Bnm de el ve ayaklarim baya sisiyo son gunlerde. Alyansim olmuyo. Tuzu az tuket. Ayaklarini yuksege koy basin alcakta olsun. Istahinin acilmasi cok normal. Hatta son ay acikmasaniz da yemek yiyin bebek icin diyolar.
Kizlar cumartesi gecesi acildeydik hicbirinizi korkutmayayim diye ayrintilari yazmayacagim....suan cok sukur ikimizde iyiyiz ve evde yatak istirahatindeyiz..bol bol dinlenin kendinizi yormayin.sunu soylemek icin yaziyorum eve iki tane ambulans gorevlisi geldi kocaman cantalarla ambulansa bindim ve eve gelene kadar kesinlikleeeee gozumm hicbirseyi gormedi.herseyi ne kadarda abartiyomusum..kendi adima konusayim yani rahatsizlik olunca o gecelik bu pijama o don bu hastane cikisi su bez bu biberon hepsi virtt zirttt geldi.inaninki o anda gozum iki seyi gordu...birincisi insallah esim arkadan bizi takip ederken kaza yapmaz sag salim kocama kavusurum ikinciside bebegin hareketleri olmadigi icin insallah yasiyordur...ne zamanki nst de kalp atislarini duydum babamiz arkadan geldi o zaman kendi acilarimi hatirladim yoksa insanin gozu kendini gormuyormus..annelik kadin olmak boyle bisi demekki...dikkatli olun bu islerin icinde cok bogulmayin hersey olacagina varir ben elimdeki yarim isleride bitirip huzurla bebisi beklicem insallah...bu arada bizim hamilelik her olcumde farkli cikiyor.normalde 35 iz 36 ciktik ama genel olarak 37 38 arasiyiz..yani coook yaklastik finale.2-3 haftaya bekleniliyomus supriz olmazsa...
Eline saglık cok guzel olmuş hazırlardan hiç bi farkı yokEki Görüntüle 1298527 Eki Görüntüle 1298529 Eki Görüntüle 1298532 Sirf Icimde kalmasin diye yaptigim kirli torbamiz hanimlar yoksa kirli sepetinide hele sukur alabildik...olmadi buna eldiven sapka corap doldururuz sepete kiyafetleri:) elimde diktigimden bu kadar oldu.dikis bilenler daha guzelini becerebilir tabi :) I
KIZLAR İŞYERİNDE SON 1 AYIM AMA SON ZAMANLAR HAKİKATEN ZOR GEÇİYOR. HALA ÇALIŞAN VAR MI ARANIZDA?
Sagol tatlim...sorma buralarda tek kaldik..psikolojimi ayakta tutan annem arkadan aglar ama bana tam destek veriyor :) Insallah hepimizde iyi anne olcaz baksana daha gelmeden hayatimizi degistirdi kuzular..o kadar cok arastiriyoruzki hepimizdeee cok iyi anne olcaz...kendomize oz guven lazim anacim bize bizden baskasindan hayir yok.bunu en iyi gece o tatli uykumuzdan uyanip bebegimizi emzirecegimiz an anlicaz..o meme bizde o sut bizse kimsede yok sadece bizde hayir var :)Bakalim canim.. senin yaklasimlarini cok begeniyorum ben.. gurbetIelde teksin ama masallahin var. Psikolojin cok saglam. Eminim cok iyi bir anne olacaksin. Kiz guzin abla gibisin
Evet son hafta sayılır benim. Merak etme her hafta aynı ağırlıkla geçmiyor. İnişler çıkışlar olabiliyor.bennn. haftaya da calısırım sonra payddddos
ben ped falan almıcam kısmetse o günler orkid kullanıcam kişiden kişiye değişiyor kanama miktarı. ben çift rahim ameliyatı olduğumda bile oluk oluk kanamam olmadı ki adet düzenin nasılsa aynısı olacak diyorlar. bir de zaten ilk gün hastane veriyor yatak pedi. ne bileyim bana boşuna geliyor çok yakınlarım doğum yaptı hiç biri depend gerektirecek kadar kanama yaşamadıkızlar selam,
benim askıda kalan sorularım var hala bilen yok mu ya . siz ne aldınız. Şu depend hasta kulotunda real fit diye bişey var bi de standart var. hangisini almak lazım ?
ikincisi hastane bavuluna biberon koymalı mıyız? pompa koymalı mıyız.
bebege havlu koyacak mıyız?
kendimize havlu koyacak mıyız?
