geçmiş olsun canım yaaa allah yardımcın olsun. 36. haftandasın cnm sıkıntı olmaz inş doğsa bile. hem usg ölçümleri her zaman doğru olmuyor. daha tombiştir inş..Kızlar hastane deyim dbana dua edin simdi serumtakmislar az kanam olmustu bir santim aciklik olmuş bebeğimddaha iki kilo duruma gore belki sezeryana alabilir..
http://www.bonprix.com.tr/mahsul/bebek-patikli-kar-tulumu-2-parca-koyu-mavibej-961628/
kızlaaaar bundan alan var mı alsak mı ne yapsak bilemedimm ..
Kızlar hastane deyim dbana dua edin simdi serumtakmislar az kanam olmustu bir santim aciklik olmuş bebeğimddaha iki kilo duruma gore belki sezeryana alabilir..
itiraf ediyorum çok çok şıklar... ama ben 1000 tl lik bişey istiyommmmm yanına birde guess saat olabilir... ama eşim yok ya diyo
Canim ben bugun gataya gittim rapor icin, ama medicalpark hastanesine basladim ben p.tesi gunu yeni acildi hastane, ilkinide medicalde yapmistim baska sehirdekinde tabi. Simdide oraya basladim.maşallah büyümüş kuzucuk. hadi hayırlı olsun artık dinlen evde biraz doğuma kadar canım. doktordan memnun kaldın mı bu arada?
ya ne bilim ki. ilkinde genel anestezi oldum. uyandığımda ağrı sızıyla uyandım. gerçi yine de memnundum. bunda spinal sezeryan olucam. panik olursam diye korkuyorum. ha kesti ha kesecek. gerçi eşim de girecek ama. bi de sezeryandan önce sancım gelirse diye tırsıyorum.
ayy ne oluyo herkesee erkenden doğumlar başlamışş, inşallahh biraz daha seninle kalır bebeğin,allah yardımcın olsunKızlar hastane deyim dbana dua edin simdi serumtakmislar az kanam olmustu bir santim aciklik olmuş bebeğimddaha iki kilo duruma gore belki sezeryana alabilir..
gökçe sana numune gönderdiler mi canm.Ben yarından sonra doğuruyom daha gelcekmaşallahh oğluşuna bacımm... sende ben gibi dependci oldun aynı fikirdeyimmm
kesinlikle öyle yapacaksın. avm de gezerken yapışcan bi kuyumcunun vitrinine. dibin düşmüş gibi yapcan:) sonra eşin onu sürpriz yaptığını sanarak alcak. hem sürpriz olacak hem beğendiğin bişi olmuş olacak. ben bilekliğime öyle sahip oldum. kızımda da aynı numarayla saat aldırmıştımbin olur, iki bin olur yani neden olmasın değil mi gökçe, neler çektik biz :) ya acaba diyorum şöyle avm de gezerken vitrinlere bakma numarasıyla beğendiğim birkaç şeyi mi göstersem eşime. az önce kendi karar versin diyordum fikrimi değiştirdiniz kızlar çok fenasınız hakikaten :)
bugun baya hareketli bi gundeyız.. sukurler olsun ki artık belirli haftaları gecrik .. hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın Allah.. içini ferah tut ..Kızlar hastane deyim dbana dua edin simdi serumtakmislar az kanam olmustu bir santim aciklik olmuş bebeğimddaha iki kilo duruma gore belki sezeryana alabilir..
ben yenı gordum gecen afişlerini . medical park guzel hastanedir.. dogum yapan arkadaslarım oldu baska sehırde gayet memnun ayrıldılar.. peki dogum ücretlerini falan konustunuz mu nedir merak ettim ?Canim ben bugun gataya gittim rapor icin, ama medicalpark hastanesine basladim ben p.tesi gunu yeni acildi hastane, ilkinide medicalde yapmistim baska sehirdekinde tabi. Simdide oraya basladim.
aa açılmış mı medicalpark. kuzenim bekliyordu orayı. ücretler nasıl cnmCanim ben bugun gataya gittim rapor icin, ama medicalpark hastanesine basladim ben p.tesi gunu yeni acildi hastane, ilkinide medicalde yapmistim baska sehirdekinde tabi. Simdide oraya basladim.
ben de 36+4 deyim canım 37+0 yazmadım benhiç gerilme kontrol altındasın cnm drlar başında.
cnm bu arada bizim bdt lerimiz aynı görünüyo ama sen 37+0 demişsin ama ben bugün 36+4 üm.
Senle günumuz ayniydi ama sen benden hizli ciktin,ama massalah kilosu falan cok iyi. Allah anali babali buyutsun cnm.kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
pardon cnm sonradan farkettim karıştırdım ben başka bi mesajlaben de 36+4 deyim canım 37+0 yazmadım ben
Ewt sezeryan sgk anlasmali 3000 tl bir gece yatis. Yenidogan unitesi mevcut.bugun baya hareketli bi gundeyız.. sukurler olsun ki artık belirli haftaları gecrik .. hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın Allah.. içini ferah tut ..
ben yenı gordum gecen afişlerini . medical park guzel hastanedir.. dogum yapan arkadaslarım oldu baska sehırde gayet memnun ayrıldılar.. peki dogum ücretlerini falan konustunuz mu nedir merak ettim ?
canım okuyorum sana aklıma geldikcede okurum.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben de 36+4 deyim canım 37+0 yazmadım ben
CANIM ALLAH KURTARSIN. SAKİN OL. SENDE BEBEĞİNDE ALLAHIN İZNİYLE SAĞ SALİM ÇIKACAKSINIZ. DUAMALARIMIZ SENİNLE.evet plasenta previa vardı bende o yüzden haylii gerginim tırsıyorumelimden geldiğince haber vermeye çalışıcam inşallah
Sezeryan 3000 tl cnm.aa açılmış mı medicalpark. kuzenim bekliyordu orayı. ücretler nasıl cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?