- 16 Mart 2014
- 65
- 15
- 48
- 39
Benim de iştahım arttı.devamlı aklımda yemek yemek varkızlaaaar 1. si ellerim cok uyuşuyor agrım da cok oluyor parmaklarıma yabancıyım resmen ya normalde de ince diildi de şuan devasaaaa .... 2.si de iştahım abarttı doymak ne bilmiyorum ..
sizce normal mi ..
Sagol canim geldi gecti.allahtan gelene ne diyebilirizki bol bol okuyun kendinizi heleki calisipta evden hamis gobegiyle cikan anneler.agriya ya safi birebir bol bol onu cekin...allah bizimle..birde sanci cekerken su kismini dusunmeliymisiz gunahlarimi dokuyorumm eger hayiflanirsak durum baska ama sabir diyip beklersek gunahlara keffaretmis..dinlenise gececem eldeki yarim islerin derdine dustum kirli torbamiz hazir simdide kapiyi susledim dis kapiyi...orgude bi tane yarim sapkam var onu bitircem cikolatalar suslencek bide kurabiylere felan etiket zimbalicam belki birde sekerlerimizin arkasina magnet siparis vercez uyguna bulursak onlari tabancayla yapistircam iste bu kadarcik...heee bide aldigim son kilik kiyafet var onlar gelcekki son bi makina atip yikayip utuleyip koycam dogurursamda hepsi kalacak :) Icnm ben de bundan alicam bi arkadas almisti su an yok galiba memnundu.
Cnmmm cok gecmis olsun Rabbim nazarlardan korusun bebişinle seni.Cok korktum ben de okuyunca.Neyseki yerunde duruyor kizimiz.Az daha sabir .ins vaktinde gelirler kuzucuklarArtik dinlen tatlim cok yorma kendini lütfen.
Canim sen ve bebisin saglikli ya gerisi bos.Rabbim korumus.Tüm anne ve bebekler ona emanet.Adiyla yasasin masallah.
Masallah subhanallah valla. Allah bagislasin yavrularini.. cok haklisin gercekten. Cevredekilerin cogu moral bozuyo. Cocuklarinin yaslari kac? Bakmasi zor olmuyo mu? Bnm esim de 4 tane istiyo da :) yasim 25 ilk cocugum olcak.
Ayy cnm bir sürü is dizmissin yine kendine.Yavas yavas ,dinlenerek yap e mi? Kendini cok yorup cok gezinme.Ben de evde her gün is buluyom kendime.Orayi sil,burayi süpür tarzinda.Benim de emzikler ve biberon yikanmayi bekliySagol canim geldi gecti.allahtan gelene ne diyebilirizki bol bol okuyun kendinizi heleki calisipta evden hamis gobegiyle cikan anneler.agriya ya safi birebir bol bol onu cekin...allah bizimle..birde sanci cekerken su kismini dusunmeliymisiz gunahlarimi dokuyorumm eger hayiflanirsak durum baska ama sabir diyip beklersek gunahlara keffaretmis..dinlenise gececem eldeki yarim islerin derdine dustum kirli torbamiz hazir simdide kapiyi susledim dis kapiyi...orgude bi tane yarim sapkam var onu bitircem cikolatalar suslencek bide kurabiylere felan etiket zimbalicam belki birde sekerlerimizin arkasina magnet siparis vercez uyguna bulursak onlari tabancayla yapistircam iste bu kadarcik...heee bide aldigim son kilik kiyafet var onlar gelcekki son bi makina atip yikayip utuleyip koycam dogurursamda hepsi kalacak :) I
