2014 Aralık Anneleri

canımm tükendi dio ya yoksa almak mantıklıydı .. en uygun fiyat ordaydı .. bende o siteden memnunum mustela kremlerimi ordan almıstım

yaa az önce vardııı.. karar verene kadar tükenmiş tühh ya takip edelim bari burdan. manuel hiç düşünmüyorsunuz dimi. çok fiyat farkı var arasında

bende çok tırsıorum bide ne kadar sürüyor ve doktorun odasında mı yoksa doğumhanede mi yapılıyor bu kontrol ?
Canim o catal dedikleri varya ona cikiyorum dokttor eldivenle Iki parmagini sokup rahat kalmam gerektigini soyluyor bir iki uc diyorsun sonra bitio o kadarrrcikk.nefes al dio kasma dio ve seni lafa tutuyoki kasilma diye.ben once odaya giriom esimle oturuoz once konusuoz psikolojik olarak rahatlatio ondan sonra sikayetler vs konusuluo sonra soyunma odasina girip soyunuom sonra o alete cikiom bi dk sonrada geri iniom hepsi ayni odada ama bolmeler var odada masanin ordan felan gozukmuyor yani.sonrada gogus muayenesi yapior sonra ustumu giyinip ultrasona geciom yatiom orada bakioz bebege...tabi bunlardan once nst odasi var orada kaliom 20 dk nst den oncede labaratuvarda tetkikler yapilio..her doktorunki farklidir tabi

Aminn canim yorulunca da oluyo ama artik az kaldi ondan..

Canim hepsi tamam da gogus muayenesi neyin nesi??

Canim aslinda 26 haftalikken alttan muayene oldum. Biraz sizlama olmustu. Ama ne bileyim su an korku heyecan karisti birbirine. Bi de galiba en cok catimin dar olmasindan korkuyorum. Insallah bu kadar cok cati agrisina degmistir de esnemistir..

Canim hepsi tamam da gogus muayenesi neyin nesi??
Bilmem :) :) yani ben normaldede 4 yili geckin suredir her alti ayda bir muayene olirdum kadin doktorunda o zamanda yapardi..meme kanserine karsin sanirim :) boyle elimi belime koyuyorum yada Iki yana aciyorum oda elleriyle test ediyor :) hic sormadim alisik bir durum oldugu icin...rahim agzi kanserine karsinda muayene ediyor bisiler yapio ama valla doktora guveniom hicte bisi sormadim :)

Canim aslinda 26 haftalikken alttan muayene oldum. Biraz sizlama olmustu. Am ne bileyim su an korku heyecan karisti birbirine. Bi de galiba en cok catimin dar olmasindan korkuyorum. Insallah bu kadar cok cati agrisina degmistir de esnemistir..
Korkma korkma esnemistir tabi..hem esnememissede yapacak birsey yok allah fitraten oyle yaratmis diyecegiz ne diyelim ..hayirlisi I

üç gebeliğimin hiç birinde hamileyken göğüslerimden süt falan gelmedi. üçünde de sezeryan olmama rağmen çok şükür sütüm gayette güzel gelmişti. sen dert etme bunları:)

Ayy canim bnm icime su serptin ya sagol valla.. bnm ilk oldugu icin haliyle neyle karsilasacagimi bilmiyorum. O yuzden bu kadar endiseliyim.. inanmiyorum 3 cocugun mu var?? 4.mu geliyo? Massallah.. yasin kac??

Ama iyi biseymis yaa zaten ordaki dr.lar burda olsaaa... teyzem yurtdisindan kesin donus yaptiginda 3.ye hamile kalmisti. 8.ayinda gitti yine orda dogum yapti geldi. Ve dr.lari ebeleri anlata anlata bitiremiyo..

Korkma korkma esnemistir tabi..hem esnememissede yapacak birsey yok allah fitraten oyle yaratmis diyecegiz ne diyelim ..hayirlisi I

Bakalim canim.. senin yaklasimlarini cok begeniyorum ben.. gurbet elde teksin ama masallahin var. Psikolojin cok saglam. Eminim cok iyi bir anne olacaksin. Kiz guzin abla gibisin

Canim dikkat et kendine. Sen çok iş beceriyodun nazar mi değdi ne? Bazen bebisler hareket etmiyo korkutuyo uyuyo lar herhalde. Ama dediğin gibi iş hastane boyutuna gelince ne çanta ne o kadar hazırlık hiçbir şey gözünde olmuyo. Ben ilk dogumum da mutevazi bir hastane çantası hazırlamıştım ama sancı tutunma eşim de ailesi de çantası unutmuşlar. Hasta bezini karşı hasta odasındaki diğer bir hastadan aldım düşün. Sağlıklı olsunlar da tek sıkıntımız hastane çantasında eksikler olsun. Rabbim sağlık versin

işte bende o çatı kontrolünde eşim yanımda olmasın istiyorum ama doktorum önceden haber vermez herhalde ne zaman yapacağına o yüzden en azından doğumhanede yapılacaksa oraya giremeyeceği için daha rahat olurum herhalde

maşallah size :) canım benimde alt tarafta çok ağrı var ben ilk önce başka bişey var sandım yok sonra ki cidden kemiklermiş onlar çok canım yanıyor açılıyorlar galibaa doğcak bebişler

KIZLAR İŞYERİNDE SON 1 AYIM AMA SON ZAMANLAR HAKİKATEN ZOR GEÇİYOR. HALA ÇALIŞAN VAR MI ARANIZDA?

kızlaaaar 1. si ellerim cok uyuşuyor agrım da cok oluyor parmaklarıma yabancıyım resmen ya normalde de ince diildi de şuan devasaaaa .... 2.si de iştahım abarttı doymak ne bilmiyorum ..
sizce normal mi ..

Canim benim cok duygulandim aglattin beni.. ben de hep esimi bebegimi dusunuyorum. Dogum sancim geldiginde soyleyince panik olur is yerindeyken. Nasil soylesem diyorum. Once esimin ailesine haber veriyim diyorum. Zaten cok panik babamiz. Ayy insallah esim evdeyken sabaha karsi faln sancim gelir de en azindan beni gorunce ici rahat olur diye dusunuyorum. Agri ceksem de ben onu sakinlestiririm. Iyiyim askim derim merak etme cok kisa sure sonra bebegimize kavusucaz uzulme falan derim. Su an bile gozlerimden yaslar suzuluyo cok sulugoz oldum... senin haftanda ben de acile gitmistim hareketi yok diye.. yerleri daraldi o yuzden kuzum korkma. Gecmis olsun.

kızlaaaar 1. si ellerim cok uyuşuyor agrım da cok oluyor parmaklarıma yabancıyım resmen ya normalde de ince diildi de şuan devasaaaa .... 2.si de iştahım abarttı doymak ne bilmiyorum ..
sizce normal mi ..

Bnm de el ve ayaklarim baya sisiyo son gunlerde. Alyansim olmuyo. Tuzu az tuket. Ayaklarini yuksege koy basin alcakta olsun. Istahinin acilmasi cok normal. Hatta son ay acikmasaniz da yemek yiyin bebek icin diyolar.

Canm bnm onceki kontrolumde benden onceki hasta cati muayenesi olmustu. Cnku iceriye girdigimizde catal hazirda duruyodu ve perde acikti gordum. Ilk usg ye soktu dr. Kalp atimlari duyuluyodu disardan. Ondan sonra babayi disari cikardilar. Demek ki cati muayenesini o zamn yapti dr. Zaten yarin anlatirim ben de yasiycam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…