Yaa gercekten benim kocamı düşünmemiyorum hamıle bi kadına böyle dediğini .. Benımde eşim senin esın gibi davranırdı vLla söylememek lazım .. Canım son gezmelerin tadını cıkar diyenlere inat git kuaföre mis gibi bi fön , oje , makyaj şıkır şıkır ol . Evdeyiz ya zaten genelde hem ii gelicek inan . Bide Ankara'da şansımıza havalar mis gibi ahhh bdnde cıkcam da tek çıkasım yokmerhaba kızlar..
geçmişi okudum da aynı dertlerden ben de muzdaribim. hem evde sıkılıyorum hem de doğuma kadar insan içine çıkasım gelmiyo aa çok şişmişsin derler de sinirim bozulur diye. geçen balayı videomuz geçti elime. allahım ne kadar zayıfmışım öyle moralim bozuldu ki.. ama aksi gibi bu aralar da faaliyet faaliyet üstüne geliyo. ctesi günü eşimin işyerinin düzenlediği brunch var. uzun süredir görmediğim kişiler var. bakalım ne dicekler beni görünce. cuma akşam da bi arkadaşın kızının doğum günü var. orda da baya bi kişi olacak. şimdiden ne giysem ne zayıf gösterir derdine düştüm:) 17 kg da ben aldım.
bi de iş yerindeki patavatsızlardan bahsetmişsiniz. onu en çok ben yaşadım. bi de 32 de ayrıldım düşünün. karnım büyük olduğu için doğurdum doğurcam sanıyolardı. özellikle de erkekler. bizim iş yerine çok yakın bi hastane var. bi tane şef bi gün "elif hanım size burda bi oda ayarlayalım. hiç eve gitmeyin. burdan direk hastaneye götürürz sizi " demişti. öyle sinir olmuştum ki. adam benim derdime düşmüş. zırt pırt burda doğacak bebek nerdeyse diyolardı. eşime söylesem acaip sinirlenir iş yerini basar kesin ama herşey kocaya söylenmiyo işte. neyse ayrıldım da rahatladım biraz. şimdi de arkadaşlarıma soruyorlarmış hala doğurmadı mı diye
Canim bu sanci nasil bir sanci oluyo tarif eder misin?Ben cok cahilim ya.Bazen benim vajinama ara ara bicak saplaniyo o sanci mi ki?
Ohh maşallah maşallah sana canim. Ben de belki gebe kalinca zayiflarim diyordum ama olmadi. Sen supersin canim. Tebrik ederim.Canim uc rakami gormek nasil? Bende 94 Ile hamile kaldim.suan 36+0 dayim.. veee 91 kiloyum...en buyuk korkumdu benim kilo almak cok sukir bidik beni uzmedi :) ama sende az almissin yedi kg cok normal.suyun plasentan kuzun cikinca eski halinden daha zayif olursun..ben simdi kilo almadigimi gordum yaaa insallah lohusaliktada almazsam bes cocuk dogurcam anca o zaman filinta gibi olurum :) esim dioki cok ballisin ne guzel elalem dogurur kilo alir sen kilo verdin.bu ne demek oluyor? Demkkiii seneye yine hamilesin...ayyy fittirdim sussss dedim..en az iki yil yok.bebegin 2 yil 6 ay sut emme hakki var.nasil giriyim kuzumun hakkina? Hem saglik acisindanda tum herseyin eskiye gelmesi icin iki yila ihyiyac varmis..ama masallah sizede unutmayalim nazar degmesin.bidik tatli :) bu arada bende az sonra resim yolliyim sanki benim karnim asagi indi.midemin orasi bombos artikkk I
Ay ayyyyyy benim gibi tombis birilerini gormekk cok hosuma gidiyorr yaa
aynen ya benim de eşim de hayatta demez öyle şeyler. utanır yaaa.Yaa gercekten benim kocamı düşünmemiyorum hamıle bi kadına böyle dediğini .. Benımde eşim senin esın gibi davranırdı vLla söylememek lazım .. Canım son gezmelerin tadını cıkar diyenlere inat git kuaföre mis gibi bi fön , oje , makyaj şıkır şıkır ol . Evdeyiz ya zaten genelde hem ii gelicek inan . Bide Ankara'da şansımıza havalar mis gibi ahhh bdnde cıkcam da tek çıkasım yokoyle diyenlere de ikinci cocuğum ilkinde nasıl yolladıysam bunda da toplarım kendimi de sussunlar :)
Bende onu cok merak ediyorum..bakalim emzirirken hallerimiz ne olacak? Amannn o zamanda takmam yavruma ne vercem yoksa? Likir likir gelsinde sutum saglikli bebik olsunda varsin yiyek neydek? Hayirlisi bosverre karnina baka bak mutlu ol :)Ohh maşallah maşallah sana canim. Ben de belki gebe kalinca zayiflarim diyordum ama olmadi. Sen supersin canim. Tebrik ederim.
