2014 Aralık Anneleri

içine göçükse bebek tutamıyor ememiyor süt de haliyle az geliyo ilk başta. ama emdikçe ucu da çıkıyomuş. ya da göğüs ucu çıkartıcı aparatlar varmış. ama benim ki bildiğin parmak kadar :) bebek sadece ucunu alabiliyo ilk zamanlar. o da hem yara yapıyo hem de süt az geliyo. kahverengi kısmı alabildiği kadar alması lazım.

canımm okuyorum aklıma geldikçe sen içini ferah tut bol bol salavat çek Rabbim yardımcın olsunn

canım isim kolye diorum bende ya da taçlı üzerinde Yusufve eşimin ismi yazan bilemedimm

Merhaba kizlar bizde yeni geldik dr dan, gittim calisamaz raporumu aldim isyerine verdim. Bugunden itibaren dogum iznine cikmis bulunmaktayim. Bu arada nst ye bagladi sancim cikti biraz, p.tesi tekrar gel dedi. Kilosuda 3100 olmus kuzucugumun..

maşallah büyümüş kuzucuk. hadi hayırlı olsun artık dinlen evde biraz doğuma kadar canım. doktordan memnun kaldın mı bu arada?

kulllanma ne olur ne olmaz bacımmm

kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam

aneyy Allah analı babalı buyutmeni nasip etsin şekerim.

evet dogrudur, sağolasın.

bu arada gecmişten yavas yavas geliyorum. Alakasız mesajlarla karsınıza cıkmıs olabilirim . : )

Merhaba kizlar bizde yeni geldik dr dan, gittim calisamaz raporumu aldim isyerine verdim. Bugunden itibaren dogum iznine cikmis bulunmaktayim. Bu arada nst ye bagladi sancim cikti biraz, p.tesi tekrar gel dedi. Kilosuda 3100 olmus kuzucugumun..
ya hemşom ilk sen ve @esr06 doğuracaksınız sanıyordum bugün mehtup da doğuruncaa süprizlere alıştımmm haydi maşallah senin bıdığında büyümüş baya

canım isim kolye diorum bende ya da taçlı üzerinde Yusufve eşimin ismi yazan bilemedimm
taç haaa

ya hemşom ilk sen ve @esr06 doğuracaksınız sanıyordum bugün mehtup da doğuruncaa süprizlere alıştımmm haydi maşallah senin bıdığında büyümüş baya

taç haaa

ama baksana güzel diil mi sende bunu düşün derimm ama taşsız istiorum benn diğer türlü cok süslü oluo

http://www.myragold.com/altin-kral-taci-kolye_6958.html

http://www.ruhbaspirlanta.com/?urun-16-Pirlanta-Pembe-Altin-Prenses-Tac-Kolye.html

http://www.altinpinari.com/Altin-Kral-Tacli-Kolye-KLY_143,PR-177866.html

Kızlar hastane deyim dbana dua edin simdi serumtakmislar az kanam olmustu bir santim aciklik olmuş bebeğimddaha iki kilo duruma gore belki sezeryana alabilir..

itiraf ediyorum çok çok şıklar... ama ben 1000 tl lik bişey istiyommmmm yanına birde guess saat olabilir... ama eşim yok ya diyo

cnm eğer illa altın olsun demezsen instagramda mysilversnet diye bi sayfa var. çok orjinal tasarımlar var. gümüş üzerine altın kaplama yapıyorlar.internet sitesi de var. ben ordan henüz bişey almadım ama beğeniyorum.

Kızlar hastane deyim dbana dua edin simdi serumtakmislar az kanam olmustu bir santim aciklik olmuş bebeğimddaha iki kilo duruma gore belki sezeryana alabilir..
allahım acil şifalar versin bacımmm dualarımız senlee

Selam canlar. Bizim de doktor gunumuzdu bugün. Nst ye girdim yine sanci yok. Oglum 3020 gr 49 cm . Gayet keyifliydi ya da gayet sinirli. Nst ya bam gum daldi

Buarada depend aldim ve hemen denedim süper bir don
maşallahh oğluşuna bacımm... sende ben gibi dependci oldun aynı fikirdeyimmm

bu arada hemen linkleri göndermenden anlaşıldı bacım cidden taçlı bişey aldırtıcan.. ben senin eşinin yerinde olsam kartondan mavi üstünde de yusufun annesi yazdırtırım doğumda lohusa tacına ne gerek sana kral tacı takarımmm ... yada kraliçe diyelimmmm güzel espirili olabilir orijinalll

Ayy dogum yapanlar olmuş ve yapacak olanlar var. Kizlar allaha Şükür bebeklerimiz gelisimini tamamladi. Bundan sonra dogsalar bile hiç biseycik olmaz iciniz rahat olsun.
Rabbim saglik sihhat versin hepinize hepimize..

allahım acil şifalar versin bacımmm dualarımız senlee
Ssgol benim lik cocugumda erken olmustu hic degilse bu biraz gec olsun dedim premature bebek balmak cok zor saglikli olsunda ne yapalim,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…