anam anam ne güzel bunlar limon renklilere bayıldımgelen örgülerimizzzbakalım giydirecek miyim ;=)
hayırlı haberlerini bekliyorum Allah sağ sağlim evlatlarını ve seni kurtarsın darısı başımıza gari :)Sağol canım İnşallah amin. Yarın sabah doğumum. Hepimizin güzel hayırlı doğumları olsun
gelen örgülerimizzzbakalım giydirecek miyim ;=)
kızlar swift nerede? gören bilen var mı doğurdu mu naptı göremiyorum hiç
günaydın kızlar,
bugün pek iyi hissetmiyorum, bulantılar başladı yenidensabah tartıldım, 15 kg olmuş toplam aldığım kilom ya nereye aldım o kadar kiloyu bilmiyorum. bi arkadaşımı gördüm işe gelirken, ayy resmen iki tane sen çıkar bu halinden nasıl şişmişsin öyle dedi uyuz, sinir oldum bazı insanların hamilelere karşı nasıl davranmaları gerektiği konusunda ders almaları lazım kesinlikle
güle güle kirlenn diyelim bacımgünaydın canlarr zar zor geldim işe ilk defa uyuyakaldım .. sizler nasılsınızzzzzz
dün akşam gittim kuaföre temizlik cok ii de ilk defa bu kdr canım yandı .. kadın şok oldu yarın doğum yapacaksın gibi göbegin dio ... 15 kilo aldım 10 u da orda sanki
:)anam
anam anam ne güzel bunlar limon renklilere bayıldım
izne çıktıysa ondan giremiyordur demek... msj işi iymişşayy çok güzel hepsi, güle güle giysin paşa. bizim de örgü yeleklerimiz hırkalarımız haftaya gelecek, halalarım örmüş hep sağolsunlar ya mutlu oldum duyunca :)
cuma günü doğum iznine ayrıldı canım, o yüzden girmiyordur muhtemelen. bir şey olsaydı bize mutlaka haber verirdi diye düşünüyorum. bak işte tel. no olsaydı ne iyi olurdu, böyle durumlar için hemen bir mesaj atardık
valla kan değerlerinde bir anormallik yoksa azcık dikkat et der... ama benimde 15 kgm aldım kolestrolden dolayı dün acaip azarı yedimmm... allahtan eşimde duyduda ye ye ye diyeeee bana baskı yapıyordu rahatladım şimdii...ohh ohhh temiz temiz ne güzel olmuşsundur kuş gibi. bende bugün gidicem ağdaya
yaa 15kg çok iyi ben 20 aldım hatta daha fazla da olabilir yarın kontrolüm var doktor ne dicek bakalım :)
doğru söylüyorsun, onu başka biri de önermişti alacağım. şu küp şeker gibi olan mıydı humana? bir de malt içeceğini çok duydum ama hiç sıcak bakamıyorum ona mesela, içemem gibi geliyor
bu arada pişik kremi iyi fikirmiş, ilk kez duyuyorum :)
ohh ohhh temiz temiz ne güzel olmuşsundur kuş gibi. bende bugün gidicem ağdaya
yaa 15kg çok iyi ben 20 aldım hatta daha fazla da olabilir yarın kontrolüm var doktor ne dicek bakalım :)
canım hiç takma kendimizi en güzel hissedeceğimiz zamanlar halbuki bazen insanların hamişleri kıskandığını düşünüorum maalesef ben insanlara bakınca gülümsüyorum tip tip bakanlar laf sokanlar utansın yok göbeğin cok şiş yok ikiz beklio gibisin yok öle yok böle aaa bi rahat bıraksınlar ama .. doğum ertesi cıtır olunca bakalım ne dicekler .. bizim iş yerinde haydut abilerden biri bana yeter cok aldın artık yürüyüş yap kilo alma dedi şok oldum ya aldıgım 15 kg totalde dert olmuş millete .. gülüp geçiyorum en güzel cevap ..
Malt deli gibi kilo yapar, çok kalorili. Humananın çayı oralet gibi granül şeklinde, 1 tatlı kaşığını sıcak suda eritip içiyorsun. Küp şeker olanını bilmiyorum. Tavsiye ederim ama eczanelerde satılıyor, alın derim. Bunun tadı da öyle aman aman güzel değil ama bir dikişte içilecek artık..
