Erkekseaynen ben de dikkat etmeye çalışıyorum, öyle her bulduğumu yemiyorum hamilelikten önce şimdi beslendiğim gibi beslensem sıska biri olurdum vallahi. zaten zayıftım önceden, yine dönerim o halime biliyorum, çok dert etmiyorum normalde ama böyle tipler çıkınca sinir oluyorum
hiç sorma ya söyleyen erkek zaten halden anlamasını beklemiyorum da öyle pat diye de söylenmez yani. senin kilon öyle durmuyor canım inan, bende hem kilo var hem de inanılmaz şişlik var bacağıma parmağımı bastırınca oyuk oluşuyor resmen :)
yatmak evde olmak güzelde ben doyasıya çay içmeyi öyle bir özledim ki bacım
dikkat et diyor inan 10gündür kırmızı et yemedim.. balık tavuk yiyorum yani.. ve de sebzee...
dr ise öyle canan karatayı dinleme diyor tereyağı yiyordumm yeme dedi azalttıcam artık....
çok sağol bacım
Ayy hamılenin halini hamıle anlar işte :) güzelim , güzelsin , GÜZELIZay kızlar çok iştahlıyım 20 kg aldım falan diyorsunuz yaa moralinizi bozmayın gidecek onlar.
ben size son halimi atayım da moral bulun biraz 100 kg oldum
Kesinlikle canim bence 15 kilo gayet normal hic takilma dogumdan sonra sisin suyun bebek derken bi bakmisin hepsi gitmisgünaydın kızlar,
bugün pek iyi hissetmiyorum, bulantılar başladı yenidensabah tartıldım, 15 kg olmuş toplam aldığım kilom ya nereye aldım o kadar kiloyu bilmiyorum. bi arkadaşımı gördüm işe gelirken, ayy resmen iki tane sen çıkar bu halinden nasıl şişmişsin öyle dedi uyuz, sinir oldum bazı insanların hamilelere karşı nasıl davranmaları gerektiği konusunda ders almaları lazım kesinlikle
Erkeksekgokce nin dedigi gibi hoduk bisi o zaman...kadinlar borbirini cekemeyip der bazen ama erkeklerden hic boyle bi yorum duymamistim :) kac kilosun suan boy kac? Resim koyda bakalim yaa..sislik var demekki odem meselesini en fazla bi ay daha cekecen ondan sonra fossss hepsi inecek...yag baglamadiysan o da iyidir.ben 2013 agustosta bir kere turkiyeye araba ile geldim...ayyyy bi iniodum benzinliklerde tuvalete bacaklarimi taniyamiyodum...ilk defa sislik nedir nasil rahatsixlik verir orada anladim.eve vardikki ayak benim ayak degil tostombul lopur lopur:) iki gune ancak indi.sonra tovbe ettim ucak en iyisi diye...
tabiki güzeliz. bebeklerimiz bizi güzel yapıyor..Ayy hamılenin halini hamıle anlar işte :) güzelim , güzelsin , GÜZELIZ
Kesinlikle canim bence 15 kilo gayet normal hic takilma dogumdan sonra sisin suyun bebek derken bi bakmisin hepsi gitmis
Buralar buzzz gibi yaz bu sene buralara pek ugramadi..babet gibisi yok onlar benim asklarimm bayiliyorum renk renk...kilon boyun harikaaaa sakami bu insanlar yaaa.masallah diyelim zaten dogurunca zapzayif olursun yine.takma heleki su erkeklere neysee...odayida yolla resminide..forum benim resimlerle doldu sizde yollayinnn.ben yakinda zirt desen cekip koycam yani :) bide on kisiyle birden paylasiom.bisey yaptimmi resimleri dagitiom herkese sonra herkesin cevaplara cvp verme telasi derken anammm bi bakiom yine aksam olmus :)Iben de işten eve gidince ayakkabımı bir çıkarıyorum resmen bileklerimde iz oluyor, zaten çoğu zaman abet giyiyorum Allah'tan bu aralar hava da çok güzel babet kurtarıyor. ayakkabının üstünden etlerim fışkırıyor ama ne yapalım yani :)
boyum 165, 70-71 kilodayım şu anda canım. akşam fotoğraf çekip gönderirimdaha odayı da göndermedim size, onu da çekip yollarım
sağol canım. tmm koyarım resmini bugünCanim ben de onlardan istedim esimden insallah alir diye umud ediyorum.Resmini koyabilir misin fikir olsun bana da.Güle güle kullan ayrica.