Dikkat ettim ben ama aldim yine de. 3 lu rakamlari gormek cok moral bozucu ama koca gobegime bakinca gidecek gidecek diyip teselli ediyorum kendimi. Simdi umudum emzirirken belki zayiflarim
İşte onlardan biri de benim. Tedavi ile oldu bebegim. 8-9 ay kadar uğraştık rabbime şükür verdi mucizemi. Her tekmede her hareketinde gozlerim dolarak seviyorum gobegimi.Hatunlarrr uzulmeyin...hele bi dusunun.allahim istedigimiz gunden itibaren bir yil iki yil bes yil on yil gecmesins ragmen vermeseydi bize bebis? Oyle insanlar varda okursa bu yazdiklarimizi gozunuze dizinize dursun derler.rabbim aratmadi.dert verip derman aratmadi...derdimiz kilo olsunn..dusunusenize hayatta ne hastaliklarla ugrasan insanlar var..ben normaldede kiloluydum ablalarim herseyi kafaya takar oramda bit kadar sivilce cikti buramda kil var tuy var.gozumun ustunde kas var kasimin altinda goz var diye..inaninki allah saglik versin mutluluk versin huzur versin kiloymus virtmis zirtmis hepsi bos..bak bebegimizin sagligi yerinde olmasa bunlari dusunecek vaktimiz kalmazdi...o zaman allaha yalvarirdik yakarirdik.simdide yalvarip yakaralimki toto sikisinca allahi hatirlamayalim..rabbbim sag salim gogsumuze koydurmayi nasip etsin.elalem her zaman bisilere kulp bulur.bana siskosun ablama zayifsin oburune niye aldin berikine niye verdin...herkes donsunnnnn once bi totosuna cuvaldizi batirsin bakalim...cuvaldizi kendimize batirsak zaten baskasina hayatta igne batiramayiz.allahim aratmadi sukurler olsun.karnimizda kipir kipir oynayan bizim yememizle hayat bulan bi canli var.sen acliga uc gun dayanirsin ama simdi hamileyken uc gun ac dur bakaalim bidigin durumu ne olacak? Acmisin ye tokmusun yat asagi keyfine bak.kalmis surada hepimizin bi ayi..zehir etmeyin dert etmeyin..her hastaligin basi stres..rabbim kotu gunler gostermesin insallah.hersey bos gelir yoksa..
aa sancı da mı oluyor canım sen de ya. dediğin gibi senin ki gelmeye niyetli annesi. neyse ki 37 mizi de bitirdik sayılır. korkma artıkCanim sanci bildigin adet sancisi. Kasiklara ve bele vuruyo. Beraberinde kasilma oluyo. Bugun de 2 kere sancilandim. Artik sona yaklasiyorum sanirim..
