- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Anladim cnm ara ara bnde de oluyo o zmn bu tarz agrilar.Normal demekki.Bu hafta kasiklarim resmen aciyo sagimdan soluma dönemiyorum. Bebek iniyo asagiya galiba. Mide yanmasini hic sorma canim.Bu ay resmen uyutmuyo beni.Doktor rennie surup verdi ama icmek istemedim nedense. Soguk süt ictim az önce iyi geldi.Kan hapini icince deliriyo midem gece.Bu gece icmiycem off offBenim adetlerim sancili gecerdi heleki tam boyle olmadan yarim saat onceki agrilar var yaaa Iste ayni onun gibi bi agrim var.kasiklarimda.bi an diomki aaaa ben adet degilimki sonra diom aaa sancim varr..vucut o agriya alisik oldugu icin once alisik bi durummus gibi gelioo bide sag yanim agriyor nedense doktora yerini gosterdik hazirlik sancilari dedi..bugun bi degisiklikler var bendede.sabahtan beri alt tarafimi tutup cektiler sonra yaktilar sonra parmakladilar her bi halt oldu yani...resmen agrim vardi.su bi saattir cok sukur iyiyim.ama cumartesi geceden beri de bitmeyen mide yanmam var.gaviscon felan yaziolardi ama burdada varmi bilmiom haftaya sorcaz artik kontrolde
Canim walla harika olmus.Alip yiyesim geldi bu Eslem cikolatalarini:) Tasarim.mükemmel masallah sana kizzz
Aaaaa canim ask olsun tabi ben yaptimm..hicbiryerde bulamazsin tek oldu tek.orjinal hatunum ben :) yaa saka bi yana cikolata hazir kabindan cikardim aluminyum folyeye sardim.kardesime tasarlattim disini onun zevki.erkek kardesim dayimiz sagolsun Iki dakkada bunu cikardi ortaya.sonra renkli cikti aldik ama nasil olduysa eslem yazan yer ve cerveve parliyo cok yogun boya oldugu icin sanirim sonra tek tek kestim.kardesim bi sayfaya iki tane sigdirabildi..cikolatamiz buyuk cunku lokmalik degill.sonraaa dekorasyon emzigi aldom netten yuz adet.kurdela almistim zaten kurabiyeler icin arrmisti.o kurdelaya gecirdim emzigi fiyonk yapip uhu ile tutturdum kagidida uhu ile yapistirdim zaten orjinalleride oyle..iste buda benim tasarimim oldu.gonul daha guzellerini isterdi ama hem maddi olarak sarsmadi hemde hayalimdekine kavustum iste.burada bundan iyisi olmaz zati :) eminonu yok :)raziyesilyayla cidden sen mi yaptın? maşallah bacım ben daha kurdele yapamıyorum :)
sagol canimm..tr de olaydimmmm herkese bi tane kargo yapardim varya hediyelerden ne guzel olurdu..ben oyle suprizlere bayilirimdaaa...ben boyle bi insanimda etrafimda gic boylesi yok ya bi iki kisi olsaiyi olurdu sankimmmi ICanim walla harika olmus.Alip yiyesim geldi bu Eslem cikolatalarini:) Tasarim.mükemmel masallah sana kizzz
Hadi deneyim bi tane bakayim olacakmii
Harikasinnnnnnnnnnnn.cok hoss olmussss mukemmelllll.dur benide imrendirdin simdi dusunuyodum ama olurmu olmazmi bilemedim harikaaa ellerine saglik tamamlayinca toplu resim at kiz masallahin varr
ben bayıldım tasarım olmuş neticede sana ve yavruna özel ve el emeğin. ben çikolata alayım dedim kilosu 100tl dediler vazgeçtim şimdi lokum vermeyi düşünüyorum. hem ekonomik hemde gül lokumları meşhur Denizli tarafından annemlere getirteyim dedim kilosu 13tl falan. valla bravo ben yapabilsem kendim evde bi şeyler yapmaya çalışırdım ama el becerisi gerekiyor bir de çıktı falan benim matbaacı bulmam gerek.. ellerine sağlık tatlı tatlı gelsin bebişin :) bilseydim yeteneğin var kendime bile isterdim :) öncedenAaaaa canim ask olsun tabi ben yaptimm..hicbiryerde bulamazsin tek oldu tek.orjinal hatunum ben :) yaa saka bi yana cikolata hazir kabindan cikardim aluminyum folyeye sardim.kardesime tasarlattim disini onun zevki.erkek kardesim dayimiz sagolsun Iki dakkada bunu cikardi ortaya.sonra renkli cikti aldik ama nasil olduysa eslem yazan yer ve cerveve parliyo cok yogun boya oldugu icin sanirim sonra tek tek kestim.kardesim bi sayfaya iki tane sigdirabildi..cikolatamiz buyuk cunku lokmalik degill.sonraaa dekorasyon emzigi aldom netten yuz adet.kurdela almistim zaten kurabiyeler icin arrmisti.o kurdelaya gecirdim emzigi fiyonk yapip uhu ile tutturdum kagidida uhu ile yapistirdim zaten orjinalleride oyle..iste buda benim tasarimim oldu.gonul daha guzellerini isterdi ama hem maddi olarak sarsmadi hemde hayalimdekine kavustum iste.burada bundan iyisi olmaz zati :) eminonu yok :)
sagol canimm..tr de olaydimmmm herkese bi tane kargo yapardim varya hediyelerden ne guzel olurdu..ben oyle suprizlere bayilirimdaaa...ben boyle bi insanimda etrafimda gic boylesi yok ya bi iki kisi olsaiyi olurdu sankimmmi I
Mehtap dogum yaptı csbım bideİyi geceler kızlar, ben bugün giremedim foruma, 50 sayfa geçmiş geriye donuk okuyamadım.Var mı bir değişiklik doğum yapan, bir tebrik okudum arada ama kim doğum yaptı bilmiyorum.Bu arada raziyeşilyayla eslem çok şanslı maşallah senin gibi marifetli bir annesi olduğu için maşallah diyorum tekrar tekrar...
