kııııızzzzzz sanki aşağıya inmeye başlamış göbüşün... çok güzel ya
Gozun aydin canim.buyukk de gecmis olsun.yine iyisin arkadadim 2hafta once bu protein olayindan dolayi 6bucuk aylik dogum yapti ikizleriiCumartesi sirt agrim basladi ve gece siiddetlendi aglaya sizlaya idare ettim.
Pazar gunduz oyle inanin kaburgalarim aciyoduu.pazar aksam dokuz eşime kalk gidiyoruz dedim dayanamiyorum.
Onlara kalsa olacak agrilar ama benim nasil aci cektigimi bilemiyorlar.
Ultrasonla bakti hafif kum, idrar tahlili sonra kan alttan muayne derken yatis yapiyoruz denildi basta.
Daha sonra kan tahlili trombozit degerleri cok yuksek, idrarda proteğin ve albüm.hemen seni aliyoruz dedilerr.
1940 gr bebeğim.adı yusuf eren koyduk ismi yoktu eee ismiyle geldii.
Hastanedeyim yuruyuş yapmaya calisiyorum agrim cok bi katatwr takili sezeryan yerinde kanama varmi diye bakiliyoo.tansiyonum 18 lerdeydi 14 lere dustu. Doktor direkten dondun dediiii.
Merhaba canimMerhaba,
özelden mesaj atacaktım ama bulamadım nerden atacağımı.. Geçmiş tarihte bebeğinde 10 günlük gelişme geriliği olduğunu yazmışşsın. bende 18+0 hamileyim bebeğimde 10 günlük gelişme geriliği bacak boyu kısa olduğunu söyledi perinatoloji uzmanı. Çok endişeliyim. senin bebeğin nasıl oldu? benim 17. haftada gerilemeye başlamış. AFP ölçümü sonrası risk çıkınca detaylı ultrasonda görüldü. afp ile ilgili bişey çıkmadı. kafam çok karışık. çok üzgünüm.
Eki Görüntüle 1298852 Kurdeleisi kalmisti el atmadigim bilen varsa soylesin nasil olmus ilk denememiz :) I
Cumartesi sirt agrim basladi ve gece siiddetlendi aglaya sizlaya idare ettim.
Pazar gunduz oyle inanin kaburgalarim aciyoduu.pazar aksam dokuz eşime kalk gidiyoruz dedim dayanamiyorum.
Ultrasonla bakti hafif kum, idrar tahlili sonra kan alttan muayne derken yatis yapiyoruz denildi basta.
Daha sonra kan tahlili trombozit degerleri cok yuksek, idrarda proteğin ve albüm.hemen seni aliyoruz dedilerr.
Hastanedeyim yuruyuş yapmaya calisiyorum agrim cok bi katatwr takili sezeryan yerinde kanama varmi diye bakiliyoo.tansiyonum 18 lerdeydi 14 lere dustu. Doktor direkten dondun dediiii.
Geçmiş olsunn.Cumartesi sirt agrim basladi ve gece siiddetlendi aglaya sizlaya idare ettim.
ayy e heyecanlı yaaa,inşallahh sağlıkla doğar bebeğinnBugün kontrolüm vardı.
1 haftadır ağrı çekiyorum bikini bölgemde. Meger bebek kanala inmiş :):)
Dr 40 haftayı beklemeyecek gibi gözüküyor dedi. Hatta haftaya bile sancı olabilir dedi. Çok heyecanlandım :):)
Benden dr bir kaç test istedi. Bir de haftaya vajinal muayene olacaksın dedi.
