çay niye içmiyorsun ki? dr mu yasakladı. ben de ciddi kansızlık olduğu halde günde 2-3 bardağa kadar açık içmeme izin verdi dr um.gayet güzelsin bacım hem 7 kgm ne ki allahasennn
öyle bir çay içesim varki tomurcuklu bergamotlu uff uff
yoo bende 2-3 bardak içiyorummm... ama şöyle 1 demlikkk demli çay içmeyi özledimçay niye içmiyorsun ki? dr mu yasakladı. ben de ciddi kansızlık olduğu halde günde 2-3 bardağa kadar açık içmeme izin verdi dr um.
Noldu kuzum sana neden agliyorsun? Yolunda gitmeyen bisilermi var? Yaptigin isleride yaz aldiklarinida at veeee pozlarinida at.bekliyorum ben halabi sürü iş yaptı dogrusu alcaklarımı aldım ama size yazamadım. foto da gonderemedim. Son zamanlarda ağlayıp uyumaktan başka bişey yapmıyorum. Bugun yemek organizasyonum olmasa yine gidip aglayıp yatacaktım buyuk ihtimal.
Ben ikisındende koydum cnm. Annem hastanede kac ay kalmayı düşünüyosun dedı hatta en son. Okadar abartmışım yanı. Ama ben her takımı cıtcıtlı dolap poşetlerıne koyup otle yerleştırdım cantaya daha duzenlı oldu. En azndan hava almadıgı için açılmayanları tekrar yıkamama gerek kalmaz.kızlarrrrrr hastane çantasına tulumlu hastane çıkışı koyuyormusunuz yoksa üst alt takımlardan mı koydunuz
vala bendee... artık kaçış yok çok yaklaştı doğumlarrsen yine çantanı kapatamamışsın ben daha açmadım bile
kızlarrrrrr hastane çantasına tulumlu hastane çıkışı koyuyormusunuz yoksa üst alt takımlardan mı koydunuz
anladımm bacımmmm... peki bebiş tırnak makası koyayım mıııııııııBen ikisındende koydum cnm. Annem hastanede kac ay kalmayı düşünüyosun dedı hatta en son. Okadar abartmışım yanı. Ama ben her takımı cıtcıtlı dolap poşetlerıne koyup otle yerleştırdım cantaya daha duzenlı oldu. En azndan hava almadıgı için açılmayanları tekrar yıkamama gerek kalmaz.
bu alt üst takımların içine çıtçıtlı body giydiricez di mi???doğum zamanlarımız aşağı yukarı aynı, sen birkaç gün öncesin :) artık hazır olmamız lazım ya, kafalarımız rahat etsin. eşim de şu çantanın işini bitir de arabaya koyalım diyor pof
ben tulumlu koymadım canım, iki tane alt üst takım koydum işte çorabından zıbınına beresine kadar her şeyiyle. 2 takım yeter herhalde, yetmezse de ev yakın gelip alsınlar
Bizim bebis yoktu ya ama arkadaslarin hep vardi.gelirlerdi sorarlardi evde balkonda yok malesef.oraya da koy diyemezdik.bit kadar bi cop kovamiz var banyoda iki beze agzina kadar dolar dusun yani.sonra cope at derdik..ama varyaaa misafir gidince copu bi acardikki pofffffff igrencccc.bide kendi cocugum dwgil ya bastan asagi yikardim o kovayi :) o yuzden bizimkine kirli bez kovasi aldik bakalim ise yaricakmi..posetleri ozwlmis virt zirt...bende onu diyorum simdi baskasinin evine gidince bende ayni rahatsizligi vermesemmi? Burada kozmetik torbasi debilen bisi var.minik bisi.rulo seklinde .ondan alsamda once koparip ona koysam agzini baglasam sonrada posete mi koysamki napsam? Benim yaptigimin ebatlarini atayim sana kucuk degil kocaman islak bezde sigar yani..ozwllikle buyuk yaptim ileeiyide dusunup...28×38 cm en×boy..koca