2014 Aralık Anneleri

Ben fermuarlı kalın baytanıye aldm canım. Ona sarıp pusetıne koycam. Ustunede ince bir battanıye orterım heralde. Ana kucagı almadım.

Hamilelık takvimini nerden okuyosunuz kızlar. Ben bu yenı hali çözemedim gittı. Okuyup cvp yazıyorım okadar
bak canımm yorum yapıoaz da onun altında bebeğin doğacağı tarih açıklama kilosu falan yazıyo ordan okuyoz,sende yapmak için yorumun altında hamilelik günlüğünü eklemek için tıkla yazıo ordan yapabilirsin

anakucagına bebegi koymadan altına bişey sermek lazım bişeyle bebegi sarmak lazım sarınca da emniyet kemerlerini nasıl baglıcaz orayı cozemedim bilen var mı

selvboylum hayırlı ugurlu olsun gule gule saglıkla buyut inşallah.

peki anakucağınınnn kemerlerini ne edecez bizim ürün şu da nasıl yatıracaz bilemedik.. bende anakucağıyla klasik kalın özdilek battanyemizi bagaja koymak istiyorummm.. artık haftaya onuda koydurayım bizimle gezsin arabada tabi arabayı bile yıkatmadıkkk dahaaa aman yazdıkça ne çok iş çıkıyor amann
bizimki şu
http://www.e-bebek.com/nuna-pipa-oto-koltugu_NUN-CS01003E

buna mı koyacaz bebişi

amin canım amin. valla aklıma gelmiyo değil. valla kendimi beğenmişlik gibi olmasında herkes çok yakıştığını yüzüme bir nur geldiğini söyleyip duruyor.hatta eminmisin kız olduğuna kız annenin güzelliğini alır sen gittikçe güzelleşiyorsun diyorlar. bi de göbüş biraz büyük olunca dikkat çekiyo ister istemez. ama tabi güzel bakan güzel görür.

maşallah bıdığına bacımmm
sağol canım

aynı sorular içindeyim ya. baktım baktım durdum anakucagına bişey anlamadım.
nasıl sıktırcaz kemeri kaymasın sonra

Ben fermuarlı kalın baytanıye aldm canım. Ona sarıp pusetıne koycam. Ustunede ince bir battanıye orterım heralde. Ana kucagı almadım.
puset ne demek oluyor bacımm.. port bebe mi demekk... mantıklı bişeyyy nedense bu anakucağı banada pek komforlu gelmiyorrr amaaaa bilemedim

peki son bir sorum daha varrrr herkeseee hastaneden bebeği neye sokupda çıkaracazzz.. anakucağını götürecez mi? battaniye sarınca onun içine nasıl koyacazzzz

anakucağını götürüp ona koyacağız inşallah canım. ayyy o günü bir görsek
ince battaniyesiyle sıkmadan bi kundak yaparız, sonra ana kucağına koyup üzerine battaniyesini örteriz. sonra da anakucağını kapatacak şekilde yüz örtüsünü kapattık mı hazırız hastaneden çıkmaya. doktor teyzeye el sallayıp çıkıyoruz biz hadi bakalım inşallah

oh hadi gözün aydın sen de kurtuldun işlersen canım ben de yatağı haftaya sereceğim, odayı ara ara havalandırıyoruz hala, kirlenmesin dedim.

hayır canımm bana mothercareden kanguru geldi hediye .. sling şimdilik düşünmüorum ya sen alacak msn

ben düşünüyorum da ne alsam karar veremedim. buradan bir arkadaşla konuşmuştuk, sen diye hatırlıyorum ama başka biriydi demek ki :)

sağol canım

aynı sorular içindeyim ya. baktım baktım durdum anakucagına bişey anlamadım.
nasıl sıktırcaz kemeri kaymasın sonra
evet yaaa göbeği düşmemmiş bebişi ona koymak saçma geldi bana daaa.. sonra battaniye sarsam derinliğinden dolayı düşer amannn işin içinden çıkaamdım şu uyduruk port bebelerden aalcaktımmm burda da sordum aman boşevr alma dedi tecrübeliler bende vaz geçtim ev çer çöp le dolmasın diyeee şimdide tututştum

eet canım bizde öle yapcaz hem kalın battaniye hem de fermuarlı battaniye kundak karışımı şeysini alalım yanımıza diorum .. ben anlamıorum ama kat kat sarcaz bebişi sanırım .. birçok özel hastane izin vermiomuş ana kucaksız öle mi ?

Ben buna koycam canm ama o detayları düşünmemiştim. Arabaya koymadan bir deneme yapim evde

işte alt açmanın içine koycam ben sonra ana kucağına. alt açma dediğim kundak gibi zaten. evin uzaksa hastaneye kemerini bağlayabilirsin. benim yakın sayılır kucağımıza alırız arabanın içindeyken :)

iyi de kemerini baglamıcan mı cocugun nerden gecircen bacak arasına girmesi lazım battaniye varken nasıl oalcak

Sagolun kizlar elimde gobis resmi var eklemeyi deniyorum ceptenEki Görüntüle 1302280 Bu sabahki fotom
Krem
Pantolon var he uzerimde yanlis anlasilmasin kremim gelmis onune bacagim o kadar ince degil 82 kilo olmusum kolumu sildim acikti
Anamm anamm anamm masallah kiz hatun tam hamilesin sen heh.cok tatliii.icinde bebek oldugunun farkimdasindir.ben bazen anlamiyorum yaaaa harikasiniz olmus resimde digerlerinide bekleriz :)

ne bilim o hengamede merdivendi bilmem neydi inerken cıkarken kaymasın bebe. tutturmak lazım bilemiyorum okumustum burda da cok dusuren varmıs anakucagından cocugu hastanede.

Anammm kuzumm yapmaaa yaa..arabaya baglayin bebegi mutlaka.burada ceza sebebi hemde yuklu miktarda..nolir IHmal etmeyin..ben oto koltuguna koyucam uzerinde kiyafetleri uyku tulumu ve arabaya bagladiktan sonrada pelus battaniyesi olcak hatta yuzunun ortusunu bile koydum yavruma nazar deger diye...simdiden kiskaniyorum daaaaa

öyle diyondaaa nasıl koyacaz orayı çözemedim.. yoksa bizim aldığımız anakucağında mı sorunnn valla akşam baktık baktık yok buna bıdığı nasıl koyacazzz olmaz dedik eşimlee...

evet birde öyle bir durum var ana kucağı istiyolarmışmış duymuştum

Ben buna koycam canm ama o detayları düşünmemiştim. Arabaya koymadan bir deneme yapim evde
yani anakucağınaaa .. evde oyuncak bebek olsa deneyecem ama mantıken işin içinden çıkamadımm

alt açmaya koydukk ok anladım cep gibi içine girilen alt açmalardan seninki heralde sonra bebişle onu anakucağna nasıl koyucaz.. koyunca derinlik olayından dolayı sıkıntı olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…