Kızlar hastane deyim dbana dua edin simdi serumtakmislar az kanam olmustu bir santim aciklik olmuş bebeğimddaha iki kilo duruma gore belki sezeryana alabilir..
Ben kolye sevmedıgım için eşimdem üçümüzün zarif bi şekilde yazıldıgı isimli bıleklık istıyorum.geçenlerde eşim sordu doğum hediyesinin nasıl bir şey olması gerekiyor, takı falan mı yoksa başka bir şey mi dedi, ben de onu bana sormayacaksın dedim kapattım konuyu. sürpriz olsun istiyorum he belki hayal kırıklığına da uğrayabilirim ama olsun o düşünsün :)
şimdi nasıl acaba ... amannnnKızlar hastane deyim dbana dua edin simdi serumtakmislar az kanam olmustu bir santim aciklik olmuş bebeğimddaha iki kilo duruma gore belki sezeryana alabilir..
bence de güzel taktik olur.. ama bizim adam yok öylee ben normal 12gramlık bilezik alırımmm sıkışınca bozdururuz demez mi.. ticari kafa direkt.. düğündende geriye hepsi bozuldu sadece 1 kelepçe bileziğim kaldı onun için bozulunca kıymeti düşen bişey isyiorum ki bozdurmasın..zaten sahtelerde vücudumda alerji yapıyorr orasıda ayrı durummh&m de de var canım aklında olsun. ben almak istedim ama çok çabuk küçülüyor dedi arkadaşlar, alırsam biraz büyük alacağım o yüzden.
Allah yardımcın olsun canım benim, inşallah bebek de sen de sağlıkla birbirinize kavuşursunuz. haber ver bize
ayy haberler geliyor sürekli, heyecanlandım vallahi
bin olur, iki bin olur yani neden olmasın değil mi gökçe, neler çektik biz :) ya acaba diyorum şöyle avm de gezerken vitrinlere bakma numarasıyla beğendiğim birkaç şeyi mi göstersem eşime. az önce kendi karar versin diyordum fikrimi değiştirdiniz kızlar çok fenasınız hakikaten :)
yok be bacımmm hala gönderecekler 1 bucuk ay geçtii üstündenn ne numune ne bişey ankaraya göndermiyolar anladğım kadarıylagökçe sana numune gönderdiler mi canm.Ben yarından sonra doğuruyom daha gelcek
bencede S swift uzun süredir giremez oldu nerde acabakızlar @_swift_ nerelerde girmiyo sanki uzun süredir. yoksa ben mi kaçırdım
bizimkide çok masraf oldu diyor demesineee... ama geçen hafta sonu annesine 300 tl verdi... sonra tüm evin alışverişini yaptı... eee benim maaşım gidiyor bebişe derkenn yok birde sigara çıkardı başımızaa zaten arabanın benzini gazı gıcık oldum.. bende alma masraf falan dedim ama yokkkkkkkkk şartlarını zorlasınnnn bananeee..cidden sittin senee konuşurummmm hele ki annemelr baan bilezik almışkennn eşim almassaaa ne olurhediyeler konusuluyor .. valla onceden eger dogururursam 5 tas yuzuk isterım derdim eşime .. o zaman istemek kolay geliyordu . ama işten ayrıldım ilk aylarda sonra bebişe oda ,zırt , pırt derken hanfendi baya masraflı cıktı :) gecenlerde eşimle konusurken dogumhediyesi falan ıstemıyorum zaten herseyımızı yaptın eksigimiz yok dedim ki cidden soyledim bunları önceden olsa isterım hediye der dururdum :) ailemin yanına gittiğimde dondugumde bebeğin odasında paket gordum .. içime sinmedi sana bişi alamadım diye sen yokken gezerken aldım dedi. begendiğim spor saatler vardı onlardan almıs ki hiç ona o saatleri sevıyorum dememiştim .. normalde her aldıgını değişirdim rengini falan bunu değişmem bile dedim.. beni pırlantalara bogsa hiç beklemedğim zamanda gelen bu hediye kadar mutlu olmazdım sanırım ..
yalnız dip not : alacak durumu olsaydı ve almasaydı gercekden cok kızardım .. kızlar varsa imkanı alsınlar pasa pasa :)
nerede bu medicalparkSezeryan 3000 tl cnm.
ben almıcam heralde ya off hayırlısıyla bi doğursaydık.Sana doktorun vermiş ne güzelşimdi nasıl acaba ... amannnn
bence de güzel taktik olur.. ama bizim adam yok öylee ben normal 12gramlık bilezik alırımmm sıkışınca bozdururuz demez mi.. ticari kafa direkt.. düğündende geriye hepsi bozuldu sadece 1 kelepçe bileziğim kaldı onun için bozulunca kıymeti düşen bişey isyiorum ki bozdurmasın..zaten sahtelerde vücudumda alerji yapıyorr orasıda ayrı durumm
yok be bacımmm hala gönderecekler 1 bucuk ay geçtii üstündenn ne numune ne bişey ankaraya göndermiyolar anladğım kadarıylaşeytan diyo kardeşlerimin adresleirni ver siteye göndersinler onlaraa..