bisi yani bakalim insallah onun icin kullanamazsak elbet bi yer buluruz kullanacak drdigin gibi... Ievet canım saçma mı bilmiyorum ama bir yere gidince yok poşet var mı yok çöpünüz nerede diye sormak istemem ikiye düşündüm. yani böyle de koku olabilir ama bilemedim şimdi, ben yapayım da kullanacak bi durum bulurum illa ki :) senin dediğini de yapacağım onu biraz büyük yapıp ıslak mendilini falan da koyacağım çantanın içinde o nerede bu nerede diye aramamak için kullanışlı olur hem de bezler çantada temiz durmuş olur
ayy evett,hazır etmek lazımda biz daha bi çanta hazırlayamıyoz bebişler doğunca napıcazzdoğum zamanlarımız aşağı yukarı aynı, sen birkaç gün öncesin :) artık hazır olmamız lazım ya, kafalarımız rahat etsin. eşim de şu çantanın işini bitir de arabaya koyalım diyor pof
ben tulumlu koymadım canım, iki tane alt üst takım koydum işte çorabından zıbınına beresine kadar her şeyiyle. 2 takım yeter herhalde, yetmezse de ev yakın gelip alsınlar
ben geçen yeni doğan bebek videoları izliyordum. bir bebeğin giydirilmesini izledim. çorap(benim ilk giydirilceği aklıma gelmemişti mesela) kısa kollu üst üstüne uzun kollu üst altına 2 tane alt giydirdi. bu 10 setlerde sade olanları alta geçirdiler yani. şapkası battaniyesi. çorap almayan olursa diye yazayım dedim.bende de çok bişey yok hazırda....alt üst takımmm hımmm... ne bilim bir arkdşm body çıtçıtlı giydiriliyor ya üstüne tulum daha rahat oldu biz öyle giydirdik dedi.. bakalım ne edecezz amann
Kiz hazirla cantani ben stres oluom burada :) sorma kardesindr ayni bizden demekki.bizim ilk ayimizda hemen tuttu bebis...doktor aradiginda daha denememistik..o yuzden cok sukir allah aratmadi.ama o ilaclari kullandigim sirada cok dikkat ettik olurda kalorsam vebale girmis olurum diye..sonra kan testinde hersey normal cikincaaa evettt eedik ve oldu :) Igayet güzelsin bacım hem 7 kgm ne ki allaiasennn
öyle bir çay içesim varki tomurcuklu bergamotlu uff uff
haklısın bende bir hurç alsamda yıkamadan kaldıracam bu ürünleri ben çoğunu büyük alın ama mevsime uygun olsun yaşları demiştim hepsini dikkate almışlar sağolsunlar...
di mi yaaa bu arada halam 21inde alamanya yolcusuymuşşş kuzen doğmaz inşallah o gidene kadar bizde 3 kuzenle aynı anda hamile kaldıkk gerçi dieğrlerinin 3. ve 4. çocukları ya tüm ilgi korku alaka bendee bir doğurabilsekkk
yaaaa 1 hafta var deme öyleee bende tırsıyorum.. hala çantam hazır değillllllll.. hazırlayasımda yokkk
sağol bacımmm aminn hepimizin bıdıkları güzel günlerde cicilerini kullansınlar
benim kızkardeşimde vejeteryan.. üstelik erzincanlı bir aile olup kurbanda 2 büyük baş kesmemize rağmennn et yemeyen bir bacım var.. ona da doktoru senin asla çocuğun olmaz demişti.. bakalım süreçte ne olacakk durumu.. iğne vuruluyor b12 vs ama et vs yemiyor.. abri sucuk yese yahut etli pişmiş yemeğin suyunu yese hiççççç yemez.. içinde et görse kokusunu alsaaa ağzına koymaz....
orayı aylardır görmüyommmm bacımama büyüsünde doğurabilellimmmm
haberim yoktu heyyy maşallahhhh çok güzel bir haber dahaaa.....
