2014 Aralık Anneleri

Bnm de el ve ayaklarim baya sisiyo son gunlerde. Alyansim olmuyo. Tuzu az tuket. Ayaklarini yuksege koy basin alcakta olsun. Istahinin acilmasi cok normal. Hatta son ay acikmasaniz da yemek yiyin bebek icin diyolar.

canım tuzu kullanmamaya çalışıyorum alyansımı 3-4 aydır takmıorum sanırım ama son 10 gündür pofuduk ellerim .. iştah olayında da zaten açıktı ama bak öğle yemeginde 2 kere aldıgım oldu hamişim die üzerinde durmadım ofiste bi arkadaş kek yapmıs kalın dilim aldım bununla kaliim eve gidene kdr derken pasta kesildi ilk dilim kesmedi 2.yi aldım 3te gözüm vardı ama yok dedim tıka basayım ama sanki minik bi boşluk var deermiişimm hahahahh herkes gaza getirio bi de kilo almadın sen göbeğin çok tatlı minnoş die öle olunca bi de iice havaya girip yiorum ama aldım şaka maka 15 artık bu 1 ayda da 2-3 le kalsam ii 75im şimdi 80 le girmek istemiorum doğumaaaaaaaa

Kuzummmm dikkat et lütfen kendine nazar değmiştirr sana hep maşallah dedik burda Rabbim beterinden korusun bi de hala bizi düşünüp ayrıntıları yazmıosun ya kıyamam.. geçmiş olsun çok çok .. birbirimize dua edelimm Allahım hayırlısıyla hepimizi zamanında kurtarsın ..

Bakalim canim.. senin yaklasimlarini cok begeniyorum ben.. gurbetIelde teksin ama masallahin var. Psikolojin cok saglam. Eminim cok iyi bir anne olacaksin. Kiz guzin abla gibisin
Sagol tatlim...sorma buralarda tek kaldik..psikolojimi ayakta tutan annem arkadan aglar ama bana tam destek veriyor :) Insallah hepimizde iyi anne olcaz baksana daha gelmeden hayatimizi degistirdi kuzular..o kadar cok arastiriyoruzki hepimizdeee cok iyi anne olcaz...kendomize oz guven lazim anacim bize bizden baskasindan hayir yok.bunu en iyi gece o tatli uykumuzdan uyanip bebegimizi emzirecegimiz an anlicaz..o meme bizde o sut bizse kimsede yok sadece bizde hayir var :)

ben ped falan almıcam kısmetse o günler orkid kullanıcam kişiden kişiye değişiyor kanama miktarı. ben çift rahim ameliyatı olduğumda bile oluk oluk kanamam olmadı ki adet düzenin nasılsa aynısı olacak diyorlar. bir de zaten ilk gün hastane veriyor yatak pedi. ne bileyim bana boşuna geliyor çok yakınlarım doğum yaptı hiç biri depend gerektirecek kadar kanama yaşamadı

Canim ben baska seyler yasadim korkutmak Istemiyorum her yasadigimi ayrintili anlatirsam zaten herkes diken ustundeeee korkar annelerimiz..yoksa biliyorum hareket etmeyince uyuyor..heleki bizimki bi haftadir gece cok guzel uyuyor sabah yedibucuk swkiz arasi uyaniyor tekmeliyo yemek ver bana die :) inanki yaptiklarima yada reaimlere bakinca masallah diyin yawww bende anlamadim nazarmi degdi nedir? Sadece kotu gozun degil iyi gozunde nazari degermis.gipta etmek gerekirmis kiskanmak degil..cabuk itiraf edin kim bu ?Saka bi yana birbirimize masallah diyelimde aman allah korusun.

cooookkk geçmiş olsun kendini çok yordun bence o ondan olmustur raziyecim. Artik yerleri de daraldi ve doğum yaklaşınca bebisler uzun uyku dönemleri yasiyolarmis enerji toplamak için ayyy kuzular yaa yerim onlari gunde 10 kere hareket etmesi yeterliymis inşallah bir daha korkutmaz sizi cimcime bu arada kurabiye tarifini denedim ben tarcin ve zencefil de koydum çok az birer tutam harika oldular çok lezzetli kesinlikle raziye çok tesekkur ederim yarin da suslemesini yapicam insallah guzel olur foto eklerim benim kalip büyük galiba 24 tane cikti hastane için yeter gerçi tekrar sagollll

bi arkadasa doktoru 1 ay kala sut yapan humana still tea mi ne onermiş gunde 2 kere iciyormus. dogumdan sonra da cmeye devam etmiş. boyle bişey var mı
bunu üniversitede sordum yok öyle bi şey dedi hormon alıp durmayın dedi doktor. 4 litre su iç gör bak nasıl süt doluyorsun dedi ama doğum anında süt üreten hormonlar tetikleniyormuş ayrıca düzenli göğüs süt gelse de gelmese de doğumu takiben sağılmalıymış ki süt üretimi başlasın bana sütün gelsin gelmesin doğumdan 3 saat sonra ara ara 10ar dakika sağ dedi. süt varsa sorun yok ama yoksa yapılacak. bol meyve yeşillik avuç kadar protein bulgur ve 4 lt su günlük beslenme. kesinlikle şeker yok tatlı yok

