Nasil bisey geldi cnm anlamadim.
bacımmm iyi kabul etmiş doktor yeni geçmişin yaaa... orda ücreti ne kadar oluyor bacım aslından eve yakınlık adına orası bizede daha mantıklı ama ufff iyice kafam akrıştı ya neysee. İlknur Hanım'a gıdıyorum zaten yeni başladım orada. Su an bi sıkıntı olmassa bebek dogum pozisyonunda bi sıkıntı yok Sezeryan olması için bi bulgu yok .. Tabi son ana kadar değişiyormuş dogum şeklin.. Benim gecen hafta nts sancı cıktı biraz o korkutuyor acıkcası supriz olup erkdn gelmesinden korkuyorum .
dur bakalım.. inşlh hayırlısı olur bacımmKIZLAR DOKTORUMU ARADIM EĞER DEVAM EDERSE HEMEN GEL DEDİ. SÜREKLİ OLURSA NİŞAN OLUYORMUŞ. BENDE NİŞANI ARAŞTIRDIM KARAR VEREMEMİŞTİM.
YARIM SAAT ÖNCE BİŞEY YOKTU. BİRAZ SONRA TEKRAR BAKACAĞIM. EĞER YOKSA DERİN BİR NEFES ALACAĞIM.
canim badka sticker satan yapan yerler var nettr.Özel gün baskilari var mesela burdan bi arkadas drmisti.Google'a özel gün baskilari yaz cikiyor.Benzer sitelerde cikar.
Cokkk tatli olmus 41 kere masallah saanaaa.Bebisini icinde hayal edip mutlu oluyosundur.Cok tatli olucak.
ben aylardır yalnızlık hissiyle yaşıyommm... işe gidemeyip evde yatalak olduğumdan beri.... allahım kimseyi elden avuçtan düşürmeye zor ve kötü bir his miş
Canım bende 33 haftada gittim dogru bi çok hastane bi haftadan sonra takıp almayabiliyormus sıkıntı olmadı .. Bizi biraz özel bi durumumuz oldu . Esim Turgut özal ünide ders verıyor personel ind gibi bişi olacak net rakam olmasa 1500 falan olucak sanırım .. Akropole gıdıyordum daha once orası da 2500 ..bacımmm iyi kabul etmiş doktor yeni geçmişin yaaa... orda ücreti ne kadar oluyor bacım aslından eve yakınlık adına orası bizede daha mantıklı ama ufff iyice kafam akrıştı ya neysee
dur bakalım.. inşlh hayırlısı olur bacımm
işe gidemez oldumm heyet raporuyla geçirdim 6.ayı 7.ayımızı daha ne olsun evde yat dinlen dedi dedi durudlar erken doğum riskim vardı ama al işte zamanı geldi şimdi doğsun artık istiyom ama tık yokkkkkkuzum ne yatalağı ya ben bilmiorum
iyiymiş bacımm... bizim doktor ve ekibi dışarıdan olunca fiyat artıyor galibaaaCanım bende 33 haftada gittim dogru bi çok hastane bi haftadan sonra takıp almayabiliyormus sıkıntı olmadı .. Bizi biraz özel bi durumumuz oldu . Esim Turgut özal ünide ders verıyor personel ind gibi bişi olacak net rakam olmasa 1500 falan olucak sanırım .. Akropole gıdıyordum daha once orası da 2500 ..
