- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
canım harikasın ya ,neler yapıyosun öyle maşallah sana.Çikolatan süper olmuş çok orjinalAaaaa canim ask olsun tabi ben yaptimm..hicbiryerde bulamazsin tek oldu tek.orjinal hatunum ben :) yaa saka bi yana cikolata hazir kabindan cikardim aluminyum folyeye sardim.kardesime tasarlattim disini onun zevki.erkek kardesim dayimiz sagolsun Iki dakkada bunu cikardi ortaya.sonra renkli cikti aldik ama nasil olduysa eslem yazan yer ve cerveve parliyo cok yogun boya oldugu icin sanirim sonra tek tek kestim.kardesim bi sayfaya iki tane sigdirabildi..cikolatamiz buyuk cunku lokmalik degill.sonraaa dekorasyon emzigi aldom netten yuz adet.kurdela almistim zaten kurabiyeler icin arrmisti.o kurdelaya gecirdim emzigi fiyonk yapip uhu ile tutturdum kagidida uhu ile yapistirdim zaten orjinalleride oyle..iste buda benim tasarimim oldu.gonul daha guzellerini isterdi ama hem maddi olarak sarsmadi hemde hayalimdekine kavustum iste.burada bundan iyisi olmaz zati :) eminonu yok :)
sagol canimm..tr de olaydimmmm herkese bi tane kargo yapardim varya hediyelerden ne guzel olurdu..ben oyle suprizlere bayilirimdaaa...ben boyle bi insanimda etrafimda gic boylesi yok ya bi iki kisi olsaiyi olurdu sankimmmi I
iyi olmana sevindim bacımmm... haydi güzel haberlerini alırız seninde inşallahh 28-5 i arasıCanim benim cok tesekkur ederim merak ettigin icin bu yeni formata alisamadim malum bide sarjimi cok fazla tuketiyo eskiden her dakika yazabiliyodum
Biz dun doktordaydik kilomuz 3.150 gr boyumuzda 50 cm cikti 28 kasim-5 aralik arasi dogum tarihi secicez haftaya gidince insallah esi asagidaydi yukari cikmis aslinda ama kendimi sezeryana o kadar sartladimki normali goze alamiyorum.
Butun eksiklerimizi tamamladik bebek sekerimizi aldik hatta dogum hediyem bile geldi erkenden resmini atarim :)
Ara sira bakabiliyorum neyseki senin mesajina denk geldim.dogum yapanlar olmus bu arada hepsine hayirli olsun diyorum..
Senin kardesin ne durumda annen nasil dusunuyo dogumu?
Bu da hediyem :)
Eki Görüntüle 1301376
raziye eslem çikolataları enfes olmuş
acil şifalar bacım şöyle 2 hafta daha dayansa bıdığınn.. gerçi yine kritik süreci hepimiz çok çok şükür atlattıkk.. en hayırlı zamanda gelsinler inşallahHastanedeyim uç serum taktılar protestan hap verdiler simdilik iyiyim nst de sancim cikmadi bakalim sabah doktor ne diyecek..
günaydın bacımGunaydinn kizlarr
şimdiden afiyet olsun.. iyi eğlenceler bacımmGünaydın millet, bugün akşam işyerinde benim için veda yemegi olacak, heyecanlıyım. aslında haftaya da burdayım ama ne olur ne olmaz diye erken yapılıyor. belli de olmaz haftasonu doktor dinlen bosver derse yatarım gitmem.
Canim göğüs ucunun kuru mu olması gerekiyor kafam karisti bende hassaslik yok ve yumuşak ucu. Gerçi ucuda pek yok amaben lansinoh kullanıyorum ondan önce zeytin yağı ısıtıp kullanıyordum ama ceremesi çok onun da lansinoh en temizi kalıyor.. Ayşe Öner soğan suyu da sürebilirsiniz demişti hatta ben makalesini burada paylaşmıştım. rakı ya da kolonya bunları solumadan meme uçlarına pamukla pat pat sürün ve hemen kurumasına müsaade edin demişti. benim uçlar sertleşti artık acımıyor önceden ucu bi yere dokununca bile canım yanarken şimdi hiç hissetmiyorum bir de sıcak ya da ılık havlu ile uçlara daireler çizin demişti ama bu riskli süt üretimi ani başlarsa doğum başlıyormuş
inşallah bacım acil şifaalr.. sen de sağlıcakla yavrunu kucağına alanlardan olursun inşallahhSağol gökçe.. benimde derdim iki hafta daha dayanmasi valla kizlar dikkat edinherseyde olur önemli olan sizin ve bebegin saglikli olmasi sabah yataktan bi dogruldum hemen bir şey akti bi islaklik oldu çok korktum tekrar uzsndim ben suyum zannetti m esimi cagirdim hemen elbiselerimi değiştirir ken baktim kanam olmuş şimdilik iyiyiz insalah bidsha olmaz yarin hastanede n cikarim..
