itiraf ediyorum çok çok şıklar... ama ben 1000 tl lik bişey istiyommmmm yanına birde guess saat olabilir... ama eşim yok ya diyo
Fazladan çamaşır sepetin falan varsa ona koyarsın. Oda eksik kalıversinbak ya ben hiç bişey almadımm... uff konuştukça bişey çıkıyorrr amannnn usandımmmmmmm artıkkkkkk
bosveer süs için burdaki kızlarımıza uyarsan benim gibi hergun avm lerde gezmekten evini *.ok götürür : ))))bak ya ben hiç bişey almadımm... uff konuştukça bişey çıkıyorrr amannnn usandımmmmmmm artıkkkkkk
8 de hastanede olcaz.Kaçta alır bilmem.Sezeryan olunca çok oyalıyolarmış, arkadaşım bir sürü prosedür var dedi. Bilmiyorum ki napcaklar, aç karnına gitcem inş. bayılmambakalımmm aman sağlıcakla al da kucağına 2kgmı geçtilerse yeter be bacımm..
cuma günü kaçta sezeryanınız
bu arada hemen linkleri göndermenden anlaşıldı bacım cidden taçlı bişey aldırtıcan.. ben senin eşinin yerinde olsam kartondan mavi üstünde de yusufun annesi yazdırtırım doğumda lohusa tacına ne gerek sana kral tacı takarımmm ... yada kraliçe diyelimmmmgüzel espirili olabilir orijinalll
cnm eğer illa altın olsun demezsen instagramda mysilversnet diye bi sayfa var. çok orjinal tasarımlar var. gümüş üzerine altın kaplama yapıyorlar.internet sitesi de var. ben ordan henüz bişey almadım ama beğeniyorum.
ben de de var bu saatten beğenilmez miii yaguess aldır hacımm bak sana amerikadan kuzenime getirttiğim saati atıorum ; begenecek misinn severek kullanıorum ben..
http://www.lidyana.com/guess-guw016..._medium=Blog&utm_campaign=19012014modasever22
di mi yaaa bencedeeFazladan çamaşır sepetin falan varsa ona koyarsın. Oda eksik kalıversin
bosveer süs için burdaki kızlarımıza uyarsan benim gibi hergun avm lerde gezmekten evini *.ok götürür : ))))
şaka bi yana gercekten bez torba süs amaclı , bi sepet daha mantıklı olabilir. ama kendi camasırlarınla da karıstırma bence.
en fazla kanını alırlar tansiyon evrakları yazdı mı hoppp alırlar seni 9da kesin 10 da da o dana çıkarsın be bacımm.. allahımm ne güzellll maşallah maşallah8 de hastanede olcaz.Kaçta alır bilmem.Sezeryan olunca çok oyalıyolarmış, arkadaşım bir sürü prosedür var dedi. Bilmiyorum ki napcaklar, aç karnına gitcem inş. bayılmam
Ben aldim canim.ise de yarayacagini dusunuyorum 2-6 aylik aldim..http://www.bonprix.com.tr/mahsul/bebek-patikli-kar-tulumu-2-parca-koyu-mavibej-961628/
kızlaaaar bundan alan var mı alsak mı ne yapsak bilemedimm ..
maşallahhhhahahahah yaa şimdi kızıo bana abarttın taç olayını die de yıllarca bana prensesim dien kimdi heyyy hersey öğrencilikte güzelmiş bee aman 5-6 sene flört valla özlüyorum bazen hele bu aralar pofff aldığı çiçeklerin haddi hesabı yoktu şimdi özel günleri bekle dur .. ama hamiş olduğumu öğrendiği gün iş yerine çiçek gönderip benim annem dünyanın en güzel annesi - Yusuf yazan bi kart ekletmiş aglamıstım cok tabi kız olsa patlamıştık dicek dogmadan erkek olmamı mı istediniz vs kıyamet kopacaktı şimdi Yusuf dogmadan anıları oluyor
kızlar @_swift_ nerelerde girmiyo sanki uzun süredir. yoksa ben mi kaçırdım
ben de de var bu saatten beğenilmez miii ya... eşim var diyeee almıyor birde saatt sıkışınca bozdurulmuyorda demeye başladı bende gri veya kahveli bir modeli var ondan istiyorum http://www.lidyana.com/guess-guw14544l1--kol-saati
di mi yaaa bencedee
en fazla kanını alırlar tansiyon evrakları yazdı mı hoppp alırlar seni 9da kesin 10 da da o dana çıkarsın be bacımm.. allahımm ne güzellll maşallah maşallah
Ben aldim canim.ise de yarayacagini dusunuyorum 2-6 aylik aldim..
