hey maşallah katmere yine yag sürüp yedin he :) dikkat et artık canim benimde karnim igrenc catladi. 11 kg aldim bende. ama hep dogum sonrasi bu kilolar nasil gider diye düşünüp duruyorum. toparlandiktan sonra aksamlari spora basliycam oglumu 2 saat babasina birakip üst sokakta spor salonu acildi oraya gidicem.valla ne olacak bilmiyorummm.. artık sıfır ekmek kiii inann 5 gündür ağzıma ekmek girmedi.. kv nin katmerine tostta ısıtıp ısıtıp tereyağı ile yersem böyle olurrr.. azcık dikkat edemm ama diğer dr um yok günde şu kadar ceviz badem fındık ye dedi hani... inannn bacım komşular aşure dağıtıyorrr kapıyı açmadım evde yok havası verdim alıp yemeyeyim diye.. hoş günlerdir kendi pişirdiğimi löp löp götürdüm mideme ama yok akıllandım dahaaa karnım kaşıntıdann öldürdü benii helede sağ tarafııııı..
hımmm anladımmm kolay gele o halde bacımmmşimdi anladım çanta olayınıdaaa
ben siparis verdim anneme esime kayinvalideme hepsi siparislerimi aldilar :))haaa kızlar bugün doktor beyyy (yaklaşık 50 lerinde bir adam) eşimee sesleniyorrr baktı usg de bir erkek bebek geliyor demek hımmmmmmm dedi durdu.. eşimeee sakın haaa eşine bişey yapmadan geçiştirme helede oğlan çocukta bizim hatunn hala laf sayar bir altın takmadın bana diyeee... dr başladı doğum hediyesi şart demeye.. eee eskiden diyo anadoluda oğlu olmayınca kuma gelirmiş diye eskiden dert yanmaya.. bizde ahhh biz ne çok kız olsun istedik bir bilesinnn dedim... gerçi ben istiyordum eşim için hiç önemi yok
vel hasıl doğum hediyesi ne ediyonuzzz .. adı üstünde hediye mi dersiniz? yoksaa sipariş mi verirsiniz?
teşekkürler canım bak bilmiyordum çinko demek. öncekinde lansinoh almıştım pek fayda göremedim. kakao yağı falan da sürmüştüm. şimdi mustelanınkini aldım bakalım.
haaa kızlar bugün doktor beyyy (yaklaşık 50 lerinde bir adam) eşimee sesleniyorrr baktı usg de bir erkek bebek geliyor demek hımmmmmmm dedi durdu.. eşimeee sakın haaa eşine bişey yapmadan geçiştirme helede oğlan çocukta bizim hatunn hala laf sayar bir altın takmadın bana diyeee... dr başladı doğum hediyesi şart demeye.. eee eskiden diyo anadoluda oğlu olmayınca kuma gelirmiş diye eskiden dert yanmaya.. bizde ahhh biz ne çok kız olsun istedik bir bilesinnn dedim... gerçi ben istiyordum eşim için hiç önemi yok
vel hasıl doğum hediyesi ne ediyonuzzz .. adı üstünde hediye mi dersiniz? yoksaa sipariş mi verirsiniz?
sorma ya benimdee karnıma mustelayı sürdüğümden mi ne çatlamadı ama hemen alttan sol ve sağ bacağımın üstlerini görmen lazım adeta kedi tırmalamış gibiii.. bileydim orama da sürerdim... ailede de ne annemlerde ne halamalrda nede teyzelerimde o kadar doğum yapmışlar kimsede çatlak yok valla.. spora bende gidecem artık nisanda ancak giderim ama hayırlısıyla bir doğurabileydik:)hey maşallah katmere yine yag sürüp yedin he :) dikkat et artık canim benimde karnim igrenc catladi. 11 kg aldim bende. ama hep dogum sonrasi bu kilolar nasil gider diye düşünüp duruyorum. toparlandiktan sonra aksamlari spora basliycam oglumu 2 saat babasina birakip üst sokakta spor salonu acildi oraya gidicem.
biliyorum biliyorummm seniya bilmiorum böle miydim bebekten mi böle oldum ama cok zor içime bişey siniyor hastane çıkışı alırken görseydin 20-25 tane begenmedim en son bi yerde begendiğimi aldık ama annem bile illallah senden dedibeni oralarda dövecek die korktum hamişim die üzerime de gelemio eskisi gibi hahah alışverişlerimiz hep kanlı geçti bebek arabasında da yeri geldi satıcılarla bi oldu yeri geldi eşimle ama ben yine begendiğimi enn içime sineni buldum cok geziomuşum hamiş halimle onlardan enerjikmişim abartıomuşum bi ton tantana ettiler ya aman
bak sennn süpermiş bacımmmben siparis verdim anneme esime kayinvalideme hepsi siparislerimi aldilar :))
di mi ya nasıl etsek kikızlar ceza yiyecem muhtemelen ama bi grup kursak malum yerde. doğumdan sonra burdan takip çok zor, kopup gidecez valla.
