2014 Aralık Anneleri

Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Şiddetli sirt agrisiyla geldim.
Gebelik zehirlenmesiyle hemen doguma aldilir.
Ayrintili yine yazarim
Gözün aydın.İnşallah ikinizde iyisinizdir.Sırt ağrısı gebelik zehirlenmesi belirtisimi acaba?

Arkadaşlar mide yanması için size bi kocakarı formülü. 2 tane kuru nohutu az bi suyla yutuyorsunuz. esasınsa ben hiç sevmem bu tarz işleri lakin mide şuruplarının görüntüsünden bile hazzetmediğimden denedim. bebek görmeye gittiğimiz bi arkadaş önermişti (ki ikimiz de hemşireyiz ) ben 4-5 haftadır çok rahatım. denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

ben çikolatayı süslemek için çok fazla uğraşmayı düşünmüyorum arkadaşım, sadece oğlumun ismini (bulabilirsem tabii) yazıp güzel resimli bi tasarım yaparak o kağıda sarıcam. yapıştırmak için de pritt tarzı bişey düşünüyorum. bizim insanımız çikolatayı yer kağıdı da buruşturup atar, sonra içim yanmasın emeğime

Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Ayrintili yine yazarim
Gözün aydin cnm allah anali babali büyütsün. Musait olduginda ayrintili yaz dogum hikayeni, gebelik zehirlenmesi ile doguma aldilar demisssin sikayetin sadece sirt agrisimiydi yoksa baska sikayetin varmiydi?

bebek bezi konusunda benim fikrim: ilk anda kullanmak için bir paket hangi marka aklınıza yatıyorsa onu alın (ben primanın 2 numarasını aldım, önceki bebeklerim hep 4 kilo üzeri doğduğu için) her çocuğun bünyesi farklı ve bezlere tepkisi de farklı. Aynı dönemde doğum yapan arkadaşım molfixi çok severek kullandığı halde benim çocuğumda sızıntı yaptı. can bebeyi de primayı da çok severek kullandım mesela. huggies oğlumda pişik yapmıştı. kısacası ilk paket sizin tercihiniz, sonrası bebeklerimizin :)

Canim biliyosun kardesimin yeni 40i cikti. O simdilik mamayi 70 ccye 2 silme kasik koyuyor. Ama her bebegin olcusu farkli olurmus. Emzik vermeye yeni basladilar cunku bebek memede yasamak istiyo resmen. Doktor verin emzik demis cunku bebeklerde surekli emme refleksi var hep emmek istiyolar. Uyurken verilmemesi gerekiyo sadece. Emme krizi gelince sakinlesinceye kdr.

kesinlikle öyle.Benim kızımda prima harici bütün bezler pişik yaptı hemde öyle böyle değil bütün poposu kıpkırmızı oldu.Rahatlasın diye açık bırakırdım kaşırken kanatırdı yavrum.

Gözün aydin cnm allah anali babali büyütsün. Musait olduginda ayrintili yaz dogum hikayeni, gebelik zehirlenmesi ile doguma aldilar demisssin sikayetin sadece sirt agrisimiydi yoksa baska sikayetin varmiydi?
Bende aynı şeyi merak ettim.Çünkü gece sırt ağrısından uyuyamadım, nefes zor alıyodum.

Ayrintili yine yazarim
Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin :)

Ayrintili yine yazarim
Allah anali Babıali buyutsun canim inşallah 2nizde iyisinizdir

bende acele ettim gittim bi paket 1 numara aldım prima nın. ama keşke almasaydın diyor komşum. bime gidicem öğlen gibi bi bakıcam fiyatlara bi kaç kullananla da konuşucam nedir ne değildir diye. off ya insanın kafası fena karışıyor

Benim haftam ilerde olmasina ragmen karnim hala asagiya inmedi ama kasilmalarim cok fazla. Sutu denedim ama hic fayda etmedi. Muz falan dediler oda ise yaramadi. Su bile icsem midem yaniyor reny tabletten gunde 6 , 7 tane iciyorum banamisin demiyor
ben lansor hap alıyorum midem için. kullanım sınıfı B. yani gebeliğe zararı yok prof vermişti. yoksa duramıyorum yangınından renny 3 ten fazlası zarara dönüyor karbonat içerikli fazla yükleme oluyor

kızlar günaydın. bişey sorucam. bu lansinoh elektrikli göğüs pompasını alanlar. kaça aldınız? şimdi internette indirimde gösteriyor. 170 TL uygun mu acaba? piyasa fiyatını bilmiyorumda

ya ben surekli soda içiyorum zararlı mı

bende günde 1 ad içmeye çalışıyordum ama ayaklarımda çok ödem oluyordu doktorum tuzu azalt dedi ama ben tuzu çok sevdiğim için bırakamadım sadece normal değerlerde yedim sonra sağlık ocağına sordum onlarda sodayı bırakmamı söyledi vücutta su tutuyormuş bıraktım ve gerçekten ödem falan kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…