kesinlikle öyle yapacaksın. avm de gezerken yapışcan bi kuyumcunun vitrinine. dibin düşmüş gibi yapcan:) sonra eşin onu sürpriz yaptığını sanarak alcak. hem sürpriz olacak hem beğendiğin bişi olmuş olacak. ben bilekliğime öyle sahip oldum. kızımda da aynı numarayla saat aldırmıştım
artık direkt bebek mağazsından yemek katına çıkartıyor avm de eşim.. o da uyandı kaç yıldır...bahanesi de güzelmişşşşş saat bozdurulmuyorrrşaka maka taktik olayı iimiş vitrinin önünde dibin düşer gibi yapacaksın huhuuuu korkun bizden beyleeerr
süpermişşş vallaakesinlikle öyle yapacaksın. avm de gezerken yapışcan bi kuyumcunun vitrinine. dibin düşmüş gibi yapcan:) sonra eşin onu sürpriz yaptığını sanarak alcak. hem sürpriz olacak hem beğendiğin bişi olmuş olacak. ben bilekliğime öyle sahip oldum. kızımda da aynı numarayla saat aldırmıştım
yine iyi.. bizimki bizden alamsa keşke paraaaaaaaa pulllll... uffff kocasısz kv olayı zor oluyor...Kızlar benm annm benden daha cok şey aldı yaptı bebişime. Oyuzden ondan bişey istemeye hakkm yok diye düşünüyorum. Ay kv desen bi işe yaradıgı yok. Eşime dedım acaba sennkı bana ve ilk torununa ne alıcak diye. O söyler cunku ona şunu bunu alın diye. İşin içinde para olunca kv aklını kullanmak istemez cunku.iki senedir 1 hedıye ceyrek altından baska bişey gormedim oda gecen sene bayramdaydı yani. Bebegede 100 tl ya harcadı ya harcamadı.ay ondan bişeyde istemem on yıl konuşurlar onu aldık yaptık diye.
Benimki tenalady diyr bi marka ve m beden aldim ve 90 kiloyum 1.71 boy oldu..uzerinde beden tablosu vardi..ama soyle bi durumda var buranin m bedeni oranin l bedeni..ben burada 42 44 giyorum orada 44 46 bi beden oynuyor...ama bilemedimde simdi sanki buyuk bedende buyuk gelir.kilo aldin ama sonucta 7 8 kilosu cikip gidecek onu giyecegin anda bence orta beden derim..ama olmazsada bana kizma heeee :)raziyesilyayla canimm depend hangi boy aldinnn?? Bn 75-76 kiloyum. Biraz basenliyim ama hamilelikte basen kalca pek kilo almadim. 40 beden giyiyodum. Sence bana orta boy olur mu? Buyuk beden de bol gelmesin snra.
Odami dogurdu acep yaaa cok heyecanlandim.bi kac saat girmedim dogumdu hastaneydi bu neee.tum bebikler bugunumu beklediiii.anammm benimde alt tarafim aciyodu butun gundur suan yaniyorummmmkızlar @_swift_ nerelerde girmiyo sanki uzun süredir. yoksa ben mi kaçırdım
Haklisin canim.ben acemiyim bi kez partime yaptim bi kez esimin dogum gunune bide bu..netten arastirarak yaptim bide butik kurabiye yapanlarla irtibata gecmistim onlar saglik acisindan demisti.ama dedigin cok mantikli haklsiin sagol bilgin icin I
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?