Canim ben baska seyler yasadim korkutmak Istemiyorum her yasadigimi ayrintili anlatirsam zaten herkes diken ustundeeee korkar annelerimiz..yoksa biliyorum hareket etmeyince uyuyor..heleki bizimki bi haftadir gece cok guzel uyuyor sabah yedibucuk swkiz arasi uyaniyor tekmeliyo yemek ver bana die :) inanki yaptiklarima yada reaimlere bakinca masallah diyin yawww bende anlamadim nazarmi degdi nedir? Sadece kotu gozun degil iyi gozunde nazari degermis.gipta etmek gerekirmis kiskanmak degil..cabuk itiraf edin kim bu ?Canim dikkat et kendine. Sen çok iş beceriyodun nazar mi değdi ne? Bazen bebisler hareket etmiyo korkutuyo uyuyo lar herhalde. Ama dediğin gibi iş hastane boyutuna gelince ne çanta ne o kadar hazırlık hiçbir şey gözünde olmuyo. Ben ilk dogumum da mutevazi bir hastane çantası hazırlamıştım ama sancı tutunma eşim de ailesi de çantası unutmuşlar. Hasta bezini karşı hasta odasındaki diğer bir hastadan aldım düşün. Sağlıklı olsunlar da tek sıkıntımız hastane çantasında eksikler olsun. Rabbim sağlık versin
cooookkk geçmiş olsun kendini çok yordun bence o ondan olmustur raziyecim. Artik yerleri de daraldi ve doğum yaklaşınca bebisler uzun uyku dönemleri yasiyolarmis enerji toplamak için ayyy kuzular yaa yerim onlariKizlar cumartesi gecesi acildeydik hicbirinizi korkutmayayim diye ayrintilari yazmayacagim....suan cok sukur ikimizde iyiyiz ve evde yatak istirahatindeyiz..bol bol dinlenin kendinizi yormayin.sunu soylemek icin yaziyorum eve iki tane ambulans gorevlisi geldi kocaman cantalarla ambulansa bindim ve eve gelene kadar kesinlikleeeee gozumm hicbirseyi gormedi.herseyi ne kadarda abartiyomusum..kendi adima konusayim yani rahatsizlik olunca o gecelik bu pijama o don bu hastane cikisi su bez bu biberon hepsi virtt zirttt geldi.inaninki o anda gozum iki seyi gordu...birincisi insallah esim arkadan bizi takip ederken kaza yapmaz sag salim kocama kavusurum ikinciside bebegin hareketleri olmadigi icin insallah yasiyordur...ne zamanki nst de kalp atislarini duydum babamiz arkadan geldi o zaman kendi acilarimi hatirladim yoksa insanin gozu kendini gormuyormus..annelik kadin olmak boyle bisi demekki...dikkatli olun bu islerin icinde cok bogulmayin hersey olacagina varir ben elimdeki yarim isleride bitirip huzurla bebisi beklicem insallah...bu arada bizim hamilelik her olcumde farkli cikiyor.normalde 35 iz 36 ciktik ama genel olarak 37 38 arasiyiz..yani coook yaklastik finale.2-3 haftaya bekleniliyomus supriz olmazsa...
bunu üniversitede sordum yok öyle bi şey dedi hormon alıp durmayın dedi doktor. 4 litre su iç gör bak nasıl süt doluyorsun dedi ama doğum anında süt üreten hormonlar tetikleniyormuş ayrıca düzenli göğüs süt gelse de gelmese de doğumu takiben sağılmalıymış ki süt üretimi başlasın bana sütün gelsin gelmesin doğumdan 3 saat sonra ara ara 10ar dakika sağ dedi. süt varsa sorun yok ama yoksa yapılacak. bol meyve yeşillik avuç kadar protein bulgur ve 4 lt su günlük beslenme. kesinlikle şeker yok tatlı yokbi arkadasa doktoru 1 ay kala sut yapan humana still tea mi ne onermiş gunde 2 kere iciyormus. dogumdan sonra da cmeye devam etmiş. boyle bişey var mı
bana kesinlikle alma içme dendi süt arttırıcı... prof hepsi reklam diyordoktora sormadım bunu, içenler var biliyorum, onun için aldım. doğumdan sonra da içiliyo. hatta benim doğum yapacağım hastanede doğumdan sonra içiriyolarmış zaten anneye. doğum paketinde yazıyordu.
