- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Gözün aydın.İnşallah ikinizde iyisinizdir.Sırt ağrısı gebelik zehirlenmesi belirtisimi acaba?Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Şiddetli sirt agrisiyla geldim.
Gebelik zehirlenmesiyle hemen doguma aldilir.
Ayrintili yine yazarim
ben çikolatayı süslemek için çok fazla uğraşmayı düşünmüyorum arkadaşım, sadece oğlumun ismini (bulabilirsem tabii) yazıp güzel resimli bi tasarım yaparak o kağıda sarıcam. yapıştırmak için de pritt tarzı bişey düşünüyorum. bizim insanımız çikolatayı yer kağıdı da buruşturup atar, sonra içim yanmasın emeğimeAhanda benden bi tane daha buldum :) bende lindt ten aldim cikolatayi bi tane denemelik bi tanesi 35 gram gelio..yiyince doyar insanlar yani :) sonraaaa cikardim ilk kati icinde gri aluminyum var onun ustune kardesim grafiker bisiler tasarladi basit sade ve sik bisi :) simdide renkli cikti alip uhu ile yapistircam denemelik yaptim super oldu..bideee sanada fikir olsun 100 tane kucuk dekorasyon emzigi aldim pembe..kurdele ve emzigi birlestirip bi kosesinede onu tutturcam bakalim emzikleri bekliom netten aldim en gec uc gune elimdd olur.yapinca paylasirim bendeI
Gözün aydin cnm allah anali babali büyütsün. Musait olduginda ayrintili yaz dogum hikayeni, gebelik zehirlenmesi ile doguma aldilar demisssin sikayetin sadece sirt agrisimiydi yoksa baska sikayetin varmiydi?Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Ayrintili yine yazarim
Kızlar gunaydın. Bi uykusuz gecenın sabahı daha. Bi komşumuz iki gun once isteklı sezeryanla dogum yaptı. Sütü az gelmiş mamaya başlamış cocuk aglıyo diye. Dogrumu bu tecrübeli annişler. Birde yalancı memeyı hemen vermelimiyiz. A bırde hangi mama kullanılmalıve gunde nekadar verılmeli konusu var tabi. Ah şu tecrübesizlik.
kesinlikle öyle.Benim kızımda prima harici bütün bezler pişik yaptı hemde öyle böyle değil bütün poposu kıpkırmızı oldu.Rahatlasın diye açık bırakırdım kaşırken kanatırdı yavrum.bebek bezi konusunda benim fikrim: ilk anda kullanmak için bir paket hangi marka aklınıza yatıyorsa onu alın (ben primanın 2 numarasını aldım, önceki bebeklerim hep 4 kilo üzeri doğduğu için) her çocuğun bünyesi farklı ve bezlere tepkisi de farklı. Aynı dönemde doğum yapan arkadaşım molfixi çok severek kullandığı halde benim çocuğumda sızıntı yaptı. can bebeyi de primayı da çok severek kullandım mesela. huggies oğlumda pişik yapmıştı. kısacası ilk paket sizin tercihiniz, sonrası bebeklerimizin :)
Bende aynı şeyi merak ettim.Çünkü gece sırt ağrısından uyuyamadım, nefes zor alıyodum.Gözün aydin cnm allah anali babali büyütsün. Musait olduginda ayrintili yaz dogum hikayeni, gebelik zehirlenmesi ile doguma aldilar demisssin sikayetin sadece sirt agrisimiydi yoksa baska sikayetin varmiydi?
Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin :)Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Ayrintili yine yazarim
Allah anali Babıali buyutsun canim inşallah 2nizde iyisinizdirSùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Ayrintili yine yazarim
bende acele ettim gittim bi paket 1 numara aldım prima nın. ama keşke almasaydın diyor komşum. bime gidicem öğlen gibi bi bakıcam fiyatlara bi kaç kullananla da konuşucam nedir ne değildir diye. off ya insanın kafası fena karışıyorCanım ankaradayız biz . Burada yazmış Elif , dün babymall Mağazası'ndan 28e almış arkadas . Bide Ankara'da başka bi markette bu fiyata . Ya tecrubrsşzlikte kötü . Ben önceden premıum , 1ve 2 numaradan bi paket aldım da nasıl olur gelişimi hangi numaradan kaç paket lazım onuda kestırtmıyom ki
ben lansor hap alıyorum midem için. kullanım sınıfı B. yani gebeliğe zararı yok prof vermişti. yoksa duramıyorum yangınından renny 3 ten fazlası zarara dönüyor karbonat içerikli fazla yükleme oluyorBenim haftam ilerde olmasina ragmen karnim hala asagiya inmedi ama kasilmalarim cok fazla. Sutu denedim ama hic fayda etmedi. Muz falan dediler oda ise yaramadi. Su bile icsem midem yaniyor reny tabletten gunde 6 , 7 tane iciyorum banamisin demiyor
ben lansor hap alıyorum midem için. kullanım sınıfı B. yani gebeliğe zararı yok prof vermişti. yoksa duramıyorum yangınından renny 3 ten fazlası zarara dönüyor karbonat içerikli fazla yükleme oluyor
soda zararlı değil ama çok içmek annenin sağlığını bozuyor midene zarar fazla gazlı. hatta sütten daha fazla kalsiyum var soda da ama günde 1 taneyi geçmeyin diyorlar. bir de meyveli sodalar soda grubuna girmiyorya ben surekli soda içiyorum zararlı mı
ya ben surekli soda içiyorum zararlı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?