- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Ay valla güldürdun benide delii. Benmkide tombiş hiç sorma. İki üç kiloluk löp et var orda.Hehe cidden mi yaa :)) ben de oturunca oyle oluyo. Gobisimle bikini bolgesi katlanir gibi oluyo. Ama ayaktayken normal gibi..
Bez torbasi derken??? Ya ben dun paylastim bi tane gordunmuu? Ama ben ona temiz bez koycam :) bi yere gidince pis bezi napcaz dimi?? Ondanmi oyle dedinn? Ben guya dedimki Iki uc temiz bez ve pamugunu buna korym agzini baglar hopp bakim cantasina atarim dedim.bi tane daha o kadarlik kumasim var bide kirli bezemi yapsam diosun?
Tüh yaa ne gicikmissinizEtin kondugu yemegi bile yiyemiyorumki mesela annemler sivasli..bizde oyledir.varsayki nohut pisirdin Icine kemik yada kusbasi atilir.annemiz bizden ne cektiii dort cocugun dordude yemio.babamla kendine etli yapardi bize etsiz.etin suyu yada tavugun suyuyla pisen bsieyi bile yiyemeyiz..hatta yagsiz eti yada kofteyi yemek o yemekleri yemekten daha kolay sankimm.durumu ogrenince dayim ne paralar teklif etti mangala goturdu sunu ye sunkadar vercem bunu ye bu kadar vercem dedi ama yokkk..esim aldi restaurantlara goturdu taaa kac km oteye..ama yok rezillik cikiyor.doneri yerken bild cikardim herkese rezil oldugumla kaldimm...bi kac kez kofte yaptim ama icinde yok yok.sogan.maydanoz bosbolll yok oda olmuo.olum gibi gelio yemek aninda...amaaaa benim tam tersime esimde tammm bi et canavari.akliniza gelemeyecek derecede hemde.hic ama hicbir sebzeyi yemez.dokuz aylik hamileyim ama evde hergun en az dort cesit yemek pisio.inanilmaz secio...sadece et..
Sordum doktoruma kan basıncından. Hormonlardan dedı. Normal dedı yanı. Ama bıktım her sabah aynı sekılde uyanmaktan. Nevresımler gecelıkler eskıdı hergun yıkamaktan
saolasın canım .o zamn bende aralığın ilk haftasında yapıyım.serin bir yerde saklayalım ozamanSagol cnm.birazda sus amacli bi calisma oldugu Icin 40 50 gun kala yaptim ben.ama butik kurabiye yapanlarla konusmustum onlar 3 haftaya kadar tazeligini korudugunu soylemislerdi..paketledim kaldordim simdi bi lokmalik bisi zaten ama alanlar yemeye kiyamiyor..saklamalik oldu biraz :) yemek isteyende olursa zehirlenmez heraldesaklamak icin dolaba felan konulmuyor seker hamuru sicak ve sogukta bozuluomus jelatin kagitlarda duracak bi ay daha
merhaba kızlar..
geçmişi okudum da aynı dertlerden ben de muzdaribim. hem evde sıkılıyorum hem de doğuma kadar insan içine çıkasım gelmiyo aa çok şişmişsin derler de sinirim bozulur diye. geçen balayı videomuz geçti elime. allahım ne kadar zayıfmışım öyle moralim bozuldu ki.. ama aksi gibi bu aralar da faaliyet faaliyet üstüne geliyo. ctesi günü eşimin işyerinin düzenlediği brunch var. uzun süredir görmediğim kişiler var. bakalım ne dicekler beni görünce. cuma akşam da bi arkadaşın kızının doğum günü var. orda da baya bi kişi olacak. şimdiden ne giysem ne zayıf gösterir derdine düştüm:) 17 kg da ben aldım.
bi de iş yerindeki patavatsızlardan bahsetmişsiniz. onu en çok ben yaşadım. bi de 32 de ayrıldım düşünün. karnım büyük olduğu için doğurdum doğurcam sanıyolardı. özellikle de erkekler. bizim iş yerine çok yakın bi hastane var. bi tane şef bi gün "elif hanım size burda bi oda ayarlayalım. hiç eve gitmeyin. burdan direk hastaneye götürürz sizi " demişti. öyle sinir olmuştum ki. adam benim derdime düşmüş. zırt pırt burda doğacak bebek nerdeyse diyolardı. eşime söylesem acaip sinirlenir iş yerini basar kesin ama herşey kocaya söylenmiyo işte. neyse ayrıldım da rahatladım biraz. şimdi de arkadaşlarıma soruyorlarmış hala doğurmadı mı diye
Yok canım uyanr uyanmaz duşa gırıyorum hemen. Afedersın akıntımda cok mutlaka hergün duş almazsam kırlı hissedıyorum kendimiben de normalde çok üşüyen biri olduğum halde şimdilerde çok terliyorum. öyle sırılsıklam olmuyorum ama sürekli banyo yapma ihtiyacı hissediyorum. dikkat et canım önemli olan terinin soğumaması, Allah korusun hasta olma çok dikkat et.
kızlarrr haberiniz var mı bilmiyorummm bi doğum daha gerçekleştiselvboylum dün 19:40 da doğum yapmışş
bebekle ve kendisiyle ilgili bi bilgim yok hala hastanedeyiz diye yazmış umarımm iyilerdirr
Yok canım uyanr uyanmaz duşa gırıyorum hemen. Afedersın akıntımda cok mutlaka hergün duş almazsam kırlı hissedıyorum kendimi
meht up allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım çok sevindim.umarım ikinizde iyisinizdirCanim allah anali babali büyütsün inşallah Maşallah kilosu da iyimis sende iyisidir insallah
vala bendee... artık kaçış yok çok yaklaştı doğumlarrmaşallahh ya iyidir umarım bebek de kendi de. bu haberler geldikçe telaşlanmaya başlıyorum daha çantamı kapatamadım ben
gayet güzelsin bacım hem 7 kgm ne ki allahasennn
öyle bir çay içesim varki tomurcuklu bergamotlu uff uffilk aylarda çaydan tiksinmiştim ben.
