cok güzelmiş. ben normalde örgü pek sevmem hiç kullanmadım ama bu çok şekermiş.ogluma bu patikten yaptiriyorum anneme nekadar sevimli dimi?
aaa hayırlı olsun maşallah. analı babalı büyüsün inş. maşallah kilosu da haftasına göre çok iyi:) ikiniz de iyisinizdir inş..kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
Yok canım arkada bi halka yaptım kurdeleden yıne sadece ondan gevırdım. .. Arkada görünmüyor dıye tutsun istedim . Ilk defa bişi yapıyorum dikişe dair acemi işi oldu tamCok sagoll bu kurdeleyi normalmi bagladin kesikler atipta icinden mi gecirdin? Benim kumas 40×200 idi.40 cm yaptim enini onu ve arkasi 40 cm yanlarinada ek yaptim bide alt kismina ek gerekiyor tabi yanlarina ek yapinca altinada yapmak gerekio..bide en ustune ayri parca yaptim duz durmasi icinde bambu sopa getirdi esim onu icine soktum :) ayrintili atiyim olmadi..ben gorsellerden bi tane begendim resmind baka baka yaptim.I
Eczanede de vardır sanırım . Ben büyuk marketlerde de gördüm ankaradaKizlar bu depend eczanelerde satiliyor mu.ben de alayim en iyisi cok methettiniz:)
. Canım o sepetlerden koçtaşta bide ankara kalesinin orada gördüm . Kalenın orada hasırcılardanben siparişini verdim bademlerin, sedef ve pembe renklerde. yarın gidip alacağım. bakalım inşallah istediğim gibi getirirler :)
ya kızlar english home da hasır sepetler vardı pembe tavşanlı, görmüşsünüzdür illa ki. onlardan arıyorum kaç tane mağaza gezdim yokkardeşim almıştı bi tane ama iki tane daha lazım. Ankara'daki arkadaşlar eğer yolunuz düşer de bi yerde görürseniz bana haber verin n'oolur :)
sağol canımeminim çok çok güzeldirrr... güle güle kullan bacımmm
Masallah Allah analı babalı buyutsün inşallahkizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
sorma ya benimdee karnıma mustelayı sürdüğümden mi ne çatlamadı ama hemen alttan sol ve sağ bacağımın üstlerini görmen lazım adeta kedi tırmalamış gibiii.. bileydim orama da sürerdim... ailede de ne annemlerde ne halamalrda nede teyzelerimde o kadar doğum yapmışlar kimsede çatlak yok valla.. spora bende gidecem artık nisanda ancak giderim ama hayırlısıyla bir doğurabileydik:)
biliyorum biliyorummm seni
bak sennn süpermiş bacımmm
canımmmm allahım yardımcın olsun bol bol oku sen de. içini ferah tut aklına kötü şey getirme. ben aklıma geldikçe okruum sen merak etme. habersiz bırakma bizi evet..kızlar yine hastanedeyim sabah baya bir kanamam oldu şuan yine hastanede yatıyorum bugün alacaklar bebişimi lütfen dua edin bana dualarınıza çok ihtiyacım var bir yandan da korkuyorum ameliyat riskli olacağı için...
okuyabilenler bana ayetel kürsi okuyabilir mi?? lütfen?? bir de oldukça çevrenize ve diğer forumlara da yayabilir misiniz acaba?? ihtiyacım var....
değişik durum oldukça size haber vermeye çalışacağım inşallah
Canim naparsin bundan sonra tabi ki sutunu ic meyveni ye. Kilolu diye cocugunu vitaminsiz birakma. Ama cok kilo yapici ozel seyleri birak. Gerci seninki kilosu iyi diye belki de artik fazla almaz kuzum. Cok da korkma yaa usg fazla da hesaplayabiliyo. Ama sen dikkat et. 4 kilo falan olsa da normal yaparsin bnce skma canini. Bir de kilosu iyi olan bebisler 40 haftayi beklemez. Sana en fazla 2 hafta veriyorumzaten dr.da oyle demis. Su an 37 gozukuyosa iki hafta sonra 39 gozukur bi bakmissin kucaginda hayirlisiyla hehe :)
Kizlarrr hani biriniz pembe kareli kumastan torba dikmisti.yaagaydin ya nutellaa32 yada dilek2014 ucunuzden biri diye hatirliom valla.hanginizdi bana tekrardan atarmisiniz resmi bi bakayim...az bisi kumasim kaldi degerlendiriyim dedimm..yada neverthemummy senmiydin kiz ya da @kgokce senmiydin kizimin bez torbasi diye biisi yollamistinizzz...hadi bakam resim kayitliysa bana bi atsaniz yaww
ayy maşallah canim cok sevindim yaa hemen yaz catlariz meraktankizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
canım geçmiş olsunnn. dualarımız seninleee. bizi haberdar et. sağlıcakla alacaksın kucağına inş. plesanta previa vardı sen de değil mi?kızlar yine hastanedeyim sabah baya bir kanamam oldu şuan yine hastanede yatıyorum bugün alacaklar bebişimi lütfen dua edin bana dualarınıza çok ihtiyacım var bir yandan da korkuyorum ameliyat riskli olacağı için...
