maşallah bıdığına bacımmmSagolun kizlar elimde gobis resmi var eklemeyi deniyorum ceptenEki Görüntüle 1302280 Bu sabahki fotom
Krem
Pantolon var he uzerimde yanlis anlasilmasin kremim gelmis onune bacagim o kadar ince degil 82 kilo olmusum kolumu sildim acikti
Ben fermuarlı kalın baytanıye aldm canım. Ona sarıp pusetıne koycam. Ustunede ince bir battanıye orterım heralde. Ana kucagı almadım.maşallahhh.. aslında en doğrusu önceden hazırlayıp eklemeelri yapmak
peki son bir sorum daha varrrr herkeseee hastaneden bebeği neye sokupda çıkaracazzz.. anakucağını götürecez mi? battaniye sarınca onun içine nasıl koyacazzzz
bak canımm yorum yapıoaz da onun altında bebeğin doğacağı tarih açıklama kilosu falan yazıyo ordan okuyoz,sende yapmak için yorumun altında hamilelik günlüğünü eklemek için tıkla yazıo ordan yapabilirsinHamilelık takvimini nerden okuyosunuz kızlar. Ben bu yenı hali çözemedim gittı. Okuyup cvp yazıyorım okadar
ben anakucağıyla çıkarmayı düşünüyorum. hatta ana kucağını bagaja koysak iyi olur. bebik küçücük olacağı sığar. hatta ben biraz süslü bi alt açma takımı almıştım. onu alt açmak için kullanmıcam. hastanede yatağına serip çıkarken de onun içine koyup çıkartırım diye düşündüm.
peki anakucağınınnn kemerlerini ne edecez bizim ürün şu da nasıl yatıracaz bilemedik.. bende anakucağıyla klasik kalın özdilek battanyemizi bagaja koymak istiyorummm.. artık haftaya onuda koydurayım bizimle gezsin arabadaben anakucağıyla çıkarmayı düşünüyorum. hatta ana kucağını bagaja koysak iyi olur. bebik küçücük olacağı sığar. hatta ben biraz süslü bi alt açma takımı almıştım. onu alt açmak için kullanmıcam. hastanede yatağına serip çıkarken de onun içine koyup çıkartırım diye düşündüm.
amin canım amin. valla aklıma gelmiyo değil. valla kendimi beğenmişlik gibi olmasında herkes çok yakıştığını yüzüme bir nur geldiğini söyleyip duruyor.hatta eminmisin kız olduğuna kız annenin güzelliğini alır sen gittikçe güzelleşiyorsun diyorlar. bi de göbüş biraz büyük olunca dikkat çekiyo ister istemez. ama tabi güzel bakan güzel görür.Canımm bende dogumdan sora inşallah ombre istiorum o akşam cok güzel olursun ama en önemlisi gülümsemek canımm bol bol gülümse veee mutlaka bi nazar boncugu tak batıl matıl ama kötü enerjiyi alsın senden eminim güzell bakanlar kadar olumsuz bakan da olacaktır allahım korusun hepimizi
bebekprenses sling alan sen miydin canım, ben daha almadım da hangisini alsam bilemedim sen aldıysan ne aldığını öğrenebilir miyimmm
sağol canımmaşallah bıdığına bacımmm
peki anakucağınınnn kemerlerini ne edecez bizim ürün şu da nasıl yatıracaz bilemedik.. bende anakucağıyla klasik kalın özdilek battanyemizi bagaja koymak istiyorummm.. artık haftaya onuda koydurayım bizimle gezsin arabadatabi arabayı bile yıkatmadıkkk dahaaa aman yazdıkça ne çok iş çıkıyor amann
bizimki şu
http://www.e-bebek.com/nuna-pipa-oto-koltugu_NUN-CS01003E
Eki Görüntüle 1302284
buna mı koyacaz bebişi
puset ne demek oluyor bacımm.. port bebe mi demekk... mantıklı bişeyyy nedense bu anakucağı banada pek komforlu gelmiyorrr amaaaa bilemedimBen fermuarlı kalın baytanıye aldm canım. Ona sarıp pusetıne koycam. Ustunede ince bir battanıye orterım heralde. Ana kucagı almadım.
peki son bir sorum daha varrrr herkeseee hastaneden bebeği neye sokupda çıkaracazzz.. anakucağını götürecez mi? battaniye sarınca onun içine nasıl koyacazzzz
Slm kizlar bizde bugun bebisin esyalarini dolaplara yerlestirdik,valize koncaklari ayirdik ama henuz cantaya koymadim. Neyseki dolap yerlestirme fasli bitti. Pijama ve gecelikleride utuledik. Bir besik kaldi karyolaya hemen sermiyim dedim nevresimleri daha 10 gun var toz falan olmasin dedim.
hayır canımm bana mothercareden kanguru geldi hediye .. sling şimdilik düşünmüorum ya sen alacak msn
evet yaaa göbeği düşmemmiş bebişi ona koymak saçma geldi bana daaa.. sonra battaniye sarsam derinliğinden dolayı düşer amannn işin içinden çıkaamdım şu uyduruk port bebelerden aalcaktımmm burda da sordum aman boşevr alma dedi tecrübeliler bende vaz geçtim ev çer çöp le dolmasın diyeee şimdide tututştumsağol canım
aynı sorular içindeyim ya. baktım baktım durdum anakucagına bişey anlamadım.
