- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
günaydın herkeseee..... parça parça okuyorum geçmişi... amma laflamışınız haani yahuu daha yarılayamadım okuduklarımı yazayım devam edeyim dedim :) yeni bir bebişimiz daha olmuş hey maşallah.. allah analı babalı büyümesini nasip eylesin...
ve alıntılarımda sıra
ama varya bugün rüyamda kadınalr kulübüne girmişim yazıları okuyom (gece okuyamadım ya aklım sizlerde kaldı nasıl bişeyse)
vel hasıl sen yazmışsınn kızlar 36+6 da kızımıza kavuştuk diye yani sözde raziye doğurmuş... ben artık aştım kendimi kendi doğurduğumu gördüğüm yetmiyorrr birde seni görüyom pesss banaa komik ötesi vallaa
sıkma canını sende
yaaaa ne doğurmasııı allahasen dün sözde master tezim için 3 saat kütüphanedeydim ordan eşim aldı dr a gittik ne doğurması anlayacağnız kütüphane çalışanları bile aman hızlandırında yazamassınız dedikçe gerildimmm iyice ama eve geldim bıdığın eşyaları ütüleri fosssssssss içimdeki tezi yazma aşkı yerine oğluşumuzun aşkına bıraktı.. nasıl bir duygu bu hey rabbim
ben şu 1 haftada hazırlanaydımmm... dr da korkuttu iyice
elimden kayıp dökülen yoğurt kasesimi dersinnn yoksa meyvesuyumu dersin bacım ama ellerim şişko olunca birde uyuşuncaaa böyle sakar bişey oldum vallaa... evet giremeyince konular birikiyor.. doğumdan sonra az konuşuruz bencede o dediğini mi yapsakk yoksa başka yerlerden mi konuşsak ama bende o platformda pek de aktif sayılmamm
ve alıntılarımda sıra
öncelikle çok çok geçmiş olsun bacımmm... inşallah bir kaç haftaya rahatlayacağızz..o zaman bu raya girecek zamanımız bile olmayacakKizlar cumartesi gecesi acildeydik hicbirinizi korkutmayayim diye ayrintilari yazmayacagim....suan cok sukur ikimizde iyiyiz ve evde yatak istirahatindeyiz..bol bol dinlenin kendinizi yormayin.sunu soylemek icin yaziyorum eve iki tane ambulans gorevlisi geldi kocaman cantalarla ambulansa bindim ve eve gelene kadar kesinlikleeeee gozumm hicbirseyi gormedi.herseyi ne kadarda abartiyomusum..kendi adima konusayim yani rahatsizlik olunca o gecelik bu pijama o don bu hastane cikisi su bez bu biberon hepsi virtt zirttt geldi.inaninki o anda gozum iki seyi gordu...birincisi insallah esim arkadan bizi takip ederken kaza yapmaz sag salim kocama kavusurum ikinciside bebegin hareketleri olmadigi icin insallah yasiyordur...ne zamanki nst de kalp atislarini duydum babamiz arkadan geldi o zaman kendi acilarimi hatirladim yoksa insanin gozu kendini gormuyormus..annelik kadin olmak boyle bisi demekki...dikkatli olun bu islerin icinde cok bogulmayin hersey olacagina varir ben elimdeki yarim isleride bitirip huzurla bebisi beklicem insallah...bu arada bizim hamilelik her olcumde farkli cikiyor.normalde 35 iz 36 ciktik ama genel olarak 37 38 arasiyiz..yani coook yaklastik finale.2-3 haftaya bekleniliyomus supriz olmazsa...
