Güzel habetlerle gel sen de inşallahCanım yazını okuyunca bende heycanlandım valla. Benmde yarın kontrolüm var sabırsızlıkla beklıyorum. Önce tetenoz aşımızı olucaz 11 dede kontrolum var İnşş guzel şeylerle gelirim yarın
Vayyy masallah masallah canim super gozukuolar gercekten bak...cok basarili.ilkler biraz zor olur vakit alir sonra elin bi alistimmi takir takir yaparsin.benim baby shower de yaptiklarima benzio kalibin felan :) bu hizla bitirirsin sen cok cikmamis zaten kurabiyen.hazirla paketle dursun.ben pakrtledim ama daha yazimizi cikti alip zimbalamadik oda olunca koycam tekrardan fikir olurhocam nasil olmuşdayanamadim süslemeye basladim
evet canım 3 çocuğum var, nasipse 4. gelecek. 34 yaşımdayım. etrafın lafına bakıp da endişelenmeyin boşuna, anne ne kadar rahat olursa bebek de o kadar rahat oluyor emin ol.
Tammm bende yazacaktim sen aldin agzimdan lafi baska arkadasa cvp yazarkende gokce hatun cvp vermis :) kulaklari cinladi zagarrrrrKozlar gökçe de mi dogurdu
Aferin kiz aldin ya sukranin agzindan lafi :) gelisimi cok yerinde bencee.bizimkide acildeki olcumde 49 cikti boyu olabolir.cunku 54 cm dogan bebikolar var..aramizda doguran var sen en kisa zamanda oku gecmisi.islerede hiz ver sende bitsin en gec bi haftaya bacim suprizler cogaldi :)kızlar selamlar.. okumamm gereken tam 42 sayfam var.. ancak cevap verebilirim... bugün dr a gittik güya 48 cm ve 2450 gramcık olmuşuz... ben kilosunu geçtimde boyuna inanmıyom valla atıyor bu şükran kafadanve bu kezz ortaya yem atar gibi eşime dönüp bak bak bebeğimiz dönmüşşşş dedim maksat kafası nerde anlayayım diye ama şükrannnı konuşturmuş oldum evet eeee zamanı az kaldı dönecek tabi yerleşiyor doğum kanalına dedi:) hahaha
bu arada hafta sonumuz yıkama ütüleme olayıyla geçti...
öte taraftan doktorumuz bu sefer çantamı hazırlayıp hazırlamadığımı bile sorduhayır bu hafta hazırlarım dedim eee bizahmet dedi... sonra bana dependi önerdi... ve hatta numuna depend kadın orta boyu verdi... ayrıca birde mamajonunn bebekler için olan biberonunu hediye ettti ağzıyla kuş tutsa güvenemiyom yine de.. ordan her çıktığımızda eşim istersennn seni dinleyip diğer doktora geçelim demez mi dellendim dalga mı geçiyon diye şurda maksimum 5 haftamız kalmış doğumaaa olmaz dedim... neyse sonrada hastanemizi ziyarete gezmeye gittik ... beğendik vs... amannn bakalımmm bu aralar doğuran var mı aramızda.. geçmişi okuyamadım çok fazla sayfa atmış... yarın ancak okuyabilirim kusura bakmayın.. sırt ağrımdan ölüyorum
herkeslerde iyidir inşallah öpüyorum sizleri ve bıdıklarınızı .. iyi geceler
Canim ben kurabiye Icin tarif vermistim...cikolatamida iki ic gune paylasacagim.o zaman ayrintilari anlatirim ins..cok yorma kendini.amannn ben ugrasiyorum ama rahatsiz olunca insanin gozu biseyi gormuo.ama bi yandan senide anliom icimde kalmasin dio insan..ilk heves ilk heyecan baska.ikincidede elbet olur ama bu kadar olmaz yada bunlarin modasi gecer felan...herseyin gelismisi olur kesin :) bundan bes yil onceki gebelik sektoru ile simdiki arasinda ne kadar fark var dimi amaa..hicmi kalkmion evde bide? Yatak dosekmi yation banada dinlen dediler ama koltukta ayaklarimi uzatip hallediom bisileriyi akşamlar buraya da bir ses vereyim dedim:)
bebek şekerlerini veya çikolatalarını yapan anneler, nasıl yaptınız acaba?? herkes çok güzel şeyler yapmıştı ben de yapmaya çok özendim ama yatarak ne kadar yapılır bilmiyorum
çok sevindim begenmene tesekkur ederim :) bende kendimi kucumsemeyim ya becerikliyim biraz galiba dimiVayyy masallah masallah canim super gozukuolar gercekten bak...cok basarili.ilkler biraz zor olur vakit alir sonra elin bi alistimmi takir takir yaparsin.benim baby shower de yaptiklarima benzio kalibin felan :) bu hizla bitirirsin sen cok cikmamis zaten kurabiyen.hazirla paketle dursun.ben pakrtledim ama daha yazimizi cikti alip zimbalamadik oda olunca koycam tekrardan fikir olur
