Benim arkadasa lavman yapmamislar. 12 saatlik aclik ile gitmiş.canım benim ilki normal oldu.Ben odada açılmayı bekledim yatakta. Popoma bi sprey sıktılar o lavman dimi.Sondayı falan uyuşunca taksalar ya yaaa.Benim arkadaş nst girersin önce sonrada kalp ekosu çekiyolar falan dedi.Ona öyle yapmışlar
Canim allah anali babali büyütsün inşallah Maşallah kilosu da iyimis sende iyisidir insallahkizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
Canim doguma girmeden once buyuk abdestini yapman icin popısinden egiliyosun ve ince bir seyle orana ilac veriyolar. Sonra dogru wc ye:)) ama tabi bildigin eğiliyosun yani offf kadin olmak ne zor ya dgum yaklastikce ben cok tirsiyom aklima kirk tane tiilki geliyor ya anesteziyi fazla verirlerse bisey olursa yada az verirlerse hissedersem falan diye aklima kotu kotu seyler gelio, ruyalarima giriyor valla offKiz ne domalmasi hahayttsu lagmani daha acik anlatsna bn hic bilmiyorum. Cnku hastaneye gider gitmez bana yapacaklarmis. Dr.um oyle dedi.
Ben okudum olumayada devam ederim canim allah yardimcin olsunkızlar yine hastanedeyim sabah baya bir kanamam oldu şuan yine hastanede yatıyorum bugün alacaklar bebişimi lütfen dua edin bana dualarınıza çok ihtiyacım var bir yandan da korkuyorum ameliyat riskli olacağı için...
okuyabilenler bana ayetel kürsi okuyabilir mi?? lütfen?? bir de oldukça çevrenize ve diğer forumlara da yayabilir misiniz acaba?? ihtiyacım var....
değişik durum oldukça size haber vermeye çalışacağım inşallah
Ayy sölüyeyim o zaman uyuşturduktan sonra da takılıyosa öyle yapsınlar boşuna canımız yanmasınBenim arkadasa lavman yapmamislar. 12 saatlik aclik ile gitmiş.
Uyusturduktan sonra sondayi takmislar sonra da sezeryana almislar. Hic hissetmedim nasil takıldığini dedi. Sadece çıkarırken biraz hissetmis o kadar.
Sen söyle doktora uyustuktan sonra taksinlar.
Ben katılmıyorum şahsen ilkini devlette normal doğuran birisi olarak o 3 ebeye ne kadar dua etsem azdır Allah razı olsun genellemek yanlış mutlaka her yerde sıkıntılı insanlar oluyo şans artık bu doğumum aynı doktorum özele geçtiği için özel hastanede olacak nasipse ama keşke devlette olsa da orda yapsam kaç yıllık ebeler doktordan deneyimli gözüm kapalı giderim ama işte böyle oldu Herşeyin hayırlısı...yok canim ben sadece 1 kere gittim devlete okadar oda 28 haftalik falandim oylesine gitmistim. benim doktor özelde. ben devlette hayatta dogum yapmam sagdan soldan duyuyoruz insan gibi davranmiyolar ben bide o aciyla milletin egosuyla ugrasamam. maddi imkani olan herkes bence özelde dogum yapmali hic olmazsa para verdigin icin sesini cikarma hakkin oluyo.
Ben de sezeryan olucam soyliycem doktora.Ayy sölüyeyim o zaman uyuşturduktan sonra da takılıyosa öyle yapsınlar boşuna canımız yanmasın
Ne guzel cok sansliymissin canim.Ben katılmıyorum şahsen ilkini devlette normal doğuran birisi olarak o 3 ebeye ne kadar dua etsem azdır Allah razı olsun genellemek yanlış mutlaka her yerde sıkıntılı insanlar oluyo şans artık bu doğumum aynı doktorum özele geçtiği için özel hastanede olacak nasipse ama keşke devlette olsa da orda yapsam kaç yıllık ebeler doktordan deneyimli gözüm kapalı giderim ama işte böyle oldu Herşeyin hayırlısı...
Bende aynı durumdayım. Sezeryan anında kusarsam diye korkuyorm.Bayblove gibi tam uyuşma olmazsa hissedersem diye çok tırsıyorum off Allah yardımcımız olsunBen de sezeryan olucam soyliycem doktora.
