canımm tükendi dio ya yoksa almak mantıklıydı .. en uygun fiyat ordaydı .. bende o siteden memnunum mustela kremlerimi ordan almıstım
Canim o catal dedikleri varya ona cikiyorum dokttor eldivenle Iki parmagini sokup rahat kalmam gerektigini soyluyor bir iki uc diyorsun sonra bitio o kadarrrcikk.nefes al dio kasma dio ve seni lafa tutuyoki kasilma diye.ben once odaya giriom esimle oturuoz once konusuoz psikolojik olarak rahatlatio ondan sonra sikayetler vs konusuluo sonra soyunma odasina girip soyunuom sonra o alete cikiom bi dk sonrada geri iniom hepsi ayni odada ama bolmeler var odada masanin ordan felan gozukmuyor yani.sonrada gogus muayenesi yapior sonra ustumu giyinip ultrasona geciom yatiom orada bakioz bebege...tabi bunlardan once nst odasi var orada kaliom 20 dk nst den oncede labaratuvarda tetkikler yapilio..her doktorunki farklidir tabibende çok tırsıorum bide ne kadar sürüyor ve doktorun odasında mı yoksa doğumhanede mi yapılıyor bu kontrol ?
aynı benimde bazen öyle bişi oluyorki yanıyor mu acıyor mu anlamıyorum.. yatakta dönerken kalkarken bi acı giriyor dün gece ve bu sabah benimde kasığıma bi ağrı girdi ne zamandır olmuyordu ama dün çok yordum kendimi ondan muhtemelen... inşallah sağ salim kolay doğumlarımız olur
Canim o catal dedikleri varya ona cikiyorum dokttor eldivenle Iki parmagini sokup rahat kalmam gerektigini soyluyor bir iki uc diyorsun sonra bitio o kadarrrcikk.nefes al dio kasma dio ve seni lafa tutuyoki kasilma diye.ben once odaya giriom esimle oturuoz once konusuoz psikolojik olarak rahatlatio ondan sonra sikayetler vs konusuluo sonra soyunma odasina girip soyunuom sonra o alete cikiom bi dk sonrada geri iniom hepsi ayni odada ama bolmeler var odada masanin ordan felan gozukmuyor yani.sonrada gogus muayenesi yapior sonra ustumu giyinip ultrasona geciom yatiom orada bakioz bebege...tabi bunlardan once nst odasi var orada kaliom 20 dk nst den oncede labaratuvarda tetkikler yapilio..her doktorunki farklidir tabi
Korkma canim yaaa su cati muayenesinden korkan ne cok var...ben herrr gittifimde oluyorum aylardirrr o doktorun bu ebenin parmaklari dolasio oralarda :) hic bi acima yok.bildigin Iliski meselesi gibi ondan bi tik daha ileri o kadarcikkk.korkmayin strese girip sikarsan kendini belki acir.yoksa kesinlikle cok normal bisi...bu arada bizim kizda pelviste degil ama hareketleri tammm vajinanin ustunde..gecen vucut temizligimi yaparken dans etti oralarda hissettimi hosunami gitti gidiklamdimi nedirI
Bilmem :) :) yani ben normaldede 4 yili geckin suredir her alti ayda bir muayene olirdum kadin doktorunda o zamanda yapardi..meme kanserine karsin sanirim :) boyle elimi belime koyuyorum yada Iki yana aciyorum oda elleriyle test ediyor :) hic sormadim alisik bir durum oldugu icin...rahim agzi kanserine karsinda muayene ediyor bisiler yapio ama valla doktora guveniom hicte bisi sormadim :)Canim hepsi tamam da gogus muayenesi neyin nesi??
Korkma korkma esnemistir tabi..hem esnememissede yapacak birsey yok allah fitraten oyle yaratmis diyecegiz ne diyelim ..hayirlisi ICanim aslinda 26 haftalikken alttan muayene oldum. Biraz sizlama olmustu. Am ne bileyim su an korku heyecan karisti birbirine. Bi de galiba en cok catimin dar olmasindan korkuyorum. Insallah bu kadar cok cati agrisina degmistir de esnemistir..
üç gebeliğimin hiç birinde hamileyken göğüslerimden süt falan gelmedi. üçünde de sezeryan olmama rağmen çok şükür sütüm gayette güzel gelmişti. sen dert etme bunları:)
Bilmem :) :) yani ben normaldede 4 yili geckin suredir her alti ayda bir muayene olirdum kadin doktorunda o zamanda yapardi..meme kanserine karsin sanirim :) boyle elimi belime koyuyorum yada Iki yana aciyorum oda elleriyle test ediyor :) hic sormadim alisik bir durum oldugu icin...rahim agzi kanserine karsinda muayene ediyor bisiler yapio ama valla doktora guveniom hicte bisi sormadim :)
Korkma korkma esnemistir tabi..hem esnememissede yapacak birsey yok allah fitraten oyle yaratmis diyecegiz ne diyelim ..hayirlisi I
Canim dikkat et kendine. Sen çok iş beceriyodun nazar mi değdi ne? Bazen bebisler hareket etmiyo korkutuyo uyuyo lar herhalde. Ama dediğin gibi iş hastane boyutuna gelince ne çanta ne o kadar hazırlık hiçbir şey gözünde olmuyo. Ben ilk dogumum da mutevazi bir hastane çantası hazırlamıştım ama sancı tutunma eşim de ailesi de çantası unutmuşlar. Hasta bezini karşı hasta odasındaki diğer bir hastadan aldım düşün. Sağlıklı olsunlar da tek sıkıntımız hastane çantasında eksikler olsun. Rabbim sağlık versinKizlar cumartesi gecesi acildeydik hicbirinizi korkutmayayim diye ayrintilari yazmayacagim....suan cok sukur ikimizde iyiyiz ve evde yatak istirahatindeyiz..bol bol dinlenin kendinizi yormayin.sunu soylemek icin yaziyorum eve iki tane ambulans gorevlisi geldi kocaman cantalarla ambulansa bindim ve eve gelene kadar kesinlikleeeee gozumm hicbirseyi gormedi.herseyi ne kadarda abartiyomusum..kendi adima konusayim yani rahatsizlik olunca o gecelik bu pijama o don bu hastane cikisi su bez bu biberon hepsi virtt zirttt geldi.inaninki o anda gozum iki seyi gordu...birincisi insallah esim arkadan bizi takip ederken kaza yapmaz sag salim kocama kavusurum ikinciside bebegin hareketleri olmadigi icin insallah yasiyordur...ne zamanki nst de kalp atislarini duydum babamiz arkadan geldi o zaman kendi acilarimi hatirladim yoksa insanin gozu kendini gormuyormus..annelik kadin olmak boyle bisi demekki...dikkatli olun bu islerin icinde cok bogulmayin hersey olacagina varir ben elimdeki yarim isleride bitirip huzurla bebisi beklicem insallah...bu arada bizim hamilelik her olcumde farkli cikiyor.normalde 35 iz 36 ciktik ama genel olarak 37 38 arasiyiz..yani coook yaklastik finale.2-3 haftaya bekleniliyomus supriz olmazsa...
