2014 Aralık Anneleri

Bende de üst bacaklarımın ön kısmında küçük küçük sivilceler çıktı kaşımaktan, dün de sağ bileğimde 2 tane. Özellikle geceleri hatır hatır kaşınıyorum yaa.. Araştırayım bakim neymiş bu kolestaz...

Gebelik kolestazı belirtileri;
Yoğun kaşıntı. El ayası ve ayak tabanında hissedilir. Genelde son trimesterde başlar ve gebe açısından dayanılmaz boyutlara ulaşabilir.

Koyu renkli idrar.

Açık renkli dışkı.

Gözlerin ya da derinin sarı renkte olması.

Benim bu kadar yoğun bi kaşıntım yok kızlar, alerjik benimki doktora da gittim çünkü ben .. Burnumun devamlı tıkalı ve kaşınıyor olmasından uyuz gibi heryerim kaşınmaya başlıyor benim. Bu kolestaz bayağı ağır bi vaka.

Canım bu dogdugunda kucagına aldıgı an odasına cıkınca yalancı memeyı vermiş. Nezamn verilmeli. Kırkı çıkıncamı.

Dogar dogmaz icin cok erken canim. Daha cenesi okdr guclu degilki. Biraz anne memesini tanisin bilsin. Ondan sonra emzige gecsin. Calismicaksan pompa lazim degil bence.

Canim senin gunun benden onde. Cati muayenesi oldun mu? Yarin sabah olucam ben. Cok fena heyecanliyim yaa.. korkum da dar demesi.. insallah oyle bi durum yoktur ya pofff... bi de senden sut geldi mi? Ya da goguslerin sistiler mi? Bende hala hareket yok. Acaba dogumda mi dolarlar bilmiyorum ki.. bebegimi emzirmeyi cok istiyorum..

iki çeşit var. hangisi realfit mi normal mi ?

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/...depend-emici-kulot-realfit-kadin-orta-10-adet

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/15247746-32121-depend-emici-kulot-kadin-buyuk-8-li

pompayı ben de yedek canta yapayım o canta bizim için ihtiyaç olursa alacaklarımız cantası olacak. arabada dursun. Fazla bez olur fazladan camasır olur oraya ayrı bi stok yaparım belki. cunku cantada yer kalmaz bakalım kac gun kalcam.

soda içmezsem uykular haram olacak. biraz deneyeyim. az yesem daha iyi cok şişkolaştım ben gunde 2 tatlı sey hem meyve. nolcak bilmiyorum bunlar bana yasak zatennnnn.

havlu koyar da kullanmazsam bana kirlenmiş gibi gelecek bida kim ugrasacak. Dediğim gibi almayabilirim yanıma.
Alırsam da arabada duracak olan yedek cantamıza koyarım. Ufak bi havlu var a101 den aldıgım.

bebek bezi kac tane koymak lazım ki. max 2 gun kalacak olsak hastanede , ozel hastane ama verirler mi naparlar hiç bilgim yok .

kumaş agız mendili kumas ortu felan goturmek istemiyorum. hastanede kullan at ne varsa onları daha cok kullanmaya calısacagım.

bir de diyelim ki cocuk dogdu senden gelip hastane cıkısı mı istiyorlar. Hastane cıkısını giydirip getiriyorlar oyle mi. Ben fotograf felan cektirmek istiyorum da acaba o ilk hastane cıkısıyla bunu yapmak mumkun mu yani en cicilerini ilkin mi vermek lazım yoksa sonradan kendin giydirip o sekilde mi cekinmek lazım. Ben ne durumda olurum ayık mı olurum, perişan mı olurum sezeryan mı ne olurum bilmiyorum. Bi akıl verin

Geçmiş olsun canim.
Artik son haftalar. Az kaldi.
Benim mide yanmam dışında bir sıkıntım yok cok şükür.

hayır canım 36+2de yapmamıştı haftaya yaparız dedi, bi dahaki kontrolde yapacak. göğüslerimden de süt gelmedi. herkeste olmuyomuş o zaten, doğumdan sonraki birkaç gün içinde doluyomuş .

canım sen kafkasa baktın mı peki? kafkasta da varmış bebek çikolataları. çok güzelmiş. fiyatı nasıl acaba?