Haftaya önemli şeyler olabilir. Heyecanlı bir hafta beni bekliyor :)
Ayyy sorma simarik zaten titreyip duruo icimde :) bunlarin bitim seklini paylascam canim dis kapimi susliyorum birisi calmazsa 2-3 ay kalir kapimizi susler diyorum :) esim eve geldi dioki hayirdir bu dami yapiliodu cok suslu olmasin abartma :) bilseydim boyle becerebilecegimi rengarenkk kurdelalar alirdim iki renk aldim toz pembe ve cirt pembe bileydimmmm her rengi vardi...cokta pahali kurdelalar metre metre satilio sinir oluom kazik yiyip duruom ah eminonu ahhh buradada olaydin ne olurda sankimmm..ama aklima neler geldi neler hani benim toto durmaz bakarsin esimin aklini celer gideriz yine avm ye.renk renk aliriz ve kuzuma tac bant ve toka yaparim bununla hatta kiyafetlerine dikerim felan anali kizlo en kokos biz olmaliyiz :) bi kere daha demistin sanirim bu instagram isini bi o kaldi az daha gaz veren olursa burnumu orayada sokacam sanirimtopiğin ennnn becerikli hatunu sen yaparsın da olmaz mıellerine sağlık canım maşallah diorum Eslem bilse annesi ne ciciler hazırlıo içerde şımarır şımarır durur bence çok hoş olmuş ne için yapacaksın bunu rengarenk olsun ya sarısı moru da güzell olur .. buarada instagramda kız bebekler için çook güzel elbiseler görüyorum bence incele sen yaparsın kızım olsa ben de yapmayı düşünürüm ya minicik kız elbiseleri beni benden alıoooo
Rabbim ikinize de sağlık versin. Adıyla yaşasın maşallah gelicem deyince durdurulmuyo işte keratalarCumartesi sirt agrim basladi ve gece siiddetlendi aglaya sizlaya idare ettim.
Coook gecmis olsun canim simdi yanindaya ona bak..kuvoze aldilarmi? Bende ayni gece ayni agriyla hastaneye kaldirildim ama benim idrarda bisey bulunmadi..musahade altinda tutulup geldim ama midem cok rahatsiz simdide of anam of...bide dogurunca bitmioki sikinti degilmi? Tansiyona dikkat et canim..simdi bebeginin aldigi nefes bile sana yardimci olur hayata tutundurur.allah anali babali salim bi cocuk etsin insallah.. ICumartesi sirt agrim basladi ve gece siiddetlendi aglaya sizlaya idare ettim.
Iazar gunduz oyle inanin kaburgalarim aciyoduu.pazar aksam dokuz eşime kalk gidiyoruz dedim dayanamiyorum.
Ayy canim bnm icime su serptin ya sagol valla.. bnm ilk oldugu icin haliyle neyle karsilasacagimi bilmiyorum. O yuzden bu kadar endiseliyim.. inanmiyorum 3 cocugun mu var?? 4.mu geliyo? Massallah.. yasin kac??
hocam nasil olmuşAyyy sorma simarik zaten titreyip duruo icimde :) bunlarin bitim seklini paylascam canim dis kapimi susliyorum birisi calmazsa 2-3 ay kalir kapimizi susler diyorum :) esim eve geldi dioki hayirdir bu dami yapiliodu cok suslu olmasin abartma :) bilseydim boyle becerebilecegimi rengarenkk kurdelalar alirdim iki renk aldim toz pembe ve cirt pembe bileydimmmm her rengi vardi...cokta pahali kurdelalar metre metre satilio sinir oluom kazik yiyip duruom ah eminonu ahhh buradada olaydin ne olurda sankimmm..ama aklima neler geldi neler hani benim toto durmaz bakarsin esimin aklini celer gideriz yine avm ye.renk renk aliriz ve kuzuma tac bant ve toka yaparim bununla hatta kiyafetlerine dikerim felan anali kizlo en kokos biz olmaliyiz :) bi kere daha demistin sanirim bu instagram isini bi o kaldi az daha gaz veren olursa burnumu orayada sokacam sanirim I
Canım yazını okuyunca bende heycanlandım valla. Benmde yarın kontrolüm var sabırsızlıkla beklıyorum. Önce tetenoz aşımızı olucaz 11 dede kontrolum var İnşş guzel şeylerle gelirim yarınBugün kontrolüm vardı.
1 haftadır ağrı çekiyorum bikini bölgemde. Meger bebek kanala inmiş :):)
Dr 40 haftayı beklemeyecek gibi gözüküyor dedi. Hatta haftaya bile sancı olabilir dedi. Çok heyecanlandım :):)
Benden dr bir kaç test istedi. Bir de haftaya vajinal muayene olacaksın dedi.
Haftaya önemli şeyler olabilir. Heyecanlı bir hafta beni bekliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?