benimde sabahtan beri şu hacışerifin sitesine baka baka lokumm çekti canımmmHamilelik öncesi tuzlu manyagi olan ben simdi tatli delisi oldum.Seker de cikmadi diye yiyom deli gibi.Simdi buzdolabindan hemen bir helva attiracam agzima cünkü canim istedi siz söyleyinceAyy biz napicaz böyle seker krizine giricem ben.Oglum cok seviyo sekerli seyleri galiba
afiyet olsun... filmi biliyom güzel... geçen başrol oyuncusu anlatıyordu.. çocuğunun uzaya olan ilgisi ile bu filmi çekmeyi kabul etmiş... öncesinde aidsli birini canlandırmıştı adam 21kgm rol için kilo vermişti ve şimdide bu filmmm
bu film değilde ben belki çok hoş olmasada bu seferki çağan ırmağın kine gitmek istiyorummm... ama oturmaktan sırtım ağırır diye eşim otur oturduğun yerde diyo
eet kuzu onu izlemiştik dallas buyers club güzel filmdi bence git sinemaya ya olmadı minik yastıgını al çiftli koltuk olan yerleri seviyorum ben biraz daa yayılıyorum mis gibi ohh ztn gidemicez uzun süre sinemaya fln acısını cıkartmak üzere biz bu 10 gün seriye bağlıcaz sanırımm o çağan ırmağa da gitmek istemio bizimki annemi götürsem diorum bu ara o kdr yordum ki bebişimi
benimde sabahtan beri şu hacışerifin sitesine baka baka lokumm çekti canımmm
Cagan Irmak'in unutursam fisildasina gittik gecen hafta biz esimle güzeldi kizlar tavsiye ederim.Bebek dogunca gidemicez hakikaten uzuuuuun yilllar.O yüzden depolamak lazim bu süre zarfinda.Bir ara da ninja kaplumbagalara gitmistik esimin israri üzerine öyle gürültülüydü ki! Bebis tepindi durdu gürültüden cok komiktieet kuzu onu izlemiştik dallas buyers club güzel filmdi bence git sinemaya ya olmadı minik yastıgını al çiftli koltuk olan yerleri seviyorum ben biraz daa yayılıyorum mis gibi ohh ztn gidemicez uzun süre sinemaya fln acısını cıkartmak üzere biz bu 10 gün seriye bağlıcaz sanırımm o çağan ırmağa da gitmek istemio bizimki annemi götürsem diorum bu ara o kdr yordum ki bebişimi
Yapacaz Insallah o dediklerimi :) biz nisandada ayni yerde ayni sekilde yapmistik cokk guzel olmustu insanlar bayilmisti..mis gibi karinlari doydu arta kalan sadece plastik tabaklar olmustu :) kendi evimde olmasi zor.annemede zorluk cikarmak istemiyorum.kadincagizi buraya davet etmeye gitti esim bugun.bi aya gelecekler insallah devletten izin cikarsa.diyorki oturdum acele is isliyorum bilet parasi biriktiriyorum :) bu torun cok masrafli oldu herkese.simdiden herkesin cebine elini atti :)görmemmi tüm geçmişi okudummm ve hatta türkiyede olsan babana davetiye abstırtıp döner stand kurdurup yemek verme hayallerini bile okuyup pesssssssss dedimmm... lavanta keselerinde çok cici olmuş hey maşallah sanaaa... ben çok tembel çıktım çok
Cagan Irmak'in unutursam fisildasina gittik gecen hafta biz esimle güzeldi kizlar tavsiye ederim.Bebek dogunca gidemicez hakikaten uzuuuuun yilllar.O yüzden depolamak lazim bu süre zarfinda.Bir ara da ninja kaplumbagalara gitmistik esimin israri üzerine öyle gürültülüydü ki! Bebis tepindi durdu gürültüden cok komikti
ben balon almıycam patlardaaa çocuk korkar diyeee :) ne bilem şimdiden bir pimpiriklilik var ki sormaaa... ama kuzenim hastanede odasının kapı kurpuna 5 balonla çiçek şeklinde bir süsleme yaptırtmıştıı belki o mantıklı.. yoksa oda içine asla alınmamalı
kızlar arkadaşım bebek şekerlerini koymak için bana bu sepeti almış