nasıl sıktırcaz kemeri kaymasın sonra
peki anakucağınınnn kemerlerini ne edecez bizim ürün şu da nasıl yatıracaz bilemedik.. bende anakucağıyla klasik kalın özdilek battanyemizi bagaja koymak istiyorummm.. artık haftaya onuda koydurayım bizimle gezsin arabadatabi arabayı bile yıkatmadıkkk dahaaa aman yazdıkça ne çok iş çıkıyor amann
bizimki şu
Eki Görüntüle 1302284
buna mı koyacaz bebişi
Ben buna koycam canm ama o detayları düşünmemiştim. Arabaya koymadan bir deneme yapim evdepeki anakucağınınnn kemerlerini ne edecez bizim ürün şu da nasıl yatıracaz bilemedik.. bende anakucağıyla klasik kalın özdilek battanyemizi bagaja koymak istiyorummm.. artık haftaya onuda koydurayım bizimle gezsin arabadatabi arabayı bile yıkatmadıkkk dahaaa aman yazdıkça ne çok iş çıkıyor amann
bizimki şu
Eki Görüntüle 1302284
buna mı koyacaz bebişi
işte alt açmanın içine koycam ben sonra ana kucağına. alt açma dediğim kundak gibi zaten. evin uzaksa hastaneye kemerini bağlayabilirsin. benim yakın sayılır kucağımıza alırız arabanın içindeyken :)anakucagına bebegi koymadan altına bişey sermek lazım bişeyle bebegi sarmak lazım sarınca da emniyet kemerlerini nasıl baglıcaz orayı cozemedim bilen var mı
selvboylum hayırlı ugurlu olsun gule gule saglıkla buyut inşallah.
anakucağını götürüp ona koyacağız inşallah canım. ayyy o günü bir görsek
ince battaniyesiyle sıkmadan bi kundak yaparız, sonra ana kucağına koyup üzerine battaniyesini örteriz. sonra da anakucağını kapatacak şekilde yüz örtüsünü kapattık mı hazırız hastaneden çıkmaya. doktor teyzeye el sallayıp çıkıyoruz bizhadi bakalım inşallah
:)
Anamm anamm anamm masallah kiz hatun tam hamilesin sen heh.cok tatliii.icinde bebek oldugunun farkimdasindir.ben bazen anlamiyorum yaaaaSagolun kizlar elimde gobis resmi var eklemeyi deniyorum ceptenEki Görüntüle 1302280 Bu sabahki fotom
Krem
Pantolon var he uzerimde yanlis anlasilmasin kremim gelmis onune bacagim o kadar ince degil 82 kilo olmusum kolumu sildim acikti
işte alt açmanın içine koycam ben sonra ana kucağına. alt açma dediğim kundak gibi zaten. evin uzaksa hastaneye kemerini bağlayabilirsin. benim yakın sayılır kucağımıza alırız arabanın içindeyken :)
Anammm kuzumm yapmaaa yaa..arabaya baglayin bebegi mutlaka.burada ceza sebebi hemde yuklu miktarda..nolir IHmal etmeyin..ben oto koltuguna koyucam uzerinde kiyafetleri uyku tulumu ve arabaya bagladiktan sonrada pelus battaniyesi olcak hatta yuzunun ortusunu bile koydum yavruma nazar deger diye...simdiden kiskaniyorum daaaaaişte alt açmanın içine koycam ben sonra ana kucağına. lt açma dediğim kundak gibi zaten. evin uzaksa hastaneye kemerini bağlayabilirsin. benim yakın sayılır kucağımıza alırız arabanın içindeyken :)
öyle diyondaaa nasıl koyacaz orayı çözemedim.. yoksa bizim aldığımız anakucağında mı sorunnn valla akşam baktık baktık yok buna bıdığı nasıl koyacazzz olmaz dedik eşimlee...anakucağını götürüp ona koyacağız inşallah canım. ayyy o günü bir görsek
ince battaniyesiyle sıkmadan bi kundak yaparız, sonra ana kucağına koyup üzerine battaniyesini örteriz. sonra da anakucağını kapatacak şekilde yüz örtüsünü kapattık mı hazırız hastaneden çıkmaya. doktor teyzeye el sallayıp çıkıyoruz bizhadi bakalım inşallah
oh hadi gözün aydın sen de kurtuldun işlersen canımben de yatağı haftaya sereceğim, odayı ara ara havalandırıyoruz hala, kirlenmesin dedim.
ben düşünüyorum da ne alsam karar veremedim. buradan bir arkadaşla konuşmuştuk, sen diye hatırlıyorum ama başka biriydi demek ki :)
evet birde öyle bir durum var ana kucağı istiyolarmışmış duymuştumeet canım bizde öle yapcaz hem kalın battaniye hem de fermuarlı battaniye kundak karışımı şeysini alalım yanımıza diorum .. ben anlamıorum ama kat kat sarcaz bebişi sanırım .. birçok özel hastane izin vermiomuş ana kucaksız öle mi ?
yani anakucağınaaa .. evde oyuncak bebek olsa deneyecem ama mantıken işin içinden çıkamadımmBen buna koycam canm ama o detayları düşünmemiştim. Arabaya koymadan bir deneme yapim evde
alt açmaya koydukk ok anladım cep gibi içine girilen alt açmalardan seninki heraldeişte alt açmanın içine koycam ben sonra ana kucağına. alt açma dediğim kundak gibi zaten. evin uzaksa hastaneye kemerini bağlayabilirsin. benim yakın sayılır kucağımıza alırız arabanın içindeyken :)
bak canım üstte alıntı yaptımm. sadece bu kadar açıklama yaptı,ama girip yazdığına göre iyidir diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?