2014 Aralık Anneleri

Soylediler dinlemedim.kizim simdi 3.5 yasinda hatta 4 e girmesine 3ay var bunalimda oglum olacak .kizim mavi gormek istemedigini nefret ettigini soyluyor kiskanclik cikti 2 haftadir .doguruyorsaniz ya akli ermeden 2.5 yasta bence dogmus olmali.yada birakin daha buyusun sonra yapin . ben buyumesi taraftariydim kazayla oldu :)ama iyi oldu yoksa ben karar bile veremezdim hic dusunemiyodum korkudan rabbim verdi.cok şükür kismet Allahim hayirlisi olsun insallah .benim gibi olursanizda cok ugrasirsiniz yaa.kizim kucagima alip onu kaldirmam icin gun sayiyor.kardesine kiziyor siz dusunun

B
a
bak en ideali uzerinde yaziyor % 70 yag orani sut orani icerir diye evet market yagi yanii bazilarinin yagi azaltilmis olabiliyor okuda al

B

a
bak en ideali uzerinde yaziyor % 70 yag orani sut orani icerir diye evet market yagi yanii bazilarinin yagi azaltilmis olabiliyor okuda al
varmı önereceğiniz bir marka bu derece yazışmışkennn direkt gidip onu alayım

kilo durumun ne peki canım? cok kilo aldinmi?

ayy duygulandırdın beni canım ya .. aminnnn diorum inşallah hepimiz ilgili aileler oluruz , bebişlerimiz evlatlarımız vatana millete ailesine hayırlı olurlar ..

hımmm 2 yaşındaykenn bebişler 2. bebek yolda olmalı yani.. haklısınnn bacım... benim erkek kardeşimle aramda 1,5 yaş kızkardeşimle ise 3,5 yaş varr çok net hatırlıyorumm kızkardeşime git bak uyuyormu diye sorduğunda annem üzerine çıkıp oturuyordummm kız kardeşiminnn kıskançlık o yaşlarda oluyor evet

eet tutturdum takıldım manyak gibi sadece prens taçlı sticker bakıorum sabunlarımız zaten taç şeklinde eşim de bogdun bizi taca dio öle içime sinen olmadı henüz
tasarlaaa gönder nette vardır o tarz resimlerrr yada bir reklamcıya uğra istanbulda çoktur böyle yerler

eet canım haklısın bende kıskanmıştım hatırlıorum cok cirkin bi bebek bi kere kel diip evden cıktıgımı biliorum arkadaşlarımı da örgütlemiştim bi de hepsi kel die sevmemişti bence cok güzel yine de 5 yaş ya da daa fazla olmuyor ya ne biliim hayırlısı hakkımızda nasip die bisey var

hım bende netten falam aldıysan bakayım dicektim.çok cici olmuşlar.güle güle kullanın

aslinda cok kiloda almamissin normal yani. demek yediklerin bebise yaramis.
valla ne olacak bilmiyorummm.. artık sıfır ekmek kiii inann 5 gündür ağzıma ekmek girmedi.. kv nin katmerine tostta ısıtıp ısıtıp tereyağı ile yersem böyle olurrr.. azcık dikkat edemm ama diğer dr um yok günde şu kadar ceviz badem fındık ye dedi hani... inannn bacım komşular aşure dağıtıyorrr kapıyı açmadım evde yok havası verdim alıp yemeyeyim diye.. hoş günlerdir kendi pişirdiğimi löp löp götürdüm mideme ama yok akıllandım dahaaa karnım kaşıntıdann öldürdü benii helede sağ tarafııııı..

canım bunu gördüm de içime sinmedi , ayna varmış taç şeklinde isim yazılıomus onu kolonya şişeleri için düşünüyorum ama sabunlar için sticker şart ..
hımmm anladımmm kolay gele o halde bacımmm şimdi anladım çanta olayınıdaaa

Ay
Allahim yaa cok guldum cidden oyle valla.Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…