2014 Aralık Anneleri

günaydın herkeseee..... parça parça okuyorum geçmişi... amma laflamışınız haani yahuu daha yarılayamadım okuduklarımı yazayım devam edeyim dedim :) yeni bir bebişimiz daha olmuş hey maşallah.. allah analı babalı büyümesini nasip eylesin...

ve alıntılarımda sıra

öncelikle çok çok geçmiş olsun bacımmm... inşallah bir kaç haftaya rahatlayacağızz..o zaman bu raya girecek zamanımız bile olmayacak ama varya bugün rüyamda kadınalr kulübüne girmişim yazıları okuyom (gece okuyamadım ya aklım sizlerde kaldı nasıl bişeyse)
vel hasıl sen yazmışsınn kızlar 36+6 da kızımıza kavuştuk diye yani sözde raziye doğurmuş... ben artık aştım kendimi kendi doğurduğumu gördüğüm yetmiyorrr birde seni görüyom pesss banaa komik ötesi vallaa
bacım sıkma canını yumurtlama gecikmesinden kaynaklanıyordur o gerilik benimde 1 hafta geriden geliyor bebek.. önemli olan bundan sonraki zamanalrda bu gerilik düzeyini fazla güne çıkarmaması.. doktorum ki 3 ayrı dr a gittim ben onların her biri şimdi gökçe 20. haftamısın ama olması gereken 21. mi eğer bu bebek 2 hafta sonra 23 olması gerekirken ölçümlerde 22 çıkıyorsa normal ama yokk 22 haftalık değilde bir kaç gün daha geriden gelip 21+3 vs çıkıyorsa sıkıntı demişti ve çok şükür bugünlere geldik herşey yolunda sıkma canını sende

Tammm bende yazacaktim sen aldin agzimdan lafi baska arkadasa cvp yazarkende gokce hatun cvp vermis :) kulaklari cinladi zagarrrrr
yaaaa ne doğurmasııı allahasen dün sözde master tezim için 3 saat kütüphanedeydim ordan eşim aldı dr a gittik ne doğurması anlayacağnız kütüphane çalışanları bile aman hızlandırında yazamassınız dedikçe gerildimmm iyice ama eve geldim bıdığın eşyaları ütüleri fosssssssss içimdeki tezi yazma aşkı yerine oğluşumuzun aşkına bıraktı.. nasıl bir duygu bu hey rabbim

valla aldım lafıı ben şu 1 haftada hazırlanaydımmm... dr da korkuttu iyice

Eki Görüntüle 1299129 Eki Görüntüle 1299130 Eki Görüntüle 1299131 Hanimlar simdi bana akil verin bakamm ciceklerin uzerine bide kuzumun uisminimi yazsam pembe keceden??? Napsamki dahaaaa I
kirli sepetinden torbana, saç bandajından kapı süsüne hepsi çok çok cici olmuşşş.. ellerine sağlık bacım...

dr öyle dedikçeee ben kadını dellendirdimmm nedense doktorların usg de evrdiği değerlerin hep altında olur bebeklerin kilosu boyu şu zamana dek hiçte rastlamadım usg den fazla doğan bebeğe dedim dr yok yok oluyor + - 300 olan durum geçerli dedi..bakalım aman sağlıklı doğsunalrda 50cm 55 cm möhim değil.... ben aksine uzun olursa zorlanırım diye korkuyom gerçi kafası çıktıktan sonra beden sıkıntı değil ama bakalımmm az kaldı bacım az.. iyice tututşucazz

ohoooo halılar geldi kirletmeye başaldık bileee elimden kayıp dökülen yoğurt kasesimi dersinnn yoksa meyvesuyumu dersin bacım ama ellerim şişko olunca birde uyuşuncaaa böyle sakar bişey oldum vallaa... evet giremeyince konular birikiyor.. doğumdan sonra az konuşuruz bencede o dediğini mi yapsakk yoksa başka yerlerden mi konuşsak ama bende o platformda pek de aktif sayılmamm

kızlar bir arkadaşımmmdan muhakakk hastaneye manuelde olsa göğüs pompası götürmem gerektiğini ısrarla duydum.. ki ben henüz bu tarz bişeyde almadım ne dersiniz???

