2014 Aralık Anneleri

kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
aaa hayırlı olsun maşallah. analı babalı büyüsün inş. maşallah kilosu da haftasına göre çok iyi:) ikiniz de iyisinizdir inş..

Yok canım arkada bi halka yaptım kurdeleden yıne sadece ondan gevırdım. .. Arkada görünmüyor dıye tutsun istedim . Ilk defa bişi yapıyorum dikişe dair acemi işi oldu tam
Kizlar bu depend eczanelerde satiliyor mu.ben de alayim en iyisi cok methettiniz:)
Eczanede de vardır sanırım . Ben büyuk marketlerde de gördüm ankarada
. Canım o sepetlerden koçtaşta bide ankara kalesinin orada gördüm . Kalenın orada hasırcılardan

kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam

canım yaaaa allah analı babalı büyütsün.hayırlı olsun.. detayları bekliyoruz..

kızlar yine hastanedeyim sabah baya bir kanamam oldu şuan yine hastanede yatıyorum bugün alacaklar bebişimi lütfen dua edin bana dualarınıza çok ihtiyacım varbir yandan da korkuyorum ameliyat riskli olacağı için...
okuyabilenler bana ayetel kürsi okuyabilir mi?? lütfen?? bir de oldukça çevrenize ve diğer forumlara da yayabilir misiniz acaba?? ihtiyacım var....
değişik durum oldukça size haber vermeye çalışacağım inşallah

kızlar bende mustela sürüyorum cok mutluydum çatlamadım die amaaaaaaaa 2-3 gündür çatladım yaa gösterdiklerim kılcal damar dio da alakası yok ya baya çatlak bence onlar toto ztn gitti güle gülee göbeğim 3-4 günde yine sivrildi eger doguma kdr böle dvm edersem çapçatlak olacak die korkuyorum annem bile ben böle doğuma gittim dio ya ben daa 6-7 aylıkken sölemişti hem de ..

canımmmm allahım yardımcın olsun bol bol oku sen de. içini ferah tut aklına kötü şey getirme. ben aklıma geldikçe okruum sen merak etme. habersiz bırakma bizi evet..

hayırlısı , daha işim çok ya durunn.. su iciyorum deli gibi. vitaminsiz kaldı bak icmedim ilacımı. içeyim. sağolasın

ben değilim

canım geçmiş olsunnn. dualarımız seninleee. bizi haberdar et. sağlıcakla alacaksın kucağına inş. plesanta previa vardı sen de değil mi?

canım geçmiş olsunnn. dualarımız seninleee. bizi haberdar et. sağlıcakla alacaksın kucağına inş. plesanta previa vardı sen de değil mi?
evet plasenta previa vardı bende o yüzden haylii gerginim tırsıyorum elimden geldiğince haber vermeye çalışıcam inşallah

bende catladim göbek ve bacaklarimin üst kisimlari ama yapacak birşey yok catlayacagi varsa catliyomus o yüzden artik o kadar uzulmuyorum çok ta yaglanmadim zaten ben canim o mustelanin iyi reklami yapildi ama bossss yani belki çok az azaltiyodur ama engellemesi imkansizmis
ayyyy maşallah gözün aydin allah analiz babali büyütsün hayirli evlat olur inşallah kilosu da çok iyiymis valla maşallah yavruna hikâyenin bekliyoruz en kisa zamanda :)

okurum ben canim Rabbim yardimcin olsun korkma herşey çok güzel olucak kavusacaksin sagkikla evladina inşallah

Gogus ucu yara olmamasi icin banada kantoron yagi onerdiler kizlar hem bebisede hic bi zarari yokmus ben onu denemeyi dusunuyorum

a benim kantoron yagım var orjinal ama eşim pis kokuyor diyor : )))))) zaten ben hergun heryerime badem yagı suruyorum soguk pres yag. gogus ucuna da suruyorum dogal urunden bişey olmaz sonucta yag diye. kantoron da surebilirim. iyi fikir. catlaklara da arada kacak suruyorum.

Kizlar bu depend eczanelerde satiliyor mu.ben de alayim en iyisi cok methettiniz:)

Migorsta var. ben bugun aldım Buyuk beden aldım. neden bilmiyorum şişkoluyorum diye olabilir mi ahhaha

Evet o benim aklimda.benim yara olmasinin bir sebebi de göğüs ucum baya büyük benim.brbegin agzi doluyor kahverengi kısmı alamıyor

he bu arada doktorum bana emzirmede sorun olmaması icin krem ve cayı sordugumda bana nedenki oyle bişey dusundun dedi. memen icine gocuk mu, ucu yok mu demişti ne alaka bilemedim.

ayy gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. bekliyoruz ayrıntıları :)

Canım o sepetlerden koçtaşta bide ankara kalesinin orada gördüm . Kalenın orada hasırcılardan

koçtaşın sitesine baktım şimdi varmış ya çok sevindim, teşekkür ederim canım :)

Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. dualarımız seninle, haberlerini bekliyoruz.

bizimkide eeee arabayı senin üstüne aldık hediye işteee demez mi
ya bu kocalar çok alem hakikaten :) bu arada araba kullanıyor musun canım hala, ben kullanıyorum arada ve eşime inat ettim son haftaya kadar kullanacağım diyorum ama bir yandan da korkuyorum tehlikeli olur mu bu haftalardan sonra diye

Merhaba kizlar bizde yeni geldik dr dan, gittim calisamaz raporumu aldim isyerine verdim. Bugunden itibaren dogum iznine cikmis bulunmaktayim. Bu arada nst ye bagladi sancim cikti biraz, p.tesi tekrar gel dedi. Kilosuda 3100 olmus kuzucugumun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…