günaydın bacım... bende 15 i gördüm kiloda dünde doktor kolestrolümden dolayı azcık az ye diyince bugün kendimce diyete başladımm...günaydın kızlar,
bugün pek iyi hissetmiyorum, bulantılar başladı yenidensabah tartıldım, 15 kg olmuş toplam aldığım kilom ya nereye aldım o kadar kiloyu bilmiyorum. bi arkadaşımı gördüm işe gelirken, ayy resmen iki tane sen çıkar bu halinden nasıl şişmişsin öyle dedi uyuz, sinir oldum bazı insanların hamilelere karşı nasıl davranmaları gerektiği konusunda ders almaları lazım kesinlikle
Çok güzel olmuş canim eline saglik
Ayyy soyle varliklara sinir oluyorum yaaa.15 kilo cok degilki canim dogumdan sonra kalir 6 7 oda normal yani kirkin cikana kadar o da gider.hayata can getirmek kolaymi da kilona laf atiolar..e heralde biraz sismis huysuzlasmis olabiliriz ama insan gelecek bu dunyaya kolaymiiii? Bosverr tinnIgünaydın kızlar,
bugün pek iyi hissetmiyorum, bulantılar başladı yenidensabah tartıldım, 15 kg olmuş toplam aldığım kilom ya nereye aldım o kadar kiloyu bilmiyorum. bi arkadaşımı gördüm işe elirken, ayy resmen iki tane sen çıkar bu halinden nasıl şişmişsin öyle dedi uyuz, sinir oldum bazı insanların hamilelere karşı nasıl davranmaları gerektiği konusunda ders almaları lazım kesinlikle
canım yumuşaksa meme ucun bu demek oluyor ki emzirmede sorun olabilir. uçlarının biraz sertleşmesi gerekiyor soğan suyu ya da kolonyanı kuru iken sür hiç ovalama ama sonra kurusun o. bi iki saat sonra da krem sür. gör bak üç günde yumuşaklığı azalacak birazcıkta sertleşecek.. bebeğin emmesine hazır olacak. bana da ilk kulağa garip geliyordu ama yaptıkça farkı gördüm. hiç bi şey yapamazsan da en azından uçlarına azıcık nemlendirici bi şeyler sür ama sakın yağ sürüyorsan çok sürme meme ucundan içeri girebiliyorCanim göğüs ucunun kuru mu olması gerekiyor kafam karisti bende hassaslik yok ve yumuşak ucu. Gerçi ucuda pek yok ama
günaydın bacım... bende 15 i gördüm kiloda dünde doktor kolestrolümden dolayı azcık az ye diyince bugün kendimce diyete başladımm...
Ayyy soyle varliklara sinir oluyorum yaaa.15 kilo cok degilki canim dogumdan sonra kalir 6 7 oda normal yani kirkin cikana kadar o da gider.hayata can getirmek kolaymi da kilona laf atiolar..e heralde biraz sismis huysuzlasmis olabiliriz ama insan gelecek bu dunyaya kolaymiiii? Bosverr tinnI
ohh ohhh temiz temiz ne güzel olmuşsundur kuş gibi. bende bugün gidicem ağdayagünaydın canlarr zar zor geldim işe ilk defa uyuyakaldım .. sizler nasılsınızzzzzz
dün akşam gittim kuaföre temizlik cok ii de ilk defa bu kdr canım yandı .. kadın şok oldu yarın doğum yapacaksın gibi göbegin dio ... 15 kilo aldım 10 u da orda sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?