- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
Canim hastanenle irtibata gecmelisin herkeste degisiktir bu durumlar.bana havlu lazim rahatlamak icin odamizda kuvet olacak e cikincada lazim olacak bebek yikanmio normalde.gobek dusene kadar silin diolar...biberon koydum ben ama kesinlikle vermek icin degil sutum insallahhhhh coook gelirde artani orda birakmam diye aldim agzi kapakli zaten icine pompalar eve getirip dolaba korum dedim malum ilk sutler cok degerliymis...kesinlikle biberon vermeyin cocuklara tomrisin emzirme notlarini okuduktan sonra bir kez daha dogru yoldayiz dedim.sutumuz gelmezse evet mama vercez ama siringa ya da kasik ile..mama takviyesi ilk bes gun olabilirmis zaten caninizi sikmayin diyor...benim depend m beden ama ordakinden farklidir tabi :) bu konuda bisi diyememIkızlar selam,
benim askıda kalan sorularım var hala bilen yok mu ya . siz ne aldınız. Şu depend hasta kulotunda real fit diye bişey var bi de standart var. hangisini almak lazım ?
ikincisi hastane bavuluna biberon koymalı mıyız? pompa koymalı mıyız.
bebege havlu koyacak mıyız?
kendimize havlu koyacak mıyız?
180 tlye ikili başlıklı motorlu vardı. Seninki de 2li mi?kızlar günaydın. bişey sorucam. bu lansinoh elektrikli göğüs pompasını alanlar. kaça aldınız? şimdi internette indirimde gösteriyor. 170 TL uygun mu acaba? piyasa fiyatını bilmiyorumda
ki çeşidi var onların geliba biri eski model sayaç kısımları farklı. Başka neleri farklı bilmiyorm..canım 170 hangi sitede akakçeden baktım göremedim bende almayı düşünüyorum ebebekte genelde 249 tl oluyor indirimde 199 tl ye düşüyor.. 170 teklisi mi acaba?
Ay insallah yaa sut gelsin de dogumda mi doluyo iki gun sonra mi doluyo hic farketmez. Bazilari diyo ki aaa seninkiler hala dolmadi mi benimkiler 6-7 aylikken kocaman olmuslardi sismislerdi ve sutum geliyodu.. benim de moralim bozuluyo.
canım 170 hangi sitede akakçeden baktım göremedim bende almayı düşünüyorum ebebekte genelde 249 tl oluyor indirimde 199 tl ye düşüyor.. 170 teklisi mi acaba?
180 tlye ikili başlıklı motorlu vardı. Seninki de 2li mi?
ki çeşidi var onların geliba biri eski model sayaç kısımları farklı. Başka neleri farklı bilmiyorm..
KIZLAR 33 HAFTAYA GİRDİĞİM BU GÜNLERDE SİZE GÖBÜŞÜMÜ YOLLAYAYIM DEDİM. BAYA BÜYÜK MÜYÜZ NE? ASLINDA BANA KÜÇÜK GELİYOR AMA GÖRÜNTÜM BİRAZ BÜYÜK SANIRIM :)
SİZE BİR ŞEY SORUCAM. TAM VAJİNA BÖLGENİZDE KEMİĞİNİZ ACIYOR MU? BEN YÜRÜRKEN 2 YE AYRILCAKMIŞ GİBİ BİR AĞRI OLUYOR ARADA. ÖNCELERİ SİVİLCE VAR ZANNETTİM AMA SONRA KEMİKSEL Bİ AĞRI GİBİ GELDİ.
Allah analı babalı buyutsün inşallah .. Ayrıntıları beklıyoruzSùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Şiddetli sirt agrisiyla geldim.
Gebelik zehirlenmesiyle hemen doguma aldilir.
Ayrintili yine yazarim
Canım bunları hastane bilgilendirir diye düşünüyorum ama kuzenimden biliyorum .. Mama olarak sma kullandı anne sütüne en yakın oymuş sanırım . Ben emziğin hemen verılmemesi taraftarıyım ama nolur bılmıyorumKızlar gunaydın. Bi uykusuz gecenın sabahı daha. Bi komşumuz iki gun once isteklı sezeryanla dogum yaptı. Sütü az gelmiş mamaya başlamış cocuk aglıyo diye. Dogrumu bu tecrübeli annişler. Birde yalancı memeyı hemen vermelimiyiz. A bırde hangi mama kullanılmalıve gunde nekadar verılmeli konusu var tabi. Ah şu tecrübesizlik.
Canım daha cok küçükken premıum dışında kullanmam dıyorum da .. Sonrasını bakıcazzz ... Mesela kafamı kurcalayan eşim stok yapalım dıyip duruyor , 1 ve 2 No birer adet var almalımıyım daha onu bılemıyırumbende acele ettim gittim bi paket 1 numara aldım prima nın. ama keşke almasaydın diyor komşum. bime gidicem öğlen gibi bi bakıcam fiyatlara bi kaç kullananla da konuşucam nedir ne değildir diye. off ya insanın kafası fena karışıyor
Canım hastanelerın cogunda pompa var ama , biberon laxım olur belki dıye alırım dıyorum azcık yer kaplar . El havlusu alıcam ama hastanede duş alacağımı sanmıyorum . Pedlerle ilgili benimde kafam karışık . Orkidlerden gece olandan bi alıcam , bide su depend numune gelseydi ondan düşünüyordumkızlar selam,
benim askıda kalan sorularım var hala bilen yok mu ya . siz ne aldınız. Şu depend hasta kulotunda real fit diye bişey var bi de standart var. hangisini almak lazım ?
ikincisi hastane bavuluna biberon koymalı mıyız? pompa koymalı mıyız.
bebege havlu koyacak mıyız?
kendimize havlu koyacak mıyız?