Kizlar cumartesi gecesi acildeydik hicbirinizi korkutmayayim diye ayrintilari yazmayacagim....suan cok sukur ikimizde iyiyiz ve evde yatak istirahatindeyiz..bol bol dinlenin kendinizi yormayin.sunu soylemek icin yaziyorum eve iki tane ambulans gorevlisi geldi kocaman cantalarla ambulansa bindim ve eve gelene kadar kesinlikleeeee gozumm hicbirseyi gormedi.herseyi ne kadarda abartiyomusum..kendi adima konusayim yani rahatsizlik olunca o gecelik bu pijama o don bu hastane cikisi su bez bu biberon hepsi virtt zirttt geldi.inaninki o anda gozum iki seyi gordu...birincisi insallah esim arkadan bizi takip ederken kaza yapmaz sag salim kocama kavusurum ikinciside bebegin hareketleri olmadigi icin insallah yasiyordur...ne zamanki nst de kalp atislarini duydum babamiz arkadan geldi o zaman kendi acilarimi hatirladim yoksa insanin gozu kendini gormuyormus..annelik kadin olmak boyle bisi demekki...dikkatli olun bu islerin icinde cok bogulmayin hersey olacagina varir ben elimdeki yarim isleride bitirip huzurla bebisi beklicem insallah...bu arada bizim hamilelik her olcumde farkli cikiyor.normalde 35 iz 36 ciktik ama genel olarak 37 38 arasiyiz..yani coook yaklastik finale.2-3 haftaya bekleniliyomus supriz olmazsa...
Cumartesi sirt agrim basladi ve gece siiddetlendi aglaya sizlaya idare ettim.
Pazar gunduz oyle inanin kaburgalarim aciyoduu.pazar aksam dokuz eşime kalk gidiyoruz dedim dayanamiyorum.
Onlara kalsa olacak agrilar ama benim nasil aci cektigimi bilemiyorlar.
Ultrasonla bakti hafif kum, idrar tahlili sonra kan alttan muayne derken yatis yapiyoruz denildi basta.
Daha sonra kan tahlili trombozit degerleri cok yuksek, idrarda proteğin ve albüm.hemen seni aliyoruz dedilerr.
1940 gr bebeğim.adı yusuf eren koyduk ismi yoktu eee ismiyle geldii.
Hastanedeyim yuruyuş yapmaya calisiyorum agrim cok bi katatwr takili sezeryan yerinde kanama varmi diye bakiliyoo.tansiyonum 18 lerdeydi 14 lere dustu. Doktor direkten dondun dediiii.
Canim zaten raporu aldığın zaman hastane de sistem üzerinden sgk ya bildirim yapıyo. Is yerinin muhasebesi bunu onayliyo. Ama şimdi doğum henüz gerceklesmesini için onaya kapalı sadece raporun sisteme geçiyo. Doğum yaptığında da ise başlama tarihi ile birlikte raporun onaylanmış oluyo. Hizmet dökümünde gün sayısı 0 gözükür zaten raporlu olduğun günler ordan anlarsın. Is yeri mutlaka sisteme girmek zorunda merak etme yoksa cezai yaptırımı çok fazla olur.Kızlae bişey sorucam. Sorum calışan ve dogum iznine ayrılan annelere. Bende iNe ayeıldm gecen hafta. Eaporumun aistemw gectıgını nasıl anlarım. Hizmet dökümüme bakıyorum cıkış gozukmuyo tabiki ama rapor aldgm tarhten irıbaren sigorta odemem gozukmuyo. Benm sıgortam calıştıgım degıl başka bi şirket üzerinden ödeniyodu. Oyuzden muhasebeyı arayıp soramıyorum. Raporu kendm gonderdm sisteme geciricez dedıler. Emin olamadm gectılermı gecmedikermi diye
Beceriklisin masallahhh.dort olcu daha ayni kalipla yaparsan 100 tane daha cikmis olur yeterli olur..bencede mevlidde dagitacaksan somdiden yap bebekle yapilcak sey degil bence..çok sevindim begenmene tesekkur ederim :) bende kendimi kucumsemeyim ya becerikliyim biraz galiba dimivalla youldum yarisi bitti de kalani yarin hemen yaparim elim alisti nasilsa verdiğin ölçüye gore 4 olcu daha yaptim mevlutu de halletmiş olurum inşallah canim
cnm ben de bundan alicam bi arkadas almisti su an yok galiba memnundu.kızlaaaarr bundan aliim diorum ; siz gg dan kimden almıştınız memnun kaldınız mı bi de ;
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/50cc-mantar-tipali-cam-sise-131810372
Cnmmm cok gecmis olsun Rabbim nazarlardan korusun bebişinle seni.Cok korktum ben de okuyunca.Neyseki yerunde duruyor kizimiz.Az daha sabir .ins vaktinde gelirler kuzucuklarSagol tatlim...sorma buralarda tek kaldik..psikolojimi ayakta tutan annem arkadan aglar ama bana tam destek veriyor :) Insallah hepimizde iyi anne olcaz baksana daha gelmeden hayatimizi degistirdi kuzular..o kadar cok arastiriyoruzki hepimizdeee cok iyi anne olcaz...kendomize oz guven lazim anacim bize bizden baskasindan hayir yok.bunu en iyi gece o tatli uykumuzdan uyanip bebegimizi emzirecegimiz an anlicaz..o meme bizde o sut bizse kimsede yok sadece bizde hayir var :)
Canim sen ve bebisin saglikli ya gerisi bos.Rabbim korumus.Tüm anne ve bebekler ona emanet.Adiyla yasasin masallah.Cumartesi sirt agrim basladi ve gece siiddetlendi aglaya sizlaya idare ettim.
