2014 Aralık Anneleri

:) hahahah kesinlikle öyle yap. yarım kg yarım kg dur. allahtan ankarada hava güzel de babet giyilebiliyo. yoksa sadece botlar 1 kg gelir. beni tartan hemşirede sağolsun tartıda ne görürse onu söylüyo dr a. kusuratları hiç düşmüyo :)

kızlar selvboylum un hamilelik takvimine baktımda benle arasında 3 gün varmışşşşşşşşş amaninnnnnnn çat çat benle aynı günde olanalr doğuyorrr benim daha bir valizim bile hazır değil ufff

Alin size resim ayyyhhb komediyim daha buyuk bebek yokki evde komedi oldu :) :) :) kizimin uyku arkadssi sevimli tavsancigi bagladim.kemeri ayarlanio zaten ama bu bebege gore ayarlamaya gerek kalmadi.iyice maskot oldum hee.gidiom ben :)

ben de taktım bu anakucağınaaa...göbeği düşmemiş bebek bağlanmaz onun kemeriyleee

canım göbek bagının ilaçlı pamugu bilmemnesi oluyorr kıyafette giydirilmez senin düşüncene göre kemer sıkmaz ki onu .. ya heyecanlanıorum doğum yapanları duydukca cantası olmayanlar bi biz yani masallah

ay bi de bu halimle haftasonu maraton hayali kuruyorum tabi ki koşmicam ama amaç hazır köprü açıkken hamiş pozları vermek

istanbuldaki bebişlerime sesleniorumm pazar sabahı köprüde buluşalım canlarr

Canim valla ben de dune kadar 76 ydim bugun 77 olmusum. Bu ne yaaaa poffff... bn de dr.a gittigimde oyle yaptim hafif seyler giydimm vee heycandan pek bisi yiyememistim. Ama gene de dr.un tartisi cok fazla gosteriyooo gicik oldummm

canımmmmm maşallah çook sevindimm Allahım nazarlardan korusunn sağsalim evinize yuvanıza dönün inş .. ayrıntıları istiyoruz en yakın müsait olduğun andaa.. sevgileeerr

Aaa iyi fikir aslindaa sancim olmazsa gelirdim de oraya gelip mahsur kalip dogurmayayim sonraaa

Canim valla ben de dune kadar 76 ydim bugun 77 olmusum. Bu ne yaaaa poffff... bn de dr.a gittigimde oyle yaptim hafif seyler giydimm vee heycandan pek bisi yiyememistim. Ama gene de dr.un tartisi cok fazla gosteriyooo gicik oldummm

ya bizim dr.un tartısı evdekinden 1.5 az gösterio gıcık eşim 15 gün önce neeee 73 mü die bagırdı içeri gıcık oldumm dr.a dio kahvaltısız geldik die bi de çatlak ..

hımmmm

var ya benim kafaaaa basmıyorrrrrr ammaaa malsın diyeceksiniz ama şimdi ben hastane çıkışı kıyafetlerine birde penye battaniye sardık sonra anakucağına koyduk üstünede özdilekten aldığım kalın battaniye işte bu durumda ilk kattaki battaniyeyle bebişi nasıl sokucam bunaaa bizim anakucağında ayak bacak kol yerleri ayrı ayrı geçirmeli çıksa onlar neysee

ayy ornek var mı foto dicem bişey sarıp yollayın nasıl yapcaz. oyuncak bebek varsa : D
valla raziye yapmış ama çıplak bebişi öyle koyarız gelde sen battaniyeli haliyle koy nasıl olacak bende anlayaamdımmm

kafam hala basmıyorrr bizim birde bel desteği var anakucağında onumu çıakrtalımki daha derin olurrr
ya anakucagını baglamadık arabaya daa hiç denemedik cybex aton bilen var mı onu bi denemek lazım ya hu ..
yaaa birde bu anakucağının arabaya bağlamak gerekli dimiiiiiii onuda eşim bilmiyor şimdi içeri koyana dek üşütmeyelim velediii

Bak ben resminide paylastim hem tulumlu hem alt ust takim koyuyorum zaten kusuyor felan diye 3 takim koyun diyorlar
hımm tamamm abcım 3 takım koyuyomm biri tulumlu olsun madem

komik annş seniii... şimdi sen bu tavşanııııııı uyku tulumuna koyda anakucağına yerleştir de bakalımm

sen ben uyuzcan rezil olmasak bari çantanı hazırla sonra git maratona

bende de çok bişey yok hazırda....alt üst takımmm hımmm... ne bilim bir arkdşm body çıtçıtlı giydiriliyor ya üstüne tulum daha rahat oldu biz öyle giydirdik dedi.. bakalım ne edecezz amann
Ben citcitli bodyleri ve tulumlari daha kullanışlı buluyorum. Yine de bir iki tane al üst takım aldım ama içine yine citcitli body aldım alışkanlık ☺ bu aksam kızımı okuldan alıp son bir alışverişe daha cikicam. Ablasının hediyesi olarak bir takım daha alırsak tamam. Benim gibi daha bekleyenler de var sanırım ama çanta hazır olmadığı için acayip stres yaptim. Dogsa açıkta kalicaz. :)

ay kahkaha attım iş yerinde yaaa Allah napmasın seni .. ay keşke tanışsak görüşsek şuan online olan canlar.. ben istanbuldakileri köprüye bekliorum pazar lami cimi yokk .. gelin hepinizzzzz

Kizlar su an cevrimici olanlar bi grup gibi daima burdayiz. Bakalim biz ne zamn dogurucaz :) bana oyle geliyo ki pespese dogurucaz :)
36 -3 7 haftalıklarızzz

aaa birisi daha avrmış.. uyuzcan bebekprens sen ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…