2014 Aralık Anneleri

haaa kızlar bugün doktor beyyy (yaklaşık 50 lerinde bir adam) eşimee sesleniyorrr baktı usg de bir erkek bebek geliyor demek hımmmmmmm dedi durdu.. eşimeee sakın haaa eşine bişey yapmadan geçiştirme helede oğlan çocukta bizim hatunn hala laf sayar bir altın takmadın bana diyeee... dr başladı doğum hediyesi şart demeye.. eee eskiden diyo anadoluda oğlu olmayınca kuma gelirmiş diye eskiden dert yanmaya.. bizde ahhh biz ne çok kız olsun istedik bir bilesinnn dedim... gerçi ben istiyordum eşim için hiç önemi yok
vel hasıl doğum hediyesi ne ediyonuzzz .. adı üstünde hediye mi dersiniz? yoksaa sipariş mi verirsiniz?

hey maşallah katmere yine yag sürüp yedin he :) dikkat et artık canim benimde karnim igrenc catladi. 11 kg aldim bende. ama hep dogum sonrasi bu kilolar nasil gider diye düşünüp duruyorum. toparlandiktan sonra aksamlari spora basliycam oglumu 2 saat babasina birakip üst sokakta spor salonu acildi oraya gidicem.

hımmm anladımmm kolay gele o halde bacımmm şimdi anladım çanta olayınıdaaa

ya bilmiorum böle miydim bebekten mi böle oldum ama cok zor içime bişey siniyor hastane çıkışı alırken görseydin 20-25 tane begenmedim en son bi yerde begendiğimi aldık ama annem bile illallah senden dedi beni oralarda dövecek die korktum hamişim die üzerime de gelemio eskisi gibi hahah alışverişlerimiz hep kanlı geçti bebek arabasında da yeri geldi satıcılarla bi oldu yeri geldi eşimle ama ben yine begendiğimi enn içime sineni buldum cok geziomuşum hamiş halimle onlardan enerjikmişim abartıomuşum bi ton tantana ettiler ya aman

ben siparis verdim anneme esime kayinvalideme hepsi siparislerimi aldilar :))

teşekkürler canım bak bilmiyordum çinko demek. öncekinde lansinoh almıştım pek fayda göremedim. kakao yağı falan da sürmüştüm. şimdi mustelanınkini aldım bakalım.

elif bir arkadaş da e vitamini sürüyorum en iyi o geldi dedi. bana lansionoh fayda etmemişti 1 ay evve başladığım halde. çünkü meme ucum büyük ve bebek kahverengi kısmı alamıyor. o yüzden yara oluyor. yine olacak yapcak bir şey yok. analık demek sıkıntılara katlanmak demek.

kızlar ceza yiyecem muhtemelen ama bi grup kursak malum yerde. doğumdan sonra burdan takip çok zor, kopup gidecez valla.

geçenlerde eşim sordu doğum hediyesinin nasıl bir şey olması gerekiyor, takı falan mı yoksa başka bir şey mi dedi, ben de onu bana sormayacaksın dedim kapattım konuyu. sürpriz olsun istiyorum he belki hayal kırıklığına da uğrayabilirim ama olsun o düşünsün :)

sorma ya benimdee karnıma mustelayı sürdüğümden mi ne çatlamadı ama hemen alttan sol ve sağ bacağımın üstlerini görmen lazım adeta kedi tırmalamış gibiii.. bileydim orama da sürerdim... ailede de ne annemlerde ne halamalrda nede teyzelerimde o kadar doğum yapmışlar kimsede çatlak yok valla.. spora bende gidecem artık nisanda ancak giderim ama hayırlısıyla bir doğurabileydik:)

biliyorum biliyorummm seni

ben siparis verdim anneme esime kayinvalideme hepsi siparislerimi aldilar :))
bak sennn süpermiş bacımmm

bizimkide eeee arabayı senin üstüne aldık hediye işteee demez mi

amaan catlarsa catlasin hic umrumda degil ilk basta üzüldüm ama okadar cok catladiki karnim bukadar uzulemem dedim bıraktım :)) ben sadece karnimla ilgilendim pop ve bacaklarima hicbisi surmedim oralar catlamadi karnim catladi. keske dedim okadar duzenli yaglandim kendime eziyet ettim boşuna catlayacagi varsa catlior doktor demisti zaten kizim annende varsa bosuna ugrasma diye.

valla benim eşim de sordu ne istersin diye. beğenmeyeceğimi biliyo çünkü :) ben de isim kolye istedim. iki kzıım ve eşimin adının yazılı olduğu. sipariş vermiş dün de iş çıkışı gidip almış getirdi. bi de bileklik almış yanına. rose kolyeler bileklikler moda ya bu ara. ben de gelip geçerken onlara bakardım vitrinlere. aklında kalmış. öyle bisey rose tonlarda ama çok beğendim:)

kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
neeeeeeeeeeeeee daha hafta sonu konuşuyordukkk bacımmm.. maşallah allahım analı babalı büyütsünnn
nasıl olduu ayyy bir ara yaz vallaaa merak ettimmm

ayy kedimle oyle ugrasıyodum supurge acınca korkuyodu garibim . simdi cocugum da oyle olmasın.

Maşallah bebeğine canim 2 hafta sonra doguruyorsan dogur derken sezeryan mi kastetdi doktorun. Zaten bebisin önden gidiyor galiba masallah
yok canım işte yorma kendini tut demek istedi şakayla karısık.

delimisiniz siz ele bile kolonya sürerken korkuyorum kimyasal seyler sonucta en hassas oalcak yere nasıl surersinzi. Asit ve alkol. size inanamıyorum.

eminim çok çok güzeldirrr... güle güle kullan bacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…