Canim super fikir gorsellerden buldum dediklerini hatta suan uzerimdeki hirkada var bu dedigin durumm.ama gel gorki bir cok pahaliya mal olur birde ben evdekileri degerlendirmek icin yapiyorum suan bunlari.lavanta var pamuk var kumas var kurdelada annem yollamisti bu renkten hepsini degerlendiriyim dedim yarim yarim kalmssin minnacik evde nereye sigdircam bunlari diye yapmaya basladim dun aksam simdi ugrasiom.tr de dagitmaya olur bunlar.24 tane kalp seklinde cikmisti sanirim 26 tanede bundan var yanlis saymadiysam.emziklerde 54 tane cikmisti iste asagi yukari hepsinden 50 adet olsun diorum annemin cok komsusu var hepsi gelir veririz bizdecanımm keselerin ucuna tül dantel diksen bordo deli güzel oluurr minik bi tavsiye diorum ellerine sağlık
canım hemen gelmez sen merak etme ama doğuma hazırlanmaya başlamış yavaştan.. benim komşunun karnı düşmeye başladı tam hafta sonrası doğurdu. sen içini ferah tut benimde aynı geçen ay zor nefes alırken bu hafta sanki aşağıya indi göbeğim daha rahat nefes alıyorum bende 34. haftadayım dahasorma. büyük anneler babanneler görünce sen yakında doğum yaparsın diyor ama daha küçüğüz
37 diye kadar dayansak yeter.
erken doğum riskim de vardı gerçi o sancılı evreleri atlattık ama kendimi çok yormuyorum. oğluşum aşşağıda. annesi de aman daha gelmesin diye sürekli temkinde :)
Canim super fikir gorsellerden buldum dediklerini hatta suan uzerimdeki hirkada var bu dedigin durumm.ama gel gorki bir cok pahaliya mal olur birde ben evdekileri degerlendirmek icin yapiyorum suan bunlari.lavanta var pamuk var kumas var kurdelada annem yollamisti bu renkten hepsini degerlendiriyim dedim yarim yarim kalmssin minnacik evde nereye sigdircam bunlari diye yapmaya basladim dun aksam simdi ugrasiom.tr de dagitmaya olur bunlar.24 tane kalp seklinde cikmisti sanirim 26 tanede bundan var yanlis saymadiysam.emziklerde 54 tane cikmisti iste asagi yukari hepsinden 50 adet olsun diorum annemin cok komsusu var hepsi gelir veririz bizdefikir guzel ama daha ne cikip alacak insan var nedeee para
sen bu pembeliyi eledin sanıyordummmm.. valla bu tarz fermuarlar ciddden çok sıkıntılı.. yine yazmıştımmm tekrar edeyim bozuluyor.. bozuluncada terzielrde aynını bulamıyon taktırsanda orijinal olmuyor... böyle bir çanta ziyan etttim ben
Bebek sekerlerim orgu resimden bakarak yaptim..cikolatamda hazir olacak ama bambaska bi dizaynla..malum cikolata ulkesindeyim cesit cok lindt marka aldik onlari baska bi hale burucez bakalim koycam resminikızlar bir de bebek şekerlerini ya da çikolatalarını herhangi bir video izleyerek yapan oldu mu örnek amaçlı?
varsa eğer link atar mısınız acabaa???
sağol canım.Evet o şekilde değerlendirebilirim kızım oyuncak yapmazsa :)çok cici canım sora odalarında da kullanırsın içine bakım malzemeleri sıgar belki ya da minik havlu fln
Benim de cantam hazir diilll anammmm bi 3 ümüz kaldik galiba kizlar püsür analar olarakBen de kizlar bi kaç don alipta şu cantami yerlestiremedim. Depend mi alsam babanne donu mu alsam hala kararsizlik.Tek kullanimlik kagit camasirlardan bulamiyom burda.Depend istedim gelir mi gelmez mi Allah bilir.En son doguracam acikta kalacam o olacak off of.
Coook tatli pembesinddn bende Isteremmmmmkızlar arkadaşım bebek şekerlerini koymak için bana bu sepeti almış
resmini de merakla bekliyorum o zaman canım:)Bebek sekerlerim orgu resimden bakarak yaptim..cikolatamda hazir olacak ama bambaska bi dizaynla..malum cikolata ulkesindeyim cesit cok lindt marka aldik onlari baska bi hale burucez bakalim koycam resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?