2014 Aralık Anneleri

kızlar selamlar.. okumamm gereken tam 42 sayfam var.. ancak cevap verebilirim... bugün dr a gittik güya 48 cm ve 2450 gramcık olmuşuz... ben kilosunu geçtimde boyuna inanmıyom valla atıyor bu şükran kafadan ve bu kezz ortaya yem atar gibi eşime dönüp bak bak bebeğimiz dönmüşşşş dedim maksat kafası nerde anlayayım diye ama şükrannnı konuşturmuş oldum evet eeee zamanı az kaldı dönecek tabi yerleşiyor doğum kanalına dedi:) hahaha
bu arada hafta sonumuz yıkama ütüleme olayıyla geçti...
öte taraftan doktorumuz bu sefer çantamı hazırlayıp hazırlamadığımı bile sordu hayır bu hafta hazırlarım dedim eee bizahmet dedi... sonra bana dependi önerdi... ve hatta numuna depend kadın orta boyu verdi... ayrıca birde mamajonunn bebekler için olan biberonunu hediye ettti ağzıyla kuş tutsa güvenemiyom yine de.. ordan her çıktığımızda eşim istersennn seni dinleyip diğer doktora geçelim demez mi dellendim dalga mı geçiyon diye şurda maksimum 5 haftamız kalmış doğumaaa olmaz dedim... neyse sonrada hastanemizi ziyarete gezmeye gittik ... beğendik vs... amannn bakalımmm bu aralar doğuran var mı aramızda.. geçmişi okuyamadım çok fazla sayfa atmış... yarın ancak okuyabilirim kusura bakmayın.. sırt ağrımdan ölüyorum
herkeslerde iyidir inşallah öpüyorum sizleri ve bıdıklarınızı .. iyi geceler

Kızlar bıraz once normal kasık agrılarından farklı bi agrım ordu. Afedersınız oram cekılıyodu resmen. Kasıldım kaldım. Bır ıkı sanıye surdu ama canm yandı resmen. Kasılma denen sey bumu acaba

hocam nasil olmuş dayanamadim süslemeye basladim
Vayyy masallah masallah canim super gozukuolar gercekten bak...cok basarili.ilkler biraz zor olur vakit alir sonra elin bi alistimmi takir takir yaparsin.benim baby shower de yaptiklarima benzio kalibin felan :) bu hizla bitirirsin sen cok cikmamis zaten kurabiyen.hazirla paketle dursun.ben pakrtledim ama daha yazimizi cikti alip zimbalamadik oda olunca koycam tekrardan fikir olur

evet canım 3 çocuğum var, nasipse 4. gelecek. 34 yaşımdayım. etrafın lafına bakıp da endişelenmeyin boşuna, anne ne kadar rahat olursa bebek de o kadar rahat oluyor emin ol.

Masallah subhanallah valla. Allah bagislasin yavrularini.. cok haklisin gercekten. Cevredekilerin cogu moral bozuyo. Cocuklarinin yaslari kac? Bakmasi zor olmuyo mu? Bnm esim de 4 tane istiyo da :) yasim 25 ilk cocugum olcak.

iyi akşamlar buraya da bir ses vereyim dedim:)
bebek şekerlerini veya çikolatalarını yapan anneler, nasıl yaptınız acaba?? herkes çok güzel şeyler yapmıştı ben de yapmaya çok özendim ama yatarak ne kadar yapılır bilmiyorum

Kızlae bişey sorucam. Sorum calışan ve dogum iznine ayrılan annelere. Bende iNe ayeıldm gecen hafta. Eaporumun aistemw gectıgını nasıl anlarım. Hizmet dökümüme bakıyorum cıkış gozukmuyo tabiki ama rapor aldgm tarhten irıbaren sigorta odemem gozukmuyo. Benm sıgortam calıştıgım degıl başka bi şirket üzerinden ödeniyodu. Oyuzden muhasebeyı arayıp soramıyorum. Raporu kendm gonderdm sisteme geciricez dedıler. Emin olamadm gectılermı gecmedikermi diye

Aferin kiz aldin ya sukranin agzindan lafi :) gelisimi cok yerinde bencee.bizimkide acildeki olcumde 49 cikti boyu olabolir.cunku 54 cm dogan bebikolar var..aramizda doguran var sen en kisa zamanda oku gecmisi.islerede hiz ver sende bitsin en gec bi haftaya bacim suprizler cogaldi :)

