ben de taktım bu anakucağınaaa...göbeği düşmemiş bebek bağlanmaz onun kemeriyleeene bilim o hengamede merdivendi bilmem neydi inerken cıkarken kaymasın bebe. tutturmak lazım bilemiyorum okumustum burda da cok dusuren varmıs anakucagından cocugu hastanede.
aman allah korusun bişey olmaz. ben sezeryanlı olacağım için eşim taşır. zaten içi oyuntulu gibi onun. bişeycikler olmaz korkmayınnnne bilim o hengamede merdivendi bilmem neydi inerken cıkarken kaymasın bebe. tutturmak lazım bilemiyorum okumustum burda da cok dusuren varmıs anakucagından cocugu hastanede.
evet cep gibi olanlardan. battaniye kumaşı gibi zaten sert değil. bebeğin şeklini alır yani.alt açmaya koydukk ok anladım cep gibi içine girilen alt açmalardan seninki heraldesonra bebişle onu anakucağna nasıl koyucaz.. koyunca derinlik olayından dolayı sıkıntı olmuyor mu?
maşallah bacımmmmm.. tekrar tekrar GÖZÜNÜZ AYDIN ÇOK ÇOK ŞÜKÜRRR... ALLAHIM ANALI BABALI SAĞLICAKLA BÜYÜTMENİZİ NASİP EYLESİNteyzoşlar dün bebişimi aldım kucağıma Rabb'ime sonsuz şükürler olsun ELHAMDÜLİLLAH..maşallahlarınızı eksik etmeyin... . hepinize iyi dilekleriniz için tek tek çok teşekkür ederim... bana ayetel kursi okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun....
anca yazabiliyorum hala hastanedeyim kendimi pek toparlayamadım daha...
şimdilik bu kadar yazabiliyorum inşallah daha iyi olursam bilgilendircem sizi
HIMMM birde ondan mı alsam battaniyeyle daha zor olucak gibi aklım mantığım almıyorrrevet cep gibi olanlardan. battaniye kumaşı gibi zaten sert değil. bebeğin şeklini alır yani.
tabi aslında bağlamak lazım da kucağımda gitsin istiyorum. ben kızımı da emzirerek götürmüştüm eve ağlıyordu çünkü çıkarken. yani kızlar şartlar sizi yönlendirecek rahat olun.Anammm kuzumm yapmaaa yaa..arabaya baglayin bebegi mutlaka.burada ceza sebebi hemde yuklu miktarda..nolir IHmal etmeyin..ben oto koltuguna koyucam uzerinde kiyafetleri uyku tulumu ve arabaya bagladiktan sonrada pelus battaniyesi olcak hatta yuzunun ortusunu bile koydum yavruma nazar deger diye...simdiden kiskaniyorum daaaaa
Ayy belli ki iyi yaaa cok sevindimmm yaaa SWIFT nerelerdeee??? @_swift_ canmmm nerelerdesinnn???
peki anakucağınınnn kemerlerini ne edecez bizim ürün şu da nasıl yatıracaz bilemedik.. bende anakucağıyla klasik kalın özdilek battanyemizi bagaja koymak istiyorummm.. artık haftaya onuda koydurayım bizimle gezsin arabadatabi arabayı bile yıkatmadıkkk dahaaa aman yazdıkça ne çok iş çıkıyor amann
bizimki şu
http://www.e-bebek.com/nuna-pipa-oto-koltugu_NUN-CS01003E
Eki Görüntüle 1302284
buna mı koyacaz bebişi
teyzoşlar dün bebişimi aldım kucağıma Rabb'ime sonsuz şükürler olsun ELHAMDÜLİLLAH..maşallahlarınızı eksik etmeyin... . hepinize iyi dilekleriniz için tek tek çok teşekkür ederim... bana ayetel kursi okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun....
teyzoşlar dün bebişimi aldım kucağıma Rabb'ime sonsuz şükürler olsun ELHAMDÜLİLLAH..maşallahlarınızı eksik etmeyin... . hepinize iyi dilekleriniz için tek tek çok teşekkür ederim... bana ayetel kursi okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun....
gözünüz aydın canım maşallah maşallah. en kısa sürede toparlanırsın inş..teyzoşlar dün bebişimi aldım kucağıma Rabb'ime sonsuz şükürler olsun ELHAMDÜLİLLAH..maşallahlarınızı eksik etmeyin... . hepinize iyi dilekleriniz için tek tek çok teşekkür ederim... bana ayetel kursi okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun....
ne bilim o hengamede merdivendi bilmem neydi inerken cıkarken kaymasın bebe. tutturmak lazım bilemiyorum okumustum burda da cok dusuren varmıs anakucagından cocugu hastanede.
iyi de kemerini baglamıcan mı cocugun nerden gecircen bacak arasına girmesi lazım battaniye varken nasıl oalcak
öyle diyondaaa nasıl koyacaz orayı çözemedim.. yoksa bizim aldığımız anakucağında mı sorunnn valla akşam baktık baktık yok buna bıdığı nasıl koyacazzz olmaz dedik eşimlee..
Kizlaaarr bugunn surekli yiyorum yaaa kendimi tutamiyorummmm offff siz de mi boylesinizzz???
öyle diyondaaa nasıl koyacaz orayı çözemedim.. yoksa bizim aldığımız anakucağında mı sorunnn valla akşam baktık baktık yok buna bıdığı nasıl koyacazzz olmaz dedik eşimlee...
evet birde öyle bir durum var ana kucağı istiyolarmışmış duymuştum
yani anakucağınaaa .. evde oyuncak bebek olsa deneyecem ama mantıken işin içinden çıkamadımm
alt açmaya koydukk ok anladım cep gibi içine girilen alt açmalardan seninki heraldesonra bebişle onu anakucağna nasıl koyucaz.. koyunca derinlik olayından dolayı sıkıntı olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?