2014 Aralık Anneleri

Canim ben de onlardan istedim esimden insallah alir diye umud ediyorum.Resmini koyabilir misin fikir olsun bana da.Güle güle kullan ayrica.

kizlar 2 gundur neler konustunuz bilmiorum ama hbr vereyim dedim. Ben yawrumu kucagima aldim dun. 37+0da 3230 gram dogdu minigim. Detaylari ilk firsatta yazicam
Masallah canim bebisine .Kilosu da cok iyi masallah.Allah anali babali büyütsün.Darisi bize

Canim cok gecmis olsun dua okudum ben de senin icin.Rabbim.hayirli zamanda göndersin bebisi kucagina.Haber et bize de.

Maşşallah baya olmuşş yerim onun popoşunu :) İşte bizimkinimde eşi aşağıdaydı 23. haftadan sonra kendini çekmeye başladı. Hatırlıyorum seninde aşağıda olduğunu. Benim annemde benim doğumumda baya zorlanmış suyu erken gelmiş ben geç doğmuşum falan. Zorluk çekmiş baya (anlatmıyorum korkmayın ) sırf o yüzden normal istemiyorum diyor, bende ikna etmeye çalışıyorum. 18 sene önceki tıpla şimdi ki bir mi diye..
Gerçi hala dönmemiş bizimkide herşey bebişe bağlı. Hediye içinde teşekkür ederim Unutma ara sıra haberdar et çok meraklı birşeyim bak ben Öpüyorum bebişle senii

selvboylum
canim bnm Allah yardimcin olsun.. ben okudum daha da okurum. Aileme de okutuyorum simdi. Sagsalim kavusursunuz insallah birbirinize.. kendindeyken yaz arada cok merak ederim.

meht_up
kiiizzz sen ne zamn dogurdunn?? Oyy massallah ikinize de.. gozunuz aydin. Rabbim hayirli evlat eylesin..

Kizlar dogumlar patir patir olmaya basladi.. bugun 3 kere art arda sancilandim 2 ser saat araliklarla. Kendimden korkuyorum. Bu haftayi atlatinca bnmki de gelir gibime geliyo..

Depend dimi canim? Bn de merak ediyorum. Orta boyu nasil??
Canim.böyle zaten pamuklu bir kagit gibi hava alir cinsten.Alti bez gibi beli lastikli yüksek bel.orta boy istemistim ben 76 kilo filan oldum 1.72 boyum bana olur diye düsünüyorum giymedim ama.Büyük boyu sizabilir sanki canim.Bi tanede büyük istemistim anneme diye o da gelmis memlekete.Onu da pedle giyerim olmadi büyükse.Yani sadede geliyim orta boy cok kilolu degilsek olur gibi tatlim.Aciliyo elde cekistirince lastikli.

Canim bu sanci nasil bir sanci oluyo tarif eder misin?Ben cok cahilim ya.Bazen benim vajinama ara ara bicak saplaniyo o sanci mi ki?

SuprizzzzzIarina bi tane ornek yapacagim.belki koyarim.belkide hepsi bitince koyarim :)
arkadaş sen bişi yapmadan duramıyon muu sende ki heves ve yapma gücü bende de olsa keşke,kaç aydır yapcam yapcam hiçbişi yapmadım herşeyi hazır alıcam galibaa maşallah sana [/QUOTE]
Sormaaaa benim toto rahat durmuyo bu gidisle doguma elimde igne iplikle gitcem ben :) I

Canim bu sanci nasil bir sanci oluyo taif eder misin?Ben cok cahilim ya.Bazen benim vajinama ara ara bicak saplaniyo o sanci mi ki?
Benim adetlerim sancili gecerdi heleki tam boyle olmadan yarim saat onceki agrilar var yaaa Iste ayni onun gibi bi agrim var.kasiklarimda.bi an diomki aaaa ben adet degilimki sonra diom aaa sancim varr..vucut o agriya alisik oldugu icin once alisik bi durummus gibi gelioo bide sag yanim agriyor nedense doktora yerini gosterdik hazirlik sancilari dedi..bugun bi degisiklikler var bendede.sabahtan beri alt tarafimi tutup cektiler sonra yaktilar sonra parmakladilar her bi halt oldu yani...resmen agrim vardi.su bi saattir cok sukur iyiyim.ama cumartesi geceden beri de bitmeyen mide yanmam var.gaviscon felan yaziolardi ama burdada varmi bilmiom haftaya sorcaz artik kontrolde

Iyi bari canim yarin ben de alayim. Ben de zaten 76 kilo oldum. Buyuk boyu bol gelir.

Canim valla aynene bende tirsjyorum cokk ayhhh bugun bizimkilere burda millet basladi diyorhm.benle kafa buluyorlar.sen tut aralik annesiysen aralikta ogur diyolar
Kizlar dogumlar patir patir olmaya basladi.. bugun 3 kere art arda sancilandim 2 ser saat araliklarla. Kendimden korkuyorum. Bu haftayi atlatinca bnmki de gelir gibime geliyo..

walla profesör ve doğum koçu söyleyince yapılıyor.. öyle böyle değil nasıl toparladı uçlarım .. ki alkolün zararı yüzeysel kullanımda nerede görülmüş? bence deli meli demeden önce bi araştırın neticede cahil değiliz bi şeyi kullanmadan bin kere araştırıyoruz. tartışmak istemiyorum yalnız biraz araştırıp öyle yazın bence

bugün başlıyorum canım. acaip gözüm korktu. nemlendirici dediğin lansinoh falan gibi göğüs ucu kremi mi? ben de öyle yapayım. şurda kaldı 15-20 günüm doğuma
ben lansinoh kullanıyorum ondan önce zeytin yağı ısıtıp kullanıyordum ama ceremesi çok onun da lansinoh en temizi kalıyor.. Ayşe Öner soğan suyu da sürebilirsiniz demişti hatta ben makalesini burada paylaşmıştım. rakı ya da kolonya bunları solumadan meme uçlarına pamukla pat pat sürün ve hemen kurumasına müsaade edin demişti. benim uçlar sertleşti artık acımıyor önceden ucu bi yere dokununca bile canım yanarken şimdi hiç hissetmiyorum bir de sıcak ya da ılık havlu ile uçlara daireler çizin demişti ama bu riskli süt üretimi ani başlarsa doğum başlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…