benim de sipariş verdiğim bayan paketinde kaldığı sürece serin ve kuru yerde 2 aya kadar dayanır dedi. tabi ben sadece hastane için yaptırıyorum. mevlid için tekrar yaptırıcam.Estgfrllah bak ne guzel ugrasmissin.ben merakla basladim.ama biseyler yapmak guzel eger tereyagiyla yaptiysan dogumunda sorun olmaz benim kizim 1.5 ay sonra bile yedi biskuvi gibi dusun hazirladin paketledin bidaha avilmamak hava almamak kaydiyla sicak olmayan odada ev sicakliginda hic bisey olmazz nemli birakmazsan kurabiye hic bisey olmazzz
Tabi tabi tereyagi Ile yaptimm.Margarin girmez eve..9 eylulde baby shower partime yapmistim onlara baktim iki uc tane hatira olarak saklamistimda.onlar mis gibi duruo daha.iki ay oldu tam dusun...ins bunlarada bisi olmaz jelatininde duruo :)Estgfrllah bak ne guzel ugrasmissin.ben merakla basladim.ama biseyler yapmak guzel eger tereyagiyla yaptiysan dogumunda sorun olmaz benim kizim 1.5 ay sonra bile yedi biskuvi gibi dusun hazirladin paketledin bidaha avilmamak hava almamak kaydiyla sicak olmayan odada ev sicakliginda hic bisey olmazz nemli birakmazsan kurabiye hic bisey olmazzz
Benim kv benden cok korkuyo bişeye karışmaz hiç. Fıkrını soyler ben sustururum hemen Annmlede sürekli bir yarış halinde. Beni annmden kıskanıyo kadın resmen. Zaten kayınpederle konuşmuyorum. Bizimkiler daha karışık malesefsüpermişşş vallaa
yine iyi.. bizimki bizden alamsa keşke paraaaaaaaa pulllll... uffff kocasısz kv olayı zor oluyor...
bugün nasıl oldun canım, gittin mi doktora?ben de bugun doktora gidecektim , kendimi hiç iyi hissetmiyorum
gece boyu rahatsızdım ama kimse sesimi duymadı
Senin ilk dogummuydu cnm, sabah erkenden damar yolu aciyolar, lavman yapiyorlar ve sonda takiyorlar. Bu lavman igrenc bisi ben ilkinde yaptirmadim ama bir cok dr zorunlu tutuyor. Sondayi mecbur takiyolar idrar icin ama sondayi takanda dikkatli olmasini soyleyin benimkini takarken tahris etti bir ay kendime gelemedim wc lerde acisindan.8 de hastanede olcaz.Kaçta alır bilmem.Sezeryan olunca çok oyalıyolarmış, arkadaşım bir sürü prosedür var dedi. Bilmiyorum ki napcaklar, aç karnına gitcem inş. bayılmam
kesinlikle öyle yapacaksın. avm de gezerken yapışcan bi kuyumcunun vitrinine. dibin düşmüş gibi yapcan:) sonra eşin onu sürpriz yaptığını sanarak alcak. hem sürpriz olacak hem beğendiğin bişi olmuş olacak. ben bilekliğime öyle sahip oldum. kızımda da aynı numarayla saat aldırmıştım
Ben kolye sevmedıgım için eşimdem üçümüzün zarif bi şekilde yazıldıgı isimli bıleklık istıyorum.
şimdi nasıl acaba ... amannnn
bence de güzel taktik olur.. ama bizim adam yok öylee ben normal 12gramlık bilezik alırımmm sıkışınca bozdururuz demez mi.. ticari kafa direkt.. düğündende geriye hepsi bozuldu sadece 1 kelepçe bileziğim kaldı onun için bozulunca kıymeti düşen bişey isyiorum ki bozdurmasın..zaten sahtelerde vücudumda alerji yapıyorr orasıda ayrı durumm
Bi biizm arkadaslar foss cikti yaaa..herseyin ilki bizde onlar hic bisi bilmio kor cahiller uffff.ne guzel biride demediki cikolatani ben hallederimKızlar cıkolatacı bi arkadası vardı eşimin bunu yapmış kızıma hedıye nasıl. Daha bitmedı dedı Cıkolatalarn uzerınde minik bebek bibloları var.