Masallah canim bebisine .Kilosu da cok iyi masallah.Allah anali babali büyütsün.Darisi bize
Canim cok gecmis olsun dua okudum ben de senin icin.Rabbim.hayirli zamanda göndersin bebisi kucagina.Haber et bize de.
K8z birak bosverr simdiki giyeceklerden biraz buyuk gibii hele bi dogr kendine gell sonra yikarsin valla ben ilk 3 aydan baskasini yikamadim useniyom zaten yarisi utusuz ilk lazimlari yaptim daha dolap bile duzlenmedii dusun bii :) kimseyede elletmiyom kendim yapmazsam icime sinmiyor .ama kendimi kaldiramiyorum ben vallaaşimdi birde bunların yıkanıp ütülenmesi çıktı.. evde çöplük gibi oldu ya bakalım
Canim uc rakami gormek nasil? Bende 94 Ile hamile kaldim.suan 36+0 dayim.. veee 91 kiloyum...en buyuk korkumdu benim kilo almak cok sukir bidik beni uzmedi :) ama sende az almissin yedi kg cok normal.suyun plasentan kuzun cikinca eski halinden daha zayif olursun..ben simdi kilo almadigimi gordum yaaa insallah lohusaliktada almazsam bes cocuk dogurcam anca o zaman filinta gibi olurum :) esim dioki cok ballisin ne guzel elalem dogurur kilo alir sen kilo verdin.bu ne demek oluyor? Demkkiii seneye yine hamilesin...ayyy fittirdim sussss dedim..en az iki yil yok.bebegin 2 yil 6 ay sut emme hakki var.nasil giriyim kuzumun hakkina? Hem saglik acisindanda tum herseyin eskiye gelmesi icin iki yila ihyiyac varmis..ama masallah sizede unutmayalim nazar degmesin.bidik tatli :) bu arada bende az sonra resim yolliyim sanki benim karnim asagi indi.midemin orasi bombos artikkk I
Olsun 3 kilo dahada alsan 18 olur o bile normal 30 kilo alanlar var bunye meselesi onemli olan benislerinşallahama daha 35. haftadayım canım, bi 3 kilo daha alırım diye düşünüyorum. böyle diyorum ama sonra da pişman oluyorum, çok şükür Allah aratmadı hemen verdi, sağlıklı olsun kavuşalım da kilo dediğin gibi verilir ya keyfi değil sonuçta
Ay ayyyyyy benim gibi tombis birilerini gormekk cok hosuma gidiyorr yaa
Bende herkesden uzagız merak edıyotlar cok .. Sen gibi zırt pırt foto çekııyorum whatsapp saolsun :) gecen annem dıyo ki benim düğmesini dikmeyen kızım bunları nasıl yaptın :) bu arada razıye bscım bi yardım etsene kirli tornasının on tarafını nasıl yaptın .. Ben elde dikiyorum da kafam basmadı önünü nasıl yapıcağımıCanim uc rakami gormek nasil? Bende 94 Ile hamile kaldim.suan 36+0 dayim.. veee 91 kiloyum...en buyuk korkumdu benim kilo almak cok sukir bidik beni uzmedi :) ama sende az almissin yedi kg cok normal.suyun plasentan kuzun cikinca eski halinden daha zayif olursun..ben simdi kilo almadigimi gordum yaaa insallah lohusaliktada almazsam bes cocuk dogurcam anca o zaman filinta gibi olurum :) esim dioki cok ballisin ne guzel elalem dogurur kilo alir sen kilo verdin.bu ne demek oluyor? Demkkiii seneye yine hamilesin...ayyy fittirdim sussss dedim..en az iki yil yok.bebegin 2 yil 6 ay sut emme hakki var.nasil giriyim kuzumun hakkina? Hem saglik acisindanda tum herseyin eskiye gelmesi icin iki yila ihyiyac varmis..ama masallah sizede unutmayalim nazar degmesin.bidik tatli :) bu arada bende az sonra resim yolliyim sanki benim karnim asagi indi.midemin orasi bombos artikkk I
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?