. Valla evde varsa onları değerlendirebilirsin . Ben lokum alıcam onlarıda nazar boncuklu kurdanlarla süslüycem hem guzel oluyor , hemde yenesi pratik .. Zaten şeker kovası yapıyorum hastaneye içinde draje olacak yeter bunlarBenim evde bi madlen pelit stogum var. Bayramda cok fazla hediye geliyor Lokum da var. Onları bırakıp cikolata yaptırmak beni dusunduruyor. Acaba nasıl bişey yapsam hastaneye almasam da mevlude mi bıraksam cikolata alma işini?
sonucta belki gelen yakınlardan baska olmaz. Eğer alırsam Cevizağacı nda çok güzeller var fiyatı da diğer yerlerden pahalı değil.
evet 2 li gösteriyor ama. bu eski modelmi sence?
https://www.facedermo.com/catinfo.a...rder=&direction=&chkBeden=&chkRenk=&chkMarka=
Canim masallah tu tu tu size...erkekmi kizmi? Ben kiza benzettim yanlarinda dolu dolu :) benim bugun inanilmaz derecede vajina girisim agriyor ayni ilk iliskiden sonraki yanmalar gibi bisi...kavruluozzzz IKIZLAR 33 HAFTAYA GİRDİĞİM BU GÜNLERDE SİZE GÖBÜŞÜMÜ YOLAYAYIM DEDİM. BAYA BÜYÜK MÜYÜZ NE? ASLINDA BANA KÜÇÜK GELİYOR AMA GÖRÜNTÜM BİRAZ BÜYÜK SANIRIM :)
SİZE BİR ŞEY SORUCAM. TAM VAJİNA BÖLGENİZDE KEMİĞİNİZ ACIYOR MU? BEN YÜRÜRKEN 2 YE AYRILCAKMIŞ GİBİ BİR AĞRI OLUYOR ARADA. ÖNCELERİ SİVİLCE VAR ZANNETTİM AMA SONRA KEMİKSEL Bİ AĞRI GİBİ GELDİ.
Merhaba hangi sitede indirimde acaba?kızlar günaydın. bişey sorucam. bu lansinoh elektrikli göğüs pompasını alanlar. kaça aldınız? şimdi internette indirimde gösteriyor. 170 TL uygun mu acaba? piyasa fiyatını bilmiyorumda
Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Şiddetli sirt agrisiyla geldim.
Gebelik zehirlenmesiyle hemen doguma aldilir.
Ayrintili yine yazarim
Ya bi de, bana biri avent verdi, eski bişi. Ama çalıştırınca inanılmaz motor sesi duyuyorum. O yüzden her ne alacaksak bi dükkandan önce çalıştırtıp denemek iyi olabilir almasak bile. Sessiz olması daha iyi olurdu.evet 2 li gösteriyor ama. bu eski modelmi sence?
https://www.facedermo.com/catinfo.a...rder=&direction=&chkBeden=&chkRenk=&chkMarka=
Bugün acaip karışığım kızlar. az sonra dr.'a gidip iş göremez raporu alacağım ve memlekete doğru yolculuğa çıkacağım. Bi yandan 6 aydır göremediğim ailemi görmenin sevinci. bi yandan eşimden en az 2 ay uzakta yaşamanın hüznü. bi yandan uçakla seyahat edecek olmanın stresi. Bi yandan daha rahat koşullarda doğum yapacak olmanın rahatlığı... anlayacağınız duygu patlaması yaşıyorum. dua edin bana. yolculuğum rahat geçsin. sonuçta 2 saat uçakta kalacağım. Allah kaza bela göstermesin.
Korkma canim yaaa su cati muayenesinden korkan ne cok var...ben herrr gittifimde oluyorum aylardirrr o doktorun bu ebenin parmaklari dolasio oralarda :) hic bi acima yok.bildigin Iliski meselesi gibi ondan bi tik daha ileri o kadarcikkk.korkmayin strese girip sikarsan kendini belki acir.yoksa kesinlikle cok normal bisi...bu arada bizim kizda pelviste degil ama hareketleri tammm vajinanin ustunde..gecen vucut temizligimi yaparken dans etti oralarda hissettimi hosunami gitti gidiklamdimi nedirI
Canim masallah tu tu tu size...erkekmi kizmi? Ben kiza benzettim yanlarinda dolu dolu :) benim bugun inanilmaz derecede vajina girisim agriyor ayni ilk iliskiden sonraki yanmalar gibi bisi...kavruluozzzz I
evet 2 li gösteriyor ama. bu eski modelmi sence?
benimde vajinamda acı oluyor. kemik acısı değil benim ama sanki yanıyor gibi. kesilmişti yanma yapıyor gibi oluyor bu haftalarda. kemik acısı belki bebek baskısından dolayı olabilir canımpozisyonunu aldıysa erkenmi bilmiyorum ama kanala girmek için baskı yapıyor olabilir.
Merhaba hangi sitede indirimde acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?