2014 Aralık Anneleri

Ya selvboylum da dogurmus yaaa.bende gidip bi tur atam dedim tobe ettim belimin agrisindan duramiom simdi.napiyim ben yaaa...annemde bol bol yuru dedi... kgokce sorma biralar nasil kasvetli bomboz hava..buz gibiydi usudum bayagi..annemlerde bidahaki ayin 20 si gibi gelcek ins.herkes onlar gelebilir dio.babam emekli oldugu icin buyuk avantajmis.bi araci kurumla anlastik insalah bi aya hersey hallolur dediler..dogumdan bi hafta on gun sonra gelselerde olur bizim icin...rezilligimi gormesinler :)

ayy evett,hazır etmek lazımda biz daha bi çanta hazırlayamıyoz bebişler doğunca napıcazz deseydin daha çanta işine çok varr

ya hazırlayamamak değil de işte nasıl olsa hazırlarız acelesi yok diye erteliyoruz, biraz da heyecandan mıdır nedir :)

ben mide bulantımın çok olduğu zamanlarda yanımda taşımak için almıştım o kokulu poşetlerden, şimdi bebek bezleri için kullanacağım çukurambarda bebekhouse dan almıştım ben canım ama e-bebekte de varmış.
sen ne tarafta oturuyorsun elif bu arada?

kızlarrrr çok saçmaaa gelecek amaa hastaneyeee nasıl bir giysiyle gidelimmmm....elbise miiiiii pantolon mu pijama mı... yaniii yedek kıyafet koyayyımmı çıkışta ne giyinipde gelecem eve diyeee.. saçma bir soru amaa merak ediyorummm

yaa ben çantaya her bakmamda heyecan yapıyorum,sanki hazır olunca bi iki güne doğacakmış gibi geliyo

hmm tmm canım sağol bilgilendirmen için. ben de nerden aldın diye yazıyordum tam sana :) ben eryaman tarafında oturuyorum canım.

gelirler gelirlerrr sen bi doğurrr 1 haftaya düzene girer evin bebişin

ne sen sor ne ben soyleyim herşey ustume geliyor adeta. amann boşver diyorum baska bişey onume geliyor sanki sınanıyorum ya. ne bebegi ne dogumu dusunemez oldum.
Allah allah sikma canini ya ssbir cek..suan en sakin olmamiz gereken vakitler seni ne uzuyosa ondan uzak dur ne diyelimm.bol bol bizimle paylasimlarda bulun kafan dagilir..biz yanindayiz

gelirler gelirlerrr sen bi doğurrr 1 haftaya düzene girer evin bebişin
Inssss.bu arada tirnak makasi dionuz yaaa.iki turlu var biri makas gibi biri de bizimkilerden.makas gibi olani ve kagit torpumu ne onlari koydum ben cantaya.dogar dogmaz tirnakli doganlar varmis ve oralarini buralarini cirmaliyolarmis.bide bazilari eldiveni onermio.hem elde durmuo diye hemde cocugun elleme hissinden dolayi...emerken felan mememizi tutmak istermis birakin memenizi hissetsin diodu.bizim cook az eldivenimiz var bol bol tirnak bakimi yapcaz artikin Bizimki bundan avent bakim seti.boyle bi cantaya koy bence ne yer tutacakki

ne sen sor ne ben soyleyim herşey ustume geliyor adeta. amann boşver diyorum baska bişey onume geliyor sanki sınanıyorum ya. ne bebegi ne dogumu dusunemez oldum.
bacımmm bir söz var ya " herşey üstüne üstüne geliyorsa sende üstüne üstüne git!" tabi sıkma canını ya allahasen bıdığından ve senden başka hiç birşey önemli değilllllll.. doğum öncesi sıkıntılar için ve kolay bir doğum süreci için 312 tane ya rakip c.c. oku demişti bir bacım... bende seninle paylaşmak istedimmm oku sen de bacım

o telaşla kıyafeti düşünür müyüz bilmiyorum canım, zaten kıyafetin önemi yok soyup hasta önlüğü giydiriyorlar :) çıkış için kıyafet koyacağım, eşofman tarzı rahat bir alt ve uzun kollu basic tişört koyarım.

yaa ben çantaya her bakmamda heyecan yapıyorum,sanki hazır olunca bi iki güne doğacakmış gibi geliyo

aynen ben de içten içe öyle düşündüğüm için erteliyorum :)

hmm tmm canım sağol bilgilendirmen için. ben de nerden aldın diye yazıyordum tam sana :) ben eryaman tarafında oturuyorum canım.

rica ederim canım. ben dikmen tarafındayım da sen de buralardaysan dün bahsetmiştim ya pastanesi olan bir arkadaşım arkadaşım draje getirecek diye, fazla getirmiş sen de oradan alabilirsin diyecektim. bulamazsan yine haber ver bana ondan öğreniriz nereden bulabileceğini

aynı fikirdeyim eldiven bebeğe yabancılaşma duygusu evriyormuş.. ayalrdır kordonla oynayan dokunann bebeğe güvensizlik veriyormuş... tamam götürecez hastaneye ama bende emziriken çıkartırımm ayyy nasıl da yazdım emzirirken diye.. inanamıyorum kendime bende kağıt törpüleri varmış ama bulamadımm 2 yere baktımm aklımda bulunca alıcammm

erteledikçe günler geçiyo farkında değiliz,neyse yaa doğum başlayınca hazırlarız bi araa

aa teşekkür ederim canım. hafta sonu optimum avm ye gidicem bi. orda güzel bi şekerlemeci vardı. eğer istediğim renklerde bulamazsam senle irtibata geçeyim :)

Ben hafta sonu evdeki kiyafetlerimle gittim o anda onu dusunemiyorsun..camasirimi degistirdim o kadar.altta esofman ustte hamile badisi Ile..uzerime pardesuyu gorevliler giydirdi o derece kotuydum.ama hastaneye gider gitmez sanci odasinda giymek icin kisa bi tane hamile elbisesi koydum bosbol bisi alttan surekli bakcaklar dediler.bide kuvete felan girsemde cikinca cibildak dolanmam takarim ustume o anda kesin terleriz zaten..sonrada gecelik pijama var zaten...eve donerkende beli lastikli uzun etekler var ya efil efil onlardan koydum bide uzun kollu onu full dantel hamile badisi almisti annem hic giymedim onu koydum..basortumu takarim rahat bisey uzerimede pardesuyu gecirdimmi tamamdir...zaten ayakkabim ayagimda giderim :)

hımmmm bunlarıda valize koymak gerek yani tamammm aldım notları mı

bacım hamilelik takvimini okusana bi zahmet.. uyuzcan doğum çantasını hazırlasın yazıyor
Aaaaaa komediiii uyuzcan bu allahin bi uyarisi olabilirmiii?? Kiz cok komikk.hazirlayin yaaa ben taaa ne zaman hazirladim bak geldigi felan yok.oyle dusunmeyin...diyomusummmm ve aksama doguruyomusum ne gulerim ama :)

Aaaaaa komediiii uyuzcan bu allahin bi uyarisi olabilirmiii?? Kiz cok komikk.hazirlayin yaaa ben taaa ne zaman hazirladim bak geldigi felan yok.oyle dusunmeyin...diyomusummmm ve aksama doguruyomusum ne gulerim ama :)

şaka bir yanaa hazırlayalımda yer yer eklemeler yapalım konuştukçaaa... ama önce bir liste yapmam gerekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…