- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
canim tam olarak bilmiyorum ama önlem amacli yapildi. suanda 35+4üm.kacıncı haftada ciger gelişimi tamamlanıyor ki normalde,
kızlar bu arada Allah kolaylık versin agrı sancı cekenlere, ben de bişeyler oluyo yatınca ama pek anlamıyorum ne oldugunu
Spreyin yokmu cnm? Yoksa tuzlu su cek burnunaKizlar burnum tikali ve geniz akintim cok fazla.Gebelik öncesi de alerjik burun akintim vardi simdi yine azdi.Afedersiniz burnumu silerken siddetli silince vajinam kasiliyo,bebis sanki itiliyo.Ama temizlemezsem burnumu cok tikaniyorum
Tehlikeli mi acaba?.
Yok kiz sumkurmekten tehlikeli olsa 3 haftadir oksuruyorum dogurmus olmam lazimdiKizlar burnum tikali ve geniz akintim cok fazla.Gebelik öncesi de alerjik burun akintim vardi simdi yine azdi.Afedersiniz burnumu silerken siddetli silince vajinam kasiliyo,bebis sanki itiliyo.Ama temizlemezsem burnumu cok tikaniyorum
Tehlikeli mi acaba?.
Canım Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olmasını dilerimSùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Şiddetli sirt agrisiyla geldim.
Gebelik zehirlenmesiyle hemen doguma aldilir.
Ayrintili yine yazarim
Ben de aynı şeyi düşünüyorum aslında. ilk 3 ay prima kullanırım sonra bime geçiş yaparım baktım olmuyo tekrar primaya dönerim. ama memnun kalırsam boşuna o kadar para vermeye gerek yok. biz de 2 öğretmeniz maaş belli işte.bende aynını düşünüyordum belki ilk üç ay dedim en iyisi olsun sonra bim den alayım ya çok zengin olsam neyse derim ama eşimi bütçemi düşünmek zorundayım
İnş biraz daha sabreder bebişin. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.Kizlar sabah beri yazicam vakit bulamadim sabah sancim basladi zaten vardi ama sik sik gelmeyw baslayinca takip ettim 7-8 dk bir duzenki geliyordu ama kisa suruyodu bi anda bu kadar sıklıkla gelmemesi gerekli diye düşündüm ve takip etmeye devam ettim bi saat oldu gecmedi hastaneye geldim direk ultrasona aldilar haftasina kilisune baktılar 2.5 kg olmus ams 35 . Hafta erken dediler serum taktilar nstye aldilar sancilarim dogum sancisi sonea altran muayene ettiler henuz acilma yok ama sancilar dvm ederse dogum başlayabilir dediler 3kg serum yedim yine yokk nidilat yazdi dr eczanelerde bulamadik uretimi yokmus sobra geldik dedikk kendileri bulup 20dk da bir 3 adet verdiler sonra 6 saate dustu ciger gelistirici yaptilar bi doz saat birde gene vyrcaklarmis sancilarim suan biraz azalmus gibi ama hala yatiyorum cikarmiyolarr buzden hbrler bu kadar daha ne kadar durur bilmiyorum dogarsada kuvese gitmez inss bakalim 5. Benmi olcamm
Gebelik zehirlenmesi nasıl oluyo? Geçmiş olsun. Bebeğin hayırlı olsun. İnş en kısa zamanda toparlar kendini.Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Ayrintili yine yazarim
hayırlı olsun canım ayrıntılar i bekliyotuz iyi bak bebisineSùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Ayrintili yine yazarim
Canim gunaydin gebeliğin basindan 5. Ayina kadar burnumdan nefes alamadim üstelik günde yüz defa hapsiriyordum en az çok şükür simdi gecti.. İlaç kullanmak istemiyorsan kaynar suya limon kabuğuyla toz nane at kafana bi havlu geçirip onu solu buhar banyosu yap yani nefesini biraz acar. Burnunun ucuna nokta kadar vicks de surebilirsin bir şey olmaz. Bir de yatarken basini yüksekte tut sağa ya da sola donuk yat. Benden bu kadar:) geçmiş olsun..Kizlar burnum tikali ve geniz akintim cok fazla.Gebelik öncesi de alerjik burun akintim vardi simdi yine azdi.Afedersiniz burnumu silerken siddetli silince vajinam kasiliyo,bebis sanki itiliyo.Ama temizlemezsem burnumu cok tikaniyorum
Tehlikeli mi acaba?.
Ayy ayyy ay aralik bebisleri durmuyor:) hayirli olsun tatlim umarim bebegin de sen de iyisinizdir.. Anali babali buyusun inş..Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Ayrintili yine yazarim
Bişey olmaz canım korkma.Benim hala arada kusmalarım oluyo.Şiddetli bi şekilde bebekleri itiyorum istemeden.Allahın izniyle bişey olmaz.Şuan bende de butun tıkanıklığı geniz yanması falan inşallah geçer.Kizlar burnum tikali ve geniz akintim cok fazla.Gebelik öncesi de alerjik burun akintim vardi simdi yine azdi.Afedersiniz burnumu silerken siddetli silince vajinam kasiliyo,bebis sanki itiliyo.Ama temizlemezsem burnumu cok tikaniyorum
Tehlikeli mi acaba?.
Canım bişey sorucam hastaneden çıkınca bu emici külotların içine ekstradan ped mi koyucaz yoksa tek başına kullanıp atacak mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?