benn kasım 25 de sipariş verecemmmkendi kendimeee doğum günümü belirliyommm yaa bakalımm... gerçi bayramdan kalmış madlen çikolatamız var pelit in hiç bişey olmadı ama bebek için bu ayın kredi kartı kesim tarihinden sonra aalacammm oturduğum yerde acaip alışveriş yapar oldumda o yüzden eşim şok olmasın diyeee... o amann son kullanma tarihi önemli görelim bilellim öyle alalım der durur ama benbu hacışakir gibi olan yerden alacam çok cici herkesde çok övdü.. burdakilerin düşüncelerine yorumlarına güveniyorum
bak lokum da çok güzel bir fikirmiş ne yaratıcı hatunlarsınız maşallah
Okudum simdi dunki hazirliklarimi gordun sanirim.keselerle ugrasiom oturdummm bi yanda lavanta bi yanda Igne bi yanda iplik ugrasiyorum.benim gozum korktu valla haftasonundan sonra.hersey biticek iste o kadar :) :) Ikızlar ben tüm geçmişide okudum sanıyorum ama gözüme miarpmadı acaba... izne de çıktı nerde hiç göreemz oldumm @agaydin ı... nerelerde acabaaa yoksaaa doğurdumu diyecem ama daha avrdı ona da .. aklıma geldi tamam @swift ara ara girer ama @agaydin girerdi haniii.. ne oldu acabaaa
bugünraziyesilyayla da pek aktif değildi hayırdır
vallaaa ya bende korkuyommm içimde çok kalıcak bu kezde yok plesanta yaşlandı sezeryana alacaz diyip alıcaklar diyeee... ya bakalım ne olacak
ama gönlümden geçen 26 kasımda doğurmakama sorsana çantan hazır mı hala hazır değilll.. acaip relaks bir tipimmm
herne hikmetse çikolatayı çok sevmezdimm hala durması o yüzdenn... amaa sütlü tatlılar aşure şekerli tatlılar helva bişey oldu bu hamilelikte banaaa eşime işten gelirken ne alayım diye sorduğunda koskaaaa tahinli kakaolu helvaaaaaaaaaaaaaa diye seslendiğimi bilirimmm...benimki de kesildi ondan diorum kuzum ya bende evdeyken sipariş veriim o zaman bu bebişler bize sürpriz yaparlarsa acıkta kalmayalım .. gerçi önceden almak da tehlikeli bana stok dayanmıooooo .. bayramda şirkette tedarikçilerden gelen cikoları ben silip süpüreli baya oldu nasıl kalıo o pelitler anlamıyorum yaa.. böle böle ben 75 oldum zaten dün gece tok karnıma 77 yi gördüm bile ama o sayılmazzzzz ama abarttım bu ara insan çişe kalkıp buzdolabını acıp 4 te agzına biseyler atıp yatar mı yaaabizim yusuf cikolatayı ya hiç sevmicek ya annesi gibi manyak olacak
a aa ben atlet almadımmm bak yaaa seni okuyunca dank etti emzirme atleti almak gerek mi...benimde hazır diil canım amaaaaa 26 kasım erken yaaaa öle deme stres oluyorum bakkkk ..
çantayı antreye çektim hazırliim die setlerin en küçüğü hani içine ıslak pamuk mendil diş fırcası macunu bir takım yıkayıp ütülediğim pijama 2 emzirme atleti koydum o kdr .. o bana bakıo ben ona .. ayıp valla Yusuf un cicilerini yıkamaya basladık ama cok şükür onları ütüleyip yerleştiririz haftasonu bakalımm
canim ins nisan degildir pek benzemiyo dimi anlatilanlara? Ama o kahverengi akinti ne o zaman.Gerci ara ara lekelenenler oluyodu ama.Biraz yat dinlen dik ayaklari canim.Baska bi belirti olmaz umarim.Gönlünü ferah tut tatlim.CANIM SARIMSI BİR AKINTI VARDI KENARINDA KAHVERENGİLİK GÖRDÜM. BANA ÖYLE GELİO DİYE TEKRAR SİLDİM. KAHVERENGİ AKINTIMSI BİR BULAŞIKLIK OLDU. SANKİ ADETİN İLK GÜNÜNDE AKINTIYLA GELEN KAN GİBİ. AMA MİKTARI ÇOK AZ. BÖYLE TOPLAMDA 1 PARMAK KADAR YOK.
ANLAYAMADIM. DOKTORUM DA DEVAM EDERSE GEL DEDİ. İNŞ ETMEZ. 33E GİRDİK. KÜÇÜĞÜZ DAHA
Biz de kolonya yapcaz esim de begenemedi canim kendi yapicakmis tasarimi.Beklemedeyiz bakalim.Sonra yapiskanli kagida renkli cikti alicaz ben kesicem.Esim bilgisayar ögretmeni öyle seyler geliyo elinden Allah'tan.Dügün davetiyelerimizi de o tasarlamisti. Senin yada bi yakininin elinden gelirse yapabilirsin canim icine sinmediyse.Nette baya örnek var arkaplan ve bebek resmi olarak.canım o kdr baktım içime sinen bi sticker olmadı görsele de baktım ayrıca aman ya zor işmiş sabunlar bitti haftasonu da kolonya şişelerimi alıp doldurayim diorum ama sticker işi beni gıcık edioooo
son 8 gün işyerindee allahım 20 sinden sora yokummm
görmemmi tüm geçmişi okudummm ve hatta türkiyede olsan babana davetiye abstırtıp döner stand kurdurup yemek verme hayallerini bile okuyup pesssssssss dedimmm... lavanta keselerinde çok cici olmuş hey maşallah sanaaa... ben çok tembel çıktım çokOkudum simdi dunki hazirliklarimi gordun sanirim.keselerle ugrasiom oturdummm bi yanda lavanta bi yanda Igne bi yanda iplik ugrasiyorum.benim gozum korktu valla haftasonundan sonra.hersey biticek iste o kadar :) :) I
herne hikmetse çikolatayı çok sevmezdimm hala durması o yüzdenn... amaa sütlü tatlılar aşure şekerli tatlılar helva bişey oldu bu hamilelikte banaaa eşime işten gelirken ne alayım diye sorduğunda koskaaaa tahinli kakaolu helvaaaaaaaaaaaaaa diye seslendiğimi bilirimmm...
