2014 Aralık Anneleri

doktor mu onerdi sana kendin mi icmek istiyorsun. Ben yarına alelacele randevu aldım burdakileri okudukca tırstım durumumu bilmek istiyorum. Gidince sorayım. ama ne zaman sorsam oneri yapmayan bi doktor sinir bozucu.

doktor mu onerdi sana kendin mi icmek istiyorsun. Ben yarına alelacele randevu aldım burdakileri okudukca tırstım durumumu bilmek istiyorum. Gidince sorayım. ama ne zaman sorsam oneri yapmayan bi doktor sinir bozucu.

doktora sormadım bunu, içenler var biliyorum, onun için aldım. doğumdan sonra da içiliyo. hatta benim doğum yapacağım hastanede doğumdan sonra içiriyolarmış zaten anneye. doğum paketinde yazıyordu.

bence de mevlude ozeneyim ben. spesyal kurabiye ne ola ki. üstü seker hamuru olan mı ?

Cok cesitli canim. Hepsi cok lezzetli renkli renkli olanlari var bonibonlu cikolatali.. kendin seciyosun.. bebek icin olanlari da var sekilli sekilli. Buyuk yerlerde var baktim bi iki yere. Ceviz agacinda da oluyo. Hani kuru pasta gibi ama daha ozel.

Insallah iniyodur canim yaa cok istiyorum normal dogum yapmak.. kafasi idrar keseme bastiriyo hissediyorum. Idrarimi tutmasam kacar yani. Senin goguslerin doldu mu? Yani sistilerse hassaslik varsa sut doluyodur. Herkese soruyorum :)

benimde bebiş hareket ettikçe çişim geliyor yani baskı yaptığını düşünüyorum bende ama süt olayı henüz bende de yok canım herhangi bi şişlik arı acı falan yok. bende epidural normal istiyorum ama kanala girmezse naparım bilmiyorum perşembe günü inşallah iyi haberler verir doktorum...

doktora sormadım bunu, içenler var biliyorum, onun için aldım. doğumdan sonra da içiliyo. hatta benim doğum yapacağım hastanede doğumdan sonra içiriyolarmış zaten anneye. doğum paketinde yazıyordu.

O caylar gercekten sut yapiyo. Ama dogumdan once etki eder mi bilmiyorum.. eger ediyosa ben de icmeye basliyim.. bi de ananas suyu diyolar doguma bi hafta kala.

tamam şimdi hatırladım bonibon diyince.
güzel fikir. lazım olursa alırız orda guzel pastalar var zaten dun kendimi zor tuttum gitmemek icin.

O caylar gercekten sut yapiyo. Ama dogumdan once etki eder mi bilmiyorum.. eger ediyosa ben de icmeye basliyim.. bi de ananas suyu diyolar doguma bi hafta kala.

şimdiden değil de 38-39. haftalarda başlayayım diyorum ben de.. tabi bu arada doğurmazsam :) benim de bebiş kanala inmiş olabilir, dünden beri hafif bi alt karın ağrısı var bende. hareketleri de canımı acıtıyo zaten.

belirtilerimiz ayni demek ki canm.. haftamiz da ayni zaten.. kanala girer insallah canm merak etme. Kafa asagidaysa zaten tamam. Dogum sancisi gelince rahim kasiliyo ya bebegi itiyo kanala zaten.

belirtilerimiz ayni demek ki canm.. haftamiz da ayni zaten.. kanala girer insallah canm merak etme. Kafa asagidaysa zaten tamam. Dogum sancisi gelince rahim kasiliyo ya bebegi itiyo kanala zaten.
inşallah dediğin gibi olur cnm dediğin gibi haftalarımız aynı o yüzden yazdıklarını itina ile okuyorum. yarın bakalım doktorun ne diyecek merakla bekliyorum :) bide dün baya işlendim o yüzden bugün kendimi çok yorgun hissediyorum inşallah bebeğin kanala girmesini etkilemişimdir :) birde çatı kemiklerinde ağrı var mı cnm senin ?

