Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Şiddetli sirt agrisiyla geldim.
Gebelik zehirlenmesiyle hemen doguma aldilir.
Ayrintili yine yazarim
Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Ayrintili yine yazarim
soda zararlı değil ama çok içmek annenin sağlığını bozuyor midene zarar fazla gazlı. hatta sütten daha fazla kalsiyum var soda da ama günde 1 taneyi geçmeyin diyorlar. bir de meyveli sodalar soda grubuna girmiyor
bende günde 1 ad içmeye çalışıyordum ama ayaklarımda çok ödem oluyordu doktorum tuzu azalt dedi ama ben tuzu çok sevdiğim için bırakamadım sadece normal değerlerde yedim sonra sağlık ocağına sordum onlarda sodayı bırakmamı söyledi vücutta su tutuyormuş bıraktım ve gerçekten ödem falan kalmadı
kızlar selam,
benim askıda kalan sorularım var hala bilen yok mu ya . siz ne aldınız. Şu depend hasta kulotunda real fit diye bişey var bi de standart var. hangisini almak lazım ?
ikincisi hastane bavuluna biberon koymalı mıyız? pompa koymalı mıyız.
bebege havlu koyacak mıyız?
kendimize havlu koyacak mıyız?
ben hasta bezi almadım depend kullan at da almadım.5 tane geniş iç çamaşırı koydum.Hasta bezini hastane veriyo bizim.Hastane çantasına biberon koydum her hastane şırangayla beslemiyo çünkü. Havl ilk dopumumda lazım olmamıştı o yüzden koymadım.Pompayıda ihtiyaç olursa evden getirtirim diye almıyorum yanıma.Ama benim evim hastaneye çok yakın bi eksik olduğunda eşim getirebilir.kızlar selam,
benim askıda kalan sorularım var hala bilen yok mu ya . siz ne aldınız. Şu depend hasta kulotunda real fit diye bişey var bi de standart var. hangisini almak lazım ?
Canım bu dogdugunda kucagına aldıgı an odasına cıkınca yalancı memeyı vermiş. Nezamn verilmeli. Kırkı çıkıncamı.Canim biliyosun kardesimin yeni 40i cikti. O simdilik mamayi 70 ccye 2 silme kasik koyuyor. Ama her bebegin olcusu farkli olurmus. Emzik vermeye yeni basladilar cunku bebek memede yasamak istiyo resmen. Doktor verin emzik demis cunku bebeklerde surekli emme refleksi var hep emmek istiyolar. Uyurken verilmemesi gerekiyo sadece. Emme krizi gelince sakinlesinceye kdr.
Kızlar ben gogus pompası almadm. Calışmayan anneler içinde gereklimiki.kızlar günaydın. bişey sorucam. bu lansinoh elektrikli göğüs pompasını alanlar. kaça aldınız? şimdi internette indirimde gösteriyor. 170 TL uygun mu acaba? piyasa fiyatını bilmiyorumda
ayy ne bilim keseyim oyleyse, ya midem gaz doluyo soda icince nefes alabiliyorum yoksa mdem gaz olunca cocuk bile susuyo hareket etmio , soda içince kendine geliyor. ya da yanlıslıkla afedersiniz gegirirsem sanki o rahatlıyo. ne ilgisi var anlamadım.
ozsen8279 hayırlı olsun güle güle buyut inşallah
kızlar selam,
Nasıl ya sırt ağrısı olunca gebelik zehirlenmesi mi oluyor? Başka şikayetin varmıydı? Benim de 2 gundur çok ağrıyor korktum şimdi randevum 2 hafta sonraSùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Ayrintili yine yazarim
bence gerekli değil o kadar ama en basitinden aldım ben canımm,hani şu her markeeette satılanlar varya onlardanKızlar ben gogus pompası almadm. Calışmayan anneler içinde gereklimiki.
Nasıl ya sırt ağrısı olunca gebelik zehirlenmesi mi oluyor? Başka şikayetin varmıydı? Benim de 2 gundur çok ağrıyor korktum şimdi randevum 2 hafta sonra
Bu arada geçmiş olsun canım, Rabbim bebişini analı babalı buyutsun inşallah, uzun sağlıklı ömür nasip etsin.
Ayrintili yine yazarim
sırt ağrısı hemen hemen her gebede olan bi şikayet canım. her sırtı ağrıyan gebelik zehirlenmesidir diye bi şey yok. mutlaka başka bi şeyden anlaşılmıştır o. ben doktora 2 defadır sırtım ağrıyo diyorum, hiç öyle bi şeyden şüphelenmedi. kas, mide, gaz, safra kesesi.. hepsi olabilir duruma göre. ağrıdığı yer de önemli.
Canim aslinda gebelik zehirlenmesindeki sirt agrisi normal sirt agrisi degil. Hani mide cok siddetli agrir yaa hani boyle midenin agrisi sirtina gecer. Genelde gida zehirlenmelerinde olur. Gebelik zehirlenmesinde de boyle oluyo galiba. Bnm gorumcem de 35 te dogum yapti bu sebepten. Ve hep midem agriyo sirtima geciyo agrisi derdi. Asiri tuzdan kacinin. Tuzlu yemek bile yapiyomus.
kızlar bebeğin aşağı indiğini nasıl anlıyorsunuz yada inmiş biri göbeğinin resmini koyabilir mi ben çok merak ediyorum acaba benim indi mi inmedi mi diye yani dışardan belli oluyor mu ?
doğrudur canım, zaten doğuran arkadaş da sırt ağrısından ağladığını, kaburgalarının ağrısından duramadığını söyleyip bu şikayetle hastaneye gitmiş. o kadar fazla ağrıyomuş demek. ama şöyle bi şey de var: ben doktora sırtımda tam olarak nerenin ağrıdığını gösterdim, mide de oraya vurabilir dedi, gaz ya da kas da olabilirmiş. ama mide olabilir demesine rağmen gebelik zehirlenmesinden bahsetmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?