canım tuzu kullanmamaya çalışıyorum alyansımı 3-4 aydır takmıorum sanırım ama son 10 gündür pofuduk ellerim .. iştah olayında da zaten açıktı ama bak öğle yemeginde 2 kere aldıgım oldu hamişim die üzerinde durmadım ofiste bi arkadaş kek yapmıs kalın dilim aldım bununla kaliim eve gidene kdr derken pasta kesildi ilk dilim kesmedi 2.yi aldım 3te gözüm vardı ama yok dedim tıka basayım ama sanki minik bi boşluk var deermiişimm hahahahhherkes gaza getirio bi de kilo almadın sen göbeğin çok tatlı minnoş die öle olunca bi de iice havaya girip yiorum ama aldım şaka maka 15 artık bu 1 ayda da 2-3 le kalsam ii 75im şimdi 80 le girmek istemiorum doğumaaaaaaaa
kııııızzzzzz sanki aşağıya inmeye başlamış göbüşün... çok güzel yaKIZLAR 33 HAFTAYA GİRDİĞİM BU GÜNLERDE SİZE GÖBÜŞÜMÜ YOLLAYAYIM DEDİM. BAYA BÜYÜK MÜYÜZ NE? ASLINDA BANA KÜÇÜK GELİYOR AMA GÖRÜNTÜM BİRAZ BÜYÜK SANIRIM :)
SİZE BİR ŞEY SORUCAM. TAM VAJİNA BÖLGENİZDE KEMİĞİNİZ ACIYOR MU? BEN YÜRÜRKEN 2 YE AYRILCAKMIŞ GİBİ BİR AĞRI OLUYOR ARADA. ÖNCELERİ SİVİLCE VAR ZANNETTİM AMA SONRA KEMİKSEL Bİ AĞRI GİBİ GELDİ.
Sagol canim ugrastim Iste simdide dis kapi susunu bitircemki hazir olalim tirstimmmEline saglık cok guzel olmuş hazırlardan hiç bi farkı yok
Canimm gozunaydin çok sevindim:) ne güzel kuvoze gerek kalmamis almissin minigini kucagina. Darisi basimiza artik.. Analiz babali buyusun inşallah.
Sagol canimm allah hicbirimize zorluklar yasatmasin..tarcin Guzel fikirmis bakk benim aklima gelmedi :) guzel olurlar tabi neden olmasinn..kaliptan kaliba fark eder benim parti I icin yaptiklarimda 33 ader cikmisti..bide tabi kalinligina gorede degisir onu yapa yapa ayarlicaz..hastaneyede yeter tabi.amannn maksat icimizde kalmasin diye yapmak.yoksaa bebis benim niye kurabiyem yok diye aglicakmi? :) benim hevesim kalmasin diye oturdugum yerden yapriklarimi atcam simdi..ama tamami yarina tabi.daha bitmedicooookkk geçmiş olsun kendini çok yordun bence o ondan olmustur raziyecim. Artik yerleri de daraldi ve doğum yaklaşınca bebiser uzun uyku dönemleri yasiyolarmis enerji toplamak için ayyy kuzular yaa yerim onlarigunde 10 kere hareket etmesi yeterliymis inşallah bir daha korkutmaz sizi cimcime bu arada kurabiye tarifini denedim ben tarcin ve zencefil de koydum çok az birer tutam harika oldular çok lezzetli kesinlikle raziye çok tesekkur ederim yarin da suslemesini yapicam insallah guzel olur foto eklerim benim kalip büyük galiba 24 tane cikti hastane için yeter gerçi tekrar sagollll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?