2014 Aralık Anneleri

Kizlar burnum tikali ve geniz akintim cok fazla.Gebelik öncesi de alerjik burun akintim vardi simdi yine azdi.Afedersiniz burnumu silerken siddetli silince vajinam kasiliyo,bebis sanki itiliyo.Ama temizlemezsem burnumu cok tikaniyorum
Tehlikeli mi acaba?.

Spreyin yokmu cnm? Yoksa tuzlu su cek burnuna

Yok kiz sumkurmekten tehlikeli olsa 3 haftadir oksuruyorum dogurmus olmam lazimdi

Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Şiddetli sirt agrisiyla geldim.
Gebelik zehirlenmesiyle hemen doguma aldilir.
Ayrintili yine yazarim
Canım Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olmasını dilerim

bende aynını düşünüyordum belki ilk üç ay dedim en iyisi olsun sonra bim den alayım ya çok zengin olsam neyse derim ama eşimi bütçemi düşünmek zorundayım
Ben de aynı şeyi düşünüyorum aslında. ilk 3 ay prima kullanırım sonra bime geçiş yaparım baktım olmuyo tekrar primaya dönerim. ama memnun kalırsam boşuna o kadar para vermeye gerek yok. biz de 2 öğretmeniz maaş belli işte.

İnş biraz daha sabreder bebişin. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.

Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Ayrintili yine yazarim
Gebelik zehirlenmesi nasıl oluyo? Geçmiş olsun. Bebeğin hayırlı olsun. İnş en kısa zamanda toparlar kendini.

Bugün acaip karışığım kızlar. az sonra dr.'a gidip iş göremez raporu alacağım ve memlekete doğru yolculuğa çıkacağım. Bi yandan 6 aydır göremediğim ailemi görmenin sevinci. bi yandan eşimden en az 2 ay uzakta yaşamanın hüznü. bi yandan uçakla seyahat edecek olmanın stresi. Bi yandan daha rahat koşullarda doğum yapacak olmanın rahatlığı... anlayacağınız duygu patlaması yaşıyorum. dua edin bana. yolculuğum rahat geçsin. sonuçta 2 saat uçakta kalacağım. Allah kaza bela göstermesin.

Bugün acaip karışığım kızlar. az sonra dr.'a gidip iş göremez raporu alacağım ve memlekete doğru yolculuğa çıkacağım. Bi yandan 6 aydır göremediğim ailemi görmenin sevinci. bi yandan eşimden en az 2 ay uzakta yaşamanın hüznü. bi yandan uçakla seyahat edecek olmanın stresi. Bi yandan daha rahat koşullarda doğum yapacak olmanın rahatlığı... anlayacağınız duygu patlaması yaşıyorum. dua edin bana. yolculuğum rahat geçsin. sonuçta 2 saat uçakta kalacağım. Allah kaza bela göstermesin.

inşşallah hayırlısıyla gider ailene kavuşursun canım.. Dikkat et kendine.rabbim sabrını versin.

Ayrintili yine yazarim

rabbim sağlıklı uzun ömür versin canım..

Kızlar gunaydın. Bi uykusuz gecenın sabahı daha. Bi komşumuz iki gun once isteklı sezeryanla dogum yaptı. Sütü az gelmiş mamaya başlamış cocuk aglıyo diye. Dogrumu bu tecrübeli annişler. Birde yalancı memeyı hemen vermelimiyiz. A bırde hangi mama kullanılmalıve gunde nekadar verılmeli konusu var tabi. Ah şu tecrübesizlik.

günaydın kızlar 34. haftadyım. bir şikayetim var. rahimde sancımı var desem kasılmamamı desem yoksa wc ıhtıyacımı çözemedim. bir huzursuzluğum var acıkcası :S normal mı

Canim gunaydin gebeliğin basindan 5. Ayina kadar burnumdan nefes alamadim üstelik günde yüz defa hapsiriyordum en az çok şükür simdi gecti.. İlaç kullanmak istemiyorsan kaynar suya limon kabuğuyla toz nane at kafana bi havlu geçirip onu solu buhar banyosu yap yani nefesini biraz acar. Burnunun ucuna nokta kadar vicks de surebilirsin bir şey olmaz. Bir de yatarken basini yüksekte tut sağa ya da sola donuk yat. Benden bu kadar:) geçmiş olsun..

Ayrintili yine yazarim
Ayy ayyy ay aralik bebisleri durmuyor:) hayirli olsun tatlim umarim bebegin de sen de iyisinizdir.. Anali babali buyusun inş..

[QUOTE="ozsen8279, post: 37706497, meetsinogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Ayrintili yine yazarim[/QUOTE]
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Bişey olmaz canım korkma.Benim hala arada kusmalarım oluyo.Şiddetli bi şekilde bebekleri itiyorum istemeden.Allahın izniyle bişey olmaz.Şuan bende de butun tıkanıklığı geniz yanması falan inşallah geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…