2014 Aralık Anneleri

Erkekse kgokce nin dedigi gibi hoduk bisi o zaman...kadinlar borbirini cekemeyip der bazen ama erkeklerden hic boyle bi yorum duymamistim :) kac kilosun suan boy kac? Resim koyda bakalim yaa..sislik var demekki odem meselesini en fazla bi ay daha cekecen ondan sonra fossss hepsi inecek...yag baglamadiysan o da iyidir.ben 2013 agustosta bir kere turkiyeye araba ile geldim...ayyyy bi iniodum benzinliklerde tuvalete bacaklarimi taniyamiyodum...ilk defa sislik nedir nasil rahatsixlik verir orada anladim.eve vardikki ayak benim ayak degil tostombul lopur lopur:) iki gune ancak indi.sonra tovbe ettim ucak en iyisi diye...

ilk aylarda çaydan tiksinmiştim ben.
ama şimdi doyasıya içiyorum valla açık içiyorum ama doya doya içiyorum valla napim bi yerim şişer sonra

Kesinlikle canim bence 15 kilo gayet normal hic takilma dogumdan sonra sisin suyun bebek derken bi bakmisin hepsi gitmis

ben de işten eve gidince ayakkabımı bir çıkarıyorum resmen bileklerimde iz oluyor, zaten çoğu zaman babet giyiyorum Allah'tan bu aralar hava da çok güzel babet kurtarıyor. ayakkabının üstünden etlerim fışkırıyor ama ne yapalım yani :)
boyum 165, 70-71 kilodayım şu anda canım. akşam fotoğraf çekip gönderirim daha odayı da göndermedim size, onu da çekip yollarım

Ayy hamılenin halini hamıle anlar işte :) güzelim , güzelsin , GÜZELIZ
tabiki güzeliz. bebeklerimiz bizi güzel yapıyor..
ben zaten şişmandım gebe kaldığımda 93 kg idim. 7 kg aldım allaha şükür.
az biraz daha alsam en fazla 10 kg ile biter inşallah. zaten depom çok idi daha fazla depolamadım allahtan

Kesinlikle canim bence 15 kilo gayet normal hic takilma dogumdan sonra sisin suyun bebek derken bi bakmisin hepsi gitmis

inşallah ama daha 35. haftadayım canım, bi 3 kilo daha alırım diye düşünüyorum. böyle diyorum ama sonra da pişman oluyorum, çok şükür Allah aratmadı hemen verdi, sağlıklı olsun kavuşalım da kilo dediğin gibi verilir ya keyfi değil sonuçta

Buralar buzzz gibi yaz bu sene buralara pek ugramadi..babet gibisi yok onlar benim asklarimm bayiliyorum renk renk...kilon boyun harikaaaa sakami bu insanlar yaaa.masallah diyelim zaten dogurunca zapzayif olursun yine.takma heleki su erkeklere neysee...odayida yolla resminide..forum benim resimlerle doldu sizde yollayinnn.ben yakinda zirt desen cekip koycam yani :) bide on kisiyle birden paylasiom.bisey yaptimmi resimleri dagitiom herkese sonra herkesin cevaplara cvp verme telasi derken anammm bi bakiom yine aksam olmus :)I

sağol canım. tmm koyarım resmini bugün

şimdi birde bunların yıkanıp ütülenmesi çıktı.. evde çöplük gibi oldu ya bakalım
K8z birak bosverr simdiki giyeceklerden biraz buyuk gibii hele bi dogr kendine gell sonra yikarsin valla ben ilk 3 aydan baskasini yikamadim useniyom zaten yarisi utusuz ilk lazimlari yaptim daha dolap bile duzlenmedii dusun bii :) kimseyede elletmiyom kendim yapmazsam icime sinmiyor .ama kendimi kaldiramiyorum ben vallaa

Canim uc rakami gormek nasil? Bende 94 Ile hamile kaldim.suan 36+0 dayim.. veee 91 kiloyum...en buyuk korkumdu benim kilo almak cok sukir bidik beni uzmedi :) ama sende az almissin yedi kg cok normal.suyun plasentan kuzun cikinca eski halinden daha zayif olursun..ben simdi kilo almadigimi gordum yaaa insallah lohusaliktada almazsam bes cocuk dogurcam anca o zaman filinta gibi olurum :) esim dioki cok ballisin ne guzel elalem dogurur kilo alir sen kilo verdin.bu ne demek oluyor? Demkkiii seneye yine hamilesin...ayyy fittirdim sussss dedim..en az iki yil yok.bebegin 2 yil 6 ay sut emme hakki var.nasil giriyim kuzumun hakkina? Hem saglik acisindanda tum herseyin eskiye gelmesi icin iki yila ihyiyac varmis..ama masallah sizede unutmayalim nazar degmesin.bidik tatli :) bu arada bende az sonra resim yolliyim sanki benim karnim asagi indi.midemin orasi bombos artikkk I

Olsun 3 kilo dahada alsan 18 olur o bile normal 30 kilo alanlar var bunye meselesi onemli olan benisler

merhaba kızlar..
geçmişi okudum da aynı dertlerden ben de muzdaribim. hem evde sıkılıyorum hem de doğuma kadar insan içine çıkasım gelmiyo aa çok şişmişsin derler de sinirim bozulur diye. geçen balayı videomuz geçti elime. allahım ne kadar zayıfmışım öyle moralim bozuldu ki.. ama aksi gibi bu aralar da faaliyet faaliyet üstüne geliyo. ctesi günü eşimin işyerinin düzenlediği brunch var. uzun süredir görmediğim kişiler var. bakalım ne dicekler beni görünce. cuma akşam da bi arkadaşın kızının doğum günü var. orda da baya bi kişi olacak. şimdiden ne giysem ne zayıf gösterir derdine düştüm:) 17 kg da ben aldım.
bi de iş yerindeki patavatsızlardan bahsetmişsiniz. onu en çok ben yaşadım. bi de 32 de ayrıldım düşünün. karnım büyük olduğu için doğurdum doğurcam sanıyolardı. özellikle de erkekler. bizim iş yerine çok yakın bi hastane var. bi tane şef bi gün "elif hanım size burda bi oda ayarlayalım. hiç eve gitmeyin. burdan direk hastaneye götürürz sizi " demişti. öyle sinir olmuştum ki. adam benim derdime düşmüş. zırt pırt burda doğacak bebek nerdeyse diyolardı. eşime söylesem acaip sinirlenir iş yerini basar kesin ama herşey kocaya söylenmiyo işte. neyse ayrıldım da rahatladım biraz. şimdi de arkadaşlarıma soruyorlarmış hala doğurmadı mı diye

kgokce annenlerin eline saglikk ne guzel ormusler.hepsi bornirinden sik..cok hevesliler belli baksana bir yas kiyafeti bild almislar..bizimkilerde oyld hem acemiler hem hevesliler ilk torun ilk heves baska bisi yaaa..guzel gunlerde giydir insallah prensine..

Bende herkesden uzagız merak edıyotlar cok .. Sen gibi zırt pırt foto çekııyorum whatsapp saolsun :) gecen annem dıyo ki benim düğmesini dikmeyen kızım bunları nasıl yaptın :) bu arada razıye bscım bi yardım etsene kirli tornasının on tarafını nasıl yaptın .. Ben elde dikiyorum da kafam basmadı önünü nasıl yapıcağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…