2014 Aralık Anneleri

Canim benim ikili test normal cikmisti, uclu testte 1/73 risk cikinca amniyosentez

Amniyosentez yaptirdim, cok sukur normal cikti. Amniyosentez de alaninda iyi bir doktora yaptirirsan sikintili bir islem degil. Umarim senin de hicbir sikinti cikmaz

masrafki ne masraffff... azcık geç kalmışınızz bacımm anneni istek etmektee... 1bucuk ayı bulur ve doğarsın öyle geelir.. orda sana yardımcı olucak birileri varsa ne ala...

bu arada bizimkilere feci pahalıya patladı... 3500 tl ye tüm odasını babam aldı
annem ekstradan park yatağı için bana 50 euro ve 50 dolar vermişti bende kraft rumba aldım...
sonra şimdi 500 tllik kılık kıyafet almışlarrr kargoya verdielr bugünnn uçağa çok ağır dedi annemmm eve kadar ptt kargo getirecekmiş bakalımmm... tüm bunlar yetmez gibi birde duydumki bana bilezik almışlar bıdığımızada altın almışlarrr birde benim annemlerle yaşıyan babannem var o da tutturmuş babama ördüklerimin üzerine bana çeyrek alında takayım diye gül gül öldükkk yahu ne gerek var dedim... eşimede bir sürü çamaşırdan gömleğe bişeyler... kv de bişeyler vs... meeğr adet böyleymiş ilk bebekte ... daha yatağı nevresimi yastığı onları demiyim bileee...
eşim ise babasız büyümüş ailesi pek yokk anneside anormal bir kadın. şimdi diyo eyvah yine düğün sezonu gibi adetler başladı ben ne etsem ki parasıda yok anneminn ne olacak diyip duruyorr eşiminde durumu yok alacakk.. ben aman boşver babamlar alsın ilk torunalrı dedim geçiştirdim ama takmassa inşallah
kızlar arkadaşım bebek şekerlerini koymak için bana bu sepeti almış
çok cici.... bizimde magnetlerle sepeti ve kapı süsünüde kızkardeşim halledecekkk parayı versin sipariş versin ben beğendim göderdim isteğimi ... iyice utanmaz oldummm

çiçek almıyolar içeriye... kuzenimde biz orkide aldık götürdük hastane de ziyaretineee aşağıda akrtlarla yazıp not edip bırakıyon hasta çıkışında alıyolar amaaa koca hastanede o kadar çiçek arasında benim getirdiğim kaybolmuştu kuzenim sezeryanında etksiyleee ahstaneyle bir tartıştı görmen gerek yaniii
hele de öyle gül vs asla almazlar diye düşünüyorummm

Icimde oda kalmasin buda kalmasin diye diye diye neler yaptim ettim ayyyy aylardir orgu I ip sis tig virt zirt anam ne bitmez ismis bunlar.daha bisey paylasmayin yoksa onuda yaparim diye korkuyorum :) kafayi yedim azcik sanirim yalnizliktan :) heves kalmasin diye ugrasiyorum guyaaaa somum nereye gidecek allah bilirrr

Senin adına sevindim cnm kontrolün güzel geçtiği için bugün bütün gün senin yazmanı bekledim acaba ne diyecek doktor diye :)

ya ama başka begenemedim Gökçe kuzum .. bi de haftaiçi calıstgm için sanki cok kullanılmayacak o canta bilemedimm belki bgn bi çantaya tutulur alırız hadi inşşşşş
.. hımmm ama ben diyimmm sonrada alabilirsinnn hele bi geceliğini al.. benim en zorlandğm kendime aldıkalrımdı gecelik pijama vs...

napalım eksikler bitmiyo.Bende hediye alın bize diyorum yakınlarımıza Yüzümde kızarmıyo hiç

Anammmm masallahh sizinkilerede patlamis bayagi.bizde oyle adetler yok bebege altin takilir bide yatak seti yapilir o kadar.bizimkilerin I islemler ve bilet parasi masraflari olacak..oda masallah bayagi olur maleseffff...annemler ancak yilbasina burada olur sanirimm.ama bizim icim daha iyi sanirim.cunki o animda cekinirim sanirim.hafta sonu evde bagira bagira ihlaya ihlaya bi hal oldum ya simdi dusunuyorumdaaa babamdan utanirim rezillik olir azcik sankimmm.bide ilk uc gun hastanedeyim..sezeryandada ilk yedi gun..ebeler hemsireler bakar.esim evde izinli olacak o da bakar.ilk 10 gunu evde sessiz sakin cekirdek aile gecirmek daha iyi olur sanirimmm..esim bi ay sonra ben ise baslarim onlar bakar sana diyor...bakalim hayirlisi insallah

Gecen hafta bebegi döndürme egzersizleri yaparken alttan fener tutmustuk, ertesi gün usgde bebegin döndügü gördük. Gece zaten dayak yemisten beter etmisti, pat küt, tekme tokat. Bugün hastaneye de onaylattik, cünkü sezaryen randevusu vermislerdi. Bebegimizin kafasi asagida, yavastan inise bile gecmis Yoksa bu cumartesi günü sezaryenim vardi. Artik doguma bebek karar verecek, en azindan planli sezaryenden simdilik yirtmis görünüyorum. Bebegi yan ya da ters duran varsa, ben spinningbabies.com daki inversion hareketi ve fener yardimiyla oglumu kandirdim Test edilip onaylanmistir.