okuyabilenler bana ayetel kürsi okuyabilir mi?? lütfen?? bir de oldukça çevrenize ve diğer forumlara da yayabilir misiniz acaba?? ihtiyacım var....
ama ben ogluma gri tayt aldim onun ustune giydiricemcok güzelmiş. ben normalde örgü pek sevmem hiç kullanmadım ama bu çok şekermiş.
evet plasenta previa vardı bende o yüzden haylii gerginim tırsıyorumcanım geçmiş olsunnn. dualarımız seninleee. bizi haberdar et. sağlıcakla alacaksın kucağına inş. plesanta previa vardı sen de değil mi?
çok sağol canımcanımmmm allahım yardımcın olsun bol bol oku sen de. içini ferah tut aklına kötü şey getirme. ben aklıma geldikçe okruum sen merak etme. habersiz bırakma bizi evet..
bende catladim göbek ve bacaklarimin üst kisimlari ama yapacak birşey yok catlayacagi varsa catliyomus o yüzden artik o kadar uzulmuyorum çok ta yaglanmadim zaten ben canim o mustelanin iyi reklami yapildi ama bossss yani belki çok az azaltiyodur ama engellemesi imkansizmiskızlar bende mustela sürüyorum cok mutluydum çatlamadım die amaaaaaaaa 2-3 gündür çatladım yaagösterdiklerim kılcal damar dio da alakası yok ya baya çatlak bence onlar toto ztn gitti güle gülee göbeğim 3-4 günde yine sivrildi eger doguma kdr böle dvm edersem çapçatlak olacak die korkuyorum annem bile ben böle doğuma gittim dio ya ben daa 6-7 aylıkken sölemişti hem de ..
ayyyy maşallah gözün aydin allah analiz babali büyütsün hayirli evlat olur inşallah kilosu da çok iyiymis valla maşallah yavruna hikâyenin bekliyoruz en kisa zamanda :)kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
okurum ben canim Rabbim yardimcin olsun korkma herşey çok güzel olucak kavusacaksin sagkikla evladina inşallahkızlar yine hastanedeyim sabah baya bir kanamam oldu şuan yine hastanede yatıyorum bugün alacaklar bebişimi lütfen dua edin bana dualarınıza çok ihtiyacım var bir yandan da korkuyorum ameliyat riskli olacağı için...
Gogus ucu yara olmamasi icin banada kantoron yagi onerdiler kizlar hem bebisede hic bi zarari yokmus ben onu denemeyi dusunuyorum
Kizlar bu depend eczanelerde satiliyor mu.ben de alayim en iyisi cok methettiniz:)
Evet o benim aklimda.benim yara olmasinin bir sebebi de göğüs ucum baya büyük benim.brbegin agzi doluyor kahverengi kısmı alamıyor
hiç gerilme kontrol altındasın cnm drlar başında.evet plasenta previa vardı bende o yüzden haylii gerginim tırsıyorumelimden geldiğince haber vermeye çalışıcam inşallah
kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
Canım o sepetlerden koçtaşta bide ankara kalesinin orada gördüm . Kalenın orada hasırcılardan
kızlar yine hastanedeyim sabah baya bir kanamam oldu şuan yine hastanede yatıyorum bugün alacaklar bebişimi lütfen dua edin bana dualarınıza çok ihtiyacım var bir yandan da korkuyorum ameliyat riskli olacağı için...
ya bu kocalar çok alem hakikaten :) bu arada araba kullanıyor musun canım hala, ben kullanıyorum arada ve eşime inat ettim son haftaya kadar kullanacağım diyorum ama bir yandan da korkuyorum tehlikeli olur mu bu haftalardan sonra diyebizimkide eeee arabayı senin üstüne aldık hediye işteee demez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?