Soylediler dinlemedim.kizim simdi 3.5 yasinda hatta 4 e girmesine 3ay var bunalimda oglum olacak .kizim mavi gormek istemedigini nefret ettigini soyluyor kiskanclik cikti 2 haftadir .doguruyorsaniz ya akli ermeden 2.5 yasta bence dogmus olmali.yada birakin daha buyusun sonra yapin . ben buyumesi taraftariydim kazayla oldu :)ama iyi oldu yoksa ben karar bile veremezdim hic dusunemiyodum korkudan rabbim verdi.cok şükür kismet Allahim hayirlisi olsun insallah .benim gibi olursanizda cok ugrasirsiniz yaa.kizim kucagima alip onu kaldirmam icin gun sayiyor.kardesine kiziyor siz dusununeet canım bende umre olayını gençken yapmak istiyorum orayı burayı geziyoruz ama O'na gerekli yeterli zamanı ayırmıyoruz..ben primli calısıyorum inş dediğin gibi tuvaletini sölediği an gidilir .. ondan sora Allah kerim ama 2. ye cok ara vermek istemem 3 yaş fark ii gibi geliyor kulağa kardeşimle aramızda 5 yaş var annem de memnun diil bizde .. 5 yaş arada derede kalıyor ..
ahaklısın allahım iyi dr lara düşürsünnn
bende kahvaltıda 1 yumurta muhakkak ve tereyağı az da olsa tükettim... ayda yılda bir pilav mı yaptım onuda tereyağlı yaptım o kadar yani... kırmızı eti çok çok severdim ama bu hamilelikte canımda istemez oldu... balık sezonu açıldığından beride muhakakk haftada 1 gün yedik hamsi palamut somon çupra gibi... daha ne olsunnn ama gel gör ki bir kolestrolüm eksikti o da fırladıı...
hımmm market tereyağından yapsammm olur di mi bacımmm...
ayyyyyyyyy inşallah doğumdan sonra birikimlerimi umre için yapacağım 3 yıla anneme babama bize hallederim inşallahhh.. dediğin gibi heryeri geziyoz yurt içi yurt dışı ama oranın manevi havasından mı ne kendimize güvenemediğimizden geciktiriyoruz galiba
henüz değil ama şu siteye bak bacım
http://www.e-eminonu.com/
birde şuna bak bacım
http://www.kazanabil.com/
varmı önereceğiniz bir marka bu derece yazışmışkennn direkt gidip onu alayımB
a
bak en ideali uzerinde yaziyor % 70 yag orani sut orani icerir diye evet market yagi yanii bazilarinin yagi azaltilmis olabiliyor okuda al
heyy bunların birinde kendin tasarlayıp gönderincede bastırılabilyormuş..ya çok az çeşit var neden böle ya kızlar baska site önerir misiniz zazzle dan bile seçemedim ben mi deliyim ??
kilo durumun ne peki canım? cok kilo aldinmi?haklısın allahım iyi dr lara düşürsünnn
bende kahvaltıda 1 yumurta muhakkak ve tereyağı az da olsa tükettim... ayda yılda bir pilav mı yaptım onuda tereyağlı yaptım o kadar yani... kırmızı eti çok çok severdim ama bu hamilelikte canımda istemez oldu... balık sezonu açıldığından beride muhakakk haftada 1 gün yedik hamsi palamut somon çupra gibi... daha ne olsunnn ama gel gör ki bir kolestrolüm eksikti o da fırladıı...
hımmm market tereyağından yapsammm olur di mi bacımmm...
ayyyyyyyyy inşallah doğumdan sonra birikimlerimi umre için yapacağım 3 yıla anneme babama bize hallederim inşallahhh.. dediğin gibi heryeri geziyoz yurt içi yurt dışı ama oranın manevi havasından mı ne kendimize güvenemediğimizden geciktiriyoruz galiba
nette takılıyom evet alışveriş sitelerinde hele de.. şimdide kız kardeşime esseden demlik ve cezve takımı aldım yollattım hem örtmenler günü hediyesi yerine hemde yeni ev kuruyor evlendide o yüzdenn...
bu arada bıdığımızınn annemler tarafından alınann ve örülen ürünleri geldi kargodan.. koskocaman bir kolibizim aldıklarımızdan daha fazla almışlarr duygulandımmm... canım annem lokum şeker bile koymuşşş içineee... bizlerde iyi aileler oluruz da inşallahhh... evlatlarımızın herşeyini dört dörtlük yaparız inşallahhh...