Son düzenleme:
napalım eksikler bitmiyo.Bende hediye alın bize diyorum yakınlarımıza Yüzümde kızarmıyo hiç
öyle oldukk ee siizn birde çifte kavrulmuş masraflarrr

bak baba noktasında haklısınnn... babamda 15 tatilde gelir heraldeee.... yılbaşına orda olurlar evet süper olur senin için en kötü halleri atlatmış olursunki inşallah kötü hallerimiz olmaz...
heyy yılbaşı yazınca şimdi dedim raziye yılbaşına bebişini no el baba şapkasıda yaapr takar

Cok ilgincmis bence bebisi dönmeyenler deneyebilir.

heyyyy bende ışık olayını yaptımm birde 312 adet ya rakip ismi celilini çektim onu önerdiler bizimde bu kez dönmüş gibi amaa bugünden beri kıpır kıpır yeniden eskiye dönebilirrr... çünkü geçen hafta kasıklarım şeyimin üstü ağrırken bugün geçti o ağrı düzeldi diye korkuyomm bu kez...

bende diyom zeale niye hiç girmiyoo bir slm bile yazmıyorrr... demek egzersizlerle haşır neşirsin maksimum hangi güne doğumunu söyledilerr

kuzum benimde çok şükür annemler bebek arabasını benim pijamaları bebeğimizin kıyafetlerini ve dolabını aldılar hepsi baya tuttu eşimin ailesinde böyle adetler cok sadece ceyrek takıolarmış napalım dedim bende öle bilezik cicek fln yok bi de bebeğe bikaç örgü herhangi bir özenme yok bende bayılıorum öle özenen kv kp görünce cidden .. bi de kaçıncı torunları 7. olacak inş Yusuf pek hevesleri yok gibi nese ki bizimkilerin ilk ve tek torun babam annem özeniolar buna da şükür 2 tarafta yardımcı olamasaydı o zaman ayvayı yerdik .. Allahım yardımcı oluyor bi şekilde ya altından kalkılmayacak işler diil bana da sağdan soldan çok hediye geliyor bayılıorumm herkes bişeyler alıyor bayılıorum ztn hediye paketi açmaya mis gibi bikaç ay ins böle mutlulukla geçer çiçek olayına da üzüldüm ya .. o zaman direk eve alsın eşim hiç gerek yok hastaneye ya di mi .. bende izne ckayım da şu kapı süsümüzü halledelim of of doğuma kdr eksikler yetişirse ne ala

sen çık artık izne bak son 32 günnn diyor...
30 dan geriye sayımlar hızlı geçer bacımmm...

ailelerde alsın yaaa... bende inşallah bıdığımız çişi yapmayı öğrensin muhtemelen 2017 de öğrenmiş olur inşallahh
kışın annem babam bıdığmız eşim ben umreye götürmeyi düşünüyomm.. 2 yıl biriktirecemmm parayı.. biletler otel bizden gelince yemek hediyeler babamalrdan olur.. ALLAHIM sağlık verin de inşallah 2017 de bunları yapmış olurummm... altta kalmam yani..şimdi cidden çok pahalıya patladık bizdee... amann boşverrrr ilk torun olunca bak sizinkilerde nasıl sevecekkkk....
hem isterse sevmesinler bizim sevgilerimiz yeter

Ayy kizlar bebek asagiya mi indi acaba oturup kalkinca karnimin alti kasik kismim cok aciyo.Hele birde arkama dayanmadan oturduysam kalkinca vajinamin üstü kasik kismim nasil aciyoBu hafta basladi bu agri da.Off dogurana kadar daha nerelerimiz,nerelerimiz agriycak bakalimSizde de var mi?

ayağa kalkınca yürüyüşünde bozulduysa adeta vajinanın içine bir sert cisim girmiş gibi acıyorsaa evet bebek dönmesi denebilir

benim bebeğim ters ve 10 gün sonra kontrolum var eğer dönmemişse sezeryana gün verecekk doktorumm, siteye girdim fakat türkçe olmadığı için pek bişi anlamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…