2014 Aralık Anneleri

ne bilim o hengamede merdivendi bilmem neydi inerken cıkarken kaymasın bebe. tutturmak lazım bilemiyorum okumustum burda da cok dusuren varmıs anakucagından cocugu hastanede.
ben de taktım bu anakucağınaaa...göbeği düşmemiş bebek bağlanmaz onun kemeriyleee

ne bilim o hengamede merdivendi bilmem neydi inerken cıkarken kaymasın bebe. tutturmak lazım bilemiyorum okumustum burda da cok dusuren varmıs anakucagından cocugu hastanede.
aman allah korusun bişey olmaz. ben sezeryanlı olacağım için eşim taşır. zaten içi oyuntulu gibi onun. bişeycikler olmaz korkmayınnn

teyzoşlar dün bebişimi aldım kucağıma Rabb'ime sonsuz şükürler olsun ELHAMDÜLİLLAH..maşallahlarınızı eksik etmeyin.... hepinize iyi dilekleriniz için tek tek çok teşekkür ederim... bana ayetel kursi okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun....
anca yazabiliyorum hala hastanedeyim kendimi pek toparlayamadım daha...
şimdilik bu kadar yazabiliyorum inşallah daha iyi olursam bilgilendircem sizi

Kizlaaarr bugunn surekli yiyorum yaaa kendimi tutamiyorummmm offff siz de mi boylesinizzz???

alt açmaya koydukk ok anladım cep gibi içine girilen alt açmalardan seninki heralde sonra bebişle onu anakucağna nasıl koyucaz.. koyunca derinlik olayından dolayı sıkıntı olmuyor mu?
evet cep gibi olanlardan. battaniye kumaşı gibi zaten sert değil. bebeğin şeklini alır yani.

maşallah bacımmmmm.. tekrar tekrar GÖZÜNÜZ AYDIN ÇOK ÇOK ŞÜKÜRRR... ALLAHIM ANALI BABALI SAĞLICAKLA BÜYÜTMENİZİ NASİP EYLESİN

tabi aslında bağlamak lazım da kucağımda gitsin istiyorum. ben kızımı da emzirerek götürmüştüm eve ağlıyordu çünkü çıkarken. yani kızlar şartlar sizi yönlendirecek rahat olun.

bende anakucağına koyacağım ana kucağının altına yün battanye serdim o kemer rahatsız etmicek bebeşi ama onu kucaklayan bebeği sağlam tuttuğuna emin olmalı. mazallah bebişlerimiz emniyet kemersiz daha temkinli taşınmalı onda.

ne mutlu sana maşallah, Allah saglık sıhhat versin bebişine ve sana

Ayyy canimm bnm cok merak ettim seniii insallah tez zamnda toparlanirsin.. kolay degil atlattigin sey biliyorum. Ama buna da sukur. Masallah ikinize de.. guclu bir anne ve bebisi masallah toparlaninca daha ayrintili yazarsinn..

gözünüz aydın canım maşallah maşallah. en kısa sürede toparlanırsın inş..

iyi de kemerini baglamıcan mı cocugun nerden gecircen bacak arasına girmesi lazım battaniye varken nasıl oalcak

öyle diyondaaa nasıl koyacaz orayı çözemedim.. yoksa bizim aldığımız anakucağında mı sorunnn valla akşam baktık baktık yok buna bıdığı nasıl koyacazzz olmaz dedik eşimlee..

ya onun bacağı minicik bir şey zaten kavramıyor, kemerini bağlıyorsun ama illaki kolunu bacağını geçirmen gerekmiyor, biz iki yeğenimi de öyle çıkardık kızlar sorun yaşamadık. onlardan tecrübeliyim :)
forumda da baktım biraz hep öyle yapmışlar

kgokce bak simdi bebegin ustunde hastane ciksii var dimi sonra ustune su uyku tulumunu giydiririz sapkssini kafasina takariz tulumun alt tarafini acariz fermuarli zaten bebegi baglariz kemerle sonracigima uzerine su pelusu orter disari cikariz arabaya koruz arabaya baglariz ve pelusu tekrardan orteriz bende yaninda otururm Insallah.. gobegini acitmaz oraya denk gelmio.denk gelse bile orasi pufidik bisi bizim acitmaz yani

Kizlaaarr bugunn surekli yiyorum yaaa kendimi tutamiyorummmm offff siz de mi boylesinizzz???

eet canımm sürekli tıkınıorum akşam eşimle dışarda yielim dedik o yüzden bgn iş yerinde çikolata fln almıorum arada hareket ediorum fln ii oluyor bakalım doktor ne dicek 76 yı gördüm dün .. hızlı gittin der kesin ama aç ve hafif gitmeye çalışcam elifceeeee gibi en hafif kıyafetlerimlee gidicemm

ya anakucagını baglamadık arabaya daa hiç denemedik cybex aton bilen var mı onu bi denemek lazım ya hu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…