vel hasıl sen yazmışsınn kızlar 36+6 da kızımıza kavuştuk diye yani sözde raziye doğurmuş... ben artık aştım kendimi kendi doğurduğumu gördüğüm yetmiyorrr birde seni görüyom pesss banaa
bacım sıkma canını yumurtlama gecikmesinden kaynaklanıyordur o gerilik benimde 1 hafta geriden geliyor bebek.. önemli olan bundan sonraki zamanalrda bu gerilik düzeyini fazla güne çıkarmaması.. doktorum ki 3 ayrı dr a gittim ben onların her biri şimdi gökçe 20. haftamısın ama olması gereken 21. mi eğer bu bebek 2 hafta sonra 23 olması gerekirken ölçümlerde 22 çıkıyorsa normal ama yokk 22 haftalık değilde bir kaç gün daha geriden gelip 21+3 vs çıkıyorsa sıkıntı demişti ve çok şükür bugünlere geldik herşey yolundaMerhaba,
özelden mesaj atacaktım ama bulamadım nerden atacağımı.. Geçmiş tarihte bebeğinde 10 günlük gelişme geriliği olduğunu yazmışşsın. bende 18+0 hamileyim bebeğimde 10 günlük gelişme geriliği bacak boyu kısa olduğunu söyledi perinatoloji uzmanı. Çok endişeliyim. senin bebeğin nasıl oldu? benim 17. haftada gerilemeye başlamış. AFP ölçümü sonrası risk çıkınca detaylı ultrasonda görüldü. afp ile ilgili bişey çıkmadı. kafam çok karışık. çok üzgünüm.
Tammm bende yazacaktim sen aldin agzimdan lafi baska arkadasa cvp yazarkende gokce hatun cvp vermis :) kulaklari cinladi zagarrrrr
valla aldım lafııAferin kiz aldin ya sukranin agzindan lafi :) gelisimi cok yerinde bencee.bizimkide acildeki olcumde 49 cikti boyu olabolir.cunku 54 cm dogan bebikolar var..aramizda doguran var sen en kisa zamanda oku gecmisi.islerede hiz ver sende bitsin en gec bi haftaya bacim suprizler cogaldi :)
kirli sepetinden torbana, saç bandajından kapı süsüne hepsi çok çok cici olmuşşş.. ellerine sağlık bacım...Eki Görüntüle 1299129 Eki Görüntüle 1299130 Eki Görüntüle 1299131 Hanimlar simdi bana akil verin bakamm ciceklerin uzerine bide kuzumun uisminimi yazsam pembe keceden??? Napsamki dahaaaa I
dr öyle dedikçeee ben kadını dellendirdimmm nedense doktorların usg de evrdiği değerlerin hep altında olur bebeklerin kilosu boyu şu zamana dek hiçte rastlamadım usg den fazla doğan bebeğe dedim dr yok yok oluyor + - 300 olan durum geçerli dedi..bakalım aman sağlıklı doğsunalrda 50cm 55 cm möhim değil.... ben aksine uzun olursa zorlanırım diye korkuyom gerçi kafası çıktıktan sonra beden sıkıntı değil ama bakalımmm az kaldı bacım az.. iyice tututşucazzcanım boyu normal olabilir cunku ben yenı dr değiştirdim bir önceki dr.da bıyunu uzun soyluyordu . 33.haftada yenı dr.bebeğimin boyuna 52 cm dedi.. bende ilkden cok sasırdım ama iki dr.da aynı dıyınce şüpheye düşmedim..
canım ben şeker kovası yapıcam .. bu minik kovaların içinde tule sarılı draje koyucam .. biraz daha zaman gecınce yapıcam tabi taze olsun şekerlemeleri.. eşimde etiketini tasarlayınca etiketi tüle zımbalarım sanırm.. ayrıca hastaneye lokum alıcam.. süslü kurdanlar batırırız yemesı de rahat olur .. burada cok tanıdık olmasa da bi kaç kişi gelir elbet heveslendim bakalım . kürdanlı lokumu düşün derim.. cok basıt hemde şık oluyor .. guzel bi tabak ayarlayabılırsın altına .. lokumu beyler alır kurdanıda batırır hastanede yanında olanlar :) pratik olabilir ...
ohoooo halılar geldi kirletmeye başaldık bileeekgokce geldimi halıların naaaptın nettin?
@elifceeeee sen nasıl oldun?
iyice koptuk ben de 3-4 gün giremedim. geçmişi de oturup okumayı gözüm kesmedi. artık izne de ayrılınca telden hiç bakamam. face olaydı iyi olurdu irtibatı kesmezdik, doğumdan sonra burdan hiç takip edilmez artık:)