Kızlar aşkolsun kimse sorularımı cevaplamadı
işe gidemez oldumm heyet raporuyla geçirdim 6.ayı 7.ayımızı daha ne olsun evde yat dinlen dedi dedi durudlar erken doğum riskim vardı ama al işte zamanı geldi şimdi doğsun artık istiyom ama tık yokkkkk
iyiymiş bacımm... bizim doktor ve ekibi dışarıdan olunca fiyat artıyor galibaaa
aynı durumdayız. herkes ne zaman doğuruyon diyor ki normalde 40 haftayı beklesem ilk bebek olsa daha 3 hafta var.ya ben bilmiodum kuzum Allahım saglık versin .. benimde kuzenim 40+5 te dogurdu cocuk içinden cıkmıcaktı nerdeyse korkuyorum bende öle olmaktan zira bomba gibi göbeğim cekcem bi foto kocaman oldu ya iice .. iş yerinde heran herkesin sorusu sen n zmn izne ckıosun valla bunaldım
canım salonda açtım koltuğumu serdim battaniye yastığımı orada yatıyorum öyleCanim ben kurabiye Icin tarif vermistim...cikolatamida iki ic gune paylasacagim.o zaman ayrintilari anlatirim ins..cok yorma kendini.amannn ben ugrasiyorum ama rahatsiz olunca insanin gozu biseyi gormuo.ama bi yandan senide anliom icimde kalmasin dio insan..ilk heves ilk heyecan baska.ikincidede elbet olur ama bu kadar olmaz yada bunlarin modasi gecer felan...herseyin gelismisi olur kesin :) bundan bes yil onceki gebelik sektoru ile simdiki arasinda ne kadar fark var dimi amaa..hicmi kalkmion evde bide? Yatak dosekmi yation banada dinlen dediler ama koltukta ayaklarimi uzatip hallediom bisiler
Canim ya cok acimadi mi cidden?ben acaipp korkuyoom da..bide benim pelvis kemiklerde cok agri var sizin de v oluuo mu kizlar?kanala girmemis daha amaCanlar bugun dr randevumuz vardi. Suyum azalmis artik normalmis dogum yaklastigi icin. Bebisimin boyu kilosu haftasiyla uyumluymus. Alttan muayene oldum. Cati muayenesi. Cook korkuldugu gibi degil. Muayene sirasinda rahat olun. Ama sizlama ve yanma oluyo haliyle. Cnku catidaki iki kemige de baya bi bastiriyo. Ve biraz kanama oluyo korkmayin. Rahim agzi zorlandigi icin oluyomus endise edilecek bisi degil. Ama hala kemiklerim agriyo. Darliktan bahsetmedi ama normalmis. Oglusum daha pelvise yerlesmemis. En az bir hafta dogum gozukmuyo ama nst de sancim cikti ve kasilmalarim sik sik oluyo. O yuzden tedbir amacli iki doz ciger gelistirici yazdi. Ilk dozu hastanede yaptilar. 2.sini de aksam olucam. Minigim gene yuzunu gostermedi. Dogum tercihleri listesi hazirlamistim onun uzerinden gittik dr.la beraber. Konustuk. Bilgilendirdi. Bu gunluk bizden haberler boyle..
bak lokum da çok güzel bir fikirmiş ne yaratıcı hatunlarsınız maşallahcanım ben şeker kovası yapıcam .. bu minik kovaların içinde tule sarılı draje koyucam .. biraz daha zaman gecınce yapıcam tabi taze olsun şekerlemeleri.. eşimde etiketini tasarlayınca etiketi tüle zımbalarım sanırm.. ayrıca hastaneye lokum alıcam.. süslü kurdanlar batırırız yemesı de rahat olur .. burada cok tanıdık olmasa da bi kaç kişi gelir elbet heveslendim bakalım . kürdanlı lokumu düşün derim.. cok basıt hemde şık oluyor .. guzel bi tabak ayarlayabılırsın altına .. lokumu beyler alır kurdanıda batırır hastanede yanında olanlar :) pratik olabilir ...
vallaaa ya bende korkuyommm içimde çok kalıcak bu kezde yok plesanta yaşlandı sezeryana alacaz diyip alıcaklar diyeee... ya bakalım ne olacakya ben bilmiodum kuzum Allahım saglık versin .. benimde kuzenim 40+5 te dogurdu cocuk içinden cıkmıcaktı nerdeyse korkuyorum bende öle olmaktan zira bomba gibi göbeğim cekcem bi foto kocaman oldu ya iice .. iş yerinde heran herkesin sorusu sen n zmn izne ckıosun valla bunaldım
BEN DENİZLİLİYİM VE HACI ŞERİF BİR DENİZLİ MARKASI. SİZE TEMİN EDERİM ÜRÜNLERİNİN HER BİRİ AYRI KALİTEDEDİR. KENDİ DOĞUM ÇİKOLATAMI ORDAN ALACAĞIM. helvaları ve lokumların da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. kalitesi tartışılmaz.
kgokce
benn kasım 25 de sipariş verecemmmkızlar doğuma aşağı yukarı 1 ay var ne zaman alsak bu çikolataları .. kahve dünyasına da bakmak istiorum ama hacı seriften de sipariş ediim diorum hastane için
valla ben o ağrıyıı 5-7 ay arası ağlayarak çektim çok şükür kilo aldıkça rahatladımm adetaaCanim ya cok acimadi mi cidden?ben acaipp korkuyoom da..bide benim pelvis kemiklerde cok agri var sizin de v oluuo mu kizlar?kanala girmemis daha ama
aynı durumdayız. herkes ne zaman doğuruyon diyor ki normalde 40 haftayı beklesem ilk bebek olsa daha 3 hafta var.
bu arada çantayı ne yaptın bacımm.. alabildin miay kuzumm benimki ilk işte napcaz bilmiorum bi yandan bu sivriliği sevdim her yerimden almadım kilo tontiş oldum ama belki aslan burcu olduğumdandır her yerime almısımdır belki farketmiorumdur ahahahaayy bgn size foto atmam lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?