ama doktorum 1 numune verddii cidden çok hoş
bencede S swift uzun süredir giremez oldu nerde acaba
biraz komik olucak amaa şey bu torbaları ne yapmak için almalıyız... bizim banyoda duruan bir kirli sepetimiz varr bebek için ne yapsam ki.. hemen çıkanı atarım makineye diyorum ya alsam bu torbaları nereye koyacammkızlar kirli torbaları gene gelmiş limangoya Maya collectionda. bi bakın kız bebekler için de var
https://www.limango.com.tr/urun/may...camasir-torbasi-mavi-30x65-cm-8149511?sayfa=1
genel koleksyon
https://www.limango.com.tr/kampanya/maya-baby-collection/cocuk/camasir-torbasi/
aman verdiği 1 tane numuneee.... o 1 adet dişimin kovuğuna yetmez dermişim... bu arada bacım senin bıdıkların kiloları nasıl.. 2 yi aştılar di mi çok çok şükürben almıcam heralde ya off hayırlısıyla bi doğursaydık.Sana doktorun vermiş ne güzel
ben kirli sepeti aldım ayrı bebişlerin çamaşırları için.Orta boylardan.biraz komik olucak amaa şey bu torbaları ne yapmak için almalıyız... bizim banyoda duruan bir kirli sepetimiz varr bebek için ne yapsam ki.. hemen çıkanı atarım makineye diyorum ya alsam bu torbaları nereye koyacamm
Sagol cnm.birazda sus amacli bi calisma oldugu Icin 40 50 gun kala yaptim ben.ama butik kurabiye yapanlarla konusmustum onlar 3 haftaya kadar tazeligini korudugunu soylemislerdi..paketledim kaldordim simdi bi lokmalik bisi zaten ama alanlar yemeye kiyamiyor..saklamalik oldu biraz :) yemek isteyende olursa zehirlenmez heraldecanım ellerine sağlık.nerde saklıcaksın kurabiyeleri bende acaba erken mi bozulurmu diye tedirgin oluyorum
bak ya ben hiç bişey almadımm... uff konuştukça bişey çıkıyorrr amannnn usandımmmmmmm artıkkkkkkben kirli sepeti aldım ayrı bebişlerin çamaşırları için.Orta boylardan.
canım ben odasında dolabının kulpuna astım . minik minik kirlilieri koymak için yaptım .. bi tane yaptım bi tane daha yapıcam . ayrı bi kirli sepeti şimdi almıycam cok yer kaplamasın dıye .. ee bizim esyalarla da zaten karısamaz. bide odasına koydumgorsel olarak da cok hosuma gittti ..biraz komik olucak amaa şey bu torbaları ne yapmak için almalıyız... bizim banyoda duruan bir kirli sepetimiz varr bebek için ne yapsam ki.. hemen çıkanı atarım makineye diyorum ya alsam bu torbaları nereye koyacamm
Batikentte atlantisin cok yakinindanerede bu medicalpark
hımmmmm tamam abcım sağolBatikentte atlantisin cok yakininda
Haklisin canim.ben acemiyim bi kez partime yaptim bi kez esimin dogum gunune bide bu..netten arastirarak yaptim bide butik kurabiye yapanlarla irtibata gecmistim onlar saglik acisindan demisti.ama dedigin cok mantikli haklsiin sagol bilgin icin IKizlar bisey soyleyim.hamilelekte ara verdim 3 senedir ben bu butik kurabiyelerden cook yaptim attim pasta kurslari falan filan.tere yagi su kaybetmiyor oyuzden kaliplarda hamur ve seker hamuru ayni boyutta oluyor normal margarinde kurabiye kuculuyor ust kalibi uyduramazsiniz.o yuzdenn bide tereyagiyla cok uzun zaman dayaniyor yag fazla oldugu icin kisacaa :) tereyagai kullanmalisinizz.
35+0 da 2500 dedi canım ikisinide.İnşallah tutar.36+0 da doğum olcak bakalım kaç kilo doğcaklar.aman verdiği 1 tane numuneee.... o 1 adet dişimin kovuğuna yetmez dermişim... bu arada bacım senin bıdıkların kiloları nasıl.. 2 yi aştılar di mi çok çok şükür
anladımmm birde bundan yapmak yahut almak gerekkkkkkkkk ufff yaa ev varya çöplük gibi oldu okadar kılık kıyafet biberon emzik dağınık gibiiiiiiii çok fazla şeyleri oldu amannncanım ben odasında dolabının kulpuna astım . minik minik kirlilieri koymak için yaptım .. bi tane yaptım bi tane daha yapıcam . ayrı bi kirli sepeti şimdi almıycam cok yer kaplamasın dıye .. ee bizim esyalarla da zaten karısamaz. bide odasına koydumgorsel olarak da cok hosuma gittti ..
bakalımmm aman sağlıcakla al da kucağına 2kgmı geçtilerse yeter be bacımm..35+0 da 2500 dedi canım ikisinide.İnşallah tutar.36+0 da doğum olcak bakalım kaç kilo doğcaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?