Anam bizimko kucukte noluo bende hergun supirge aciom toz aliom noluo bu eve bilmiom bizmi pasakliyiz nedir bilemedim..ayrica yeri artik egilerek silme bence.ben 7 aydan sonra biraktim mopla temizlige baslaadim..artik oldugu kadar napalim..yorulmuom cok sukur oturdugum yerden hallettim hep..zaten hep oturuodumki ben calismiom sonucta.otur otur popomda bisiler cikcak :) orgu isi virt isi zirt isi hep koltukta halledildi yani..nelere sahit oldu bu koltuk :) :) IAyy cnm bir sürü is dizmissin yine kendine.Yavas yavas ,dinlenerek yap e mi? Kendini cok yorup cok gezinme.Ben de evde her gün is buluyoi kendime.Orayi sil,burayi süpür tarzinda.Benim de emzikler ve biberon yikanmayi bekliynlara elim ermedi bir türlü.Egilip yer siliyom sonra kasiklarima sanci giriyor.Sonra ertesi gün devam ediyom ayni hareketlere.Aptallik benim ki. Evin icinde didinip duruyom.Ama yine toz heryer yine pis.Bana mi öyle geliyo bilmiyom ama bu ev cok büyük altindan kalkamiyom
11 ve 9 yaşlarında iki kızım, 6 yaşında bir oğlum var. Rabbim cümlesine uzun hayırlı ömürler versin, çocukları çok sevdiğimden midir yoksa benim rahatlığım onlara sirayet ettiğnden mi bilmem ben hiç zorlanmadım. Çocuk konusunda eşinin değil, senin fikrin önemli bence. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Allaha sukur sag saglim geldik. Bugun burdaki dr'la da randevumuz var. Bakalim ins guzel seyler soyler.hayırlı yolculuklar canım .. gider gitmez haber ver bize .. eşinle de Allah kavuştursun diorumm hersey yolunda gider inş
Gecmis olsun. Allah nazarlardan saklasin cok ugrasiyorsun bebisin icin. Cok yorma kendiniKizlar cumartesi gecesi acildeydik hicbirinizi korkutmayayim diye ayrintilari yazmayacagim....suan cok sukur ikimizde iyiyiz ve evde yatak istirahatindeyiz..bol bol dinlenin kendinizi yormayin.sunu soylemek icin yaziyorum eve iki tane ambulans gorevlisi geldi kocaman cantalarla ambulansa bindim ve eve gelene kadar kesinlikleeeee gozumm hicbirseyi gormedi.herseyi ne kadarda abartiyomusum..kendi adima konusayim yani rahatsizlik olunca o gecelik bu pijama o don bu hastane cikisi su bez bu biberon hepsi virtt zirttt geldi.inaninki o anda gozum iki seyi gordu...birincisi insallah esim arkadan bizi takip ederken kaza yapmaz sag salim kocama kavusurum ikinciside bebegin hareketleri olmadigi icin insallah yasiyordur...ne zamanki nst de kalp atislarini duydum babamiz arkadan geldi o zaman kendi acilarimi hatirladim yoksa insanin gozu kendini gormuyormus..annelik kadin olmak boyle bisi demekki...dikkatli olun bu islerin icinde cok bogulmayin hersey olacagina varir ben elimdeki yarim isleride bitirip huzurla bebisi beklicem insallah...bu arada bizim hamilelik her olcumde farkli cikiyor.normalde 35 iz 36 ciktik ama genel olarak 37 38 arasiyiz..yani coook yaklastik finale.2-3 haftaya bekleniliyomus supriz olmazsa...
Dun benim de cok moralimi bozdu dr. Kafasi 31 hafta kendisi 34 diyo. Gerci ailede varsa normal de olabilir diyo. Dedim gordugunuz uzre ben de gayet kucuk biseyim. Sinirlerimi bozdu bu saatten sonra sanki soylesrn nolur boyle biseyi. Hic soyleme son gublerimi decrezil etme di mi ama. Gerci ilk haftalardan doylese yine aldirmazdim bebegimi. Allah ne verirse o.Merhaba,
özelden mesaj atacaktım ama bulamadım nerden atacağımı.. Geçmiş tarihte bebeğinde 10 günlük gelişme geriliği olduğunu yazmışşsın. bende 18+0 hamileyim bebeğimde 10 günlük gelişme geriliği bacak boyu kısa olduğunu söyledi perinatoloji uzmanı. Çok endişeliyim. senin bebeğin nasıl oldu? benim 17. haftada gerilemeye başlamış. AFP ölçümü sonrası risk çıkınca detaylı ultrasonda görüldü. afp ile ilgili bişey çıkmadı. kafam çok karışık. çok üzgünüm.
