2014 Aralık Anneleri

Su saatten sonra ne deseler bos dediğin gibi bari insanin sinirlerini bozma di mi karsindaki ekstra hassas bi insan bi de bunu onlar daha iyi biliyor. Olasilik dahilinde olan şeyleri gözüne sokup duruyorlar ona bakarsan disari ciktigimda araba carpabilir ve ben olebilirim bu da yüzde bilmem kaclik bi ihtimal.. Diyeceğim o ki bebeğini istiyorsan senin de söylediğin gibi kulaklar ini tikayacaksin allaha siginacaksin onu sana veren o sonuçta.. sana muhtaç olan bi varligi aglayip üzülüp incitmeye kimsenin hakki yok ama istiyorsan tabi öteki türlüsü için bir şey diyemem..

Çok geçmiş olsun canim aglayip yıpratma kendini inşallah sonuclarin temiz cikar 2 li testin güzelmiş bak belki amniyosentez e gerek kalmaz dediğim gibi çok da kafani takma içini ferah tut allah a tevekkül et... Bebisini saglkli sihhatli kucagina alirsin inşallah.. Tek sorun hafta farki olsun varsin ileriki aylarda kapanir o fark rahat ol..

ahh esra ahh sen mi ben mi. ben de 17 olmuşum dün tartıldım.üstelik ciddi bi ödemim de yok. safi yağ . yine 20 yle bitircem heralde önceki gibi. ee ne anladım onda ne bulduysam yemiştim hayattan zevk alıyordum en azından. yatana kadar yiyordum. şimdi 8 den sonra meyve dahil bişey koymuyorum ağzıma. gece 1 den önce de yatmıyorum. resmen aç yatıyorum. kahvaltıda yumurta peynir çeşitleri domates ve tam buğday yiyorum 2 dilim. zeytini bile sayıyla yiyorum tuzlu diye. meyve en fazla 2 tane bazen 1 tane. 1-2 bardak süt 1 kase yoğurt. sabahları birkaç kuru meyve 2 tane ceviz. akşam da ekmeksiz pilavsız makarnasız bir tabak yemek yanına bazen salata. 2,5 lt su.çayın yanına da birkaç kepekli galeta kuru üzüm. daha napiyim bilmem ki. aşure getiren komşular oldu. tek suçum onları yemek oldu. o da bir kase geldiyse güne bölüp yedim. sabah 3 te biri öğlen 3 te biri şeklinde. o da toplasan 15 gündür 3 kase yememişimdir.
bugün iyice kıstım yediklerimi. suyu 3 lt ye çıkardım. evde yürüycem biraz.

Gerilik oluyor evet. Ama risk ve gerilik bir arada olunca doktorlardan supheleniyorlar.
Ama sen baska bir doktora daha görün kesinlikle. Ben ankaradayim canim.

iyiyim canim vallai dun doktora gittik doktor artik ilaci bırak dedi zaten baska ilacimdq yok. magnezyum ve kan hapina devam dedi. kasilmalarim var ama cok abarti degil doktorum okdar olur rahim kendini doguma hazirliyor dedi. artık yarin 36+1 olucagim icin cok korkulacak bisidr kalmadi doktorum rahat artik dogarsa dogsun modunda beklemeedeyiz bakalim

kizlar dün sabah duşa giricektim sag göğsümden kendi kendine su gibi bisi akmis. uzerimdekiler batmis. ustumde yarim atlet vardi onu bi cikardim goguslerim kocaman olmus ve akmaya devam ediyor erken degilmi boyle akintilar icin. sizdede varmi?

Merhaba arkadaşlar herkesler iyidir insallah. Biz kontrolden geldik ilk defa moralim biraz bozuk ayrildim 33+6 yiz bebeğim 2327 gram olmuş kilosu iyi ama bende 2 haftada neredeyse iki kilo almisim 62 ile basladim 73 üm su anda doktorum ilk defa uyardi beni hizli gidiyorsun dedi. Hadi bunlari gectim suyum üst sinirda cikti aclik tokluk şekeri istedi seker hamur isini kesicem gibi nette okudum iyi şeyler yazmiyo inşallah bebegimde bir sorun yoktur aranizda boyle bir sorun yasayan oldu mu ya da bilen duyan var mi hastane için gerekli seylerin listesini verdiler doğum katini odalari gezdim normal doğum 950 sezeryan 1950 mis ssk fiyatları tabi. İstanbul da medipole gidiyorum uygun geldi bize fiyatlar İstanbul daki arkadaşlara fikir olsun diye yazayim dedim

