2014 Aralık Anneleri

benim de sipariş verdiğim bayan paketinde kaldığı sürece serin ve kuru yerde 2 aya kadar dayanır dedi. tabi ben sadece hastane için yaptırıyorum. mevlid için tekrar yaptırıcam.

Tabi tabi tereyagi Ile yaptimm.Margarin girmez eve..9 eylulde baby shower partime yapmistim onlara baktim iki uc tane hatira olarak saklamistimda.onlar mis gibi duruo daha.iki ay oldu tam dusun...ins bunlarada bisi olmaz jelatininde duruo :)

süpermişşş vallaa
yine iyi.. bizimki bizden alamsa keşke paraaaaaaaa pulllll... uffff kocasısz kv olayı zor oluyor...
Benim kv benden cok korkuyo bişeye karışmaz hiç. Fıkrını soyler ben sustururum hemen Annmlede sürekli bir yarış halinde. Beni annmden kıskanıyo kadın resmen. Zaten kayınpederle konuşmuyorum. Bizimkiler daha karışık malesef

Kızlar cıkolatacı bi arkadası vardı eşimin bunu yapmış kızıma hedıye nasıl. Daha bitmedı dedı Cıkolatalarn uzerınde minik bebek bibloları var.

Eklentiler

• image.webp
    55 KB · Görüntüleme: 140
selam herkese kızlar

bugün doktora gittim. oğluşum iyiymiş. doktor herşey yolunda dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. pelvik muayene de yapacakmış o gidişimde.
hastane çantasına son konulacakları da yıkadım. onları ütülersem hazırlıklar tamma inşallah.
pazartesi son iş günüm
bir aksilik olmazsa haftaya hafta sonu mobilyalarımız gelecek.
halı, perde, abajur işine hiç bakamadım daha.

ben de bugun doktora gidecektim , kendimi hiç iyi hissetmiyorum
gece boyu rahatsızdım ama kimse sesimi duymadı
bugün nasıl oldun canım, gittin mi doktora?
bugün hastanede hep seni aradı gözlerim..

Bu hastane cikisimizz taslar yapistirma degil ellerimle diktim anam agladi.yapistirmalar dusuyomus kalipla bu taslardan kestim

8 de hastanede olcaz.Kaçta alır bilmem.Sezeryan olunca çok oyalıyolarmış, arkadaşım bir sürü prosedür var dedi. Bilmiyorum ki napcaklar, aç karnına gitcem inş. bayılmam
Senin ilk dogummuydu cnm, sabah erkenden damar yolu aciyolar, lavman yapiyorlar ve sonda takiyorlar. Bu lavman igrenc bisi ben ilkinde yaptirmadim ama bir cok dr zorunlu tutuyor. Sondayi mecbur takiyolar idrar icin ama sondayi takanda dikkatli olmasini soyleyin benimkini takarken tahris etti bir ay kendime gelemedim wc lerde acisindan.

Of çok fenayız bu taktiği sevdim deneyeceğim :)

Ben kolye sevmedıgım için eşimdem üçümüzün zarif bi şekilde yazıldıgı isimli bıleklık istıyorum.

Güzel olur canım, ben de beğeniyorum isimli kolyeleri bileklikleri

Bak ya, zaten çok para vericeklerse hepsi aynı şeyi düşünüyor bozdurunca para etsin :) bozduracaksan hiç alma daha iyi di mi ama

Kızlar cıkolatacı bi arkadası vardı eşimin bunu yapmış kızıma hedıye nasıl. Daha bitmedı dedı Cıkolatalarn uzerınde minik bebek bibloları var.
Bi biizm arkadaslar foss cikti yaaa..herseyin ilki bizde onlar hic bisi bilmio kor cahiller uffff.ne guzel biride demediki cikolatani ben hallederim ( tek olarakta ceksende bana fikir olsa canim yaaa boyle tam anlayamadim I

Eki Görüntüle 1301234

Bu hastane cikisimizz taslar yapistirma degil ellerimle diktim anam agladi.yapistirmar dusuyomus kalipla bu taslardan kestim
Eki Görüntüle 1301236
Vay vay vay seni suslu pakize seniiii :) benden bi tane daha cikti :) kiz bendemi eldivenlerine kurdele diksemmm gecen bi aklima geldi o ciceklerden yapiyim kurdeleyle sonra abartma dedim vazgectim ama super olmus hem orjinal hemde zevkli olmustur senin icin :) buradaki ilk resimlerindeki kiyafetleri bembeyaz olcak malesed...hastanenin kiyafetleri olacak..gerci benimkide pembis degil sari krem aldi annem onu.en fazla iki kez giyer notr bir renk olsin diye..I

Kizlar telefonu 5 dk gec acsam yada uyluya dalip acamasam annem ortaligi ayaga kaldiriyor. ben cok daraldim bu durumdan. hemen eşimi ariyor ulasamiyorum diye oda telaslaniyor. daha dogum yapmadan psikolojim alt üst oldu. annesi böyle yapan varmi?allah askina istanbulun gobegidne yasiyorum kendimi nezaman kötü hissetsem zaten bugün iyi degilim diyorum. okadar kötü etkilendimki artik telefon caldkmi midem bulaniyo bisi olucak diye evde sadece yiyip icip yatiyorum. milet sayesinde iyice paranoyal oldum. sizdede varmi boyle seyler?bi bizimkilermi manyak?

inşallah canım :)

canım benim ilki normal oldu.Ben odada açılmayı bekledim yatakta. Popoma bi sprey sıktılar o lavman dimi.Sondayı falan uyuşunca taksalar ya yaaa.Benim arkadaş nst girersin önce sonrada kalp ekosu çekiyolar falan dedi.Ona öyle yapmışlar

Benim annem tabi ki öyle bi panik yapiyo ki kim var kim yok haber veriyo ulasamadim diye insan uyur dusa girer tuvalette olur yok ben ya düştüm bayildim ya doguruyorum ona gore:) telefon elimde dolaniyorum korkumdan:)

Yap yappp biraz kurdelelerle ugrasirsi once onlari hazirla kurdle al fiyonolari yapp cok hos oluyorr bak tulum takimimda cok tatli olduu.sekerleride kendim yaptim cok zevkli valla yaaa.dur terlik tacda yaptim nette takimlar 250 tl susluyorlardi ben hepsini 75 tl mal ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…