Canm cıkolatayı bugun hazrlamış. Sepetı suslemiş falan. Elime gecmedı daha watsaptan attı resmi. Alınca atarım tek cıkolata resminiBi biizm arkadaslar foss cikti yaaa..herseyin ilki bizde onlar hic bisi bilmio kor cahiller uffff.ne guzel biride demediki cikolatani ben hallederim( tek olarakta ceksende bana fikir olsa canim yaaa boyle tam anlayamadim I
Ewt o lağman oluyor sprey sıkıyolar sonra kostur kostur wc domaliyon yani hemsireye ay bundada soylicem.insallah gerekirse birgun onceden hic yemek yemem yeterki yapmasinlar:)) benim ilk sezeryanda hic nstye falan almadi, eko cektiginide hatirlamiyorum. Bundada anestezi hazirligi isterken eko istemisti onu cektirdim ben. Ayni gun istemedi yani ben gecen hafta cektirdim onu.canım benim ilki normal oldu.Ben odada açılmayı bekledim yatakta. Popoma bi sprey sıktılar o lavman dimi.Sondayı falan uyuşunca taksalar ya yaaa.Benim arkadaş nst girersin önce sonrada kalp ekosu çekiyolar falan dedi.Ona öyle yapmışlar
ben okadar daraldimki bu durumdan sinirlerim bozuldu nasil agladim anlatamam. bukadar paranoyakca yaklasim brnim sinirlerimi yipratti.Benim annem tabi ki öyle bi panik yapiyo ki kim var kim yok haber veriyo ulasamadim diye insan uyur dusa girer tuvalette olur yok ben ya düştüm bayildim ya doguruyorum ona gore:) telefon elimde dolaniyorum korkumdan:)
Benimki tenalady diyr bi marka ve m beden aldim ve 90 kiloyum 1.71 boy oldu..uzerinde beden tablosu vardi..ama soyle bi durumda var buranin m bedeni oranin l bedeni..ben burada 42 44 giyorum orada 44 46 bi beden oynuyor...ama bilemedimde simdi sanki buyuk bedende buyuk gelir.kilo aldin ama sonucta 7 8 kilosu cikip gidecek onu giyecegin anda bence orta beden derim..ama olmazsada bana kizma heeee :)
Ewt o lağman oluyor sprey sıkıyolar sonra kostur kostur wc domaliyon yani hemsireye ay bundada soylicem.insallah gerekirse birgun onceden hic yemek yemem yeterki yapmasinlar:)) benim ilk sezeryanda hic nstye falan almadi, eko cektiginide hatirlamiyorum. Bundada anestezi hazirligi isterken eko istemisti onu cektirdim ben. Ayni gun istemedi yani ben gecen hafta cektirdim onu.
Budaa gobusummmmEki Görüntüle 1301279
gerci asansorde arkamdaki tutacaktan cok cikartmisim ama ole istee
Masallah sizee :) erkek mi? Bnm gobusum de boyle de..
Masallah sizee :) erkek mi? Bnm gobusum de boyle de..
Ben de çok kiziyorum yine de kirmamaya calisiyorum sonuçta uzakta merak ediyor diyorum ama ben de çok normal değilim bazen asiri tepki verebiliyorum.. iyilik yapmalari bile bana batiyo resmen insanların hormonlarim atakta:)ben okadar daraldimki bu durumdan sinirlerim bozuldu nasil agladim anlatamam. bukadar paranoyakca yaklasim brnim sinirlerimi yipratti.
Anam anam anam masallah masallah.allah nazarlardan saklasin.bayagi var senin karnin..benim olmadigi Icin olanlara cok hevesleniyorummm.gerci son bi haftsdir sanki hamile oldugumu anladim gibi :) herseyin harika olmus.o taslari biliyorum metre isi sarilio birnirine bitisik dimii ama ona o tac seklini vermek felan inanilmaz zor olmustir.biz gencken harclik icin abiye islerdik boncuk cincik isini biliyorum oradannn.senin kizin olsaydi varyaaa seni dusunemiyorum :) benden beter olurdun...uffd simdide oturdumBudaa gobusummmmEki Görüntüle 1301279
gerci Isansorde arkamdaki tutacaktan cok cikartmisim ama ole istee
Anladım canım.Lavmana dayanırım mecbur.Çok aç kalırsam kusuyırum ben.Doktor gece 3-4 gibi ye dedi.Eko çekilmedi benim hiç, ogün çekerler o zaman.Ewt o lağman oluyor sprey sıkıyolar sonra kostur kostur wc domaliyon yani hemsireye ay bundada soylicem.insallah gerekirse birgun onceden hic yemek yemem yeterki yapmasinlar:)) benim ilk sezeryanda hic nstye falan almadi, eko cektiginide hatirlamiyorum. Bundada anestezi hazirligi isterken eko istemisti onu cektirdim ben. Ayni gun istemedi yani ben gecen hafta cektirdim onu.
