- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Canim ben de onlardan istedim esimden insallah alir diye umud ediyorum.Resmini koyabilir misin fikir olsun bana da.Güle güle kullan ayrica.valla benim eşim de sordu ne istersin diye. beğenmeyeceğimi biliyo çünkü :) ben de isim kolye istedim. iki kzıım ve eşimin adının yazılı olduğu. sipariş vermiş dün de iş çıkışı gidip almış getirdi. bi de bileklik almış yanına. rose kolyeler bileklikler moda ya bu ara. ben de gelip geçerken onlara bakardım vitrinlere. aklında kalmış. öyle bisey rose tonlarda ama çok beğendim:)
Masallah canim bebisine .Kilosu da cok iyi masallah.Allah anali babali büyütsün.Darisi bizekizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
Canim cok gecmis olsun dua okudum ben de senin icin.Rabbim.hayirli zamanda göndersin bebisi kucagina.Haber et bize de.kızlar yine hastanedeyim sabah baya bir kanamam oldu şuan yine hastanede yatıyorum bugün alacaklar bebişimi lütfen dua edin bana dualarınıza çok ihtiyacım var bir yandan da korkuyorum ameliyat riskli olacağı için...
okuyabilenler bana ayetel kürsi okuyabilir mi?? lütfen?? bir de oldukça çevrenize ve diğer forumlara da yayabilir misiniz acaba?? ihtiyacım var....
değişik durum oldukça size haber vermeye çalışacağım inşallah
Maşşallah baya olmuşş yerim onun popoşunu :) İşte bizimkinimde eşi aşağıdaydı 23. haftadan sonra kendini çekmeye başladı. Hatırlıyorum seninde aşağıda olduğunu. Benim annemde benim doğumumda baya zorlanmış suyu erken gelmiş ben geç doğmuşum falan. Zorluk çekmiş baya (anlatmıyorum korkmayınCanim benim cok tesekkur ederim merak ettigin icin bu yeni formata alisamadim malum bide sarjimi cok fazla tuketiyo eskiden her dakika yazabiliyodum
Biz dun doktordaydik kilomuz 3.150 gr boyumuzda 50 cm cikti 28 kasim-5 aralik arasi dogum tarihi secicez haftaya gidince insallah esi asagidaydi yukari cikmis aslinda ama kendimi sezeryana o kadar sartladimki normali goze alamiyorum.
Butun eksiklerimizi tamamladik bebek sekerimizi aldik hatta dogum hediyem bile geldi erkenden resmini atarim :)
Ara sira bakabiliyorum neyseki senin mesajina denk geldim.dogum yapanlar olmus bu arada hepsine hayirli olsun diyorum..
Senin kardesin ne durumda annen nasil dusunuyo dogumu?
Bu da hediyem :)
Eki Görüntüle 1301376
Kizlar merhaba gecmisi okuyacagim anaaaa neler olmus öyle...dogumlar filan
Bu arada 4-5 gün filan oldu isteyeli numunem geldi haber vereyim dedim.
Canim.böyle zaten pamuklu bir kagit gibi hava alir cinsten.Alti bez gibi beli lastikli yüksek bel.orta boy istemistim ben 76 kilo filan oldum 1.72 boyum bana olur diye düsünüyorum giymedim ama.Büyük boyu sizabilir sanki canim.Bi tanede büyük istemistim anneme diye o da gelmis memlekete.Depend dimi canim? Bn de merak ediyorum. Orta boyu nasil??
arkadaş sen bişi yapmadan duramıyon muuSuprizzzzzIarina bi tane ornek yapacagim.belki koyarim.belkide hepsi bitince koyarim :)
Benim adetlerim sancili gecerdi heleki tam boyle olmadan yarim saat onceki agrilar var yaaa Iste ayni onun gibi bi agrim var.kasiklarimda.bi an diomki aaaa ben adet degilimki sonra diom aaa sancim varr..vucut o agriya alisik oldugu icin once alisik bi durummus gibi gelioo bide sag yanim agriyor nedense doktora yerini gosterdik hazirlik sancilari dedi..bugun bi degisiklikler var bendede.sabahtan beri alt tarafimi tutup cektiler sonra yaktilar sonra parmakladilar her bi halt oldu yani...resmen agrim vardi.su bi saattir cok sukur iyiyim.ama cumartesi geceden beri de bitmeyen mide yanmam var.gaviscon felan yaziolardi ama burdada varmi bilmiom haftaya sorcaz artik kontroldeCanim bu sanci nasil bir sanci oluyo taif eder misin?Ben cok cahilim ya.Bazen benim vajinama ara ara bicak saplaniyo o sanci mi ki?
Kiz ellerine saglik vallaaa su cikolataya basla hadi hadiiiEki Görüntüle 1301450 Eki Görüntüle 1301451 Eki Görüntüle 1301452 Evett kizlar bez torbamizda bitti anammm ne ugrastim ama heh..kurdeleyi gecirmek bayagi bir zor oldu
Canim.böyle zaten pamuklu bir kagit gibi hava alir cinsten.Alti bez gibi beli lastikli yüksek bel.orta boy istemistim ben 76 kilo filan oldum 1.72 boyum bana olur diye düsünüyorum giymedim ama.Büyük boyu sizabilir sanki canim.Bi tanede büyük istemistim anneme diye o da gelmis memlekete.Onu da pedle giyerim olmadi büyükse.Yani sadede geliyim orta boy cok kilolu degilsek olur gibi tatlim.Aciliyo elde cekistirince lastikli.
Kizlar dogumlar patir patir olmaya basladi.. bugun 3 kere art arda sancilandim 2 ser saat araliklarla. Kendimden korkuyorum. Bu haftayi atlatinca bnmki de gelir gibime geliyo..
kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
Hadi deneyim bi tane bakayim olacakmiiKiz ellerine saglik vallaaa su cikolataya basla hadi hadiii
walla profesör ve doğum koçu söyleyince yapılıyor.. öyle böyle değil nasıl toparladı uçlarım .. ki alkolün zararı yüzeysel kullanımda nerede görülmüş? bence deli meli demeden önce bi araştırın neticede cahil değiliz bi şeyi kullanmadan bin kere araştırıyoruz. tartışmak istemiyorum yalnız biraz araştırıp öyle yazın benceayy kedimle oyle ugrasıyodum supurge acınca korkuyodu garibim . simdi cocugum da oyle olmasın.
yok canım işte yorma kendini tut demek istedi şakayla karısık.
delimisiniz siz ele bile kolonya sürerken korkuyorum kimyasal seyler sonucta en hassas oalcak yere nasıl surersinzi. Asit ve alkol. size inanamıyorum.
ben lansinoh kullanıyorum ondan önce zeytin yağı ısıtıp kullanıyordum ama ceremesi çok onun da lansinoh en temizi kalıyor.. Ayşe Öner soğan suyu da sürebilirsiniz demişti hatta ben makalesini burada paylaşmıştım. rakı ya da kolonya bunları solumadan meme uçlarına pamukla pat pat sürün ve hemen kurumasına müsaade edin demişti. benim uçlar sertleşti artık acımıyor önceden ucu bi yere dokununca bile canım yanarken şimdi hiç hissetmiyorum bir de sıcak ya da ılık havlu ile uçlara daireler çizin demişti ama bu riskli süt üretimi ani başlarsa doğum başlıyormuşbugün başlıyorum canım. acaip gözüm korktu. nemlendirici dediğin lansinoh falan gibi göğüs ucu kremi mi? ben de öyle yapayım. şurda kaldı 15-20 günüm doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?