Olabiliyor demek ki madem öyle bize de uyustuktan sonra takilsin di mi? Zaten asiri tirsiyorum ben
Normal dogumdan zaten cok korkuyorum sezeryan dan da korkuyorum cok tirsik biriyim ben ama dayanicaz. Inşallah bebegimizi görünce bütün acilar gececek unutulacak.Bende aynı durumdayım. Sezeryan anında kusarsam diye korkuyorm.Bayblove gibi tam uyuşma olmazsa hissedersem diye çok tırsıyorum off Allah yardımcımız olsun
Ooo doğunca içine sokasın gelicek, hele bide konuşmaya başlayınca oyy:)))Normal dogumdan zaten cok korkuyorum sezeryan dan da korkuyorum cok tirsik biriyim ben ama dayanicaz. Inşallah bebegimizi görünce bütün acilar gececek unutulacak.
Ay bugun primasini aldim minicik bir sey yaa. Öptüm yanagima koydum gobegime koydumdaha dogmadan bu kadar seviyorum dogunca kafayi yerim herhalde
evet canim erkek kizimda boyle degildi arkadan bakan hic hamile degilim sanir ama one dogru sifri gidiyorum .bakalim.
daha bebeisim kucuk ama.insallah biraz daha buyur saglii sihhatli aliriz kucagimiza Allah saglik versin kilodan daha onemlii gerci
Canim doguma girmeden once buyuk abdestini yapman icin popısinden egiliyosun ve ince bir seyle orana ilac veriyolar. Sonra dogru wc ye:)) ama tabi bildigin eğiliyosun yani offf kadin olmak ne zor ya dgum yaklastikce ben cok tirsiyom aklima kirk tane tiilki geliyor ya anesteziyi fazla verirlerse bisey olursa yada az verirlerse hissedersem falan diye aklima kotu kotu seyler gelio, ruyalarima giriyor valla off
Cikolataya ne yapcan kizzzz[/QUOTE]C
Benim ikinci ssnin ucuncu dogana kadar kimbilir neler cikar daha.bende diomki gorupte Iicimde kalmasin hepsini yapim elim dondugunce..uc dort yila ikincisi olsa bi bakarimki farkli seyler cikmis bunlarda icimde kalmasin.ben almanyadayim ya hazir alabilecegim bi yer yok malesef.herseyi gorup gorup kendim hazirliom cikolata ulkesindeyim ama o cikolatanin disini bebege gore suslmek akillarina gelmemis simdi onlari suslicem dusun yani cektigim sikintilari...yarin halletcwm ins.bende simdi kizinla konusuomki kizim dur iki haftalik daha isim var dogma :) strese girdim simdi ..belkide pelvise yerlesio ondan acio
SuprizzzzzCikolataya ne yapcan kizzzz
Ay insallah ya saglik sihhatle buyusunler kavusalim .cok haklisin valla anne olmak ne zor yaaa herseyden korkar oluyoz bazenAnladim zaten :) tipki benim gobisim gibiBuyur buyur merak etme canim.. tabiki once saglik sihhat onemli. Biraz sancilansak gozumuz baska bisi mi goruyo sanki aman bi zeval gelmesin bebegimize diye.. Rabbim saglikla kavustursun yavrularimizi kucaklarimiza insallah..
Canim benim cok tesekkur ederim merak ettigin icin bu yeni formata alisamadim malum bide sarjimi cok fazla tuketiyo eskiden her dakika yazabiliyodum
SuprizzzzzCikolataya ne yapcan kizzzz
Bende dogal zor buldum canim deniycem insallaha benim kantoron yagım var orjinal ama eşim pis kokuyor diyor : )))))) zaten ben hergun heryerime badem yagı suruyorum soguk pres yag. gogus ucuna da suruyorum dogal urunden bişey olmaz sonucta yag diye. kantoron da surebilirim. iyi fikir. catlaklara da arada kacak suruyorum.
Migorsta var. ben bugun aldım Buyuk beden aldım. neden bilmiyorum şişkoluyorum diye olabilir mi ahhaha
he bu arada doktorum bana emzirmede sorun olmaması icin krem ve cayı sordugumda bana nedenki oyle bişey dusundun dedi. memen icine gocuk mu, ucu yok mu demişti ne alaka bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?