Kizlar sabah beri yazicam vakit bulamadim sabah sancim basladi zaten vardi ama sik sik gelmeyw baslayinca takip ettim 7-8 dk bir duzenki geliyordu ama kisa suruyodu bi anda bu kadar sıklıkla gelmemesi gerekli diye düşündüm ve takip etmeye devam ettim bi saat oldu gecmedi hastaneye geldim direk ultrasona aldilar haftasina kilisune baktılar 2.5 kg olmus ams 35 . Hafta erken dediler serum taktilar nstye aldilar sancilarim dogum sancisi sonea altran muayene ettiler henuz acilma yok ama sancilar dvm ederse dogum başlayabilir dediler 3kg serum yedim yine yokk nidilat yazdi dr eczanelerde bulamadik uretimi yokmus sobra geldik dedikk kendileri bulup 20dk da bir 3 adet verdiler sonra 6 saate dustu ciger gelistirici yaptilar bi doz saat birde gene vyrcaklarmis sancilarim suan biraz azalmus gibi ama hala yatiyorum cikarmiyolarr buzden hbrler bu kadar daha ne kadar durur bilmiyorum dogarsada kuvese gitmez inss bakalim 5. Benmi olcamm
sende bendensin canim suan tamamen ayni durumdayiz. en son cuma günü acilmam yoktu bakalim yarin yinr muayene olurmu acaba?Kizlar sabah beri yazicam vakit bulamadim sabah sancim basladi zaten vardi ama sik sik gelmeyw baslayinca takip ettim 7-8 dk bir duzenki geliyordu ama kisa suruyodu bi anda bu kadar sıklıkla gelmemesi gerekli diye düşündüm ve takip etmeye devam ettim bi saat oldu gecmedi hastaneye geldim direk ultrasona aldilar haftasina kilisune baktılar 2.5 kg olmus ams 35 . Hafta erken dediler serum taktilar nstye aldilar sancilarim dogum sancisi sonea altran muayene ettiler henuz acilma yok ama sancilar dvm ederse dogum başlayabilir dediler 3kg serum yedim yine yokk nidilat yazdi dr eczanelerde bulamadik uretimi yokmus sobra geldik dedikk kendileri bulup 20dk da bir 3 adet verdiler sonra 6 saate dustu ciger gelistirici yaptilar bi doz saat birde gene vyrcaklarmis sancilarim suan biraz azalmus gibi ama hala yatiyorum cikarmiyolarr buzden hbrler bu kadar daha ne kadar durur bilmiyorum dogarsada kuvese gitmez inss bakalim 5. Benmi olcamm
Birde nefes alamama olayıma şu burun bantları varya mentollüsünü takıyorum yatmadan, herhangi bir zararı yokmuş aylardır kullanıyorum, gunduz nefes alamazsam eğer çok az burun girişime vicks sürüyorum
Kizlar sabah beri yazicam vakit bulamadim sabah sancim basladi zaten vardi ama sik sik gelmeyw baslayinca takip ettim 7-8 dk bir duzenki geliyordu ama kisa suruyodu bi anda bu kadar sıklıkla gelmemesi gerekli diye düşündüm ve takip etmeye devam ettim bi saat oldu gecmedi hastaneye geldim direk ultrasona aldilar haftasina kilisune baktılar 2.5 kg olmus ams 35 . Hafta erken dediler serum taktilar nstye aldilar sancilarim dogum sancisi sonea altran muayene ettiler henuz acilma yok ama sancilar dvm ederse dogum başlayabilir dediler 3kg serum yedim yine yokk nidilat yazdi dr eczanelerde bulamadik uretimi yokmus sobra geldik dedikk kendileri bulup 20dk da bir 3 adet verdiler sonra 6 saate dustu ciger gelistirici yaptilar bi doz saat birde gene vyrcaklarmis sancilarim suan biraz azalmus gibi ama hala yatiyorum cikarmiyolarr buzden hbrler bu kadar daha ne kadar durur bilmiyorum dogarsada kuvese gitmez inss bakalim 5. Benmi olcamm
Benim haftam ilerde olmasina ragmen karnim hala asagiya inmedi ama kasilmalarim cok fazla. Sutu denedim ama hic fayda etmedi. Muz falan dediler oda ise yaramadi. Su bile icsem midem yaniyor reny tabletten gunde 6 , 7 tane iciyorum banamisin demiyor
canim bende senin gibi nerdeyse 3 dk 1 kasiliyodum doktorum bu hizla gidersen dogurursun dedi bol bol yat dinlen.Canim bnm de karnim gorunurde asagida degil. O herkeste olmaz. Ama ben asagida hissediyorum.bikini bolgemin bacagimla birlesen kisminda pitir pitir hareketleri var elleriyle yapiyo galiba. Biraz da korkuyorum. Bu kadar kasilmaya bi haftaya dogurursun diyolar. Mesela karnimin sag tarafi kasiliyo geciyo bu sefer obur taraf kasiliyo. Yani surekli kasilmam var. Sende de boyle mi? Bu arada patlamis misir yesene. Midenin aci suyunu alir. Bana iyi geliyo mesela.