hiç şaşırmıyom ben de de durum aynı gecenin bir yarısı çişe kalkmaya erinirim ama mutfağa gitmeye erinmez oldum... bakalım fil gibi bişey olacamm o yüzden doğsun istiyom 2 haftaya bu veledi...
yusuf paşa sever mi sevmez mi bakalımmm.. ama her çocuk çikolatayı sever.... ama bende @esr06 nın oğluna yaptığı gibi yapacam.. çikolatayı sadece misafirlikte verilen bişey olduğunu öğretmek istiyorum ya bakalım...
afiyet olsun... filmi biliyom güzel... geçen başrol oyuncusu anlatıyordu.. çocuğunun uzaya olan ilgisi ile bu filmi çekmeyi kabul etmiş... öncesinde aidsli birini canlandırmıştı adam 21kgm rol için kilo vermişti ve şimdide bu filmmmvalla helal olsun @esr06 ben onu cips için yapmak istiorum ama ben yersem ne olacak şuan iş yerinde 2. sütümü içeceğim yine nesquikle ama bugün acaip yiorum içiorum yine hayırlısı akşam da sinema giden var mı bu filme bebişler ;
http://www.cinemapink.com/tr/film-detay/yildizlararasi/712/44.html
boşver o tek kullanımlık kağıt donlarııı..depend onların daha iyisi hemde pedli hali düşünnn... ben 3 paket watsonsdan aldım 7 li kağıt donlardan amaaan dedim bunlar beni korumaz diyip 4 de yüksek belli don aldımmm.. ama dün doktorum dependi önerdi numunede verdi çok fazla beğendim... korur inşallahhh... eee çişi tutabiliyorsa yaşlılarınn kanıda tutar inşallahh...Benim de cantam hazir diilll anammmm bi 3 ümüz kaldik galiba kizlar püsür analar olarakBen de kizlar bi kaç don alipta şu cantami yerlestiremedim. Depend mi alsam babanne donu mu alsam hala kararsizlik.Tek kullanimlik kagit camasirlardan bulamiyom burda.Depend istedim gelir mi gelmez mi Allah bilir.En son doguracam acikta kalacam o olacak off of.
bu arada çantayı ne yaptın bacımm.. alabildin mi
boşver o tek kullanımlık kağıt donlarııı..depend onların daha iyisi hemde pedli hali düşünnn... ben 3 paket watsonsdan aldım 7 li kağıt donlardan amaaan dedim bunlar beni korumaz diyip 4 de yüksek belli don aldımmm.. ama dün doktorum dependi önerdi numunede verdi çok fazla beğendim... korur inşallahhh... eee çişi tutabiliyorsa yaşlılarınn kanıda tutar inşallahh...
sen bu pembeliyi eledin sanıyordummmm.. valla bu tarz fermuarlar ciddden çok sıkıntılı.. yine yazmıştımmm tekrar edeyim bozuluyor.. bozuluncada terzielrde aynını bulamıyon taktırsanda orijinal olmuyor... böyle bir çanta ziyan etttim benalmadım canım bgn sinemadan önce bi boynere bakcaz adidasa bi de .. az önce valizden bahsediodum hani 8 kilo alan en minik valiz tipi var ya ona sıgar mıyız bilmiorum ama .. ya sunu begendim ama erkek annesi olacksın alma dien var fermuarlarını da eşim sevmedi kararsız kaldıkk;
http://www.morhipo.com/160-030-wollex-new-york-freestyle-anne/3541991/detay
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.reyonburada.com/ProductImages/178170/big/indir.jpg&imgrefurl=http://www.reyonburada.com/wollex-new-york-freestyle-anne-bebek-bakim-cantasi-pembe&h=700&w=700&tbnid=4eopD2MybkjEnM:&zoom=1&docid=7AF0uerworzR9M&ei=aytiVMK-G4WO7AbyhIDAAg&tbm=isch&ved=0CCkQMygOMA4&iact=rc&uact=3&dur=906&page=1&start=0&ndsp=32
http://www.akakce.com/anne-bebek-cantasi/en-ucuz-wollex-new-york-freestyle-fiyati,1125781.html
ben balon almıycam patlardaaa çocuk korkar diyeee :) ne bilem şimdiden bir pimpiriklilik var ki sormaaa... ama kuzenim hastanede odasının kapı kurpuna 5 balonla çiçek şeklinde bir süsleme yaptırtmıştıı belki o mantıklı.. yoksa oda içine asla alınmamalıay bakiim bizimki verecek mi cumartesi bi soriim ona gidip ebelerle de tanısmak istiorum kim bu deli demesinler sora doğumda heyecanlanırım illa ki odaları da bi gezcez bakalım .. ya siz balon istio musunuz odanıza ben istiorum kızlar eşimde huysuzlanırım die o gün orda tamam alcam ben dio .. unutursa yandı ama 845739 yıl dilimden düşmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?