2014 Aralık Anneleri

Canim hastanenle irtibata gecmelisin herkeste degisiktir bu durumlar.bana havlu lazim rahatlamak icin odamizda kuvet olacak e cikincada lazim olacak bebek yikanmio normalde.gobek dusene kadar silin diolar...biberon koydum ben ama kesinlikle vermek icin degil sutum insallahhhhh coook gelirde artani orda birakmam diye aldim agzi kapakli zaten icine pompalar eve getirip dolaba korum dedim malum ilk sutler cok degerliymis...kesinlikle biberon vermeyin cocuklara tomrisin emzirme notlarini okuduktan sonra bir kez daha dogru yoldayiz dedim.sutumuz gelmezse evet mama vercez ama siringa ya da kasik ile..mama takviyesi ilk bes gun olabilirmis zaten caninizi sikmayin diyor...benim depend m beden ama ordakinden farklidir tabi :) bu konuda bisi diyememI

kızlar günaydın. bişey sorucam. bu lansinoh elektrikli göğüs pompasını alanlar. kaça aldınız? şimdi internette indirimde gösteriyor. 170 TL uygun mu acaba? piyasa fiyatını bilmiyorumda
180 tlye ikili başlıklı motorlu vardı. Seninki de 2li mi?
canım 170 hangi sitede akakçeden baktım göremedim bende almayı düşünüyorum ebebekte genelde 249 tl oluyor indirimde 199 tl ye düşüyor.. 170 teklisi mi acaba?
ki çeşidi var onların geliba biri eski model sayaç kısımları farklı. Başka neleri farklı bilmiyorm..

Ay insallah yaa sut gelsin de dogumda mi doluyo iki gun sonra mi doluyo hic farketmez. Bazilari diyo ki aaa seninkiler hala dolmadi mi benimkiler 6-7 aylikken kocaman olmuslardi sismislerdi ve sutum geliyodu.. benim de moralim bozuluyo.

üç gebeliğimin hiç birinde hamileyken göğüslerimden süt falan gelmedi. üçünde de sezeryan olmama rağmen çok şükür sütüm gayette güzel gelmişti. sen dert etme bunları:)

KIZLAR 33 HAFTAYA GİRDİĞİM BU GÜNLERDE SİZE GÖBÜŞÜMÜ YOLLAYAYIM DEDİM. BAYA BÜYÜK MÜYÜZ NE? ASLINDA BANA KÜÇÜK GELİYOR AMA GÖRÜNTÜM BİRAZ BÜYÜK SANIRIM :)
SİZE BİR ŞEY SORUCAM. TAM VAJİNA BÖLGENİZDE KEMİĞİNİZ ACIYOR MU? BEN YÜRÜRKEN 2 YE AYRILCAKMIŞ GİBİ BİR AĞRI OLUYOR ARADA. ÖNCELERİ SİVİLCE VAR ZANNETTİM AMA SONRA KEMİKSEL Bİ AĞRI GİBİ GELDİ.

Eklentiler

• Adsız.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 149

benimde vajinamda acı oluyor. kemik acısı değil benim ama sanki yanıyor gibi. kesilmişti yanma yapıyor gibi oluyor bu haftalarda. kemik acısı belki bebek baskısından dolayı olabilir canım pozisyonunu aldıysa erkenmi bilmiyorum ama kanala girmek için baskı yapıyor olabilir.

Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Şiddetli sirt agrisiyla geldim.
Gebelik zehirlenmesiyle hemen doguma aldilir.
Ayrintili yine yazarim
Allah analı babalı buyutsün inşallah .. Ayrıntıları beklıyoruz
Canım bunları hastane bilgilendirir diye düşünüyorum ama kuzenimden biliyorum .. Mama olarak sma kullandı anne sütüne en yakın oymuş sanırım . Ben emziğin hemen verılmemesi taraftarıyım ama nolur bılmıyorum
Canım daha cok küçükken premıum dışında kullanmam dıyorum da .. Sonrasını bakıcazzz ... Mesela kafamı kurcalayan eşim stok yapalım dıyip duruyor , 1 ve 2 No birer adet var almalımıyım daha onu bılemıyırum
Canım hastanelerın cogunda pompa var ama , biberon laxım olur belki dıye alırım dıyorum azcık yer kaplar . El havlusu alıcam ama hastanede duş alacağımı sanmıyorum . Pedlerle ilgili benimde kafam karışık . Orkidlerden gece olandan bi alıcam , bide su depend numune gelseydi ondan düşünüyordum
. Valla evde varsa onları değerlendirebilirsin . Ben lokum alıcam onlarıda nazar boncuklu kurdanlarla süslüycem hem guzel oluyor , hemde yenesi pratik .. Zaten şeker kovası yapıyorum hastaneye içinde draje olacak yeter bunlar

