2014 Aralık Anneleri

bak ya ben hiç bişey almadımm... uff konuştukça bişey çıkıyorrr amannnn usandımmmmmmm artıkkkkkk
bosveer süs için burdaki kızlarımıza uyarsan benim gibi hergun avm lerde gezmekten evini *.ok götürür : ))))

şaka bi yana gercekten bez torba süs amaclı , bi sepet daha mantıklı olabilir. ama kendi camasırlarınla da karıstırma bence.

bakalımmm aman sağlıcakla al da kucağına 2kgmı geçtilerse yeter be bacımm..
cuma günü kaçta sezeryanınız
8 de hastanede olcaz.Kaçta alır bilmem.Sezeryan olunca çok oyalıyolarmış, arkadaşım bir sürü prosedür var dedi. Bilmiyorum ki napcaklar, aç karnına gitcem inş. bayılmam

Kızlar benm annm benden daha cok şey aldı yaptı bebişime. Oyuzden ondan bişey istemeye hakkm yok diye düşünüyorum. Ay kv desen bi işe yaradıgı yok. Eşime dedım acaba sennkı bana ve ilk torununa ne alıcak diye. O söyler cunku ona şunu bunu alın diye. İşin içinde para olunca kv aklını kullanmak istemez cunku.iki senedir 1 hedıye ceyrek altından baska bişey gormedim oda gecen sene bayramdaydı yani. Bebegede 100 tl ya harcadı ya harcamadı.ay ondan bişeyde istemem on yıl konuşurlar onu aldık yaptık diye.

ahahahah yaa şimdi kızıo bana abarttın taç olayını die de yıllarca bana prensesim dien kimdi heyyy hersey öğrencilikte güzelmiş bee aman 5-6 sene flört valla özlüyorum bazen hele bu aralar pofff aldığı çiçeklerin haddi hesabı yoktu şimdi özel günleri bekle dur .. ama hamiş olduğumu öğrendiği gün iş yerine çiçek gönderip benim annem dünyanın en güzel annesi - Yusuf yazan bi kart ekletmiş aglamıstım cok tabi kız olsa patlamıştık dicek dogmadan erkek olmamı mı istediniz vs kıyamet kopacaktı şimdi Yusuf dogmadan anıları oluyor

hemen takibe aldım canım .. ya ellerim için doktoru aradım da döndü bana normal ama istersen cumartesi benden sora ortapediste görün dedi ..

guess aldır hacımm bak sana amerikadan kuzenime getirttiğim saati atıorum ; begenecek misinn severek kullanıorum ben..
http://www.lidyana.com/guess-guw016..._medium=Blog&utm_campaign=19012014modasever22
ben de de var bu saatten beğenilmez miii ya ... eşim var diyeee almıyor birde saatt sıkışınca bozdurulmuyorda demeye başladı bende gri veya kahveli bir modeli var ondan istiyorum http://www.lidyana.com/guess-guw14544l1--kol-saati

Fazladan çamaşır sepetin falan varsa ona koyarsın. Oda eksik kalıversin
di mi yaaa bencedee

8 de hastanede olcaz.Kaçta alır bilmem.Sezeryan olunca çok oyalıyolarmış, arkadaşım bir sürü prosedür var dedi. Bilmiyorum ki napcaklar, aç karnına gitcem inş. bayılmam
en fazla kanını alırlar tansiyon evrakları yazdı mı hoppp alırlar seni 9da kesin 10 da da o dana çıkarsın be bacımm.. allahımm ne güzellll maşallah maşallah

maşallahhhh
sevgi pıtırcığı yani yusuf :)

bahanesi de güzelmişşşşş saat bozdurulmuyorrr şaka maka taktik olayı iimiş vitrinin önünde dibin düşer gibi yapacaksın huhuuuu korkun bizden beyleeerr

çook eglendim bee çook akıllıca

bahanesi de güzelmişşşşş saat bozdurulmuyorrr şaka maka taktik olayı iimiş vitrinin önünde dibin düşer gibi yapacaksın huhuuuu korkun bizden beyleeerr
artık direkt bebek mağazsından yemek katına çıkartıyor avm de eşim.. o da uyandı kaç yıldır...

süpermişşş vallaa
yine iyi.. bizimki bizden alamsa keşke paraaaaaaaa pulllll... uffff kocasısz kv olayı zor oluyor...

raziyesilyayla canimm depend hangi boy aldinnn?? Bn 75-76 kiloyum. Biraz basenliyim ama hamilelikte basen kalca pek kilo almadim. 40 beden giyiyodum. Sence bana orta boy olur mu? Buyuk beden de bol gelmesin snra.
Benimki tenalady diyr bi marka ve m beden aldim ve 90 kiloyum 1.71 boy oldu..uzerinde beden tablosu vardi..ama soyle bi durumda var buranin m bedeni oranin l bedeni..ben burada 42 44 giyorum orada 44 46 bi beden oynuyor...ama bilemedimde simdi sanki buyuk bedende buyuk gelir.kilo aldin ama sonucta 7 8 kilosu cikip gidecek onu giyecegin anda bence orta beden derim..ama olmazsada bana kizma heeee :)

Kızlar sflari oku oku yeni bitirdim masallahiniz var bugün:) misafirim vardi ve belim koptu galiba yorgunluk da eklenince attim kendimi yatağa daha da kalkarsam dogururum diye kocami da tehdit ettim asayiş berkemal meht_up canimm hayirli olsun bebisin sasirttin bizi yaa ne guzel sürpriz oldu hayirli olsun bekliyoruz ayrintilari.. selvboylum E envai inşallah her şey yolunda gider saglikla kavusursunuz bebeklerinize dualarimiz sizinle Ocean maşallah yaa buyumussunuz biz de o kadar olduk mu acaba.. Saka maka doğumlar arttı kasim sonu biz doğum isini bitiricez mi nolucak:)

Estgfrllah bak ne guzel ugrasmissin.ben merakla basladim.ama biseyler yapmak guzel eger tereyagiyla yaptiysan dogumunda sorun olmaz benim kizim 1.5 ay sonra bile yedi biskuvi gibi dusun hazirladin paketledin bidaha avilmamak hava almamak kaydiyla sicak olmayan odada ev sicakliginda hic bisey olmazz nemli birakmazsan kurabiye hic bisey olmazzz

Haklisin canim.ben acemiyim bi kez partime yaptim bi kez esimin dogum gunune bide bu..netten arastirarak yaptim bide butik kurabiye yapanlarla irtibata gecmistim onlar saglik acisindan demisti.ama dedigin cok mantikli haklsiin sagol bilgin icin I

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…