Canim ben kurabiye Icin tarif vermistim...cikolatamida iki ic gune paylasacagim.o zaman ayrintilari anlatirim ins..cok yorma kendini.amannn ben ugrasiyorum ama rahatsiz olunca insanin gozu biseyi gormuo.ama bi yandan senide anliom icimde kalmasin dio insan..ilk heves ilk heyecan baska.ikincidede elbet olur ama bu kadar olmaz yada bunlarin modasi gecer felan...herseyin gelismisi olur kesin :) bundan bes yil onceki gebelik sektoru ile simdiki arasinda ne kadar fark var dimi amaa..hicmi kalkmion evde bide? Yatak dosekmi yation banada dinlen dediler ama koltukta ayaklarimi uzatip hallediom bisiler

çok sevindim begenmene tesekkur ederim :) bende kendimi kucumsemeyim ya becerikliyim biraz galiba dimi valla yoruldum yarisi bitti de kalani yarin hemen yaparim elim alisti nasilsa verdiğin ölçüye gore 4 olcu daha yaptim mevlutu de halletmiş olurum inşallah canim

geçmiş olsun canım, iyisiniz şu an şükür. dikkat et kendine, yorulmamaya çalış hamarat anne seni :)

geçmiş olsun, Yusuf Eren adıyla yaşasın. :)

Canim zaten raporu aldığın zaman hastane de sistem üzerinden sgk ya bildirim yapıyo. Is yerinin muhasebesi bunu onayliyo. Ama şimdi doğum henüz gerceklesmesini için onaya kapalı sadece raporun sisteme geçiyo. Doğum yaptığında da ise başlama tarihi ile birlikte raporun onaylanmış oluyo. Hizmet dökümünde gün sayısı 0 gözükür zaten raporlu olduğun günler ordan anlarsın. Is yeri mutlaka sisteme girmek zorunda merak etme yoksa cezai yaptırımı çok fazla olur.

Beceriklisin masallahhh.dort olcu daha ayni kalipla yaparsan 100 tane daha cikmis olur yeterli olur..bencede mevlidde dagitacaksan somdiden yap bebekle yapilcak sey degil bence..

Ohh obh dgumlar yaklasinca mubabbetler de artmis bende ciktim evdeyim kizlar sabah tekrar gidicem ama tuhaf seyler oluyo anlayamiyorum bi sancim geliyo bi bebis zorluyo sanki bisiler akiyo gibi bakiyorum bisi yokk ama cok rahatsizim halsizim uyumaya calisacagim biraz ne olacagim belli degil coj fazla duracagini sanmiyotum sanki asagilara asagilara vuruyo kayiyo gibi bide ikinci hamilelik ne bu cahillik bendeki anlayamadim gitti kizim ne kadar kolay dogmus oysakii bu oglan simdiden ottruyo sanki bizden durumlar bole kizlar :)

kızlaaaarr bundan aliim diorum ; siz gg dan kimden almıştınız memnun kaldınız mı bi de ;

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/50cc-mantar-tipali-cam-sise-131810372
cnm ben de bundan alicam bi arkadas almisti su an yok galiba memnundu.

Cnmmm cok gecmis olsun Rabbim nazarlardan korusun bebişinle seni.Cok korktum ben de okuyunca.Neyseki yerunde duruyor kizimiz.Az daha sabir .ins vaktinde gelirler kuzucuklar Artik dinlen tatlim cok yorma kendini lütfen.

Canim sen ve bebisin saglikli ya gerisi bos.Rabbim korumus.Tüm anne ve bebekler ona emanet.Adiyla yasasin masallah.

Sevindim cnm eve cikmissin.Ayaklarini uzat dinlen 1 hafta daha durur ins bebis.Dua et cnm.Allah hayirli vakitte kucagina almayi nasip etsin.İs ,güc yapma sakin.

canım boyu normal olabilir cunku ben yenı dr değiştirdim bir önceki dr.da bıyunu uzun soyluyordu . 33.haftada yenı dr.bebeğimin boyuna 52 cm dedi.. bende ilkden cok sasırdım ama iki dr.da aynı dıyınce şüpheye düşmedim..

canım ben şeker kovası yapıcam .. bu minik kovaların içinde tule sarılı draje koyucam .. biraz daha zaman gecınce yapıcam tabi taze olsun şekerlemeleri.. eşimde etiketini tasarlayınca etiketi tüle zımbalarım sanırm.. ayrıca hastaneye lokum alıcam.. süslü kurdanlar batırırız yemesı de rahat olur .. burada cok tanıdık olmasa da bi kaç kişi gelir elbet heveslendim bakalım . kürdanlı lokumu düşün derim.. cok basıt hemde şık oluyor .. guzel bi tabak ayarlayabılırsın altına .. lokumu beyler alır kurdanıda batırır hastanede yanında olanlar :) pratik olabilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…