canım iyiyiz çok şükür 3 günümüz kaldı doğuma.Dua edin bana
hayırlısıyla al kucağına yavrularını inşallah son 3 gün hey maşallah

maşallah bacımmm
Kizlar su depend ürünü alan var mi ?
Ben sezeryan olucam giyebilir miyim yara yerime gelir mi? Bir de yine ped koymak gerekecek sonucta kanama olacak depend yeterli olmaz. Ped koyulabilir tarzda bir külot mu? Fiyati nasıl bir de ?
bence depend çok hoş adeta yüksek belli külot gibi içindede pamuklu emici tabaka var hatta large beden alınırsa içine ekstradan ped de konabilir bence... ki yinede herşeye karşın ped yüksekbelli don ve hasta bezi de koyacam..
ayrıca kaç ay öncesinden burda paylaştım dependin sayfasından ücretsiz numune gönderimi oluyormuşmuş ben ankaradayım kaç defa istediysem göndermediler sende bir şansını dene isetrsen bacım http://www.depend.com.tr/
https://www.depend.com.tr/products/get-samples
bencedee yahu kızı çok fecikorkutmuşlar...böyle okuyunca bende tiroidden dolayı az ağlamamıştım yok çocuk gerizekalı olacak yok boyu cüce olacak öyle dedielr korkuttular annelik ne garip bir duygu... ona hiç bişey olsun istemiyorsunn

bacım muhahkakk detaylı ultrasonda iyiolan bir profa git.. eski testlerini de götür.... iyice öl biç çok gecikmeden amniosentez önerilirse onuda yaptır.. bir çok arkdşımız yaptırdı.. yaşın kaç kaçıncı gebeliğin bilememm ama gençsen sağlıklı beslenip yani içkin sigaran yoksa bunlar bile artı puan getirecektir... birde akraba evliliği vs yoksa ne ala be bacımm.. inşallah güzel haberlerini de yazarsın buraya gönlün ferah tut
son 13 gün haydi bakalımmm
bu arada bende 14kg mı devirdim hedefim 15kgmla doğurmak ama şimdilerde bir açıkki iştahım sormaaa gitsin birde bende sen gibi boyda yokk patates gibi oldum bu arada aşure olayınıda koca bir tencere yaptım azcık amcamlara yolladım eşim portakal kabuğu koymuşum diye az yedi sevmemişmiş aromayı keyfi bilir bende kendin pişir kendin ye yaptımm ama abarttımm ...

amanin sen bana bakma bacımmm en hayırlı zamanda gelsinnn rüya işte

cnm cok kilo almissin ama resimlerde baya odem var gibi gozukuuordu dogumdan sonra hemen verirsin kiloyu, bende simdilik 8 kilo aldim 76 yım esim surekli ne kadar kilo aldin diye toton kocaman oldu diye alay geciyor deliriyorum

bende hızlı alır oldum kiloyu kesinlikle tatlıların yüzünden
bu arada fiyatlar ne uygun burda biz en ucuz akay da normal doğum 3600 sezeryan 4600 düşün yahuu bir kere 3.5 bini gözden çıkarmak gerekiyorr... çok pis ankara piyasası

Gerilik oluyor evet. Ama risk ve gerilik bir arada olunca doktorlardan supheleniyorlar.
Ama sen baska bir doktora daha görün kesinlikle. Ben ankaradayim canim.

başa bir doktordan aldık randevu yarın gidicez.. bakalım ne diyecek. gerekirse yinede yaptırıcam amniyosentezi de. allaha sığınmaktan başka çarem yok şuan

bende 6.cı ayımda olmuştu ki o zaman doktorum duşta çok sıcakla yıkanma ve çok kalma demişti.. ayrıca o zamanalr yok erken doğum belirtisi dedi durdu tabi kasık ağrılarımında etkisiyle... şimdi olması normal okuduğum kitaplarda son ay kanallar açılıp süt kolostrom akıntııs olabiliyormuş...