ama şimdi doyasıya içiyorum valla açık içiyorum ama doya doya içiyorum valla napim bi yerim şişer sonra
haklısın bende bir hurç alsamda yıkamadan kaldıracam bu ürünleri ben çoğunu büyük alın ama mevsime uygun olsun yaşları demiştim hepsini dikkate almışlar sağolsunlar...K8z birak bosverr simdiki giyeceklerden biraz buyuk gibii hele bi dogr kendine gell sonra yikarsin valla ben ilk 3 aydan baskasini yikamadim useniyom zaten yarisi utusuz ilk lazimlari yaptim daha dolap bile duzlenmedii dusun bii :) kimseyede elletmiyom kendim yapmazsam icime sinmiyor .ama kendimi kaldiramiyorum ben vallaa
kgokce annenlerin eline saglikk ne guzel ormusler.hepsi bornirinden sik..cok hevesliler belli baksana bir yas kiyafeti bild almislar..bizimkilerde oyld hem acemiler hem hevesliler ilk torun ilk heves baska bisi yaaa..guzel gunlerde giydir insallah prensine..
yaaaa 1 hafta var deme öyleee bende tırsıyorum.. hala çantam hazır değillllllll.. hazırlayasımda yokkkKızlar evlilik yıldönümümüz 20 kasim. bakalim belkide oglum bize sürpriz yapar :))
sağol bacımmm aminn hepimizin bıdıkları güzel günlerde cicilerini kullansınlar@raziyesilyayla çikolatalar harika olmuş ellerine sağlık.@kgokce senin eklediklerin de çok hoş güzel günlerde kullanın
benim kızkardeşimde vejeteryan.. üstelik erzincanlı bir aile olup kurbanda 2 büyük baş kesmemize rağmennn et yemeyen bir bacım var.. ona da doktoru senin asla çocuğun olmaz demişti.. bakalım süreçte ne olacakk durumu.. iğne vuruluyor b12 vs ama et vs yemiyor.. abri sucuk yese yahut etli pişmiş yemeğin suyunu yese hiççççç yemez.. içinde et görse kokusunu alsaaa ağzına koymaz....Yine cok sukir canim 8-9 ayda ne var? Allahim cok agir Imtihan etmemis..biz 4 yil istemedik yasim kucuk diye..hem bi almanca ogreniyim universite okuyum istemistim..sonra tamam artik dedik olabilir hapi biraktim..vitamin testleri yaptirdimmmm doktor evi aramazmi kesinlikle hamile kalamazsiniz diye..sebebi asiri derecede b12 folik asit ve demir eksikligi ve vucutta 6 yildir dolanan bi iltihap...icimize dert dustumu..hemen kontroller vs..uc ay tedavi oldum.ve et yemezsem dyrum hep boyle olcak dediler ve ben halaaa et yemiyorum.ne kirmizi ne beyazolmuyor yapamiyorum..ilaclarla normal seviyelere geldide simdi kalabilirsin hamile dediler.insanin ici nasil cizzz edio.gunde tam 9 hap iciyordum...farkli bi tedaviydi ama bebek icin cok onemliymis o vitaminler...eger dogarsa allah korusun beyin damarlari acik kalir ve olur dedilerdi...allahim korusunki hamile kalmadan tedbirimizi aldik takdir allahtan artikkk
orayı aylardır görmüyommmm bacımbisi dicem sizinde vajinaniz siskolastimi? benimkisi bi tombik oldu 11 kgnun 3 ü orda sanki
haberim yoktu heyyy maşallahhhh çok güzel bir haber dahaaa.....kızlarrr haberiniz var mı bilmiyorummm bi doğum daha gerçekleştiselvboylum dün 19:40 da doğum yapmışş
bebekle ve kendisiyle ilgili bi bilgim yok hala hastanedeyiz diye yazmış umarımm iyilerdirr
kahkülü çok severim çok da yakıştırırlar. içimi okumuş gibi oldun geçen niyetlendim kuaföre gitmek için ama benim beyazlar fena geldi. özel bi yere gideceksem saç maskarasıyla kapatıyorum. ama şimdi kahkül kesersem o beyazlar iyice gözüme batacak. doğumdan sonra ilk fırsatta boya(ombre)+kesim için sabırsızlanıyorum.Canım bence fön çektir kırmızı rujunu eksik etme yakışıosa kahkül kestir ben bu haftasonu düşünüyorumtayt - üzerine hamiş bodyleri ve kimona gibi cepken gibi kıyafetler benim bu ara favorilerimm aklında bulunsun kuzumm
Benim hic bir seyim haizr degil dahakızlarrrrrr hastane çantasına tulumlu hastane çıkışı koyuyormusunuz yoksa üst alt takımlardan mı koydunuz
bende de çok bişey yok hazırda....alt üst takımmm hımmm... ne bilim bir arkdşm body çıtçıtlı giydiriliyor ya üstüne tulum daha rahat oldu biz öyle giydirdik dedi.. bakalım ne edecezz amannBenim hic bir seyim haizr degil daha
Cart diye dogursam ortada kalicam alimallah. Pztai kadin gelecek evi temizlemeye ondan sonra baslayacam hazirliklara.
Ama alt ust daha iyi olur galiba. Tulum ile alt degistirmek zor oluyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?