ve ben halaaa çantamı ayalamadımmmm pes banaa
aynı fikirdeyim.. evi iyice p.... götürecek doğuncaayy evett,hazır etmek lazımda biz daha bi çanta hazırlayamıyoz bebişler doğunca napıcazzdeseydin daha çanta işine çok varr
gökçeee tırnak makasını ne yapacaksın yeni doğan bebeğin tırnağını mı keseceksinanladımm bacımmmm... peki bebiş tırnak makası koyayım mııııııııı
bu alt üst takımların içine çıtçıtlı body giydiricez di mi???
evet se uzun kollu mu koyayyım kısa kollu mu?
hattaa boyundan bisiklet yakalı olan body mi tercih edeyim yoksa tamamen önden de açılabilen çıtçıtlı bodylerden mi???
Bizim bebis yoktu ya ama arkadaslarin hep vardi.gelirlerdi sorarlardi evde balkonda yok malesef.oraya da koy diyemezdik.bit kadar bi cop kovamiz var banyoda iki beze agzina kadar dolar dusun yani.sonra cope at derdik..ama varyaaa misafir gidince copu bi acardikki pofffffff igrencccc.bide kendi cocugum dwgil ya bastan asagi yikardim o kovayi :) o yuzden bizimkine kirli bez kovasi aldik bakalim ise yaricakmi..posetleri ozwlmis virt zirt...bende onu diyorum simdi baskasinin evine gidince bende ayni rahatsizligi vermesemmi? Burada kozmetik torbasi debilen bisi var.minik bisi.rulo seklinde .ondan alsamda once koparip ona koysam agzini baglasam sonrada posete mi koysamki napsam? Benim yaptigimin ebatlarini atayim sana kucuk degil kocaman islak bezde sigar yani..ozwllikle buyuk yaptim ileeiyide dusunup...28×38 cm en×boy..koca bisi yani bakalim insallah onun icin kullanamazsak elbet bi yer buluruz kullanacak drdigin gibi... I
çorap koyayyımmm haklısın.. hatta takımlara göre rengini ayarlayyımmm... şeyy acaba pantuf gibi olan pofuduk ayakkabıcıklardan da koysam mıben geçen yeni doğan bebek videoları izliyordum. bir bebeğin giydirilmesini izledim. çorap(benim ilk giydirilceği aklıma gelmemişti mesela) kısa kollu üst üstüne uzun kollu üst altına 2 tane alt giydirdi. bu 10 setlerde sade olanları alta geçirdiler yani. şapkası battaniyesi. çorap almayan olursa diye yazayım dedim.
ısrarla hazırlamıyorummm.. eşim valizi yıkadı tam 2 sefer.. sabah diyo kurumuş artık bi zahmet hazırlasannn ama sanki hazırlayınca şak diye gelecek gibi hissediyommKiz hazirla cantani ben stres oluom burada :) sorma kardesindr ayni bizden demekki.bizim ilk ayimizda hemen tuttu bebis...doktor aradiginda daha denememistik..o yuzden cok sukir allah aratmadi.ama o ilaclari kullandigim sirada cok dikkat ettik olurda kalorsam vebale girmis olurum diye..sonra kan testinde hersey normal cikincaaa evettt eedik ve oldu :) I
komik oldu di mi:)gökçeee tırnak makasını ne yapacaksın yeni doğan bebeğin tırnağını mı keseceksin
bizim aldığımız takımların içinde bir tane uzun kollu zıbın var, bir de kısa kollu çıt çıtlı. ikisini de koydum artık hangisi kullanılırsa ona göre bakarız. bisiklet yakalı benimkiler
o rulo poşetlerden ben de aldım, kokulu falan. onu da kullanacağım işte ona koyup bu bez torbalara koyarım diyorum. ben birini 20*30, birini de 30*50 falan yaparım diyorum. büyük olanı dolap kapağına asacağım. amaan sürekli bi uğraş çıkarıyoruz kendimize işte :)
Noldu kuzum sana neden agliyorsun? Yolunda gitmeyen bisilermi var? Yaptigin isleride yaz aldiklarinida at veeee pozlarinida at.bekliyorum ben hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?