Bende hic boyle bi durum yok sebebini sorsaydin keske..hamisken sikintilanmak zor olur sanirsammm..amann varya kat kat giyinmekten iyinmekten iyidir sanirsam..hersey sikio benide.yemek yiyom gobusu aciommm onume koya koya yuruom evde..sikmasa bile kiyafetler yinede rahatsoz edio adami...buz gibi almanya sogugunda askiliyla dolanmak mumkun olaydi evde dolanirdim vallaaa..efil efilll ohhIGunaydın kızlar. Gece wc molalarndan sonra sabah 8 de uyudum resmen. Bende cii bir terleme var. Her sabah nevresım degıstrmekten kıyafet degıstrmekten duş almaktan yoruldum vallaya. Resmen ıslanıyo heryer. Kombiyi bile kapattrdm eşime ama yok yıne ter yıne ter. Napıcam böyle benya. Askılılarla dolaşıyorum evde.
Whatsapp sagolsun aynennn..benim evde lakabim deli kizdi.sapin sacma seylerle ugrasirdim okurken bile evdeki cekmeceleri duzenlerdim hafta sonu.herkesin camasirlarina elim degerdi yani..hele benden buyuk ecuk pasakli bi ablam vardi beni sinir ederdi.simdide hergun acip cekmecelerimi kontrol ediom duzgunmu die:) onu simdi 40 cm ya ortadan I ikiye boldum yariya kadar...alt tarafina kurdeleden biye yaptim diktim.makasla kestigim yeride az iceri kivirip elde diktim..sonra o ustteki parcayi dikince kendine gelio ne oldugu anlasilio..sen nerde oturuodun? Bana resmini at suanki durumunun o zaman daha iyi anlatirim sanirim..olmadi ozelden no yu atayim sanada ordan grslm bide yasakmi o forumda? Bilmiyorum konusulmusta eski sayfalarda..buraya resim yuklemek felan zor yaaBende herkesden uzagız merak edıyotlar cok .. Sen gibi zırt pırt foto çekııyorum whatsapp saolsun :) gecen annem dıyo ki benim düğmesini dikmeyen kızım bunları nasıl yaptın :) bu arada razıye bscım bi yardım etsene kirli tornasının on tarafını nasıl yaptın .. Ben elde dikiyorum da kafam basmdı önünü nasıl yapıcağımı
Olsun 3 kilo dahada alsan 18 olur o bile normal 30 kilo alanlar var bunye meselesi onemli olan benisler
merhaba kızlar..
geçmişi okudum da aynı dertlerden ben de muzdaribim. hem evde sıkılıyorum hem de doğuma kadar insan içine çıkasım gelmiyo aa çok şişmişsin derler de sinirim bozulur diye. geçen balayı videomuz geçti elime. allahım ne kadar zayıfmışım öyle moralim bozuldu ki.. ama aksi gibi bu aralar da faaliyet faaliyet üstüne geliyo. ctesi günü eşimin işyerinin düzenlediği brunch var. uzun süredir görmediğim kişiler var. bakalım ne dicekler beni görünce. cuma akşam da bi arkadaşın kızının doğum günü var. orda da baya bi kişi olacak. şimdiden ne giysem ne zayıf gösterir derdine düştüm:) 17 kg da ben aldım.
bi de iş yerindeki patavatsızlardan bahsetmişsiniz. onu en çok ben yaşadım. bi de 32 de ayrıldım düşünün. karnım büyük olduğu için doğurdum doğurcam sanıyolardı. özellikle de erkekler. bizim iş yerine çok yakın bi hastane var. bi tane şef bi gün "elif hanım size burda bi oda ayarlayalım. hiç eve gitmeyin. burdan direk hastaneye götürürz sizi " demişti. öyle sinir olmuştum ki. adam benim derdime düşmüş. zırt pırt burda doğacak bebek nerdeyse diyolardı. eşime söylesem acaip sinirlenir iş yerini basar kesin ama herşey kocaya söylenmiyo işte. neyse ayrıldım da rahatladım biraz. şimdi de arkadaşlarıma soruyorlarmış hala doğurmadı mı diye
Yine cok sukir canim 8-9 ayda ne var? Allahim cok agir Imtihan etmemis..biz 4 yil istemedik yasim kucuk diye..hem bi almanca ogreniyim universite okuyum istemistim..sonra tamam artik dedik olabilir hapi biraktim..vitamin testleri yaptirdimmmm doktor evi aramazmi kesinlikle hamile kalamazsiniz diye..sebebi asiri derecede b12 folik asit ve demir eksikligi ve vucutta 6 yildir dolanan bi iltihap...icimize dert dustumu..hemen kontroller vs..uc ay tedavi oldum.ve et yemezsem dyrum hep boyle olcak dediler ve ben halaaa et yemiyorum.ne kirmizi ne beyazİşte ondan biri de benim. Tedavi ile oldu bebegim. 8-9 ay kadar uğraştık rabbime şükür verdi mucizemi. Her tekmede her hareketinde gozlerim dolarak seviyorum gobegimi.
