2014 Aralık Anneleri

evet canım saçma mı bilmiyorum ama bir yere gidince yok poşet var mı yok çöpünüz nerede diye sormak istemem diye düşündüm. yani böyle de koku olabilir ama bilemedim şimdi, ben yapayım da kullanacak bi durum bulurum illa ki :) senin dediğini de yapacağım onu biraz büyük yapıp ıslak mendilini falan da koyacağım çantanın içinde o nerede bu nerede diye aramamak için kullanışlı olur hem de bezler çantada temiz durmuş olur

Tüh yaa ne gicikmissiniz ne cekmis annecigin ama huy işte agziniz mideniz almiyor demek ki. Vejeteryansin resmen.
Esinle de zıt olman cok fena. Bu halde nasil ugrasip yemek yapıyorsun helal sana canim allah güç kuvvet versin.

Sordum doktoruma kan basıncından. Hormonlardan dedı. Normal dedı yanı. Ama bıktım her sabah aynı sekılde uyanmaktan. Nevresımler gecelıkler eskıdı hergun yıkamaktan

ben de normalde çok üşüyen biri olduğum halde şimdilerde çok terliyorum. öyle sırılsıklam olmuyorum ama sürekli banyo yapma ihtiyacı hissediyorum. dikkat et canım önemli olan terinin soğumaması, Allah korusun hasta olma çok dikkat et.

saolasın canım .o zamn bende aralığın ilk haftasında yapıyım.serin bir yerde saklayalım ozaman

bi sürü iş yaptım daha dogrusu alcaklarımı aldım ama size yazamadım. foto da gonderemedim. Son zamanlarda ağlayıp uyumaktan başka bişey yapmıyorum. Bugun yemek organizasyonum olmasa yine gidip aglayıp yatacaktım buyuk ihtimal.

Canım bence fön çektir kırmızı rujunu eksik etme yakışıosa kahkül kestir ben bu haftasonu düşünüyorum tayt - üzerine hamiş bodyleri ve kimona gibi cepken gibi kıyafetler benim bu ara favorilerimm aklında bulunsun kuzumm

Yok canım uyanr uyanmaz duşa gırıyorum hemen. Afedersın akıntımda cok mutlaka hergün duş almazsam kırlı hissedıyorum kendimi

kızlarrr haberiniz var mı bilmiyorummm bi doğum daha gerçekleşti selvboylum dün 19:40 da doğum yapmışş
bebekle ve kendisiyle ilgili bi bilgim yok hala hastanedeyiz diye yazmış umarımm iyilerdirr

maşallahh ya iyidir umarım bebek de kendi de. bu haberler geldikçe telaşlanmaya başlıyorum daha çantamı kapatamadım ben

Yok canım uyanr uyanmaz duşa gırıyorum hemen. Afedersın akıntımda cok mutlaka hergün duş almazsam kırlı hissedıyorum kendimi

akıntı da normal diyorlar canım, eşimin dediği gibi doktorlar için her şey normal :)

amcamınnn deli karısı gelmişti ufffffffffff uyuklayacaktım zırrrrrr kapıı.. açamdımm telefonla arıyorr ... neyseee girer girmez demez mi ne olmuş sanaaaaaaaa sanki ikiz karnı var diyee

gayet güzelsin bacım hem 7 kgm ne ki allahasennn

ilk aylarda çaydan tiksinmiştim ben.
ama şimdi doyasıya içiyorum valla açık içiyorum ama doya doya içiyorum valla napim bi yerim şişer sonra
öyle bir çay içesim varki tomurcuklu bergamotlu uff uff

haklısın bende bir hurç alsamda yıkamadan kaldıracam bu ürünleri ben çoğunu büyük alın ama mevsime uygun olsun yaşları demiştim hepsini dikkate almışlar sağolsunlar...
di mi yaaa bu arada halam 21inde alamanya yolcusuymuşşş kuzen doğmaz inşallah o gidene kadar bizde 3 kuzenle aynı anda hamile kaldıkk gerçi dieğrlerinin 3. ve 4. çocukları ya tüm ilgi korku alaka bendee bir doğurabilsekkk

Kızlar evlilik yıldönümümüz 20 kasim. bakalim belkide oglum bize sürpriz yapar :))
yaaaa 1 hafta var deme öyleee bende tırsıyorum.. hala çantam hazır değillllllll.. hazırlayasımda yokkk

@raziyesilyayla çikolatalar harika olmuş ellerine sağlık.@kgokce senin eklediklerin de çok hoş güzel günlerde kullanın
sağol bacımmm aminn hepimizin bıdıkları güzel günlerde cicilerini kullansınlar

benim kızkardeşimde vejeteryan.. üstelik erzincanlı bir aile olup kurbanda 2 büyük baş kesmemize rağmennn et yemeyen bir bacım var.. ona da doktoru senin asla çocuğun olmaz demişti.. bakalım süreçte ne olacakk durumu.. iğne vuruluyor b12 vs ama et vs yemiyor.. abri sucuk yese yahut etli pişmiş yemeğin suyunu yese hiççççç yemez.. içinde et görse kokusunu alsaaa ağzına koymaz....

bisi dicem sizinde vajinaniz siskolastimi? benimkisi bi tombik oldu 11 kgnun 3 ü orda sanki
orayı aylardır görmüyommmm bacım ama büyüsünde doğurabilellimmmm

kızlarrr haberiniz var mı bilmiyorummm bi doğum daha gerçekleşti selvboylum dün 19:40 da doğum yapmışş
bebekle ve kendisiyle ilgili bi bilgim yok hala hastanedeyiz diye yazmış umarımm iyilerdirr
haberim yoktu heyyy maşallahhhh çok güzel bir haber dahaaa.....
ve ben halaaa çantamı ayalamadımmmm pes banaa

kızlarrrrrr hastane çantasına tulumlu hastane çıkışı koyuyormusunuz yoksa üst alt takımlardan mı koydunuz

kahkülü çok severim çok da yakıştırırlar. içimi okumuş gibi oldun geçen niyetlendim kuaföre gitmek için ama benim beyazlar fena geldi. özel bi yere gideceksem saç maskarasıyla kapatıyorum. ama şimdi kahkül kesersem o beyazlar iyice gözüme batacak. doğumdan sonra ilk fırsatta boya(ombre)+kesim için sabırsızlanıyorum.
benim de tayt favorim hem rahat hem de başka bişi olmuyo göbüşten :)

kızlarrrrrr hastane çantasına tulumlu hastane çıkışı koyuyormusunuz yoksa üst alt takımlardan mı koydunuz
Benim hic bir seyim haizr degil daha
Cart diye dogursam ortada kalicam alimallah. Pztai kadin gelecek evi temizlemeye ondan sonra baslayacam hazirliklara.
Ama alt ust daha iyi olur galiba. Tulum ile alt degistirmek zor oluyormus.

Benim hic bir seyim haizr degil daha
Cart diye dogursam ortada kalicam alimallah. Pztai kadin gelecek evi temizlemeye ondan sonra baslayacam hazirliklara.
Ama alt ust daha iyi olur galiba. Tulum ile alt degistirmek zor oluyormus.
bende de çok bişey yok hazırda....alt üst takımmm hımmm... ne bilim bir arkdşm body çıtçıtlı giydiriliyor ya üstüne tulum daha rahat oldu biz öyle giydirdik dedi.. bakalım ne edecezz amann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…