2014 Aralık Anneleri

bence boşuna koyma. 2-3 tane çorap koy. onları eve gelince giydirirsin. çorapların içine giydirdikleri için çıkıp düşme ihtimali yok ama o dediklerinin var. hastane ortamı bide. evde daha iyi olur. hemen yıkancaklar birikmesin :)

hahaaaa aynenn altına na not düşseydi hiç oralı değil diye
bu hafta hazırlayalımmmm bi sen bir ben kaldıkkk yaaa
haklısın bu noktadaa

biz çantamızı 1 ay önce hazırladık koyduk kapının arkasına. daha doğrusu hazrladığımızı sanıyormuşuz. gün geçmiyor ki o valizi eşime kaldırttırıp açtırıp bişeyler ekliyorum. fıtık olacak artık adam. geçen gün yine açtırdım artık pes etmiş olacak ki salonda orta sehbanın üzerinde fermuarı açık olarak kalsa olmaz mı diyo garibim yok dedim sen yine kapat koy kapının arkasına.

maşallahhh.. aslında en doğrusu önceden hazırlayıp eklemeelri yapmak
peki son bir sorum daha varrrr herkeseee hastaneden bebeği neye sokupda çıkaracazzz.. anakucağını götürecez mi? battaniye sarınca onun içine nasıl koyacazzzz

hazırlayalım evet,ben en geç pazar gününe kadar hazırlamayı düşünüyorum,cumartesi dolabı gelecekde yerleştitirken hazırlarım diye düşünüyorumm
hayddi bakalımmm benimde hedefim pazar günü hazırlamış olmakkk

Canımm bende dogumdan sora inşallah ombre istiorum o akşam cok güzel olursun ama en önemlisi gülümsemek canımm bol bol gülümse veee mutlaka bi nazar boncugu tak batıl matıl ama kötü enerjiyi alsın senden eminim güzell bakanlar kadar olumsuz bakan da olacaktır allahım korusun hepimizi

Slm kizlar bizde bugun bebisin esyalarini dolaplara yerlestirdik,valize koncaklari ayirdik ama henuz cantaya koymadim. Neyseki dolap yerlestirme fasli bitti. Pijama ve gecelikleride utuledik. Bir besik kaldi karyolaya hemen sermiyim dedim nevresimleri daha 10 gun var toz falan olmasin dedim.

Kiizz ne zamn yazdiii?? Cok merak ettim simdiii???

bak canım üstte alıntı yaptımm. sadece bu kadar açıklama yaptı,ama girip yazdığına göre iyidir diye umuyorum

Gercektenmi kizzz bi kac gundir bi haltlar oluo zaten bende ufff Indimiki acep yaaa.resmen yer gobegimi asagiya cekio gibi
valla benim en başından beri hep o bölgedeydi.. drlar sen altta taşıyon bebişi diyip duruyolardı..sizlerin şimdi çektiği kasık ağrısını ben 5, ayda çekmeye başaldım helede bebek dönmemişken ayakalrını aşağı aşağı vururkennn bacağımdan ağlıordumm kaçkere acillik oldumm o derece.. şükür şimdi döndüde kafası azcık debeleniyor... en azından çişimi tutabiliyorum şimdi...
zaten memelerin altında seetlik gidinceee yani nerdeyse yarım karışlık mesafeli elinle yokla yumuşamışsaa bebek inişe geçmiş oluyor.. kasık vajina ağrılarıda en belirgin belirtileri...

ben anakucağıyla çıkarmayı düşünüyorum. hatta ana kucağını bagaja koysak iyi olur. bebik küçücük olacağı sığar. hatta ben biraz süslü bi alt açma takımı almıştım. onu alt açmak için kullanmıcam. hastanede yatağına serip çıkarken de onun içine koyup çıkartırım diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…