Sen naptın canım aldın mı süt sağma makınası ??
kızlar bir arkadaşımmmdan muhakakk hastaneye manuelde olsa göğüs pompası götürmem gerektiğini ısrarla duydum.. ki ben henüz bu tarz bişeyde almadım ne dersiniz???
Off bende almadım çalışmıyorum ama ilk zaman için lazım olacak sanki almıycaktım ama düşünmeye başlamadım değil
Bu kadar olumlu cevaptan sonra numune gelmesede depend alırım .. Ooo siz bezler ii stoklamışsınız . Ben kılo durumundan dolayı stoklamaktan korkuyorum alıp bunca masraf varken elimizde patlmasın
kgokce valla hacıserıfun hemen hemen tüm urunlerı tatmış biri olarak urunlerıne kefilim .. Hatta siparişim verirken irmik helvasınıda bi sipariş verin hayatımda yediğim en guzel irmik dıyebilirim .. Umarım memnun kalırsınız .. Valla hacıserıfun yerınde olsam bana özel kargo yapardım bu kadar reklama :)
Kızlar merhaba; bu mevlut olayını nasıl yapıyorsunuz, kaçıncı gün yapıyorsunuz, neler ikram ediyorsunuz? Neler yapılması gerekiyor anlatabilirmisiniz lütfen?
. Canım ben Ankaradayım burada akraba falan kimsemiz yok .. Onun için burada Mevlüt yapmıycaz . Eğer burada akraba cevre olsaydı 40ı çıkmadan yapardım çünkü zaten insanlar gelmek istıyor ziyarete 2 kere ağırlamak yerıne toptan çıkardı . Bizde Mevlüt'e et-pilav tatlı dağıtılır . Birde anı olarak dağıtılacak seyler verilir . Ben iki ailede uzakta ayrı ayrı Mevlüt yapıcaz ..babane ve anane evinde . Mevlütte lavanta kesesi vericem . Fikir değiştirmezsem zaten bizim kız eneklrmeye başlamasa iyidir Mevlut zamanı . Saka bi yana 4 aylık falanken gideriz herhalde memleketlere

Kızlar aşkolsun kimse sorularımı cevaplamadı
canim ne zaman yapacagin sana kalmis genelde 1-2 ay sonra yapilir hatta 40.gün yapilir 40 uçurma da derler buna. İkram olarak da etli yada tavuklu pilav tatli ayran börek tursu falan olabileceği gibi börek sarma kurabiye yani çay türü şeyler de olabilir ama genelde pilav sarma tatli ayran gibi bir menü veriliyor. Bebek şekeri falan dagitiliyor bebisini susluyosun kucaktan kucağa gezdiriliyo okunuyor ufleniyor ayyy çok güzel oluyor ya bebek mevlutleri ben bayiliyorum

stokladık ya bakalımm
lansinonun makinesi manuel olanı 59 tlymiş ya netten bir yer buldum oda tam keçiörende beşikteyiz mağazası varmış ordaki fiyat 48tl bakalım bir ara alınca sana yazarımm... bende yaza kadar evdeyim ama he.rkes al da al illa al bir pompa diyince tedirgin oldum vallahi ne etsem bilemedim...
şekere gelince bende sipariş verince birde lokum ekleyecem 29 tl yi geçince irmik helvası gönderiyolarmış.. çikolatada madlen alacam en ucuzundan billemedim 32 li mi alsam 48 li mi haftaya veririm siparişini artık

bacımmmm inşallah güzel haberlerle gelirsin... amniyosentezide burda ankarada olaydın yapan iyi dr lar var onu da iyi araştır iyi deneyimli bir dr yapsın...

haydi güzel güzel doğsunnn... ama daha geçen hafta yazıştık aynı günümüz diyeee.. bende tık yokkkkk..zaten 40 haftayı doldurupda doğmayacak diye korkuyom bende.. eşim nerdeyse 10bucuk aylık ve 5.5 kgm doğmuşdaa annesi öyle der gidip gidip ona çekmesinnn yaaa valla zaman yaklaşınca birde doğmayacakda beniz zorla sezeryana alacaklar endişesi sarar oldu bacım...

cnm cok kilo almissin ama resimlerde baya odem var gibi gozukuuordu dogumdan sonra hemen verirsin kiloyu, bende simdilik 8 kilo aldim 76 yım esim surekli ne kadar kilo aldin diye toton kocaman oldu diye alay geciyor deliriyorum

çok aldım da vallahi yemiyorum psikolojim bozuldu yaaa. yemeden nasıl alınır 21. daha da 13 gün var. kgokce ye de al dert değil, inan yemeden almak ç.ok zor.
babylove sen nasıl 8 kilo aldın yaaaaa. maşallah 41 kere. ben senin 3 katınla bitiricem bu gidişle başlangıçda nasıldın? boy kaç?

çok gereksiz pahali ya neymis öyle o fiyatlar neler dahil acaba icine. Bizde bebegin kontrolleri işte topuk kanı,aşısı falan hep dahil. Bebek bakim odasini gosterdiler ayyy dogunca temizlenip giydiriliyor ya ciyak ciyak aglarken işte cam pencereden herseyini seyredebilecekmis dogumu bekleyenler cok duygulandim ya Ayrica kapi süslemesi lohusa şerbeti de ikramlariymis :) valla allah yardimciniz olsun ankaranin boyle pahali olmasına anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…