2014 Aralık Anneleri

Bi biizm arkadaslar foss cikti yaaa..herseyin ilki bizde onlar hic bisi bilmio kor cahiller uffff.ne guzel biride demediki cikolatani ben hallederim ( tek olarakta ceksende bana fikir olsa canim yaaa boyle tam anlayamadim I
Canm cıkolatayı bugun hazrlamış. Sepetı suslemiş falan. Elime gecmedı daha watsaptan attı resmi. Alınca atarım tek cıkolata resmini

Ewt o lağman oluyor sprey sıkıyolar sonra kostur kostur wc domaliyon yani hemsireye ay bundada soylicem.insallah gerekirse birgun onceden hic yemek yemem yeterki yapmasinlar:)) benim ilk sezeryanda hic nstye falan almadi, eko cektiginide hatirlamiyorum. Bundada anestezi hazirligi isterken eko istemisti onu cektirdim ben. Ayni gun istemedi yani ben gecen hafta cektirdim onu.

Benim annem tabi ki öyle bi panik yapiyo ki kim var kim yok haber veriyo ulasamadim diye insan uyur dusa girer tuvalette olur yok ben ya düştüm bayildim ya doguruyorum ona gore:) telefon elimde dolaniyorum korkumdan:)
ben okadar daraldimki bu durumdan sinirlerim bozuldu nasil agladim anlatamam. bukadar paranoyakca yaklasim brnim sinirlerimi yipratti.

Yok kuzucum niye kizayim yaa ask olsunn.. m almak en dogrusu. Cnku bn 10 kilo aldim. Dedigin gibi dogumla cogu gidecek. En fazla 42 beden olurum. Dependin sayfasina baktim orta boy dedi. Buyuk boy baya kilolu olanlar icinmis.

Kiz ne domalmasi hahaytt su lagmani daha acik anlatsna bn hic bilmiyorum. Cnku hastaneye gider gitmez bana yapacaklarmis. Dr.um oyle dedi.

Masallah sizee :) erkek mi? Bnm gobusum de boyle de..
Masallah sizee :) erkek mi? Bnm gobusum de boyle de..

evet canim erkek kizimda boyle degildi arkadan bakan hic hamile degilim sanir ama one dogru sifri gidiyorum .bakalim.
daha bebeisim kucuk ama.insallah biraz daha buyur saglii sihhatli aliriz kucagimiza Allah saglik versin kilodan daha onemlii gerci

ben okadar daraldimki bu durumdan sinirlerim bozuldu nasil agladim anlatamam. bukadar paranoyakca yaklasim brnim sinirlerimi yipratti.
Ben de çok kiziyorum yine de kirmamaya calisiyorum sonuçta uzakta merak ediyor diyorum ama ben de çok normal değilim bazen asiri tepki verebiliyorum.. iyilik yapmalari bile bana batiyo resmen insanların hormonlarim atakta:)

Ay bugün çok konuşmuşsunuz geçmişi okumaktan yetişemedimmm.
meht_up doğurmuş. Allah analı babalı büyütsün :)

Ve bitter53 ile _swift_ ablalarıım nerelerdesinizz doğurdunuz mu naptınız. bitter ablam bir iki haber vereydin girip en çok seni merak ediyorum

Budaa gobusummmmEki Görüntüle 1301279
gerci Isansorde arkamdaki tutacaktan cok cikartmisim ama ole istee
Anam anam anam masallah masallah.allah nazarlardan saklasin.bayagi var senin karnin..benim olmadigi Icin olanlara cok hevesleniyorummm.gerci son bi haftsdir sanki hamile oldugumu anladim gibi :) herseyin harika olmus.o taslari biliyorum metre isi sarilio birnirine bitisik dimii ama ona o tac seklini vermek felan inanilmaz zor olmustir.biz gencken harclik icin abiye islerdik boncuk cincik isini biliyorum oradannn.senin kizin olsaydi varyaaa seni dusunemiyorum :) benden beter olurdun...uffd simdide oturdum dilek2014 arkadasin yaptigindan yapiomm.bez koycam icine hoppp bakim cantasina temiz temiz kokulu kokulu dururlar icinde :) ay iki ay sonra ne bos islermis dicem heralde ama suan kendimi dinlemekten iyidir.agrim sancim kasilmalarim var alt tarafim yanio az kaldi dogurcammi neee bakin benden haber almazsaniz bilinki doguruom :)

Anladı
Anladım canım.Lavmana dayanırım mecbur.Çok aç kalırsam kusuyırum ben.Doktor gece 3-4 gibi ye dedi.Eko çekilmedi benim hiç, ogün çekerler o zaman.

evet plasenta previa vardı bende o yüzden haylii gerginim tırsıyorum elimden geldiğince haber vermeye çalışıcam inşallah
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

Ben de çok kiziyorum yine de kirmamaya calisiyorum sonuçta uzakta merak ediyor diyorum ama ben de çok normal değilim bazen asiri tepki verebiliyorum.. iyilik yapmalari bile bana batiyo resmen insanların hormonlarim atakta:)
canim seninki uzakta benimkiyle aramda 20 dk var. cok kafasina takilsa gelip gorecek mesafede ama ortaligi ayaga kaldirmak daha kolay geliyor.

