2014 Aralık Anneleri

bisi dicem sizinde vajinaniz siskolastimi? benimkisi bi tombik oldu 11 kgnun 3 ü orda sanki

ayy sen çok yaşa ya güldürdün beni benim bir süredir o bölgeyle muhabbetim yok canım göbekten dolayı görüşemiyoruz kendisiyle, görüşmeden hallediyoruz meselelerimizi hiç bilmiyorum ne halde

allahtan alt taraftan pek almadım. göbek göğüsten çok aldım heralde. bel çevrem kalınlaştı. o yüzden koyu renk elbise giycem diz üstü. altına opak çorap topuklu bot :) düz fön maşaya göre daha zayıf gösterir di mi. güzel bi fön bi de makyaj. dediğin gibi artık haftaları bırak günlerimiz kaldı doğuma.

Hehe cidden mi yaa :)) ben de oturunca oyle oluyo. Gobisimle bikini bolgesi katlanir gibi oluyo. Ama ayaktayken normal gibi..
yok benimkisi ayaktada tombik aynadan bakiyorum :))

ayy sen çok yaşa ya güldürdün beni benim bir süredir o bölgeyle muhabbetim yok canım göbekten dolayı görüşemiyoruz kendisiyle, görüşmeden hallediyoruz meselelerimizi hiç bilmiyorum ne halde
bende bugun farkettim gözüme cok sisko göründü kilo alinca orasida aldi bence. yada dogum yaklastikca oraya kan pompalaniyo sisyomu ne biliym bisiler uretiom kendi kendime :)) bende aynadan hallediyorum hemde jieltle agdadan korkuyorum.

[QUITE="agaydin, post: 37768592, member: 479012"]muhabbetinizi balla bölüp bir şey sormak istiyorum, bez torbasının içine muşambatin mi yoksa sadece kumaş mı? ben içine şu incecik kullan at alt aç ruloları var ya onlardan kesip dikeyim diyorum, kullanışlı olur mu ki acaba?[/QUOTE]
Bu Ince ve orjinal fikirde senden gelsinnnnn..yok valla dusunmedim canim ama elimde diktim ya zaten yapamazdim heralde..ugrastirdi hanii.. ama soyle dusunuom bizim kirli sepetimuzde var oda geldi sukur.diomki ona normal kirlileri atarim.torbayada kusmuklu pok bulasan seyleri ..sonra diom yikama gununde atarim onuda beraberinde yikar hemen yerine asarim incecik kumas hemen kurur dedimm aklimcaaa..yada ilerde beyazlar ayri renkliler ayri yaparim dedim guyaaa..dikmedim ondan ama iyi fikir.benimkiler bakmayin acemi isi..ablam yapsaydi bjnlari profesyonel olurdu o tuvalet bile dikio kendine..

hayırlısı olsun canım.
valla hiç bilmiyorum ki canım. benim ki yumuşak. dünden itibaren kremlenmeye başladım.ama kuru olması iyi sanki.daha az hasssas olur. zaten emzirirken de kuru kalmasına dikkat etmek gerekiyo. ben emzirdikten sonra ucunu siler kurutur öyle takardım sütyeni.

bisi dicem izinde vajinaniz siskolastimi? benimkisi bi tombik oldu 11 kgnun 3 ü orda sanki
Kiz allah seni napmasin deliii :)))) guldurdun beni.kafa asagi Indikce sisti sankimmm dimi??? Bende esime dedimde guluo :) birde benim oralarda hep catlak varyaaa bi oralari cozemedim orasi ne alaka die demekki orada buyudu yaniii

eet canım bende korkuyorum ondan ya .. emzirmede de kilo alırmış bazı bayanlar onlardan biri olcam gibi duruo

Anladim canim sağol badem yagi suruyordum banyodan sonra bugün krem almaya karar verdim. Soğan suyunu da denerim bakalim

bana da hep 4 diolar kuzum aynen gülüp geçiorum .. az önce yine bi abimiz şirkette e hadi artık iznee çık dio sanki senin yetkinde sersericim dicektim ya yasası var bunun allah allah 20 si son işte misler gibi evdeyim sorasında..

Canim sen de bayagi bir sey atlatmissin.
Degisik sekillerde yemeye çalıştın mi eti ne biliyim corbada ya da degisik soslarla falan?