Benim evde bi madlen pelit stogum var. Bayramda cok fazla hediye geliyor Lokum da var. Onları bırakıp cikolata yaptırmak beni dusunduruyor. Acaba nasıl bişey yapsam hastaneye almasam da mevlude mi bıraksam cikolata alma işini?
sonucta belki gelen yakınlardan baska olmaz. Eğer alırsam Cevizağacı nda çok güzeller var fiyatı da diğer yerlerden pahalı değil.

hayır canım 36+2de yapmamıştı haftaya yaparız dedi, bi dahaki kontrolde yapacak. göğüslerimden de süt gelmedi. herkeste olmuyomuş o zaten, doğumdan sonraki birkaç gün içinde doluyomuş .

Ay insallah yaa sut gelsin de dogumda mi doluyo iki gun sonra mi doluyo hic farketmez. Bazilari diyo ki aaa seninkiler hala dolmadi mi benimkiler 6-7 aylikken kocaman olmuslardi sismislerdi ve sutum geliyodu.. benim de moralim bozuluyo.

Ay insallah yaa sut gelsin de dogumda mi doluyo iki gun sonra mi doluyo hic farketmez. Bazilari diyo ki aaa seninkiler hala dolmadi mi benimkiler 6-7 aylikken kocaman olmuslardi sismislerdi ve sutum geliyodu.. benim de moralim bozuluyo.

bi arkadasa doktoru 1 ay kala sut yapan humana still tea mi ne onermiş gunde 2 kere iciyormus. dogumdan sonra da cmeye devam etmiş. boyle bişey var mı

Canim eger evde fazlasiyla varsa hic alma derim yazik gunah.. ama ben de ceviz agacina baktim. Biliyosun oranin sekerlemelri cikolatalari cok guzel. Ben de ordan alicam. Ama sadece sekerleme lokum falan alip kavanozlara koyucam. Dogum yaptigim gun de esim gidip spesiyal kurabiye faln yaptiracak. Bebek cikolatasini mevlude biraktim ben.

benim bebişin kafası 2 hafta önden gidiyor o yüzden kanala oturmayacak diye çok tırsıyorum cnm benimde perşembe kontrolüm bende o zaman soracağım. bikini bölgemde haraket var mı çok farketmedim ama o bölgem şişti artık bende acaba indi mi diye merak ettim. benimde wc sıklaştı inşallah iniyordur aşağıya

bence de mevlude ozeneyim ben. spesyal kurabiye ne ola ki. üstü seker hamuru olan mı ?

Insallah iniyodur canim yaa cok istiyorum normal dogum yapmak.. kafasi idrar keseme bastiriyo hissediyorum. Idrarimi tutmasam kacar yani. Senin goguslerin doldu mu? Yani sistilerse hassaslik varsa sut doluyodur. Herkese soruyorum :)

canım sen kafkasa baktın mı peki? kafkasta da varmış bebek çikolataları. çok güzelmiş. fiyatı nasıl acaba?

bakmadım sedefcim ama vardır mutlaka, kafkasın şekerleri pastaları falan harika zaten. sitesine baktım sadece, sitede bebekler için özel bi şey yok. benim meselem alışverişe pek çıkamıyorum artık kendi başıma, eşimle haftasonu çıkabiliyoruz ama bugün yarın doğururum belki diye eksik kalmasın istiyorum. o yüzden netten sipariş ettim, zaten hemen aradılar, siparişim alınmış paketleniyomuş, bugün kargoya verilecek.

olur olur olumsuz düşünme. :) o bazılarına da bakma sen, herkes moral bozma peşinde :)

bi arkadasa doktoru 1 ay kala sut yapan humana still tea mi ne onermiş gunde 2 kere iciyormus. dogumdan sonra da cmeye devam etmiş. boyle bişey var mı

ben aldım o çaydan, henüz başlamadım ama içicem ben de evet. 1 ay kala değil de haftaya falan başlarım heralde, zaten 1 aydan daha az kaldı benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…