kızlar bir arkadaşımmmdan muhakakk hastaneye manuelde olsa göğüs pompası götürmem gerektiğini ısrarla duydum.. ki ben henüz bu tarz bişeyde almadım ne dersiniz???
Ben lansinosh un ikilisini aldim ama cok buyuk hastaneye goturmeyi dusunmuyorum zaten benim sezeryan olucak sutum gelmez ilk gun, ilkindede iyle olmustu. Normal yapacaksan tedbir amacli bir tane ucuzlarindan manuel al gotur.gerci dogum yapacagin hastanedede vardir gerek varmi bilmem.

Offg bugun cok isim var pijamalari ve bebege sonradan aldigim bir kac bisi daha vardi onlari yikadim. Bebegin nevresim takimlarinida yikadim. Yine birr suru utu birikti en illet oldugum iş şu utu

Sùrpriz dogum benden size gelsi.gece bir bucukta sezeryan epiduralle dogum yaptim.1900 kilosu .
Şiddetli sirt agrisiyla geldim.
Gebelik zehirlenmesiyle hemen doguma aldilir.
Ayrintili yine yazarim
bacım tekrar tekrarr yazayım da
ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip eylesin

kızlar iyi haftalar olsun..
ben 3 gündür giremedim herkesler iyimi? @ozsen8279 hayırlı uğurlu olsun, analı babalı büyüt bebişini.
senin durumun nasıl bacımm az kaldı hadi bakalım sen babylove ve @ayseduzler ve de haftaya galiba doubleanne allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin

durumun iyidir inşallah bacımmm

ben dede karnımda küçük küçük oldu kaşıntıda ama günde 5 tabak aşure yersem ondan olur galiba şekerli gıdalardan

canim bende senin gibi nerdeyse 3 dk 1 kasiliyodum doktorum bu hizla gidersen dogurursun dedi bol bol yat dinlen.
heyyyyyyyyyy bacımm durumun nasılll... daha iyisindir inşallahhh

hemşommm ben almadım hiç bişey manuellerinden alam mı ki... acıtır mı acabaa bilemedimmm

Offg bugun cok isim var pijamalari ve bebege sonradan aldigim bir kac bisi daha vardi onlari yikadim. Bebegin nevresim takimlarinida yikadim. Yine birr suru utu birikti en illet oldugum iş şu utu
yahuuu benimde daha bebeğin nevresimleri duruyor valla unutmuşum onlarııı amannnn ufffffff hiç bitmiyor işimiz gücümüz

Ben ilkinde manuel almistim uzun sureee kullandim acitmiyor ama tabiki elektriklilere gore biraz zaman aliyor. Istersen lansinosh un manuelini al ebebekde gecen ay indirimdeydi.

Depend Internet'ten sitesinden ücretsiz numune honderıyor . Burada alan arkadaslar var ama ben formu doldurdum gelmedi
galiba ankaraya yahut biz komşuyuz ya dilek bizim bu muhite mi göndermiyor bu depend bende daha öncedende istemiştim gelmedi yine istedim 25gün oldu gelmedi neyseki doktorum da dependi öenrdi ve numune verdi.. boşu boşuna canpedin hasta bezini aldım bileydim depend alırdım.. çok çok rahat edilecek bir şeyy bu depend hemde kadınlar için orta boy denenn oldu bana 65kgmmım boyumda 157 lerde large gerekete kalmadı şimdi 1 paket depend aldıracammm eşime

kesinlikle bir çok arkdşm çevrem vs... prima premim care dedi yeni doğanın cıvık kakasını ancak o emiyormuş