Günaydınn. Yahu evde totoyu devirip yatmak, keyifli keyifli çay içmek ne kadar güzelmiş

ohh mis kuzummmmm bende kıskandımm şuan seni yanına da bisküvi koy oh afiyet olsun dün akşam bende hayat yolundayı izlerken öle yattım yuvarlandım çayımız da vardı mis her gün içmiorum ama cok canım çekio be

Doğru söylüyorsun canim saglikla doguralim da vericez inşallah hepsini. Sagol valla moral veriyosun Pilav makarna hic yemicem zaten tatliyi da çok azalttim birden kendi kendime diyete girdim inşallah bi dahaki kontrolde suyum normal cikar korktum biraz niye boyle oldu.

Kiz allah seni napmasin deliii :)))) guldurdun beni.kafa asagi Indikce sisti sankimmm dimi??? Bende esime dedimde guluo :) birde benim oralarda hep catlak varyaaa bi oralari cozemedim orasi ne alaka die demekki orada buyudu yaniii
esime soyluyorum seyim siskolasti sanki diye e tabi çocuk cikacak buyuyecek diyo. mantikli geldi banada kocam benden daha cok şeyy biliyo :))

oh süper olursun valla canım, bakımlı hamilelere her zaman bayılmışımdır, ben de öyle olmaya çalışıyorum elimden geldiğince :)
evet düz fön ince gösterir, victoria beckham tarzı brunchta da toplayabilirsin bak at kuyruğu da ince gösterirmiş, ben hep topluyorum saçımı :)

olabilir valla canım, her yerimiz büyüyor genişliyor zaten :)

benim de annem iyi terzidir, ondan kapmışım azıcık bir şeyler işte :) ben iki tane yapacağım biri büyük biri küçük, bez torbası olarak kullanmayı düşünüyorum da o yüzden dedim içine bir şey dikmek iyi olabilir diye.
kirli sepetimizi teyzemiz alacakmış. bedavacı olduk çıktık

Canim sen de bayagi bir sey atlatmissin.
Degisik sekillede yemeye çalıştın mi eti ne biliyim corbada ya da degisik soslarla falan?
Etin kondugu yemegi bile yiyemiyorumki mesela annemler sivasli..bizde oyledir.varsayki nohut pisirdin Icine kemik yada kusbasi atilir.annemiz bizden ne cektiii dort cocugun dordude yemio.babamla kendine etli yapardi bize etsiz.etin suyu yada tavugun suyuyla pisen bsieyi bile yiyemeyiz..hatta yagsiz eti yada kofteyi yemek o yemekleri yemekten daha kolay sankimm.durumu ogrenince dayim ne paralar teklif etti mangala goturdu sunu ye sunkadar vercem bunu ye bu kadar vercem dedi ama yokkk..esim aldi restaurantlara goturdu taaa kac km oteye..ama yok rezillik cikiyor.doneri yerken bild cikardim herkese rezil oldugumla kaldimm...bi kac kez kofte yaptim ama icinde yok yok.sogan.maydanoz bosbolll yok oda olmuo.olum gibi gelio yemek aninda...amaaaa benim tam tersime esimde tammm bi et canavari.akliniza gelemeyecek derecede hemde.hic ama hicbir sebzeyi yemez.dokuz aylik hamileyim ama evde hergun en az dort cesit yemek pisio.inanilmaz secio...sadece et..

ben de kasım sonuna kadar çalışacağım sonra evdeyim. hiç istemiyorum aslında evde olmayı, annemde kalırım belki de. hem sıkılmamış olurum hem de kimsenin aklı kalmaz bende diyorum

Bez torbasi derken??? Ya ben dun paylastim bi tane gordunmuu? Ama ben ona temiz bez koycam :) bi yere gidince pis bezi napcaz dimi?? Ondanmi oyle dedinn? Ben guya dedimki Iki uc temiz bez ve pamugunu buna korym agzini baglar hopp bakim cantasina atarim dedim.bi tane daha o kadarlik kumasim var bide kirli bezemi yapsam diosun?

Sordum doktoruma kan basıncından. Hormonlardan dedı. Normal dedı yanı. Ama bıktım her sabah aynı sekılde uyanmaktan. Nevresımler gecelıkler eskıdı hergun yıkamaktan

Valla bilmiomki bu su niye bi azalip bi cogalio.bana bisey denmedi bu konuyla alakali..ben gunluk tam 3 litre su iciyorum..burada damacana sistemi yok munihte.1,5 litrelik iki sise bitiriom gunde..ama suyun coklugu bunjnla alakalimidir bilemem? Makarna pilav yiyince artarmi onuda bilmiom ama dikkat edebiliosan et yinede...zulmede cevirme strese girmek yavrunu daha cok etkiler sonucta... I

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…