Ben de istedim daha yeni amahayırlısıyla al kucağına yavrularını inşallah son 3 gün hey maşallah
maşallah bacımmm
bence depend çok hoş adeta yüksek belli külot gibi içindede pamuklu emici tabaka var hatta large beden alınırsa içine ekstradan ped de konabilir bence... ki yinede herşeye karşın ped yüksekbelli don ve hasta bezi de koyacam..
ayrıca kaç ay öncesinden burda paylaştım dependin sayfasından ücretsiz numune gönderimi oluyormuşmuş ben ankaradayım kaç defa istediysem göndermediler sende bir şansını dene isetrsen bacım http://www.depend.com.tr/
https://www.depend.com.tr/products/get-samples
bencedee yahu kızı çok fecikorkutmuşlar...böyle okuyunca bende tiroidden dolayı az ağlamamıştım yok çocuk gerizekalı olacak yok boyu cüce olacak öyle dedielr korkuttular annelik ne garip bir duygu... ona hiç bişey olsun istemiyorsunn
bacım muhahkakk detaylı ultrasonda iyiolan bir profa git.. eski testlerini de götür.... iyice öl biç çok gecikmeden amniosentez önerilirse onuda yaptır.. bir çok arkdşımız yaptırdı.. yaşın kaç kaçıncı gebeliğin bilememm ama gençsen sağlıklı beslenip yani içkin sigaran yoksa bunlar bile artı puan getirecektir... birde akraba evliliği vs yoksa ne ala be bacımm.. inşallah güzel haberlerini de yazarsın buraya gönlün ferah tut
son 13 günhaydi bakalımmm
bu arada bende 14kg mı devirdim hedefim 15kgmla doğurmak ama şimdilerde bir açıkki iştahım sormaaa gitsin birde bende sen gibi boyda yokk patates gibi oldumbu arada aşure olayınıda koca bir tencere yaptım azcık amcamlara yolladım eşim portakal kabuğu koymuşum diye az yedi sevmemişmiş aromayı keyfi bilir bende kendin pişir kendin ye yaptımm ama abarttımm ...
amanin sen bana bakma bacımmm en hayırlı zamanda gelsinnn rüya işte
sende haklısınnn bacım.. bende nefsime hayatımda ilkkez söz geçiremiyorum... eskiden anem ailem ye ye derdi canım isteemzdi şimdi içimde bir kurt var adeta....
34+4 tüm cnm usg de 35 cıktıAllah yardımcın olsun. nşallah saglıkla kucagına alırsın bebişlerini.
kacıncı haftadasın. iyi haberler gelsin inşallah
sadece yenidoğan kontrolleri dahil... kan falan dediğin başka bişey yokkk ankarada çok alternatifin var ama 3binden aşağı özel hastane yok vallaçok gereksiz pahali ya neymis öyle o fiyatlar neler dahil acaba icine. Bizde bebegin kontrolleri işte topuk kanı,aşısı falan hep dahil. Bebek bakim odasini gosterdiler ayyy dogunca temizlenip giydiriliyor ya ciyak ciyak aglarken işte cam pencereden herseyini seyredebilecekmis dogumu bekleyenler cok duygulandim yaAyrica kapi süslemesi lohusa şerbeti de ikramlariymis :) valla allah yardimciniz olsun ankaranin boyle pahali olmasına anlam veremedim
canim badka sticker satan yapan yerler var nettr.Özel gün baskilari var mesela burdan bi arkadas drmisti.Google'a özel gün baskilari yaz cikiyor.Benzer sitelerde cikar.bebişler bi türlü sticker begenemedim ya zazzle ın altını üstünü getirdim ama yok içime sinen napsam yaaaaa pofffffffff
Cokkk tatli olmus 41 kere masallah saanaaa.Bebisini icinde hayal edip mutlu oluyosundur.Cok tatli olucak.Eki Görüntüle 1299240 Arta kalanlari kesinlikle atmiyoruz ve degerlendiriyoruz hanimlar :)
bencede evdede kullanılabilir depend.... ama ben özellikle hastaneden eve kirli çamaşır öyle çok getirmemek için öneririm... bacım sende angaradaydın di mi... bakalım sana göndereceklermi dependBen de istedim daha yeni amagelmez ama bakalim.
