclar aldım. bir de biberondu emzikti aldıgım beslenme ürünlerini koyacagım kilitlenebilen buyuk saklama kabı 2 adet, bri mutfakta durur biri yedekleri için dolabında.

Eklentiler

• lamba.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 101

sanemin iyi olmadığını ben de duydum birçok kişiden. melisa daha iyi bence.

Off kizlar bu mide yanmasi ve kasinti beni öldürecek, cuma gunu yine gittim dr'a batin ultrasonu cekildi temiz cikti ama kendi dr um gebelik kolestozu olabilir cok kasinirsan gel yatis yapabiliriz dedi. Mide yanmasina gelince artik su bile icsem midem yaniyor reny gaviscon artik hicbirsey fayda etmiyor. Burnumda tikandi nefes almakda bile gucluk cekiyorum ya(

Yarım bardak pastörize süt iç canım, benim akşam yemeklerinden sonra midede ağrı ve yanma oluyor sütü içtikten sonra 5dk içinde geçiyor. Bi dene istersen sende

Birde nefes alamama olayıma şu burun bantları varya mentollüsünü takıyorum yatmadan, herhangi bir zararı yokmuş aylardır kullanıyorum, gunduz nefes alamazsam eğer çok az burun girişime vicks sürüyorum

Canim mide yanmanin azalmasi gerekirdi. Ben de 37 deyim ve sanirim asagi yerlesti kafasi. O yuzden yanma baya azaldi. Az once bisiler yememe ragmen yanma yok. Ama bende de cok fazla kasilma var. Hatta her kasildigimda cok canim yaniyo. Herkesin farkli farkli sorunlari var iste.. insallah seninki de tez zamnda gecer canm. Gaviscon ya da rennie yi acken icmelisin. Yksa pek bi faydasi olmuyo.

Benim haftam ilerde olmasina ragmen karnim hala asagiya inmedi ama kasilmalarim cok fazla. Sutu denedim ama hic fayda etmedi. Muz falan dediler oda ise yaramadi. Su bile icsem midem yaniyor reny tabletten gunde 6 , 7 tane iciyorum banamisin demiyor

cook şükür iyi canim. zaten diyorum ya yarin sabah son hapimi icip gidicem doktora. sali günü 36+0olucaz zaten yarin doktor ne dicek bakalim. umarim normal dogumla kazasiz belasiz dünyaya getiririm kuzumu

Kizlar sabah beri yazicam vakit bulamadim sabah sancim basladi zaten vardi ama sik sik gelmeyw baslayinca takip ettim 7-8 dk bir duzenki geliyordu ama kisa suruyodu bi anda bu kadar sıklıkla gelmemesi gerekli diye düşündüm ve takip etmeye devam ettim bi saat oldu gecmedi hastaneye geldim direk ultrasona aldilar haftasina kilisune baktılar 2.5 kg olmus ams 35 . Hafta erken dediler serum taktilar nstye aldilar sancilarim dogum sancisi sonea altran muayene ettiler henuz acilma yok ama sancilar dvm ederse dogum başlayabilir dediler 3kg serum yedim yine yokk nidilat yazdi dr eczanelerde bulamadik uretimi yokmus sobra geldik dedikk kendileri bulup 20dk da bir 3 adet verdiler sonra 6 saate dustu ciger gelistirici yaptilar bi doz saat birde gene vyrcaklarmis sancilarim suan biraz azalmus gibi ama hala yatiyorum cikarmiyolarr buzden hbrler bu kadar daha ne kadar durur bilmiyorum dogarsada kuvese gitmez inss bakalim 5. Benmi olcamm

Yarım bardak pastörize süt iç canım, benim akşam yemeklerinden sonra midede ağrı ve yanma oluyor sütü içtikten sonra 5dk içinde geçiyor. Bi dene istersen sende
Denedim cnm denemedigim sey kalmadi uzandigim gibi yanmalar dahada artiyor gecenin bu saati evde kıvranarak dolaniyorum inan

İnsallah kuzucuğun birkac hafta daha dayanir ama dayanmasada korkma annesi kilosu fena degil bu saatten sonra kurtarirlar kendilerini, hastanede en fazla birkac gun tedbir amacli belki yatirip cikarirlar..

merhabalarrr... sizden böyle haberler duydukça panikliyorum. çünkü ben mi çok hiperaktifim yoksa bi sorun mu var çünkü bugün bütün gün kayınvalidemle evi altını üstüne getirdik halılar yıkamadan geldi perdeleri söktük yıkadık taktık ütülerimi yaptım kayınvalidem süpürdü ben sildim... camlarımı sildik kısacası evi ayağa kaldırdık evet yoruldum ama bu kadar işi yapınca normal insanda yorulur zaten... bide mide yanması geçire arkadaşlara tavsiyem protinum diye bi hap verdi benim doktorum en fazla yarım saat sürüyor normalde günde 1 ad dedi ama ben yanma oldukça kullanıyorum... bide bu kasılmalarınız nasıl acaba bi tarif etseniz çünkü benimde ara ara ağrım oluyor ama hafif bi şekilde geçiyor. sadece çatı kemiklerim ağrıdığında çok canım acıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…