Hadi yaaaa bak ben hiç düşünmemiştim kolesterolü falan. Dikkat edeyim Dicem ama bildiğin hep açım benvalla kan değerlerinde bir anormallik yoksa azcık dikkat et der... ama benimde 15 kgm aldım kolestrolden dolayı dün acaip azarı yedimmm... allahtan eşimde duyduda ye ye ye diyeeee bana baskı yapıyordu rahatladım şimdii...
Al benden de o kadar kek Yaptım yarısını dün kendim yedim utanmasam misafirlerinkini de yicem. Çok istahlıyım mandalinaya verdim şu an kendimi. Ama onu da abartıyorum yerken. Neyse ki az kaldı. Umarım emzırme zamanı abartmam bu kadaray kuzum ii mi kötü mü bilmiorum ben 4 aldıgım ay oldu o ay dr bu ne hız demişti ama yapacak bisey yok .. bi yandan da ihtiyacım var sanki deli gibi yiorum dün yemek olana kdr yine çikolatalara saldırdım resmen irade sıfır .. tokluk hissimi kaybettim ztn heran biseyler atıstırabilirim..
. Ayy bu insanları anlamıyorum . Ben önceden ne zaman bi hamıle görsem hep cok guzel olduklarını düşünürdüm ki şiş ve çikinde olsalar asla demem dıyenem .. Mıllet ne kadar konuştuğunu bilmez . Hele erkeklere h yakışmıyor sana ne ... Valla ben süslenip de dışarı çıktığımda cok guzel hissedıyorum kendimi yani en guzel zamanlarım bu zaman gibi gelmeye basladı çünkü içimde mutluluk salgılayan bi melek var ..hatta bi ara göbek belli olmazdı şimdi o göbeği gormek asırı sevındırıyo .. Çatlasınlar patlasınlar ya kem gözlü olanlarcanım hiç takma kendimizi en güzel hissedeceğimiz zamanlar halbuki bazen insanların hamişleri kıskandığını düşünüorum maalesef ben insanlara bakınca gülümsüyorum tip tip bakanlar laf sokanlar utansın yok göbeğin cok şiş yok ikiz beklio gibisin yok öle yok böle aaa bi rahat bıraksınlar ama .. doğum ertesi cıtır olunca bakalım ne dicekler .. bizim iş yerinde haydut abilerden biri bana yeter cok aldın artık yürüyüş yap kilo alma dedi şok oldum ya aldıgım 15 kg totalde dert olmuş millete .. gülüp geçiyorum en güzel cevap ..
yatmak evde olmak güzelde ben doyasıya çay içmeyi öyle bir özledim ki bacımGünaydınn.Yahu evde totoyu devirip yatmak, keyifli keyifli çay içmek ne kadar güzelmiş
dikkat et diyor inan 10gündür kırmızı et yemedim.. balık tavuk yiyorum yani.. ve de sebzee...Hadi yaaaa bak ben hiç düşünmemiştim kolesterolü falan. Dikkat edeyim Dicem ama bildiğin hep açım ben
kgokce
kıyafetler çok şirin güle güle giysin bebişin
merak etmeee emzirmede yiyeceklerimiz daha da azalmış oluyor.. bakliyat sıfır.. pirinç sıfır.. çorbalar sınırlı ve hatta sebzeler bile gaz yapıyormuşşşşş. Ayy bu insanları anlamıyorum . Ben önceden ne zaman bi hamıle görsem hep cok guzel olduklarını düşünürdüm ki şiş ve çikinde olsalar asla demem dıyenem .. Mıllet ne kadar konuştuğunu bilmez . Hele erkeklere h yakışmıyor sana ne ... Valla ben süslenip de dışarı çıktığımda cok guzel hissedıyorum kendimi yani en guzel zamanlarım bu zaman gibi gelmeye basladı çünkü içimde mutluluk salgılayan bi melek var ..hatta bi ara göbek belli olmazdı şimdi o göbeği gormek asırı sevındırıyo .. Çatlasınlar patlasınlar ya kem gözlü olanlarkgokce masallah hepsi birbirinden guzel güle güle giysin kuzucuk susayaci tatlım bende 20 kıloya yaklaştım iştah azaldı gibi ama düşünüyorum dogum sonrası nasıl olacak .. Emzirme de ıstah acıyormuş ee annem yanında olacak besiye alınmış gibi olurum sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?