Patlamis misiri bir haftadir hergun canim istediginden yiyorum yerken sıkıntı yok yiyip uzandiktan sonra mahvediyor bu yanma olayiCanim bnm de karnim gorunurde asagida degil. O herkeste olmaz. Ama ben asagida hissediyorum.bikini bolgemin bacagimla birlesen kisminda pitir pitir hareketleri var elleriyle yapiyo galiba. Biraz da korkuyorum. Bu kadar kasilmaya bi haftaya dogurursun diyolar. Mesela karnimin sag tarafi kasiliyo geciyo bu sefer obur taraf kasiliyo. Yani surekli kasilmam var. Sende de boyle mi? Bu arada patlamis misir yesene. Midenin aci suyunu alir. Bana iyi geliyo mesela.
canim bende senin gibi nerdeyse 3 dk 1 kasiliyodum doktorum bu hizla gidersen dogurursun dedi bol bol yat dinlen.
İnsallah kuzucuğun birkac hafta daha dayanir ama dayanmasada korkma annesi kilosu fena degil bu saatten sonra kurtarirlar kendilerini, hastanede en fazla birkac gun tedbir amacli belki yatirip cikarirlar..
hayırlısı olsun canım, inşallah sağ salim alacaksın yavrunu kucağına.. bakalım 5. sen mi olacaksın yoksa az daha beklicek mi bebişko :)
sende bendensin canim suan tamamen ayni durumdayiz. en son cuma günü acilmam yoktu bakalim yarin yinr muayene olurmu acaba?
sagolun kizlar bakalim merakla bbekliyorum sanci degerim 100lerde nstde kimyager sen evdemisin hastanedemi canimAhh ahhh... 3 aydır burnum tıkalı geziyorum. Otrivin bebeyle rahatlıyorum.Alerjik burun akıntısı, sabah hapşurukları, burun kaşıntıları, vücut kaşıntıları ne ararsan var bende. Gebelik alerjisiymiş ve gebelerin%20 sinde görülebilirmiş. O da bana denk geldi. Çok sıkıntılıyım kızlar. 20 kg. aldım o da çok sıkıntı veriyor. Son 5 hafta..
Ah kuzuuuumm daha minik annesi 2 hafta daha dayansın kuzucuğun, büyüsün azıcık daha...
cook şükür iyi canim. zaten diyorum ya yarin sabah son hapimi icip gidicem doktora. sali günü 36+0olucaz zaten yarin doktor ne dicek bakalim. umarim normal dogumla kazasiz belasiz dünyaya getiririm kuzumu
Cnm benim baya kilo almişsin sende gebelik alerjisi hapsurma falan degil ama kasinma bende ve birkac arkadasda daha var ve gebelik kolestazimi neymis bu dr ar pek hoslanmiyo bu durumdan banada cok kasinirsan gel yatis yapalim dedi. Kollarim ve bacaklarimi gorunce adam sok oldu zaten her tarafini kasimaktan kanattim yara bere icinde..Ahh ahhh... 3 aydır burnum tıkalı geziyorum. Otrivin bebeyle rahatlıyorum.Alerjik burun akıntısı, sabah hapşurukları, burun kaşıntıları, vücut kaşıntıları ne ararsan var bende. Gebelik alerjisiymiş ve gebelerin%20 sinde görülebilirmiş. O da bana denk geldi. Çok sıkıntılıyım kızlar. 20 kg. aldım o da çok sıkıntı veriyor. Son 5 hafta..