Rabbim herkese yasatsin bu mukemmel duyguyu. Ben de hic takmam kiloymus sivilceymis kilmis tuymus. Allahim sağlık versin saglikla kucagimiza versin gerisi boş.
Whatsapp sagolsun aynennn..benim evde lakabim deli kizdi.sapin sacma seylerle ugrasirdim okurken bile evdeki cekmeceleri duzenlerdim hafta sonu.herkesin camasirlarina elim degerdi yani..hele benden buyuk ecuk pasakli bi ablam vardi beni sinir ederdi.simdide hergun acip cekmecelerimi kontrol ediom duzgunmu die:) onu simdi 40 cm ya ortadan I ikiye boldum yariya kadar...alt tarafina kurdeleden biye yaptim diktim.makasla kestigim yeride az iceri kivirip elde diktim..sonra o ustteki parcayi dikince kendine gelio ne oldugu anlasilio..sen nerde oturuodun? Bana resmini at suanki durumunun o zaman daha iyi anlatirim sanirim..olmadi ozelden no yu atayim sanada ordan grslm bide yasakmi o forumda? Bilmiyorum konusulmusta eski sayfalarda..buraya resim yuklemek felan zor yaa
aa sancı da mı oluyor canım sen de ya. dediğin gibi senin ki gelmeye niyetli annesi. neyse ki 37 mizi de bitirdik sayılır. korkma artık
Bazi doktorlarda deli heralde...biz ebru sanlimiyiz ne? Pilates yapa yapa ozel yemekler tukete tukete 7 kiloyla doguma gidelimm..11 kiloda ne varmis ki yaa.hepimizin bebisi 2 kilo ve ustu bi kilo su bi kilo plasenta ikibucuk kilo artan kan hacmi minumum 7 kilo cikar...benim deli doktor gibi sanirsam..bi anda pat diye alti kilo vermisim bana dioki kilo alma esim dediki almio zaten alti kilo verdi...eee tabi kendisi uflesem ucacak gibi pufff yapsam kemik bile kalmaz kadinda o derece yanii..bu hemcinslerimiz bizi cekemiyomu ne yaaa.anlamsdim gitti.suyuna dikkat et derim ama kilon normal moralini bozma..arkadaslarim heo 23 ve uzerini almislar simdi zapzayiflar..eski haline iki ayda donersin insss...zehir etmeyin kendinize.benide iyice guzin abla ettiniz heeee IArkadaşlar bende 34 +1 im 35.haftamizin basindayiz bende 1 kilo aldim çok mu acaba ya doktorum ilk defa uyardi hizli gidiyorsun hamur isi şekerli şeyler pilav makarna mümkün olduğunca az tuketmeye calis dedi bebisimin de suyu üst sinirda azicik fazlaymis moralin bozuldu çok mu kilo almisim ben hedefim 12 ydi ama aşıcam artik orasi kesin. İki haftada yaklaşık iki kilo aldigimi görünce korkmaya basladim daha ne kadar alirim acaba bari 14 le falan bitirsem offf çok moralim bozuluyo kendimi çok kotu hissediyorum ama bebeğim doğduğunda hepsini unutucam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?