Ben iki tane lohusa kilodu aldim bir de orkid gece pedlerinden aldim. Yeter diye düşünüyorum ama hastane için. Evde de kullanilabilir sanırım depend.
. Ankara da maalesef fiyatlar cok fazla . Şanslısınız bu konuda .çok gereksiz pahali ya neymis öyle o fiyatlar neler dahil acaba icine. Bizde bebegin kontrolleri işte topuk kanı,aşısı falan hep dahil. Bebek bakim odasini gosterdiler ayyy dogunca temizlenip giydiriliyor ya ciyak ciyak aglarken işte cam pencereden herseyini seyredebilecekmis dogumu bekleyenler cok duygulandim yaAyrica kapi süslemesi lohusa şerbeti de ikramlariymis :) valla allah yardimciniz olsun ankaranin boyle pahali olmasına anlam veremedim
ahh aşure ahhhŞu asure olayini ben de abartiyom bu hafta.Ama resmen gecrn hafta aserdim aşureyi getiren de olmadi sagolsun.Memlekette anneme hamileligimin baslarinda yaptirmistim ahh orda olsam keske.En son kayinvalidem yapti da yiyorum sagolsun.
Kizlar dün ender saraç'i izledim en vok süt yapan sey bozaymis mayali olmasindan.Kis oldugu icin ben bol bol boza icerim diye pla ladim
Ayrica ayva ve armut kompostosu icin dedi.
Hamilelikte hemoroid icim kusburnu lapasi önerdi.Pansuman gibi yapiliyomus.Sitesinde vardir ya da nette tarifi.Aklima siz geldiniz bazilarinda problem vardi yazayim dedim öpüldünüz
dilek bacım sen nerde yapacan doğumu. Ankara da maalesef fiyatlar cok fazla . Şanslısınız bu konuda .
Turgut Özal'da yapıcam canım .. Sen Akayda kendi Dr. Unda mı yaptıcaktın aklımda öyle kalmışdilek bacım sen nerde yapacan doğumu
neye karar verdinnn
ahh aşure ahhh
aslında aşurede sütü artırıyormuş içindeki üzüm incir buğday marankiye göre süt artırıcıymış... ama çok abartıyom bende o yüzden komposto yeter abartmayayımbozadaa çok iyi olur ama birde emzirirken kilo almaya başlarsakkk off ki offff olur halimmm....
kizlar dün sabah duşa giricektim sag göğsümden kendi kendine su gibi bisi akmis. uzerimdekiler batmis. ustumde yarim atlet vardi onu bi cikardim goguslerim kocaman olmus ve akmaya devam ediyor erken degilmi boyle akintilar icin. sizdede varmi?
maşallah sana canım. önceki kilon normalmiş, hani zayıflar çok alır , şişmanlar az alır teorisi var ya. o da çürüdü yani. ne sen şişman başlayıp az aldın, ne ben çiroz başlayıp çok aldım. çok bilinmeyenli denklem.Canim 68 le hamile kaldim 76 yim su an. Ayin 24 ne kadarda 2 kilo alirsam 10 kilo kaparim diyorum. Boyum 1.68.
Ben yine de bir paket alayim. Hastanede kullanir atariz rahat olur. Lohusa kulotlarimi da evde giyerim temiz temiz.bencede evdede kullanılabilir depend.... ama ben özellikle hastaneden eve kirli çamaşır öyle çok getirmemek için öneririm... bacım sende angaradaydın di mi... bakalım sana göndereceklermi depend
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?