2014 Aralık Anneleri

Nasil bisey geldi cnm anlamadim.

CANIM SARIMSI BİR AKINTI VARDI KENARINDA KAHVERENGİLİK GÖRDÜM. BANA ÖYLE GELİO DİYE TEKRAR SİLDİM. KAHVERENGİ AKINTIMSI BİR BULAŞIKLIK OLDU. SANKİ ADETİN İLK GÜNÜNDE AKINTIYLA GELEN KAN GİBİ. AMA MİKTARI ÇOK AZ. BÖYLE TOPLAMDA 1 PARMAK KADAR YOK.
ANLAYAMADIM. DOKTORUM DA DEVAM EDERSE GEL DEDİ. İNŞ ETMEZ. 33E GİRDİK. KÜÇÜĞÜZ DAHA

bacımmm iyi kabul etmiş doktor yeni geçmişin yaaa... orda ücreti ne kadar oluyor bacım aslından eve yakınlık adına orası bizede daha mantıklı ama ufff iyice kafam akrıştı ya neysee

dur bakalım.. inşlh hayırlısı olur bacımm

canım o kdr baktım içime sinen bi sticker olmadı görsele de baktım ayrıca aman ya zor işmiş sabunlar bitti haftasonu da kolonya şişelerimi alıp doldurayim diorum ama sticker işi beni gıcık edioooo
son 8 gün işyerindee allahım 20 sinden sora yokummm

Canım bende 33 haftada gittim dogru bi çok hastane bi haftadan sonra takıp almayabiliyormus sıkıntı olmadı .. Bizi biraz özel bi durumumuz oldu . Esim Turgut özal ünide ders verıyor personel ind gibi bişi olacak net rakam olmasa 1500 falan olucak sanırım .. Akropole gıdıyordum daha once orası da 2500 ..

kuzum ne yatalağı ya ben bilmiorum
işe gidemez oldumm heyet raporuyla geçirdim 6.ayı 7.ayımızı daha ne olsun evde yat dinlen dedi dedi durudlar erken doğum riskim vardı ama al işte zamanı geldi şimdi doğsun artık istiyom ama tık yokkkkk

iyiymiş bacımm... bizim doktor ve ekibi dışarıdan olunca fiyat artıyor galibaaa

Kızlar aşkolsun kimse sorularımı cevaplamadı

canım ben şimdi gördüm ya biz 2 kere yapcaz sanırım kv cok kalamayacak çünkü o yanımızdayken hemen ilk hafta bi tane yapmak istiorum .. annem okuyacak ztn tecvidli sorasında da ben kendimi ii hissettiğimde arkadaşlarıma yapiim istiorum .. kolonya sabun fln dagıtırız büyük ihtimal hastaneye 50 şer yapıyoruz kalır cogunluğu mevlüte die düşündüm yemek olarak tavuk pilav mi olur kurupasta sarma fln mı bilemedim onu canım ama her ne olursa olsun hersey köpük tabakta fln olur dagınıklık istemiorum o hengamede..

ya ben bilmiodum kuzum Allahım saglık versin .. benimde kuzenim 40+5 te dogurdu cocuk içinden cıkmıcaktı nerdeyse korkuyorum bende öle olmaktan zira bomba gibi göbeğim cekcem bi foto kocaman oldu ya iice .. iş yerinde heran herkesin sorusu sen n zmn izne ckıosun valla bunaldım

aynı durumdayız. herkes ne zaman doğuruyon diyor ki normalde 40 haftayı beklesem ilk bebek olsa daha 3 hafta var.

canım salonda açtım koltuğumu serdim battaniye yastığımı orada yatıyorum öyle kendim yatak odasında yatarsam sıkılırım salon daha iyi benim için
çikolataları yapınca resim bekliyorum bak unutmak yokk eşim ben yapcam diyor ben de sizden tarif alıp ona yardımcı olarak yapmaya çalışıcam inşallah kendimi yormamamya çalışıcam mutlaka amaa:)

Canim ya cok acimadi mi cidden?ben acaipp korkuyoom da..bide benim pelvis kemiklerde cok agri var sizin de v oluuo mu kizlar?kanala girmemis daha ama

bak lokum da çok güzel bir fikirmiş ne yaratıcı hatunlarsınız maşallah

vallaaa ya bende korkuyommm içimde çok kalıcak bu kezde yok plesanta yaşlandı sezeryana alacaz diyip alıcaklar diyeee... ya bakalım ne olacak
ama gönlümden geçen 26 kasımda doğurmak ama sorsana çantan hazır mı hala hazır değilll.. acaip relaks bir tipimmm

kızlar doğuma aşağı yukarı 1 ay var ne zaman alsak bu çikolataları .. kahve dünyasına da bakmak istiorum ama hacı seriften de sipariş ediim diorum hastane için

kızlar ben tüm geçmişide okudum sanıyorum ama gözüme mi çarpmadı acaba... izne de çıktı nerde hiç göreemz oldumm agaydin ı... nerelerde acabaaa yoksaaa doğurdumu diyecem ama daha avrdı ona da .. aklıma geldi tamam S swift ara ara girer ama agaydin girerdi haniii.. ne oldu acabaaa

bugün raziyesilyayla da pek aktif değildi hayırdır

kızlar doğuma aşağı yukarı 1 ay var ne zaman alsak bu çikolataları .. kahve dünyasına da bakmak istiorum ama hacı seriften de sipariş ediim diorum hastane için
benn kasım 25 de sipariş verecemmm kendi kendimeee doğum günümü belirliyommm yaa bakalımm... gerçi bayramdan kalmış madlen çikolatamız var pelit in hiç bişey olmadı ama bebek için bu ayın kredi kartı kesim tarihinden sonra aalacammm oturduğum yerde acaip alışveriş yapar oldumda o yüzden eşim şok olmasın diyeee... o amann son kullanma tarihi önemli görelim bilellim öyle alalım der durur ama benbu hacışakir gibi olan yerden alacam çok cici herkesde çok övdü.. burdakilerin düşüncelerine yorumlarına güveniyorum

Canim ya cok acimadi mi cidden?ben acaipp korkuyoom da..bide benim pelvis kemiklerde cok agri var sizin de v oluuo mu kizlar?kanala girmemis daha ama
valla ben o ağrıyıı 5-7 ay arası ağlayarak çektim çok şükür kilo aldıkça rahatladımm adetaa
bu arada nickdeki 2406 da çok hoşuma gitti

aynı durumdayız. herkes ne zaman doğuruyon diyor ki normalde 40 haftayı beklesem ilk bebek olsa daha 3 hafta var.

ay kuzumm benimki ilk işte napcaz bilmiorum bi yandan bu sivriliği sevdim her yerimden almadım kilo tontiş oldum ama belki aslan burcu olduğumdandır her yerime almısımdır belki farketmiorumdur ahahaha ayy bgn size foto atmam lazımm

bu arada çantayı ne yaptın bacımm.. alabildin mi

kızlar baby cornerden hastane seti almıştım body var tulum var... biz bu tutumları götürelim mi hastaneye birde bu bodylerin kruvaze olanı var hani şu her yeri çıt çıtlı olanlarında mı çantaya koyalım yoksa sette olan yakalarından genişleyen bisiklet yakalı gibi olanlar varya onlardanmı koyalımmm...
ne koyacağmı şaşırdım vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…