Canim o catal dedikleri varya ona cikiyorum dokttor eldivenle Iki parmagini sokup rahat kalmam gerektigini soyluyor bir iki uc diyorsun sonra bitio o kadarrrcikk.nefes al dio kasma dio ve seni lafa tutuyoki kasilma diye.ben once odaya giriom esimle oturuoz once konusuoz psikolojik olarak rahatlatio ondan sonra sikayetler vs konusuluo sonra soyunma odasina girip soyunuom sonra o alete cikiom bi dk sonrada geri iniom hepsi ayni odada ama bolmeler var odada masanin ordan felan gozukmuyor yani.sonrada gogus muayenesi yapior sonra ustumu giyinip ultrasona geciom yatiom orada bakioz bebege...tabi bunlardan once nst odasi var orada kaliom 20 dk nst den oncede labaratuvarda tetkikler yapilio..her doktorunki farklidir tabi
maşallah size :) canım benimde alt tarafta çok ağrı var ben ilk önce başka bişey var sandım yok sonra ki cidden kemiklermiş onlar çok canım yanıyorKIZLAR 33 HAFTAYA GİRDİĞİM BU GÜNLERDE SİZE GÖBÜŞÜMÜ YOLLAYAYIM DEDİM. BAYA BÜYÜK MÜYÜZ NE? ASLINDA BANA KÜÇÜK GELİYOR AMA GÖRÜNTÜM BİRAZ BÜYÜK SANIRIM :)
SİZE BİR ŞEY SORUCAM. TAM VAJİNA BÖLGENİZDE KEMİĞİNİZ ACIYOR MU? BEN YÜRÜRKEN 2 YE AYRILCAKMIŞ GİBİ BİR AĞRI OLUYOR ARADA. ÖNCELERİ SİVİLCE VAR ZANNETTİM AMA SONRA KEMİKSEL Bİ AĞRI GİBİ GELDİ.
KIZLAR İŞYERİNDE SON 1 AYIM AMA SON ZAMANLAR HAKİKATEN ZOR GEÇİYOR. HALA ÇALIŞAN VAR MI ARANIZDA?
Kizlar cumartesi gecesi acildeydik hicbirinizi korkutmayayim diye ayrintilari yazmayacagim....suan cok sukur ikimizde iyiyiz ve evde yatak istirahatindeyiz..bol bol dinlenin kendinizi yormayin.sunu soylemek icin yaziyorum eve iki tane ambulans gorevlisi geldi kocaman cantalarla ambulansa bindim ve eve gelene kadar kesinlikleeeee gozumm hicbirseyi gormedi.herseyi ne kadarda abartiyomusum..kendi adima konusayim yani rahatsizlik olunca o gecelik bu pijama o don bu hastane cikisi su bez bu biberon hepsi virtt zirttt geldi.inaninki o anda gozum iki seyi gordu...birincisi insallah esim arkadan bizi takip ederken kaza yapmaz sag salim kocama kavusurum ikinciside bebegin hareketleri olmadigi icin insallah yasiyordur...ne zamanki nst de kalp atislarini duydum babamiz arkadan geldi o zaman kendi acilarimi hatirladim yoksa insanin gozu kendini gormuyormus..annelik kadin olmak boyle bisi demekki...dikkatli olun bu islerin icinde cok bogulmayin hersey olacagina varir ben elimdeki yarim isleride bitirip huzurla bebisi beklicem insallah...bu arada bizim hamilelik her olcumde farkli cikiyor.normalde 35 iz 36 ciktik ama genel olarak 37 38 arasiyiz..yani coook yaklastik finale.2-3 haftaya bekleniliyomus supriz olmazsa...
kızlaaaar 1. si ellerim cok uyuşuyor agrım da cok oluyor parmaklarıma yabancıyım resmen ya normalde de ince diildi de şuan devasaaaa .... 2.si de iştahım abarttı doymak ne bilmiyorum ..
sizce normal mi ..
işte bende o çatı kontrolünde eşim yanımda olmasın istiyorum ama doktorum önceden haber vermez herhalde ne zaman yapacağına o yüzden en azından doğumhanede yapılacaksa oraya giremeyeceği için daha rahat olurum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?