2014 Aralık Anneleri

Sagol canim geldi gecti.allahtan gelene ne diyebilirizki bol bol okuyun kendinizi heleki calisipta evden hamis gobegiyle cikan anneler.agriya ya safi birebir bol bol onu cekin...allah bizimle..birde sanci cekerken su kismini dusunmeliymisiz gunahlarimi dokuyorumm eger hayiflanirsak durum baska ama sabir diyip beklersek gunahlara keffaretmis..dinlenise gececem eldeki yarim islerin derdine dustum kirli torbamiz hazir simdide kapiyi susledim dis kapiyi...orgude bi tane yarim sapkam var onu bitircem cikolatalar suslencek bide kurabiylere felan etiket zimbalicam belki birde sekerlerimizin arkasina magnet siparis vercez uyguna bulursak onlari tabancayla yapistircam iste bu kadarcik...heee bide aldigim son kilik kiyafet var onlar gelcekki son bi makina atip yikayip utuleyip koycam dogurursamda hepsi kalacak :) I

Masallah subhanallah valla. Allah bagislasin yavrularini.. cok haklisin gercekten. Cevredekilerin cogu moral bozuyo. Cocuklarinin yaslari kac? Bakmasi zor olmuyo mu? Bnm esim de 4 tane istiyo da :) yasim 25 ilk cocugum olcak.

11 ve 9 yaşlarında iki kızım, 6 yaşında bir oğlum var. Rabbim cümlesine uzun hayırlı ömürler versin, çocukları çok sevdiğimden midir yoksa benim rahatlığım onlara sirayet ettiğnden mi bilmem ben hiç zorlanmadım. Çocuk konusunda eşinin değil, senin fikrin önemli bence. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Ayy cnm bir sürü is dizmissin yine kendine.Yavas yavas ,dinlenerek yap e mi? Kendini cok yorup cok gezinme.Ben de evde her gün is buluyom kendime.Orayi sil,burayi süpür tarzinda.Benim de emzikler ve biberon yikanmayi bekliynlara elim ermedi bir türlü.Egilip yer siliyom sonra kasiklarima sanci giriyor.Sonra ertesi gün devam ediyom ayni hareketlere.Aptallik benim ki.Evin icinde didinip duruyom.Ama yine toz heryer yine pis.Bana mi öyle geliyo bilmiyom ama bu ev cok büyük altindan kalkamiyom

Anam bizimko kucukte noluo bende hergun supirge aciom toz aliom noluo bu eve bilmiom bizmi pasakliyiz nedir bilemedim..ayrica yeri artik egilerek silme bence.ben 7 aydan sonra biraktim mopla temizlige baslaadim..artik oldugu kadar napalim..yorulmuom cok sukur oturdugum yerden hallettim hep..zaten hep oturuodumki ben calismiom sonucta.otur otur popomda bisiler cikcak :) orgu isi virt isi zirt isi hep koltukta halledildi yani..nelere sahit oldu bu koltuk :) :) I

Bunun icinde akil bekliyorum daha ne yapabilirim yeterlimi? Lavanta kesesi turkiyede mevlidde dagitmak icin tasarladim simdi gece gece :) sticker yapip yapistirmak isterdim ama cooook pahali olir burada bende etiket zimbalicam kurdelasina baska ne yapilabilinir yetermi?I

Amin cumlesine.. masallah ya ben de ozeniyorum acikcasi. Kalabalik aile guzel..

hayırlı yolculuklar canım .. gider gitmez haber ver bize .. eşinle de Allah kavuştursun diorumm hersey yolunda gider inş
Allaha sukur sag saglim geldik. Bugun burdaki dr'la da randevumuz var. Bakalim ins guzel seyler soyler.
Gecmis olsun. Allah nazarlardan saklasin cok ugrasiyorsun bebisin icin. Cok yorma kendini
Dun benim de cok moralimi bozdu dr. Kafasi 31 hafta kendisi 34 diyo. Gerci ailede varsa normal de olabilir diyo. Dedim gordugunuz uzre ben de gayet kucuk biseyim. Sinirlerimi bozdu bu saatten sonra sanki soylesrn nolur boyle biseyi. Hic soyleme son gublerimi decrezil etme di mi ama. Gerci ilk haftalardan doylese yine aldirmazdim bebegimi. Allah ne verirse o.
Ben de artik tinlamiyorum dr.'lari ya. Agzi olan konusuyo. Illa herkes bi yorum yapmak xorunda hissediyo heralde kendini. Sikildim artik kotu seyler duymaktan. Tikadim kulaklarimi. Hersey olacagini varir nasilsa.

Günaydin kizlar bugun dogum iznine ciktim (gerci daha raporumu almadim yarin gidip alicam)ama sanki ise gidecekmisim gibi erkenden kalktim yine. Sırt agrisi mide yanmasi kasinti derken zaten butun gece uyur uyanik bir haldeyim bu gece ruyamda dogum yaptigimi gordum ilginctirki esimde ayni sekilde gormus erken dogum yapmassam iyidir:)

Günaydın kizlar bizde geldik sira bekliyoruz bakalım ne dicrk dr umuz gece sancilardan yine uyuyamadim ama b seferki kasik degil bel agrisiydi ve duzensizdi durmicak bu cocuk kuru sanci cekmek cok kotuymus

hayırlı olsun iznin. erken mi çıktın. çarşamba diyordun. ben 36+6 yı çalışıcam, 37+0da dr gidip rapor alıp şirkete vericem. yanlışmıyım?

kgokce geldimi halıların naaaptın nettin?
elifceeeee sen nasıl oldun?
iyice koptuk ben de 3-4 gün giremedim. geçmişi de oturup okumayı gözüm kesmedi. artık izne de ayrılınca telden hiç bakamam. face olaydı iyi olurdu irtibatı kesmezdik, doğumdan sonra burdan hiç takip edilmez artık:)

Gunaydın kızlar. Saglık ocagnda muaynemizi olduk. Şimdi kocacmla kahvaltı yapıcaz. 11 dede kontrole gıdıcez doktorumuza.

2 gün çok ağladım çok sinirlerim bozuldu. perinatolog 1 hafta içinde karar verin amniyosentez yapalım diyince iyice moralim bozuldu. 2 li testim düşük risk çıkmıştı o yüzden doktorum 3'lü teste gerek yok AFP ye bakalım yeterli demişti. AFP yüksek çıkınca 1/15 riskli. hemen perinatologa gidin dedi. Perinatolog uzman afp ile ilgili risk görmedi 10 günlük gelişme geriliği var bacak boyu kısa deyince ben zaten orda kendimi zor tuttum ağlamamak için.. şimdi 18+1 deyim 3 'lü test yaptırıcam bu sefer. tekrar detaylıya giricem..
dua ediyorum hep..

hayırlı olsun iznin. erken mi çıktın. çarşamba diyordun. ben 36+6 yı çalışıcam, 37+0da dr gidip rapor alıp şirkete vericem. yanlışmıyım?
Yoo erken cikmadim bugun astım isi, raporumu yrn alicam sen ne zaman cikicaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…