Ayy heyecan gitgide artmaya başladı böyle haberler aldıkça, inşallah doubleannede hayırlı sağlıklı sıhhatli alır bebişlerini kucağına Amin...Mehtap dogum yaptı csbım bidedoubleanne yarın doğuma gidecek
Canım Allah yardımcın olsun, sabah doğuma gidecekmişsin.Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bebişlerini inşallah...Ooo doğunca içine sokasın gelicek, hele bide konuşmaya başlayınca oyy:)))
Tabi tabi biter bitmez anamdan once size atiom zati :) olur olur hepinizde deneyin ne eksiginiz var kizzzHarikasinnnnnnnnnnnn.cok hoss olmussss mukemmelllll.dur benide imrendirdin simdi dusunuyodum ama olurmu olmazmi bilemedim harikaaa ellerine saglik tamamlayinca toplu resim at kiz masallahin varr
Turkiyede hem pahali hemde tadi bura gibi guzel degil..ama bunlarda epey pahaliya mal oluyor buranin fiyatlara gore.normalde 100 gr milka 59 cente bile aliniyor..bizim bu aldigimiz 35 gram lindt markasi 75 cent tanesi.tr ye gore asagi yukari 2 lira tanesi yani.ama lokumda guzel fikir.bende burada onun lezzetlisini zor bulirum mesela herkes tyrkiyeden getiripte ye..ben bu gidisle I.instagram acip tr ye yapip yapip kargolarim heh :) :) :).ben bayıldım tasarım olmuş neticede sana ve yavruna özel ve el emeğin. ben çikolata alayım dedim kilosu 100tl dediler vazgeçtim şimdi lokum vermeyi düşünüyorum. hem ekonomik hemde gül lokumları meşhur Denizli tarafından annemlere getirteyim dedim kilosu 13tl falan. valla bravo ben yapabilsem kendim evde bi şeyler yapmaya çalışırdım ama el becerisi gerekiyor bir de çıktı falan benim matbaacı bulmam gerek.. ellerine sağlık tatlı tatlı gelsin bebişin :) bilseydim yeteneğin var kendime bile isterdim :) önceden
Sagol :) guyaaaaa yatak Istirahatindeyim toto koltuukta ya o yeter :) aman sorma stres oldum bugun agrim sizim cok bi haftaya herrr seyi bitireyim.bu kiz cok beklemicek icerde sanirsam..boyutu eccukkk buyuk.35 gram.sekiz tane kareye denk gelio.hani milka kare kare ya boyle.iste onun gibi yani..burdaki hominigirtlaklara anca yeter :) IVallahi sinirlerimi bozuyosun kiiizz sen istirahatte degil miydin yaaasuper olmus bu arada.. boyutu ne kadar? Biraz buyukce mi sanki?
Sagol canimm.@meht_up dogum yapti.envai miydi hastanede olan bide selvi boylum hastanede.doubleanne de persembe degil cuma gunu sabah sekizde sezeryam icin yatis yapacak..baskada bi durum yok.benden ses cikmazsa bolinki bende dogumdayim..ortaligu ayaga kaldirin bak :) :) :) emniyet cocuk subeye haber verin. Benim gibi delinin elinden alsinlar cocugu :) :) :) vİyi geceler ar, ben bugün giremedim foruma, 50 sayfa geçmiş geriye donuk okuyamadım.Var mı bir değişiklik doğum yapan, bir tebrik okudum arada ama kim doğum yaptı bilmiyorum.Bu arada raziyeşilyayla eslem çok şanslı maşallah senin gibi marifetli bir annesi olduğu için maşallah diyorum tekrar tekrar...
selam herkese kızlar
bugün doktora gittim. oğluşum iyiymiş. doktor herşey yolunda dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. pelvik muayene de yapacakmış o gidişimde.
hastane çantasına son konulacakları da yıkadım. onları ütülersem hazırlıklar tamma inşallah.
pazartesi son iş günüm
bir aksilik olmazsa haftaya hafta sonu mobilyalarımız gelecek.
halı, perde, abajur işine hiç bakamadım daha.
bugün nasıl oldun canım, gittin mi doktora?
bugün hastanede hep seni aradı gözlerim..
walla profesör ve doğum koçu söyleyince yapılıyor.. öyle böyle değil nasıl toparladı uçlarım .. ki alkolün zararı yüzeysel kullanımda nerede görülmüş? bence deli meli demeden önce bi araştırın neticede cahil değiliz bi şeyi kullanmadan bin kere araştırıyoruz. tartışmak istemiyorum yalnız biraz araştırıp öyle yazın bence
Hiii benim saatim bunun sağdaki kordonlusu. Çook severek kullanıyorum.guess aldır hacımm bak sana amerikadan kuzenime getirttiğim saati atıorum ; begenecek misinn severek kullanıorum ben..
http://www.lidyana.com/guess-guw016..._medium=Blog&utm_campaign=19012014modasever22
Sağol canım İnşallah amin. Yarın sabah doğumum. Hepimizin güzel hayırlı doğumları olsunCanım Allah yardımcın olsun, sabah doğuma gidecekmişsin.Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bebişlerini inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?