Canim masallah tu tu tu size...erkekmi kizmi? Ben kiza benzettim yanlarinda dolu dolu :) benim bugun inanilmaz derecede vajina girisim agriyor ayni ilk iliskiden sonraki yanmalar gibi bisi...kavruluozzzz I

Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Şiddetli sirt agrisiyla geldim.
Gebelik zehirlenmesiyle hemen doguma aldilir.
Ayrintili yine yazarim

huhuuuuuuuu kuzummmm çok geçmiş olsun Rabbim her ikinize de saglık sıhhat versin kocaman öpüyoruz seni dualarımız seninle ..

hayırlı yolculuklar canım .. gider gitmez haber ver bize .. eşinle de Allah kavuştursun diorumm hersey yolunda gider inş

bende çok tırsıyorum bide ne kadar sürüyor ve doktorun odasında mı yoksa doğumhanede mi yapılıyor bu kontrol ?

Canim masallah tu tu tu size...erkekmi kizmi? Ben kiza benzettim yanlarinda dolu dolu :) benim bugun inanilmaz derecede vajina girisim agriyor ayni ilk iliskiden sonraki yanmalar gibi bisi...kavruluozzzz I

TEŞEKKÜR EDERİM. ERKEK CANIM. YAN DURUNCA DOLU GÖZÜKÜO AMA ÖNE SİVRİ. İLK HAMİLELİĞİM VE NORMAL NE DEĞİL BİLEMİYORUM. DOKTORA SORACAK DERECEDE DE DEĞİL AMA 2 HAFTA SONRA KONTROLÜM VAR DEVAM EDERSE SORACAĞIM :)

AY GİRMESİN DAHA CANIM. VAKTİMİZ VAR. İNŞ Bİ SORUN ÇIKARMAZ. DOĞUM POZİSYONU ALDI. AZ KİLO ALMAMA RAĞMEN NEFES ALMAM HAREKETLERİM HER ŞEYİM YAVAŞ. VE DAHA BÜYÜCEZ!! TAM BİR DÜNYA OLACAK GİBİYİM :)

Kizlar cumartesi gecesi acildeydik hicbirinizi korkutmayayim diye ayrintilari yazmayacagim....suan cok sukur ikimizde iyiyiz ve evde yatak istirahatindeyiz..bol bol dinlenin kendinizi yormayin.sunu soylemek icin yaziyorum eve iki tane ambulans gorevlisi geldi kocaman cantalarla ambulansa bindim ve eve gelene kadar kesinlikleeeee gozumm hicbirseyi gormedi.herseyi ne kadarda abartiyomusum..kendi adima konusayim yani rahatsizlik olunca o gecelik bu pijama o don bu hastane cikisi su bez bu biberon hepsi virtt zirttt geldi.inaninki o anda gozum iki seyi gordu...birincisi insallah esim arkadan bizi takip ederken kaza yapmaz sag salim kocama kavusurum ikinciside bebegin hareketleri olmadigi icin insallah yasiyordur...ne zamanki nst de kalp atislarini duydum babamiz arkadan geldi o zaman kendi acilarimi hatirladim yoksa insanin gozu kendini gormuyormus..annelik kadin olmak boyle bisi demekki...dikkatli olun bu islerin icinde cok bogulmayin hersey olacagina varir ben elimdeki yarim isleride bitirip huzurla bebisi beklicem insallah...bu arada bizim hamilelik her olcumde farkli cikiyor.normalde 35 iz 36 ciktik ama genel olarak 37 38 arasiyiz..yani coook yaklastik finale.2-3 haftaya bekleniliyomus supriz olmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…