2014 Aralık Anneleri

kııııızzzzzz sanki aşağıya inmeye başlamış göbüşün... çok güzel ya

sorma. büyük anneler babanneler görünce sen yakında doğum yaparsın diyor ama daha küçüğüz
37 diye kadar dayansak yeter.
erken doğum riskim de vardı gerçi o sancılı evreleri atlattık ama kendimi çok yormuyorum. oğluşum aşşağıda. annesi de aman daha gelmesin diye sürekli temkinde :)

[QUOTI="neverthemummy, post: 37718020, member: 620258"]ay raziye siz tırnakları yedikçe ben deliriyorum : )))
benim mendiller bitmedi ya daha. almışım da almışım kesmişim bitiremedim diyorum sonra da kim oturup yapar bi işime de yaramzz. ter bezleri var daha sırada.[/QUOTE]
Niye Isine yaramasin canim yap yap yarar tabi...ter bezi bile dusunmussun ya helal olsun bak bizim oda yok.anacim son konismamizda mermersahi dediniz aradim buldum aldik hala gelmedi kargo simdi de ter bezi aklima dusurmeyin yaaa..guzel fikirler veripte aklima dusurenlere gelsin buuuu

aynı kumaştan yapılıyo zaten canikom. mermeşahin mi ne onu kesiyosun istedigin buyuklukte ter için sırtına koymalık. olmasa da olur sen de havlu koy. bilmiom artık işten cıkma saati geldi.

Bugün beklenen projemin benden beklenen kısmını teslim ettim içim rahat dogurabilirim hahaha

Cumartesi sirt agrim basladi ve gece siiddetlendi aglaya sizlaya idare ettim.
Pazar gunduz oyle inanin kaburgalarim aciyoduu.pazar aksam dokuz eşime kalk gidiyoruz dedim dayanamiyorum.
Onlara kalsa olacak agrilar ama benim nasil aci cektigimi bilemiyorlar.
Ultrasonla bakti hafif kum, idrar tahlili sonra kan alttan muayne derken yatis yapiyoruz denildi basta.
Daha sonra kan tahlili trombozit degerleri cok yuksek, idrarda proteğin ve albüm.hemen seni aliyoruz dedilerr.
1940 gr bebeğim.adı yusuf eren koyduk ismi yoktu eee ismiyle geldii.
Hastanedeyim yuruyuş yapmaya calisiyorum agrim cok bi katatwr takili sezeryan yerinde kanama varmi diye bakiliyoo.tansiyonum 18 lerdeydi 14 lere dustu. Doktor direkten dondun dediiii.

Gozun aydin canim.buyukk de gecmis olsun.yine iyisin arkadadim 2hafta once bu protein olayindan dolayi 6bucuk aylik dogum yapti ikizlerii

Merhaba canim
Bende gebeliğin 22. Haftasiydi sanirim ayrintili USG de FL uzunlugu 1 hafta geri cikmisti. Ultrason Dr u olacak insan - hala hatirladikca sinirleniyorum- carpmis bölmüş oranlamis diger ölçümlere gore on günlük bi gerilik cikardi FL uzunluğunda, bağırsakta parlaklık gördu cik cik dedi durdu genelde de 3 gün gerilik var demisti. Ağla sizla ankara tip a perinatolog bi prof a gittim gebelikte tüm ölçümler ayni haftayı göstermez kimi ileri kimi geri cikar zaten her insan da farklidir kimse kimseye benzemez hicbir gebelik için kesin konuşulmaz simdilik her şey yolunda gorunuyor dedi ve konu kapandı. 28. Haftada kontrolümde FL uzunlugumuz 30. Haftayi gösteriyordu gerisini sen düşün. İkili uçlu testin temiz ciktiysa tahlillerinde problem yoksa gebeligini kendine zehir etme canim.. Dr lar ölçümlere gore konuşuyorlar emin ol ne olacagini ancak allah bilir zaten hicbir test garanti değil sadece ihtimalleri soyluyor. Sen pozitif ol bebegin de etkilenmesin..tecrübeyle sabit

Kızlar epilatörle koltuk altımı alim dedim böyle bir acı yaşamamıştım hiç. Vücudum baya hassaslaşmış galiba. Resmen gözümden yaş gelerek aldımya.