Ehhh normal canim onlarda dokuz doguruyor bu bi gercekk..ben uzaktayim diye oyleler zannediyordum ama normal sonucta seninde evin ayri barkin ayri..napsin ana yuregi iste.sen iki saat kipirdamasa kostur kostur hastaneye gidion nst ye baglanmaya o da telefona kosuo iste napcan..biz surekli irtibattayiz.kac aydir tele geri donmezsem ortalik ayaga kalkio..ama doguma giderken haber vermicem.taaa turkiyede napcak nasil gelcek? Ben burda doguma giderim hastaneye o da orada acile..kesin kalbim carpio yada kalbim carpmio die babami acile goturur yine :) hersey olsun bitsin rwsim cekip atcam insallah bi terslik olmazsa..bunalma sikilma degerlisinki merak edenlerin var..baksana buradaki almanlar evinde tek basina oluyoda olulerini bi kac gun sonra buluyolar.ne kadar aci...heleki hepsi bu korkudan dolayi huzurevlerine kendileri yerlesio biliyonmu? Olum korkusundan...dogumda korkmayalim ama bi bakima olummus..tam olecegim zannettigin anda diguruyomussun son ikinma cok zormus..bi anneden dinlemistim tamam oldum demis gozunu bi acmiski bebisi gogsunde...ayyy allahimmm dusundukce bi hos oluom yaaa I

evet metre isi sen bu islerden anliyosun yaaa :)
kiz dur daha dogurmicaz en az 1 ayyy beklee.hem
Kiz benim kizim var onada neler yaptim aldim.3.5 yasinda
Ama 4 sene onceyle simdi ayni degil vallaa.daha cok sey cikti kiz bende istiyorum o cantalardan bez icin.ama dikecek bisy yook hazirida varrr .ama cok imrendim.
kar imda cok yakinlastirmisim res.i keserken kiz okadar buyuk degil dagilmis resimm.bebek buyusun yeter valla bizee

[QUOTEI"dmlsvs, post: 37757518, member: 174145"]evet metre isi sen bu islerden anliyosun yaaa :)
kiz dur daha dogurmicaz en az 1 ayyy beklee.hem
Kiz benim kizim var onada neler yaptim aldim.3.5 yasinda
Ama 4 sene onceyle simdi ayni degil vallaa.daha cok sey cikti kiz bende istiyorum o cantalardan bez icin.ama dikecek bisy yook hazirida varrr .ama cok imrendim.
kar imda cok yakinlastirmisim res.i keserken kiz okadar buyuk degil dagilmis resimm.bebek buyusun yeter valla bizee[/QUOTE]
Benim ikinci ssnin ucuncu dogana kadar kimbilir neler cikar daha.bende diomki gorupte Iicimde kalmasin hepsini yapim elim dondugunce..uc dort yila ikincisi olsa bi bakarimki farkli seyler cikmis bunlarda icimde kalmasin.ben almanyadayim ya hazir alabilecegim bi yer yok malesef.herseyi gorup gorup kendim hazirliom cikolata ulkesindeyim ama o cikolatanin disini bebege gore suslmek akillarina gelmemis simdi onlari suslicem dusun yani cektigim sikintilari...yarin halletcwm ins.bende simdi kizinla konusuomki kizim dur iki haftalik daha isim var dogma :) strese girdim simdi ..belkide pelvise yerlesio ondan acio

C
Benim ikinci ssnin ucuncu dogana kadar kimbilir neler cikar daha.bende diomki gorupte Iicimde kalmasin hepsini yapim elim dondugunce..uc dort yila ikincisi olsa bi bakarimki farkli seyler cikmis bunlarda icimde kalmasin.ben almanyadayim ya hazir alabilecegim bi yer yok malesef.herseyi gorup gorup kendim hazirliom cikolata ulkesindeyim ama o cikolatanin disini bebege gore suslmek akillarina gelmemis simdi onlari suslicem dusun yani cektigim sikintilari...yarin halletcwm ins.bende simdi kizinla konusuomki kizim dur iki haftalik daha isim var dogma :) strese girdim simdi ..belkide pelvise yerlesio ondan acio[/QUOTE]
Cikolataya ne yapcan kizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…