geçmiş olsun bacımmm dikkat et

ohoooooooooo biz babaymalden 26 tl ken 1 bedenden 1 adet 2 bedenden 2 adet ve hatta 3 bedenden 1 adet aldık.. daha öncesinde 30 tl den de 1er tane 1 beden ve 2 beden almıştık... eşimmm diyor tosuna bunlar yaza kadar yeter diyeee adam sanıyor 1 paketi 1 ay gidecek yok be dedim 3 ay bile gitmezzz ama varya olurda memnun kalmassak bu primaalrdann ne ederizzz depoladıkki nasıl depoladıkkk elimizde patlarmış... düşünsenize gitti gidiyorda açık artırma ile satarmışım bebek bezlerini

Ben ilkinde manuel almistim uzun sureee kullandim acitmiyor ama tabiki elektriklilere gore biraz zaman aliyor. Istersen lansinosh un manuelini al ebebekde gecen ay indirimdeydi.
ne kadarlık bişey ki bu bacım alayımmm manuelinden bişeyler

ben bitek onlara cesaret edemedim canım 4 tane de lohusa külodu götürcem
ben kararımdan vaz geçtim bacımm watsonsun donlarınıda eledimmm depend götürcemmm... gerçi 4 tanede yüksek belli don aldımm onlardanda 2 adet öylesine götürcemmm koteksle ve hasta pediyle kullanırsam diyeee ama dependi denedikten sonra hayran kaldım valla

eeee 1 ay sonra ayrılmış olucaz ama bu kez öpüp koklayabilecezzz onu düşün.. geçen bende diyorum eşime karnımdan çıkıncaa bu bıdık acaip bir boşluğa düşücemmm kıpırtıları ağırlığı gidinceee:)
bizimki merak etme 2.yi yaparız demez mi.... hayyy allah olmayanlara evrsin bunları sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesinde sonra bakarız kardeş olayına en az 2 bucuk yıl sonraa diyorumm...

tatlım çok hirpalama kendini 3 lu ve 4 lu testler daha dogru sonuçlar veriyor. Perinatolojide de denk gelmişin dir bir çok kişi amniyosentez yaptırıyor. Ama 10 günlük gerilik çok da büyük bir gerilim değil. Her ölçüm farklı çıkıyo senin bebeğin yeni yeni büyüyor. Her bir tarafı ayrı bir haftayı gösterir. Tedirginligini anlıyorum ama ultrasonda kalp sesini duymak gibisi yok. 16. Haftadan itibaren Her hafta kontrolde bu bebeğe umut bağlama kaybedicez diyen doktorlara rağmen Allahın izniyle bu haftaya kadar gelen biri olarak söylüyorum bunu sana.

babylove bacım bu hacışerif denen yerden madlen bende 1 kutu spariş verecem de hazır vermişken lokumda isteyeyim dedim acaba nasıldır lokumu bir bilgin var mı

Kızlar merhaba; bu mevlut olayını nasıl yapıyorsunuz, kaçıncı gün yapıyorsunuz, neler ikram ediyorsunuz? Neler yapılması gerekiyor anlatabilirmisiniz lütfen?

inşallah sende bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın... allah böyle kaygılar yaşatmasın...

az önce doktorumu aradım, başka bir prof.a detaylı gitmek isityorum diye, gerek yok aslında bi kere detaylı yaptırdın, amniyosentez 20. haftdan sonra doğru sonuç vermiyor bir an önce karar ver demeye getirdi.
2. detaylıya girmeden direk aminyosentez mi yaptırsam bilemiyorum. amniyosentez yaptıran varmı?

BEN DENİZLİLİYİM VE HACI ŞERİF BİR DENİZLİ MARKASI. SİZE TEMİN EDERİM ÜRÜNLERİNİN HER BİRİ AYRI KALİTEDEDİR. KENDİ DOĞUM ÇİKOLATAMI ORDAN ALACAĞIM. helvaları ve lokumların da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. kalitesi tartışılmaz.

kgokce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…