Pazar gunduz oyle inanin kaburgalarim aciyoduu.pazar aksam dokuz eşime kalk gidiyoruz dedim dayanamiyorum.
Onlara kalsa olacak agrilar ama benim nasil aci cektigimi bilemiyorlar.
Ultrasonla bakti hafif kum, idrar tahlili sonra kan alttan muayne derken yatis yapiyoruz denildi basta.
Daha sonra kan tahlili trombozit degerleri cok yuksek, idrarda proteğin ve albüm.hemen seni aliyoruz dedilerr.
1940 gr bebeğim.adı yusuf eren koyduk ismi yoktu eee ismiyle geldii.
Hastanedeyim yuruyuş yapmaya calisiyorum agrim cok bi katatwr takili sezeryan yerinde kanama varmi diye bakiliyoo.tansiyonum 18 lerdeydi 14 lere dustu. Doktor direkten dondun dediiii.
Sevindim cnm eve cikmissin.Ayaklarini uzat dinlen 1 hafta daha durur ins bebis.Dua et cnm.Allah hayirli vakitte kucagina almayi nasip etsin.İs ,güc yapma sakin.Ohh obh dgumlar yaklasinca mubabbetler de artmis bende ciktim evdeyim kizlar sabah tekrar gidicem ama tuhaf seyler oluyo anlayamiyorum bi sancim geliyo bi bebis zorluyo sanki bisiler akiyo gibi bakiyorum bisi yokk ama cok rahatsizim halsizim uyumaya calisacagim biraz ne olacagim belli degil coj fazla duracagini sanmiyotum sanki asagilara asagilara vuruyo kayiyo gibi bide ikinci hamilelik ne bu cahillik bendeki anlayamadim gitti kizim ne kadar kolay dogmus oysakii bu oglan simdiden ottruyo sanki bizden durumlar bole kizlar :)
canım boyu normal olabilir cunku ben yenı dr değiştirdim bir önceki dr.da bıyunu uzun soyluyordu . 33.haftada yenı dr.bebeğimin boyuna 52 cm dedi.. bende ilkden cok sasırdım ama iki dr.da aynı dıyınce şüpheye düşmedim..kızlar selamlar.. okumamm gereken tam 42 sayfam var.. ancak cevap verebilirim... bugün dr a gittik güya 48 cm ve 2450 gramcık olmuşuz... ben kilosunu geçtimde boyuna inanmıyom valla atıyor bu şükran kafadanve bu kezz ortaya yem atar gibi eşime dönüp bak bak bebeğimiz dönmüşşşş dedim maksat kafası nerde anlayayım diye ama şükrannnı konuşturmuş oldum evet eeee zamanı az kaldı dönecek tabi yerleşiyor doğum kanalına dedi:) hahaha
bu arada hafta sonumuz yıkama ütüleme olayıyla geçti...
öte taraftan doktorumuz bu sefer çantamı hazırlayıp hazırlamadığımı bile sorduhayır bu hafta hazırlarım dedim eee bizahmet dedi... sonra bana dependi önerdi... ve hatta numuna depend kadın orta boyu verdi... ayrıca birde mamajonunn bebekler için olan biberonunu hediye ettti ağzıyla kuş tutsa güvenemiyom yine de.. ordan her çıktığımızda eşim istersennn seni dinleyip diğer doktora geçelim demez mi dellendim dalga mı geçiyon diye şurda maksimum 5 haftamız kalmış doğumaaa olmaz dedim... neyse sonrada hastanemizi ziyarete gezmeye gittik ... beğendik vs... amannn bakalımmm bu aralar doğuran var mı aramızda.. geçmişi okuyamadım çok fazla sayfa atmış... yarın ancak okuyabilirim kusura bakmayın.. sırt ağrımdan ölüyorum
herkeslerde iyidir inşallah öpüyorum sizleri ve bıdıklarınızı .. iyi geceler
iyi akşamlar buraya da bir ses vereyim dedim:)
bebek şekerlerini veya çikolatalarını yapan anneler, nasıl yaptınız acaba?? herkes çok güzel şeyler yapmıştı ben de yapmaya çok özendim ama yatarak ne kadar yapılır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?