Eki Görüntüle 1298852 Kurdeleisi kalmisti el atmadigim bilen varsa soylesin nasil olmus ilk denememiz :) I

topiğin ennnn becerikli hatunu sen yaparsın da olmaz mı ellerine sağlık canım maşallah diorum Eslem bilse annesi ne ciciler hazırlıo içerde şımarır şımarır durur bence çok hoş olmuş ne için yapacaksın bunu rengarenk olsun ya sarısı moru da güzell olur .. buarada instagramda kız bebekler için çook güzel elbiseler görüyorum bence incele sen yaparsın kızım olsa ben de yapmayı düşünürüm ya minicik kız elbiseleri beni benden alıoooo

canım cok cok geçmiş olsun bebeğine kavusmussun gerisini düşünme olumlu düşünmeye çalış hersey zamanla düzelir çok şükür yine de .. Yakışıklı Yusufuna sarıl sımsıkı şükret bol bol eşine sarıll en güzel mutluluk en gerçek mutluluk yaşadığın Allahım saglıkla evine geçmeyi nasip etsin .. dualarımız seninlee

Geçmiş olsunn.

Bugün kontrolüm vardı.
1 haftadır ağrı çekiyorum bikini bölgemde. Meger bebek kanala inmiş :):)
Dr 40 haftayı beklemeyecek gibi gözüküyor dedi. Hatta haftaya bile sancı olabilir dedi. Çok heyecanlandım :):)

Benden dr bir kaç test istedi. Bir de haftaya vajinal muayene olacaksın dedi.
Haftaya önemli şeyler olabilir. Heyecanlı bir hafta beni bekliyor :)

ayy e heyecanlı yaaa,inşallahh sağlıkla doğar bebeğinn

Ayyy sorma simarik zaten titreyip duruo icimde :) bunlarin bitim seklini paylascam canim dis kapimi susliyorum birisi calmazsa 2-3 ay kalir kapimizi susler diyorum :) esim eve geldi dioki hayirdir bu dami yapiliodu cok suslu olmasin abartma :) bilseydim boyle becerebilecegimi rengarenkk kurdelalar alirdim iki renk aldim toz pembe ve cirt pembe bileydimmmm her rengi vardi...cokta pahali kurdelalar metre metre satilio sinir oluom kazik yiyip duruom ah eminonu ahhh buradada olaydin ne olurda sankimmm..ama aklima neler geldi neler hani benim toto durmaz bakarsin esimin aklini celer gideriz yine avm ye.renk renk aliriz ve kuzuma tac bant ve toka yaparim bununla hatta kiyafetlerine dikerim felan anali kizlo en kokos biz olmaliyiz :) bi kere daha demistin sanirim bu instagram isini bi o kaldi az daha gaz veren olursa burnumu orayada sokacam sanirim I

Rabbim ikinize de sağlık versin. Adıyla yaşasın maşallah gelicem deyince durdurulmuyo işte keratalar

Coook gecmis olsun canim simdi yanindaya ona bak..kuvoze aldilarmi? Bende ayni gece ayni agriyla hastaneye kaldirildim ama benim idrarda bisey bulunmadi..musahade altinda tutulup geldim ama midem cok rahatsiz simdide of anam of...bide dogurunca bitmioki sikinti degilmi? Tansiyona dikkat et canim..simdi bebeginin aldigi nefes bile sana yardimci olur hayata tutundurur.allah anali babali salim bi cocuk etsin insallah.. I

Ayy canim bnm icime su serptin ya sagol valla.. bnm ilk oldugu icin haliyle neyle karsilasacagimi bilmiyorum. O yuzden bu kadar endiseliyim.. inanmiyorum 3 cocugun mu var?? 4.mu geliyo? Massallah.. yasin kac??

evet canım 3 çocuğum var, nasipse 4. gelecek. 34 yaşımdayım. etrafın lafına bakıp da endişelenmeyin boşuna, anne ne kadar rahat olursa bebek de o kadar rahat oluyor emin ol.

hocam nasil olmuş dayanamadim süslemeye basladim

Eklentiler

• 20141110_200747.webp
    160,5 KB · Görüntüleme: 123
Canım yazını okuyunca bende heycanlandım valla. Benmde yarın kontrolüm var sabırsızlıkla beklıyorum. Önce tetenoz aşımızı olucaz 11 dede kontrolum var İnşş guzel şeylerle gelirim yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…