Ben de artik tinlamiyorum dr.'lari ya. Agzi olan konusuyo. Illa herkes bi yorum yapmak xorunda hissediyo heralde kendini. Sikildim artik kotu seyler duymaktan. Tikadim kulaklarimi. Hersey olacagini varir nasilsa.Merhaba canim
Bende gebeliğin 22. Haftasiydi sanirim ayrintili USG de FL uzunlugu 1 hafta geri cikmisti. Ultrason Dr u olacak insan - hala hatirladikca sinirleniyorum- carpmis bölmüş oranlamis diger ölçümlere gore on günlük bi gerilik cikardi FL uzunluğunda, bağırsakta parlaklık gördu cik cik dedi durdu genelde de 3 gün gerilik var demisti. Ağla sizla ankara tip a perinatolog bi prof a gittim gebelikte tüm ölçümler ayni haftayı göstermez kimi ileri kimi geri cikar zaten her insan da farklidir kimse kimseye benzemez hicbir gebelik için kesin konuşulmaz simdilik
her şey yolunda gorunuyor dedi ve
konu kapandı. 28. Haftada
kontrolümde FL uzunlugumuz 30.
Haftayi gösteriyordu gerisini sen
düşün. İkili uçlu testin temiz ciktiysa
tahlillerinde problem yoksa gebeligini
kendine zehir etme canim.. Dr lar
ölçümlere gore konuşuyorlar emin ol
ne olacagini ancak allah bilir zaten
hicbir test garanti değil sadece
ihtimalleri soyluyor. Sen pozitif ol
bebegin de etkilenmesin..tecrübeyle
sabit
hayırlı olsun iznin. erken mi çıktın. çarşamba diyordun. ben 36+6 yı çalışıcam, 37+0da dr gidip rapor alıp şirkete vericem. yanlışmıyım?Günaydin kizlar bugun dogum iznine ciktim (gerci daha raporumu almadim yarin gidip alicam)ama sanki ise gidecekmisim gibi erkenden kalktim yine. Sırt agrisi mide yanmasi kasinti derken zaten butun gece uyur uyanik bir haldeyimbu gece ruyamda dogum yaptigimi gordum ilginctirki esimde ayni sekilde gormus erken dogum yapmassam iyidir:)
günaydın canım ben aldım .tekli bu.çok uygunmuş.ben çiftlisini indirimden 200 e almıştımkızlar günaydın. bişey sorucam. bu lansinoh elektrikli göğüs pompasını alanlar. kaça aldınız? şimdi internette indirimde gösteriyor. 170 TL uygun mu acaba? piyasa fiyatını bilmiyorumda
Merhaba canim
Bende gebeliğin 22. Haftasiydi sanirim ayrintili USG de FL uzunlugu 1 hafta geri cikmisti. Ultrason Dr u olacak insan - hala hatirladikca sinirleniyorum- carpmis bölmüş oranlamis diger ölçümlere gore on günlük bi gerilik cikardi FL uzunluğunda, bağırsakta parlaklık gördu cik cik dedi durdu genelde de 3 gün gerilik var demisti. Ağla sizla ankara tip a perinatolog bi prof a gittim gebelikte tüm ölçümler ayni haftayı göstermez kimi ileri kimi geri cikar zaten her insan da farklidir kimse kimseye benzemez hicbir gebelik için kesin konuşulmaz simdilik her şey yolunda gorunuyor dedi ve konu kapandı. 28. Haftada kontrolümde FL uzunlugumuz 30. Haftayi gösteriyordu gerisini sen düşün. İkili uçlu testin temiz ciktiysa tahlillerinde problem yoksa gebeligini kendine zehir etme canim.. Dr lar ölçümlere gore konuşuyorlar emin ol ne olacagini ancak allah bilir zaten hicbir test garanti değil sadece ihtimalleri soyluyor. Sen pozitif ol bebegin de etkilenmesin..tecrübeyle sabit
Yoo erken cikmadim bugun astım isi, raporumu yrn alicam sen ne zaman cikicaksin?hayırlı olsun iznin. erken mi çıktın. çarşamba diyordun. ben 36+6 yı çalışıcam, 37+0da dr gidip rapor alıp şirkete vericem. yanlışmıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?