2014 Aralık Anneleri

Kızlar hastane deyim dbana dua edin simdi serumtakmislar az kanam olmustu bir santim aciklik olmuş bebeğimddaha iki kilo duruma gore belki sezeryana alabilir..
geçmiş olsun canım yaaa allah yardımcın olsun. 36. haftandasın cnm sıkıntı olmaz inş doğsa bile. hem usg ölçümleri her zaman doğru olmuyor. daha tombiştir inş..

h&m de de var canım aklında olsun. ben almak istedim ama çok çabuk küçülüyor dedi arkadaşlar, alırsam biraz büyük alacağım o yüzden.

Kızlar hastane deyim dbana dua edin simdi serumtakmislar az kanam olmustu bir santim aciklik olmuş bebeğimddaha iki kilo duruma gore belki sezeryana alabilir..

Allah yardımcın olsun canım benim, inşallah bebek de sen de sağlıkla birbirinize kavuşursunuz. haber ver bize
ayy haberler geliyor sürekli, heyecanlandım vallahi

itiraf ediyorum çok çok şıklar... ama ben 1000 tl lik bişey istiyommmmm yanına birde guess saat olabilir... ama eşim yok ya diyo

bin olur, iki bin olur yani neden olmasın değil mi gökçe, neler çektik biz :) ya acaba diyorum şöyle avm de gezerken vitrinlere bakma numarasıyla beğendiğim birkaç şeyi mi göstersem eşime. az önce kendi karar versin diyordum fikrimi değiştirdiniz kızlar çok fenasınız hakikaten :)

maşallah büyümüş kuzucuk. hadi hayırlı olsun artık dinlen evde biraz doğuma kadar canım. doktordan memnun kaldın mı bu arada?
Canim ben bugun gataya gittim rapor icin, ama medicalpark hastanesine basladim ben p.tesi gunu yeni acildi hastane, ilkinide medicalde yapmistim baska sehirdekinde tabi. Simdide oraya basladim.

Bisey olmaz icini ferah tut canim. Daha once sancilanirsan hemen alirlar zaten. Ayrica artik herkese spinal oneriyolar. Hissetmezsin. Esin lafa tutsun seni :)

ayy ne oluyo herkesee erkenden doğumlar başlamışş, inşallahh biraz daha seninle kalır bebeğin,allah yardımcın olsun

kesinlikle öyle yapacaksın. avm de gezerken yapışcan bi kuyumcunun vitrinine. dibin düşmüş gibi yapcan:) sonra eşin onu sürpriz yaptığını sanarak alcak. hem sürpriz olacak hem beğendiğin bişi olmuş olacak. ben bilekliğime öyle sahip oldum. kızımda da aynı numarayla saat aldırmıştım

raziyesilyayla canimm depend hangi boy aldinnn?? Bn 75-76 kiloyum. Biraz basenliyim ama hamilelikte basen kalca pek kilo almadim. 40 beden giyiyodum. Sence bana orta boy olur mu? Buyuk beden de bol gelmesin snra.

bugun baya hareketli bi gundeyız.. sukurler olsun ki artık belirli haftaları gecrik .. hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın Allah.. içini ferah tut ..
Canim ben bugun gataya gittim rapor icin, ama medicalpark hastanesine basladim ben p.tesi gunu yeni acildi hastane, ilkinide medicalde yapmistim baska sehirdekinde tabi. Simdide oraya basladim.
ben yenı gordum gecen afişlerini . medical park guzel hastanedir.. dogum yapan arkadaslarım oldu baska sehırde gayet memnun ayrıldılar.. peki dogum ücretlerini falan konustunuz mu nedir merak ettim ?

kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
Senle günumuz ayniydi ama sen benden hizli ciktin,ama massalah kilosu falan cok iyi. Allah anali babali buyutsun cnm.

Ewt sezeryan sgk anlasmali 3000 tl bir gece yatis. Yenidogan unitesi mevcut.

evet plasenta previa vardı bende o yüzden haylii gerginim tırsıyorum elimden geldiğince haber vermeye çalışıcam inşallah
CANIM ALLAH KURTARSIN. SAKİN OL. SENDE BEBEĞİNDE ALLAHIN İZNİYLE SAĞ SALİM ÇIKACAKSINIZ. DUAMALARIMIZ SENİNLE.

[QUOTE"uyuzcan, post: 37755145, member: 430168"]ayy ne oluyo herkesee erkenden doğumlar başlamışş, inşallahh biraz daha seninle kalır bebeğin,allah yardımcın olsun[/QUOTE]
Sağol caniminsalah simdi gelmez.ben biliyordum boyle Olacağını kasiklarima çok baskı yapiyodu aksamlari cok Sertlesiyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…