2014 Aralık Anneleri

Ben de istedim daha yeni ama gelmez ama bakalim.
Ben iki tane lohusa kilodu aldim bir de orkid gece pedlerinden aldim. Yeter diye düşünüyorum ama hastane için. Evde de kullanilabilir sanırım depend.

sende haklısınnn bacım.. bende nefsime hayatımda ilkkez söz geçiremiyorum... eskiden anem ailem ye ye derdi canım isteemzdi şimdi içimde bir kurt var adeta....
ama seninki helede gördüğüm o ayaklarından sonra kesin ödemm...bir doğur fossssssss gidecek senden biz ne edecez acaba

sadece yenidoğan kontrolleri dahil... kan falan dediğin başka bişey yokkk ankarada çok alternatifin var ama 3binden aşağı özel hastane yok valla dediğin gibi ALLAH yardımcımı olsun....

bebişler bi türlü sticker begenemedim ya zazzle ın altını üstünü getirdim ama yok içime sinen napsam yaaaaa pofffffffff
canim badka sticker satan yapan yerler var nettr.Özel gün baskilari var mesela burdan bi arkadas drmisti.Google'a özel gün baskilari yaz cikiyor.Benzer sitelerde cikar.

Eki Görüntüle 1299240 Arta kalanlari kesinlikle atmiyoruz ve degerlendiriyoruz hanimlar :)
Cokkk tatli olmus 41 kere masallah saanaaa.Bebisini icinde hayal edip mutlu oluyosundur.Cok tatli olucak.

Ben de istedim daha yeni ama gelmez ama bakalim.
Ben iki tane lohusa kilodu aldim bir de orkid gece pedlerinden aldim. Yeter diye düşünüyorum ama hastane için. Evde de kullanilabilir sanırım depend.
bencede evdede kullanılabilir depend.... ama ben özellikle hastaneden eve kirli çamaşır öyle çok getirmemek için öneririm... bacım sende angaradaydın di mi... bakalım sana göndereceklermi depend

Şu asure olayini ben de abartiyom bu hafta.Ama resmen gecrn hafta aserdim aşureyi getiren de olmadi sagolsun.Memlekette anneme hamileligimin baslarinda yaptirmistim ahh orda olsam keske.En son kayinvalidem yapti da yiyorum sagolsun.
Kizlar dün ender saraç'i izledim en vok süt yapan sey bozaymis mayali olmasindan.Kis oldugu icin ben bol bol boza icerim diye pla ladim
Ayrica ayva ve armut kompostosu icin dedi.
Hamilelikte hemoroid icim kusburnu lapasi önerdi.Pansuman gibi yapiliyomus.Sitesinde vardir ya da nette tarifi.Aklima siz geldiniz bazilarinda problem vardi yazayim dedim öpüldünüz

. Ankara da maalesef fiyatlar cok fazla . Şanslısınız bu konuda .

ahh aşure ahhh
aslında aşurede sütü artırıyormuş içindeki üzüm incir buğday marankiye göre süt artırıcıymış... ama çok abartıyom bende o yüzden komposto yeter abartmayayım bozadaa çok iyi olur ama birde emzirirken kilo almaya başlarsakkk off ki offff olur halimmm....

aşure süt yapar da içindeki nohut fasulye bebeği gazdan çatlatır. aman ha yeme emzirirken

Canim 68 le hamile kaldim 76 yim su an. Ayin 24 ne kadarda 2 kilo alirsam 10 kilo kaparim diyorum. Boyum 1.68.

ana dogurcan mı yoksa : s

merhaba bende ara ara grip yazıyorum hatrlayan varmı bılemedım...nasılsınız dogumlar baslamısss allah hepımızn yardmcısı olsun ınsaalh koay dogumlarımız olur

Canim 68 le hamile kaldim 76 yim su an. Ayin 24 ne kadarda 2 kilo alirsam 10 kilo kaparim diyorum. Boyum 1.68.
maşallah sana canım. önceki kilon normalmiş, hani zayıflar çok alır , şişmanlar az alır teorisi var ya. o da çürüdü yani. ne sen şişman başlayıp az aldın, ne ben çiroz başlayıp çok aldım. çok bilinmeyenli denklem.
sanırım yaş faktörü çok etkili. ben 36 yı devirdim. sen küçüksündür onun da etkisi var.
hayırlısı olsun ne diyelim.

Canlar bugun dr randevumuz vardi. Suyum azalmis artik normalmis dogum yaklastigi icin. Bebisimin boyu kilosu haftasiyla uyumluymus. Alttan muayene oldum. Cati muayenesi. Cook korkuldugu gibi degil. Muayene sirasinda rahat olun. Ama sizlama ve yanma oluyo haliyle. Cnku catidaki iki kemige de baya bi bastiriyo. Ve biraz kanama oluyo korkmayin. Rahim agzi zorlandigi icin oluyomus endise edilecek bisi degil. Ama hala kemiklerim agriyo. Darliktan bahsetmedi ama normalmis. Oglusum daha pelvise yerlesmemis. En az bir hafta dogum gozukmuyo ama nst de sancim cikti ve kasilmalarim sik sik oluyo. O yuzden tedbir amacli iki doz ciger gelistirici yazdi. Ilk dozu hastanede yaptilar. 2.sini de aksam olucam. Minigim gene yuzunu gostermedi. Dogum tercihleri listesi hazirlamistim onun uzerinden gittik dr.la beraber. Konustuk. Bilgilendirdi. Bu gunluk bizden haberler boyle..

bencede evdede kullanılabilir depend.... ama ben özellikle hastaneden eve kirli çamaşır öyle çok getirmemek için öneririm... bacım sende angaradaydın di mi... bakalım sana göndereceklermi depend
Ben yine de bir paket alayim. Hastanede kullanir atariz rahat olur. Lohusa kulotlarimi da evde giyerim temiz temiz.
Angaradayim evet canim ama ped gelene kadar bizim bebeler okula baslar herhal

ben de bugun doktora gidecektim , kendimi hiç iyi hissetmiyorum
gece boyu rahatsızdım ama kimse sesimi duymadı

ACİL YARDIM;

kızlar tuvalete gittim, akıntımla koyu kırmızı bordomsu kan geldi çizgi şeklinde. korktum. çamaşıra bulaşmamış. doktoru devam ederse arıcam ama bu nişan denen şey bu değildir herhalde dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…