hımmm 2 yaşındaykenn bebişler 2. bebek yolda olmalı yani.. haklısınnn bacım... benim erkek kardeşimle aramda 1,5 yaş kızkardeşimle ise 3,5 yaş varr çok net hatırlıyorumm kızkardeşime git bak uyuyormu diye sorduğunda annem üzerine çıkıp oturuyordummm kız kardeşiminnnSoylediler dinlemedim.kizim simdi 3.5 yasinda hatta 4 e girmesine 3ay var bunalimda oglum olacak .kizim mavi gormek istemedigini nefret ettigini soyluyor kiskanclik cikti 2 haftadir .doguruyorsaniz ya akli ermeden 2.5 yasta bence dogmus olmali.yada birakin daha buyusun sonra yapin . ben buyumesi taraftariydim kazayla oldu :)ama iyi oldu yoksa ben karar bile veremezdim hic dusunemiyodum korkudan rabbim verdi.cok şükür kismet Allahim hayirlisi olsun insallah .benim gibi olursanizda cok ugrasirsiniz yaa.kizim kucagima alip onu kaldirmam icin gun sayiyor.kardesine kiziyor siz dusunun
heyy bunların birinde kendin tasarlayıp gönderincede bastırılabilyormuş..
51 le hamile kaldım 65 oldummm bugün itibariyleeekilo durumun ne peki canım? cok kilo aldinmi?
tasarlaaa gönder nette vardır o tarz resimlerrr yada bir reklamcıya uğra istanbulda çoktur böyle yerlereet tutturdum takıldım manyak gibi sadece prens taçlı sticker bakıorum sabunlarımız zaten taç şeklinde eşim de bogdun bizi taca dio öle içime sinen olmadı henüz
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNayy duygulandırdın beni canım ya .. aminnnn diorum inşallah hepimiz ilgili aileler oluruz , bebişlerimiz evlatlarımız vatana millete ailesine hayırlı olurlar ..
Soylediler dinlemedim.kizim simdi 3.5 yasinda hatta 4 e girmesine 3ay var bunalimda oglum olacak .kizim mavi gormek istemedigini nefret ettigini soyluyor kiskanclik cikti 2 haftadir .doguruyorsaniz ya akli ermeden 2.5 yasta bence dogmus olmali.yada birakin daha buyusun sonra yapin . ben buyumesi taraftariydim kazayla oldu :)ama iyi oldu yoksa ben karar bile veremezdim hic dusunemiyodum korkudan rabbim verdi.cok şükür kismet Allahim hayirlisi olsun insallah .benim gibi olursanizda cok ugrasirsiniz yaa.kizim kucagima alip onu kaldirmam icin gun sayiyor.kardesine kiziyor siz dusunun
hım bende netten falam aldıysan bakayım dicektim.çok cici olmuşlar.güle güle kullanınçok teşekkürler cnm. bisikleti arkadaşım hediye etti. hatta süslemesini de o yaptı sağolsun. ama bebek malzemesi satan yerlerde vardır heralde. gerçi sulu hana falan gittim daha çok puset şeklinde var. böyle bisiklet görmemiştim ama kesin vardır.
EEEE baksana bacım şöyle bişey varrr belki silikonla yapıştırılabilireet tutturdum takıldım manyak gibi sadece prens taçlı sticker bakıorum sabunlarımız zaten taç şeklinde eşim de bogdun bizi taca dio öle içime sinen olmadı henüz
aslinda cok kiloda almamissin normal yani. demek yediklerin bebise yaramis.51 le hamile kaldım 65 oldummm bugün itibariyleeedaha 1 ay varrr
EEEE baksana bacım şöyle bişey varrr belki silikonla yapıştırılabilir
http://www.e-eminonu.com/50-li-Kral-tac-sus-obje,PR-317.html
valla ne olacak bilmiyorummm.. artık sıfır ekmek kiii inann 5 gündür ağzıma ekmek girmedi.. kv nin katmerine tostta ısıtıp ısıtıp tereyağı ile yersem böyle olurrr.. azcık dikkat edemm ama diğer dr um yok günde şu kadar ceviz badem fındık ye dedi hani... inannn bacım komşular aşure dağıtıyorrr kapıyı açmadım evde yok havası verdim alıp yemeyeyim diye.. hoş günlerdir kendi pişirdiğimi löp löp götürdüm mideme ama yok akıllandım dahaaa karnım kaşıntıdann öldürdü benii helede sağ tarafııııı..aslinda cok kiloda almamissin normal yani. demek yediklerin bebise yaramis.
hımmm anladımmm kolay gele o halde bacımmmcanım bunu gördüm de içime sinmedi , ayna varmış taç şeklinde isim yazılıomus onu kolonya şişeleri için düşünüyorum ama sabunlar için sticker şart ..
Allahim yaa cok guldum cidden oyle valla.Allah yardimcimiz olsunhımmm 2 yaşındaykenn bebişler 2. bebek yolda olmalı yani.. haklısınnn bacım... benim erkek kardeşimle aramda 1,5 yaş kızkardeşimle ise 3,5 yaş varr çok net hatırlıyorumm kızkardeşime git bak uyuyormu diye sorduğunda annem üzerine çıkıp oturuyordummm kız kardeşiminnnkıskançlık o yaşlarda oluyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?