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)evet plasenta previa vardı bende o yüzden haylii gerginim tırsıyorumelimden geldiğince haber vermeye çalışıcam inşallah
canim seninki uzakta benimkiyle aramda 20 dk var. cok kafasina takilsa gelip gorecek mesafede ama ortaligi ayaga kaldirmak daha kolay geliyor.Ben de çok kiziyorum yine de kirmamaya calisiyorum sonuçta uzakta merak ediyor diyorum ama ben de çok normal değilim bazen asiri tepki verebiliyorum.. iyilik yapmalari bile bana batiyo resmen insanların hormonlarim atakta:)
Ehhh normal canim onlarda dokuz doguruyor bu bi gercekk..ben uzaktayim diye oyleler zannediyordum ama normal sonucta seninde evin ayri barkin ayri..napsin ana yuregi iste.sen iki saat kipirdamasa kostur kostur hastaneye gidion nst ye baglanmaya o da telefona kosuo iste napcan..biz surekli irtibattayiz.kac aydir tele geri donmezsem ortalik ayaga kalkio..ama doguma giderken haber vermicem.taaa turkiyede napcak nasil gelcek? Ben burda doguma giderim hastaneye o da orada acile..kesin kalbim carpio yada kalbim carpmio die babami acile goturur yineKizlar telefonu 5 dk gec acsam yada uyluya dalip acamasam annem ortaligi ayaga kaldiriyor. ben cok daraldim bu durimdan. hemen eşimi ariyor ulasamiyorum diye oda telaslaniyor. daha dogum yapmadan psikolojim alt üst oldu. annesi böyle yapan varmi?allah askina istanbulun gobegidne yasiyorum kendimi nezaman kötü hissetsem zaten bugün iyi degilim diyorum. okadar kötü etkilendimki artik telefon caldkmi midem bulaniyo bisi olucak diye evde sadece yiyip icip yatiyorum. milet sayesinde iyice paranoyal oldum. sizdede varmi boyle seyler?bi bizimkilermi manyak?
evet metre isi sen bu islerden anliyosun yaaa :)Anam anam anam masallah masallah.allah nazarlardan saklasin.bayagi var senin karnin..benim olmadigi Icin olanlara cok hevesleniyorummm.gerci son bi haftsdir sanki hamile oldugumu anladim gibi :) herseyin harika olmus.o taslari biliyorum metre isi sarilio birnirine bitisik dimii ama ona o tac seklini vermek felan inanilmaz zor olmustir.biz gencken harclik icin abiye islerdik boncuk cincik isini biliyorum oradannn.senin kizin olsaydi varyaaa seni dusunemiyorum :) benden beter olurdun...uffd simdide oturdumdilek2014 arkadasin yaptigindan yapiomm.bez koycam icine hoppp bakim cantasina temiz temiz kokulu kokulu dururlar icinde :) ay iki ay sonra ne bos islermis dicem heralde ama suan kendimi dinlemekten iyidir.agrim sancim kasilmalarim var alt tarafim yanio az kaldi dogurcammi neee bakin benden haber almazsaniz bilinki doguruom :)
Benim ikinci ssnin ucuncu dogana kadar kimbilir neler cikar daha.bende diomki gorupte Iicimde kalmasin hepsini yapim elim dondugunce..uc dort yila ikincisi olsa bi bakarimki farkli seyler cikmis bunlarda icimde kalmasin.ben almanyadayim ya hazir alabilecegim bi yer yok malesef.herseyi gorup gorup kendim hazirliom cikolata ulkesindeyim ama o cikolatanin disini bebege gore suslmek akillarina gelmemis simdi onlari suslicem dusun yani cektigim sikintilari...yarin halletcwm ins.bende simdi kizinla konusuomki kizim dur iki haftalik daha isim var dogma :) strese girdim simdi ..belkide pelvise yerlesio ondan acio[/QUOTE][QUOTEI"dmlsvs, post: 37757518, member: 174145"]evet metre isi sen bu islerden anliyosun yaaa :)
kiz dur daha dogurmicaz en az 1 ayyy beklee.hem
Kiz benim kizim var onada neler yaptim aldim.3.5 yasinda
Ama 4 sene onceyle simdi ayni degil vallaa.daha cok sey cikti kiz bende istiyorum o cantalardan bez icin.ama dikecek bisy yook hazirida varrr .ama cok imrendim.
kar imda cok yakinlastirmisim res.i keserken kiz okadar buyuk degil dagilmis resimm.bebek buyusun yeter valla bizee
Öyle bir yer zaten var canlar ben 2 yeri de takip etmeye calisiyorum. Ama gizli grupben o malum yeri kullanmıyorum ama açabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?