doktora sormadım bunu, içenler var biliyorum, onun için aldım. doğumdan sonra da içiliyo. hatta benim doğum yapacağım hastanede doğumdan sonra içiriyolarmış zaten anneye. doğum paketinde yazıyordu.
bana kesinlikle alma içme dendi süt arttırıcı... prof hepsi reklam diyor

[QUOTE"butterfly143, post: 37716467, member: 500551"]Canim benim cok duygulandim aglattin beni.. ben de hep esimi bebegimi dusunuyorum. Dogum sancim geldiginde soyleyince panik olur is yerindeyken. Nasil soylesem diyorum. Once esimin ailesine haber veriyim diyorum. Zaten cok panik babamiz. Ayy insallah esim evdeyken sabaha karsi faln sancim gelir de en azindan beni gorunce ici rahat olur diye dusunuyorum. Agri ceksem de ben onu sakinlestiririm. Iyiyim askim derim merak etme cok kisa sure sonra bebegimize kavusucaz uzulme falan derim. Su an bile gozlerimden yaslar suzuluyo cok sulugoz oldum... senin haftanda ben de acile gitmistim hareketi yok diye.. yerleri daraldi o yuzden kuzum korkma. Gecmis olsun.[/QUOTE]
Canim inanki o anda ben oluyorum diye agladim o yuzden hic mi hic sakinlestiremedim esimi hatta bi kac bagirdim :) panik oldu..odaya geldiginde elleri bildigin buzdu yuzu bembeyaz olmustu.yavrum bide tutturdu annenleri ariyim diye ben aratmadim kendine destek aradi sanirim kimse yok sok oldu ambulans gorevlileri yuksek ihtimal dogum baslangici demisler o dogurcakta ben yaninda olamicam diye endiselenmis..hareket etmedi diye gitme durumu olmadi..ziril ziril agladim rezil oldum.zaten bizim kizin hareketlerinin azalacagi yokkk fena kipirdak hala..ama ben o aciyi cekerken hareketler bitti veee taaa ultrason oncesi o soguk jeli yiyene kadar...nasil basladi hareketlere doktor sasirdi bu ne boyle die.alet nereye bizim kizin ayak oraya nasil ittiriyor :) I

Canim bana da kilo almadin bebek aliyo deyip duruyolar bana da ondan rehavet basiyo yiyorum. Bu aralar ben de tatli yemeye basladim. 76 kilo oldum. 66 yla hamile kalmistim. Ama aldim yaa yksa catlaklar niye olsun dimi gercegi anlatiyo o catlaklar...

kııııızzzzzz sanki aşağıya inmeye başlamış göbüşün... çok güzel ya

Canimm gozunaydin çok sevindim:) ne güzel kuvoze gerek kalmamis almissin minigini kucagina. Darisi basimiza artik.. Analiz babali buyusun inşallah.

Merhaba,

özelden mesaj atacaktım ama bulamadım nerden atacağımı.. Geçmiş tarihte bebeğinde 10 günlük gelişme geriliği olduğunu yazmışşsın. bende 18+0 hamileyim bebeğimde 10 günlük gelişme geriliği bacak boyu kısa olduğunu söyledi perinatoloji uzmanı. Çok endişeliyim. senin bebeğin nasıl oldu? benim 17. haftada gerilemeye başlamış. AFP ölçümü sonrası risk çıkınca detaylı ultrasonda görüldü. afp ile ilgili bişey çıkmadı. kafam çok karışık. çok üzgünüm.

Sagol canimm allah hicbirimize zorluklar yasatmasin..tarcin Guzel fikirmis bakk benim aklima gelmedi :) guzel olurlar tabi neden olmasinn..kaliptan kaliba fark eder benim parti I icin yaptiklarimda 33 ader cikmisti..bide tabi kalinligina gorede degisir onu yapa yapa ayarlicaz..hastaneyede yeter tabi.amannn maksat icimizde kalmasin diye yapmak.yoksaa bebis benim niye kurabiyem yok diye aglicakmi? :) benim hevesim kalmasin diye oturdugum yerden yapriklarimi atcam simdi..ama tamami yarina tabi.daha bitmedi

ay raziye siz tırnakları yedikçe ben deliriyorum : )))
benim mendiller bitmedi ya daha. almışım da almışım kesmişim bitiremedim diyorum sonra da kim oturup yapar bi işime de yaramzz. ter bezleri var daha sırada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…