Saol canım ben gecen hafta babymalldeydim 28 değildi demek bu hafta indi yine dogru rizegross dedi bundansonraki takip bebek bezleri olacak sanırum

rize gross ve nevgross marketlerde prima aktif bebek ve yeni bebek var. Premium care yok. Premium care city grossda var. acitynin yanında. 26,5a aldım 1 paket 1, 2 paket 2.

iste canim bence o yuzden simdiden baslayalim. Senin de kasilman cok dimi bildigim kadariyla. Ne olur ne olmaz. Bol bol icelim o caydan bi de ananas suyu. Bakarsin dogum yapar yapmaz sutumuz gelir INSALLAHHH bi tanidigima dedim goguslerim dolmadi buyumedi boyle kalacak galiba en azindan cok buyume yok sarkmazlar dedim. O da dedi ki sen oyle san.. dogum basladigi andan itibaren dogum yapana kadar gogusler 3 katina kadar buyuyomus sut bezleri calisiyomus bnm kafam kadar oldular dogumdan bi ciktim sok oldum dedi. Insallah bizim de oyle olur. Rabbim bebislerimizin rizkini verir.

kızlar benim randevum cumartesi ama dayanamayıp yarın gideceğim. çok merak ediyorum minnakımı 3 kg oldumu acaba 3 hafta oldu gitmeyeli.hareketleri acayip canımı yakıyor kollarını dirseklerini totosunu görüyorum hareket ederken.. hapşurmaya korkar oldum tuvaletim geliyo annelik ne zormuş yarabbim. temizliğim bitti.. minnakımın odasıda bitti çok şükür bi kıyafetlerini yıkamak kaldı oda yarın artık
ben biberon ile emzik almak istiyorum kızlar avent ten önerilerinizi bekliyorum.. ona göre sipariş vericem netten şimdiden teşekkürler..

Yarin dr.dan cikinca yazicam zaten. 10:40 ta randevum. Catima bakicak dogum hakkinda konusucaz. Sonra buyuk ihtimal nst ye girerim. Ondan sonra yazarim buraya. Hem de nasil bi cati agrisi.. ozellikle ayaga kalktigimda.. bu sabah yatakta donerken de kasiklarima kramp girdi.

iyimiş hemen kargo yapıyolarsa. bende bi bakayım. evet senin az kaldı bende bakayım oraya bari.

aynı benimde bazen öyle bişi oluyorki yanıyor mu acıyor mu anlamıyorum.. yatakta dönerken kalkarken bi acı giriyor dün gece ve bu sabah benimde kasığıma bi ağrı girdi ne zamandır olmuyordu ama dün çok yordum kendimi ondan muhtemelen... inşallah sağ salim kolay doğumlarımız olur

Korkma canim yaaa su cati muayenesinden korkan ne cok var...ben herrr gittifimde oluyorum aylardirrr o doktorun bu ebenin parmaklari dolasio oralarda :) hic bi acima yok.bildigin Iliski meselesi gibi ondan bi tik daha ileri o kadarcikkk.korkmayin strese girip sikarsan kendini belki acir.yoksa kesinlikle cok normal bisi...bu arada bizim kizda pelviste degil ama hareketleri tammm vajinanin ustunde..gecen vucut temizligimi yaparken dans etti oralarda hissettimi hosunami gitti gidiklamdimi nedir I

kızlar günaydın. bişey sorucam. bu lansinoh elektrikli göğüs pompasını alanlar. kaça aldınız? şimdi internette indirimde gösteriyor. 170 TL uygun mu acaba? piyasa fiyatını bilmiyorumda

canım 170 hangi sitede akakçeden baktım göremedim bende almayı düşünüyorum ebebekte genelde 249 tl oluyor indirimde 199 tl ye düşüyor.. 170 teklisi mi acaba?

Spreyin yokmu cnm? Yoksa tuzlu su cek burnuna
Yapayim cnm sagol aklima bile gelmiyo inanir misin böyle seyler;(

Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Şiddetli sirt agrisiyla geldim.
Gebelik zehirlenmesiyle hemen doguma aldilir.
Ayrintili yine yazarim
Masallah canim Allah bebisini sana bagislasin.Kurtuldun gözünaydin,darisi bize.

Canim cok sagol bu tavsiyelerini degerlendiricem.Ben hep cekiyorum bu burun tikanikligini cünkü.Cokkk tesekkürler cnm bnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…