Ah kuzuuuumm daha minik annesi 2 hafta daha dayansın kuzucuğun, büyüsün azıcık daha...
Patlamis misiri bir haftadir hergun canim istediginden yiyorum yerken sıkıntı yok yiyip uzandiktan sonra mahvediyor bu yanma olayiaynen benimde bikini bolgesine baski yapiyo cuma gunu kontrole gittigimde nst ye bagladilar bisey cikmadi ama benimde surekli sol tarafda kasilmalar oluyor. Asagi kasiklara dogru bir sanci vuruyor, belimede ara ara bu sanci gelip gidiyor. doguraydik bir sag salimde kurtulaydik dayanamiyorum artk ben
Cnm benim baya kilo almişsin sende gebelik alerjisi hapsurma falan degil ama kasinma bende ve birkac arkadasda daha var ve gebelik kolestazimi neymis bu dr ar pek hoslanmiyo bu durumdan banada cok kasinirsan gel yatis yapalim dedi. Kollarim ve bacaklarimi gorunce adam sok oldu zaten her tarafini kasimaktan kanattim yara bere icinde..
evdeyim canim 3 doz ciğer geliştirici oldum cumadan beri nidilat kullaniyorum. yarin 11:45de randevum var bakalım neler olucak.sagolun kizlar bakalim merakla bbekliyorum sanci degerim 100lerde nstde kimyager sen evdemisin hastanedemi canim
evdeyim canim 3 doz ciğer geliştirici oldum cumadan beri nidilat kullaniyorum. yarin 11:45de randevum var bakalım neler olucak.
evdeyim canim 3 doz ciğer geliştirici oldum cumadan beri nidilat kullaniyorum. yarin 11:45de randevum var bakalım neler olucak.
anladm cnm ben hastanedeyim daha bi doz vurdular bakalim demekbdaha vuracaklarAyy azcik daha beklesin bebis insallahh canim.
elifaltunn canim cok gecmis olsun. Rabbim hayirlisi neyse onu versin
canım hayırlısı neyse oyle olur inşallah.. dr benımde 34. haftamdayım gecenlerde sancım cıktı .. korktuk tabi erken dogum olursa diye , korkmayın artık bebekler gelişimini tamamladı bu haftadan sonra dogsalarda cok kötü değil dedii. umarım durabildigi kadar durur annesi karnında ... guzel haberlerini beklıyoruzKizlar sabah beri yazicam vakit bulamadim sabah sancim basladi zaten vardi ama sik sik gelmeyw baslayinca takip ettim 7-8 dk bir duzenki geliyordu ama kisa suruyodu bi anda bu kadar sıklıkla gelmemesi gerekli diye düşündüm ve takip etmeye devam ettim bi saat oldu gecmedi hastaneye geldim direk ultrasona aldilar haftasina kilisune baktılar 2.5 kg olmus ams 35 . Hafta erken dediler serum taktilar nstye aldilar sancilarim dogum sancisi sonea altran muayene ettiler henuz acilma yok ama sancilar dvm ederse dogum başlayabilir dediler 3kg serum yedim yine yokk nidilat yazdi dr eczanelerde bulamadik uretimi yokmus sobra geldik dedikk kendileri bulup 20dk da bir 3 adet verdiler sonra 6 saate dustu ciger gelistirici yaptilar bi doz saat birde gene vyrcaklarmis sancilarim suan biraz azalmus gibi ama hala yatiyorum cikarmiyolarr buzden hbrler bu kadar daha ne kadar durur bilmiyorum dogarsada kuvese gitmez inss bakalim 5. Benmi olcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?