Hastane cıkısına bayıldım, harika olmus. Elleeine saglik o kadar zahmete değmis cok şık.Eki Görüntüle 1301234
Bu hastane cikisimizz taslar yapistirma degil ellerimle diktim anam agladi.yapistirmalar dusuyomus kalipla bu taslardan kestim
Eki Görüntüle 1301236
Vay vay vay seni suslu pakize seniiii :) benden bi tane daha cikti :) kiz bendemi eldivenlerine kurdele diksemmm gecen bi aklima geldi o ciceklerden yapiyim kurdeleyle sonra abartma dedim vazgectim ama super olmus hem orjinal hemde zevkli olmustur senin icin :) buradaki ilk resimlerindeki kiyafetleri bembeyaz olcak malesed...hastanenin kiyafetleri olacak..gerci benimkide pembis degil sari krem aldi annem onu.en fazla iki kez giyer notr bir renk olsin diye..IEki Görüntüle 1301234
Bu hastane cikisimizz taslar yapistirma degil ellerimle diktim anam agladi.yapistirmar dusuyomus kalipla bu taslardan kestim
Eki Görüntüle 1301236
inşallah canım :)ben de de var bu saatten beğenilmez miii ya... eşim var diyeee almıyor birde saatt sıkışınca bozdurulmuyorda demeye başladı bende gri veya kahveli bir modeli var ondan istiyorum http://www.lidyana.com/guess-guw14544l1--kol-saati
di mi yaaa bencedee
en fazla kanını alırlar tansiyon evrakları yazdı mı hoppp alırlar seni 9da kesin 10 da da o dana çıkarsın be bacımm.. allahımm ne güzellll maşallah maşallah
Canim tsk ederim biraz ugrastirdi kurdaleler hazir degil hepsini tek tek dikincee ama guzel 2 takim yaptim birde tulum takim susledim hayirlisi bakalimHastane cıkısına bayıldım, harika olmus. Elleeine saglik o kadar zahmete değmis cok şık.
Tulum takimimizzz
canım benim ilki normal oldu.Ben odada açılmayı bekledim yatakta. Popoma bi sprey sıktılar o lavman dimi.Sondayı falan uyuşunca taksalar ya yaaa.Benim arkadaş nst girersin önce sonrada kalp ekosu çekiyolar falan dedi.Ona öyle yapmışlarSenin ilk dogummuydu cnm, sabah erkenden damar yolu aciyolar, lavman yapiyorlar ve sonda takiyorlar. Bu lavman igrenc bisi ben ilkinde yaptirmadim ama bir cok dr zorunlu tutuyor. Sondayi mecbur takiyolar idrar icin ama sondayi takanda dikkatli olmasini soyleyin benimkini takarken tahris etti bir ay kendime gelemedim wc lerde acisindan.
Benim annem tabi ki öyle bi panik yapiyo ki kim var kim yok haber veriyo ulasamadim diye insan uyur dusa girer tuvalette olur yok ben ya düştüm bayildim ya doguruyorum ona gore:) telefon elimde dolaniyorum korkumdan:)Kizlar telefonu 5 dk gec acsam yada uyluya dalip acamasam annem ortaligi ayaga kaldiriyor. ben cok daraldim bu durumdan. hemen eşimi ariyor ulasamiyorum diye oda telaslaniyor. daha dogum yapmadan psikolojim alt üst oldu. annesi böyle yapan varmi?allah askina istanbulun gobegidne yasiyorum kendimi nezaman kötü hissetsem zaten bugün iyi degilim diyorum. okadar kötü etkilendimki artik telefon caldkmi midem bulaniyo bisi olucak diye evde sadece yiyip icip yatiyorum. milet sayesinde iyice paranoyal oldum. sizdede varmi boyle seyler?bi bizimkilermi manyak?
Yap yappp biraz kurdelelerle ugrasirsi once onlari hazirla kurdle al fiyonolari yapp cok hos oluyorr bak tulum takimimda cok tatli olduu.sekerleride kendim yaptim cok zevkli valla yaaa.dur terlik tacda yaptim nette takimlar 250 tl susluyorlardi ben hepsini 75 tl mal ettimVay vay vay seni suslu pakize seniiii :) benden bi tane daha cikti :) kiz bendemi eldivenlerine kurdele diksemmm gecen bi aklima geldi o ciceklerden yapiyim kurdeleyle sonra abartma dedim vazgectim ama super olmus hem orjinal hemde zevkli olmustur senin icin :) buradaki ilk resimlerindeki kiyafetleri bembeyaz olcak malesed...hastanenin kiyafetleri olacak..gerci benimkide pembis degil sari krem aldi annem onu.en fazla iki kez giyer notr bir renk olsin diye..I
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?