hahaaaa aynennbacım hamilelik takvimini okusana bi zahmet.. uyuzcan doğum çantasını hazırlasın yazıyor
çorap koyayyımmm haklısın.. hatta takımlara göre rengini ayarlayyımmm... şeyy acaba pantuf gibi olan pofuduk ayakkabıcıklardan da koysam mı
ısrarla hazırlamıyorummm.. eşim valizi yıkadı tam 2 sefer.. sabah diyo kurumuş artık bi zahmet hazırlasannn ama sanki hazırlayınca şak diye gelecek gibi hissediyomm
bu arada esleme de maşallahhh yokluğunu aratmammış... allahım dileyen isteyen herkese versin evlatt...
komik oldu di mi:)
ne bilemmm bacımmm uzun tırnaklı doğunca kesiliyormuşmuşşş bana koy dediler de şimdi o küçük parçaalr için bir cüzdanım yok ondan sordumm.. laf aramızda bu gidişle hazırlayamayacam ben valiz malizz ufffffff resmen ayaklarım geri geri gidiyor...
hahaaaa aynennaltına na not düşseydi hiç oralı değil diye
haklısın bu noktadaabence boşuna koyma. 2-3 tane çorap koy. onları eve gelince giydirirsin. çorapların içine giydirdikleri için çıkıp düşme ihtimali yok ama o dediklerinin var. hastane ortamı bide. evde daha iyi olur. hemen yıkancaklar birikmesin :)
bencede inişe geçmişşşEki Görüntüle 1302275 Eki Görüntüle 1302277 Eki Görüntüle 1302278 Kizlar bakin sanki benim karnim asagi dustu..midemin orasi bomboss oldu neden olakii? Asagi inmesi bumu demek olaki?
hazırlayalım evet,ben en geç pazar gününe kadar hazırlamayı düşünüyorum,cumartesi dolabı gelecekde yerleştitirken hazırlarım diye düşünüyorummbu hafta hazırlayalımmmm bi sen bir ben kaldıkkk yaaa
haklısın bu noktadaa
maşallahhh.. aslında en doğrusu önceden hazırlayıp eklemeelri yapmakbiz çantamızı 1 ay önce hazırladık koyduk kapının arkasına. daha doğrusu hazrladığımızı sanıyormuşuz. gün geçmiyor ki o valizi eşime kaldırttırıp açtırıp bişeyler ekliyorum. fıtık olacak artık adam. geçen gün yine açtırdım artık pes etmiş olacak ki salonda orta sehbanın üzerinde fermuarı açık olarak kalsa olmaz mı diyo garibimyok dedim sen yine kapat koy kapının arkasına.
hayddi bakalımmm benimde hedefim pazar günü hazırlamış olmakkkhazırlayalım evet,ben en geç pazar gününe kadar hazırlamayı düşünüyorum,cumartesi dolabı gelecekde yerleştitirken hazırlarım diye düşünüyorumm
Gercektenmi kizzz bi kac gundir bi haltlar oluo zaten bende ufff Indimiki acep yaaa.resmen yer gobegimi asagiya cekio gibibencede inişe geçIişşş
kahkülü çok severim çok da yakıştırırlar. içimi okumuş gibi oldun geçen niyetlendim kuaföre gitmek için ama benim beyazlar fena geldi. özel bi yere gideceksem saç maskarasıyla kapatıyorum. ama şimdi kahkül kesersem o beyazlar iyice gözüme batacak. doğumdan sonra ilk fırsatta boya(ombre)+kesim için sabırsızlanıyorum.
benim de tayt favorim hem rahat hem de başka bişi olmuyo göbüşten :)
kızlarrrrrr hastane çantasına tulumlu hastane çıkışı koyuyormusunuz yoksa üst alt takımlardan mı koydunuz
yılmak yokkkkhayddi bakalımmm benimde hedefim pazar günü hazırlamış olmakkk
kızlarrr haberiniz var mı bilmiyorummm bi doğum daha gerçekleşti@selvboylum dün 19:40 da doğum yapmışş
bebekle ve kendisiyle ilgili bi bilgim yok hala hastanedeyiz diye yazmış umarımm iyilerdirr
Kizlarr anca yaziyorum..Rabb ime Binn şükür cennet kokulumu dün 19:40 da aldim kucagima... Hepinize güzel dikekleriniz dualariniz için tek tek tesekkur ederim...
Ayetel kursi okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun...
Ama hala hastanedeyim
Kiizz ne zamn yazdiii?? Cok merak ettim simdiii???
valla benim en başından beri hep o bölgedeydi.. drlar sen altta taşıyon bebişi diyip duruyolardı..sizlerin şimdi çektiği kasık ağrısını ben 5, ayda çekmeye başaldım helede bebek dönmemişken ayakalrını aşağı aşağı vururkennn bacağımdan ağlıordumm kaçkere acillik oldumm o derece.. şükür şimdi döndüde kafası azcık debeleniyor... en azından çişimi tutabiliyorum şimdi...Gercektenmi kizzz bi kac gundir bi haltlar oluo zaten bende ufff Indimiki acep yaaa.resmen yer gobegimi asagiya cekio gibi
Hamilelık takvimini nerden okuyosunuz kızlar. Ben bu yenı hali çözemedim gittı. Okuyup cvp yazıyorım okadarhahaaaa aynennaltına na not düşseydi hiç oralı değil diye
ben anakucağıyla çıkarmayı düşünüyorum. hatta ana kucağını bagaja koysak iyi olur. bebik küçücük olacağı sığar. hatta ben biraz süslü bi alt açma takımı almıştım. onu alt açmak için kullanmıcam. hastanede yatağına serip çıkarken de onun içine koyup çıkartırım diye düşündüm.maşallahhh.. aslında en doğrusu önceden hazırlayıp eklemeelri yapmak
peki son bir sorum daha varrrr herkeseee hastaneden bebeği neye sokupda çıkaracazzz.. anakucağını götürecez mi? battaniye sarınca onun içine nasıl koyacazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?