bizimkide eeee arabayı senin üstüne aldık hediye işteee demez migeçenlerde eşim sordu doğum hediyesinin nasıl bir şey olması gerekiyor, takı falan mı yoksa başka bir şey mi dedi, ben de onu bana sormayacaksın dedim kapattım konuyu. sürpriz olsun istiyorum he belki hayal kırıklığına da uğrayabilirim ama olsun o düşünsün :)
ben o malum yeri kullanmıyorum ama açabilirimkızlar ceza yiyecem muhtemelen ama bi grup kursak malum yerde. doğumdan sonra burdan takip çok zor, kopup gidecez valla.
amaan catlarsa catlasin hic umrumda degil ilk basta üzüldüm ama okadar cok catladiki karnim bukadar uzulemem dedim bıraktım :)) ben sadece karnimla ilgilendim pop ve bacaklarima hicbisi surmedim oralar catlamadi karnim catladi. keske dedim okadar duzenli yaglandim kendime eziyet ettim boşuna catlayacagi varsa catlior doktor demisti zaten kizim annende varsa bosuna ugrasma diye.sorma ya benimdee karnıma mustelayı sürdüğümden mi ne çatlamadı ama hemen alttan sol ve sağ bacağımın üstlerini görmen lazım adeta kedi tırmalamış gibiii.. bileydim orama da sürerdim... ailede de ne annemlerde ne halamalrda nede teyzelerimde o kadar doğum yapmışlar kimsede çatlak yok valla.. spora bende gidecem artık nisanda ancak giderim ama hayırlısıyla bir doğurabileydik:)
biliyorum biliyorummm seni
bak sennn süpermiş bacımmm
valla benim eşim de sordu ne istersin diye. beğenmeyeceğimi biliyo çünkü :) ben de isim kolye istedim. iki kzıım ve eşimin adının yazılı olduğu. sipariş vermiş dün de iş çıkışı gidip almış getirdi. bi de bileklik almış yanına. rose kolyeler bileklikler moda ya bu ara. ben de gelip geçerken onlara bakardım vitrinlere. aklında kalmış. öyle bisey rose tonlarda ama çok beğendim:)haaa kızlar bugün doktor beyyy (yaklaşık 50 lerinde bir adam) eşimee sesleniyorrr baktı usg de bir erkek bebek geliyor demek hımmmmmmm dedi durdu.. eşimeee sakın haaa eşine bişey yapmadan geçiştirme helede oğlan çocukta bizim hatunn hala laf sayar bir altın takmadın bana diyeee... dr başladı doğum hediyesi şart demeye.. eee eskiden diyo anadoluda oğlu olmayınca kuma gelirmiş diye eskiden dert yanmaya.. bizde ahhh biz ne çok kız olsun istedik bir bilesinnn dedim... gerçi ben istiyordum eşim için hiç önemi yok
neeeeeeeeeeeeee daha hafta sonu konuşuyordukkk bacımmm.. maşallah allahım analı babalı büyütsünnnkizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
çok çok cici adeta ev botu tarzındaogluma bu patikten yaptiriyorum anneme nekadar sevimli dimi?
kızlar üstüme vazife değil ama sinemaya gitmeyin. benim ilk gebelikte de bunda da dr detaylıya girince 20. haftada dedi, artık düğün sinema gibi yüksek sesli ortamlara girme diye. efektlerde ürker bebek. ilk oğlumun zamanındaki anne grubunda da konuşulmuştu bu konu. ve kim gittiyse bebesi sesten korkan ağlayan bir tip oldu. elektrik süpürgesi bile açamadılar çocuk korkuyor diye.
yok canım işte yorma kendini tut demek istedi şakayla karısık.Maşallah bebeğine canim 2 hafta sonra doguruyorsan dogur derken sezeryan mi kastetdi doktorun. Zaten bebisin önden gidiyor galiba masallah
eliff kolonya sür kurusun meme uçların şimdiden ben aklıma geldikçe yapıyorum kurudukça uçlar sertleşiyor bebek ne kadar asılsa da hassasiyeti bittiği için acı hissetmiyorsun. doğum koçu Ayşe Öner söylemişti ben yapıyorum baya baya narinliği gitti gece de nemlendirici sürüyorum çok kuruyup çatlamasın diye
eminim çok çok güzeldirrr... güle güle kullan bacımmmvalla benim eşim de sordu ne istersin diye. beğenmeyeceğimi biliyo çünkü :) ben de isim kolye istedim. iki kzıım ve eşimin adının yazılı olduğu. sipariş vermiş dün de iş çıkışı gidip almış getirdi. bi de bileklik almış yanına. rose kolyeler bileklikler moda ya bu ara. ben de gelip geçerken onlara bakardım vitrinlere. aklında kalmış. öyle bisey rose tonlarda ama çok beğendim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?