2014 Aralık Anneleri

Benim arkadasa lavman yapmamislar. 12 saatlik aclik ile gitmiş.
Uyusturduktan sonra sondayi takmislar sonra da sezeryana almislar. Hic hissetmedim nasil takıldığini dedi. Sadece çıkarırken biraz hissetmis o kadar.
Sen söyle doktora uyustuktan sonra taksinlar.

kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
Canim allah anali babali büyütsün inşallah Maşallah kilosu da iyimis sende iyisidir insallah

Kiz ne domalmasi hahaytt su lagmani daha acik anlatsna bn hic bilmiyorum. Cnku hastaneye gider gitmez bana yapacaklarmis. Dr.um oyle dedi.
Canim doguma girmeden once buyuk abdestini yapman icin popısinden egiliyosun ve ince bir seyle orana ilac veriyolar. Sonra dogru wc ye:)) ama tabi bildigin eğiliyosun yani offf kadin olmak ne zor ya dgum yaklastikce ben cok tirsiyom aklima kirk tane tiilki geliyor ya anesteziyi fazla verirlerse bisey olursa yada az verirlerse hissedersem falan diye aklima kotu kotu seyler gelio, ruyalarima giriyor valla off

Ben okudum olumayada devam ederim canim allah yardimcin olsun

Ayy sölüyeyim o zaman uyuşturduktan sonra da takılıyosa öyle yapsınlar boşuna canımız yanmasın

Ben katılmıyorum şahsen ilkini devlette normal doğuran birisi olarak o 3 ebeye ne kadar dua etsem azdır Allah razı olsun genellemek yanlış mutlaka her yerde sıkıntılı insanlar oluyo şans artık bu doğumum aynı doktorum özele geçtiği için özel hastanede olacak nasipse ama keşke devlette olsa da orda yapsam kaç yıllık ebeler doktordan deneyimli gözüm kapalı giderim ama işte böyle oldu Herşeyin hayırlısı...

Ayy sölüyeyim o zaman uyuşturduktan sonra da takılıyosa öyle yapsınlar boşuna canımız yanmasın
Ben de sezeryan olucam soyliycem doktora.
Olabiliyor demek ki madem öyle bize de uyustuktan sonra takilsin di mi? Zaten asiri tirsiyorum ben

Ne guzel cok sansliymissin canim.
Allah her yerde iyi insanlarla karsilastirsin.

Ben de sezeryan olucam soyliycem doktora.
Olabiliyor demek ki madem öyle bize de uyustuktan sonra takilsin di mi? Zaten asiri tirsiyorum ben
Bende aynı durumdayım. Sezeryan anında kusarsam diye korkuyorm.Bayblove gibi tam uyuşma olmazsa hissedersem diye çok tırsıyorum off Allah yardımcımız olsun

Bende aynı durumdayım. Sezeryan anında kusarsam diye korkuyorm.Bayblove gibi tam uyuşma olmazsa hissedersem diye çok tırsıyorum off Allah yardımcımız olsun
Normal dogumdan zaten cok korkuyorum sezeryan dan da korkuyorum cok tirsik biriyim ben ama dayanicaz. Inşallah bebegimizi görünce bütün acilar gececek unutulacak.
Ay bugun primasini aldim minicik bir sey yaa. Öptüm yanagima koydum gobegime koydum daha dogmadan bu kadar seviyorum dogunca kafayi yerim herhalde

Kizlar merhaba gecmisi okuyacagim anaaaa neler olmus öyle...dogumlar filan
Bu arada 4-5 gün filan oldu isteyeli numunem geldi haber vereyim dedim.

Ooo doğunca içine sokasın gelicek, hele bide konuşmaya başlayınca oyy:)))

evet canim erkek kizimda boyle degildi arkadan bakan hic hamile degilim sanir ama one dogru sifri gidiyorum .bakalim.
daha bebeisim kucuk ama.insallah biraz daha buyur saglii sihhatli aliriz kucagimiza Allah saglik versin kilodan daha onemlii gerci

Anladim zaten :) tipki benim gobisim gibi Buyur buyur merak etme canim.. tabiki once saglik sihhat onemli. Biraz sancilansak gozumuz baska bisi mi goruyo sanki aman bi zeval gelmesin bebegimize diye.. Rabbim saglikla kavustursun yavrularimizi kucaklarimiza insallah..

Hee anladimmm ayy gercektn kadin olmak cok zor cok.. ama annelik cok yuce bisey. Cennet ayaklarimizin altinda dusunsene.. korkma canim bnm Allah a sigin. Bisiycik olmaz. O hissetme olayi cook nadirdir yani..

Cikolataya ne yapcan kizzzz[/QUOTE]
SuprizzzzzYarina bi tane ornek yapacagim.belki koyarim.belkide hepsi bitince koyarim :)

Ay insallah ya saglik sihhatle buyusunler kavusalim .cok haklisin valla anne olmak ne zor yaaa herseyden korkar oluyoz bazen

Canim benim cok tesekkur ederim merak ettigin icin bu yeni formata alisamadim malum bide sarjimi cok fazla tuketiyo eskiden her dakika yazabiliyodum
Biz dun doktordaydik kilomuz 3.150 gr boyumuzda 50 cm cikti 28 kasim-5 aralik arasi dogum tarihi secicez haftaya gidince insallah esi asagidaydi yukari cikmis aslinda ama kendimi sezeryana o kadar sartladimki normali goze alamiyorum.
Butun eksiklerimizi tamamladik bebek sekerimizi aldik hatta dogum hediyem bile geldi erkenden resmini atarim :)
Ara sira bakabiliyorum neyseki senin mesajina denk geldim.dogum yapanlar olmus bu arada hepsine hayirli olsun diyorum..
Senin kardesin ne durumda annen nasil dusunuyo dogumu?
Bu da hediyem :)

Cikolataya ne yapcan kizzzz
SuprizzzzzYarina bi tane ornek yapacagim.belki koyarim.belkide hepsi bitince koyarim :)[/QUOTE]
arkadaş sen bişi yapmadan duramıyon muu sende ki heves ve yapma gücü bende de olsa keşke,kaç aydır yapcam yapcam hiçbişi yapmadım herşeyi hazır alıcam galibaa maşallah sana

Bende dogal zor buldum canim deniycem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…