2014 Aralık Anneleri

bende sizdenim kızlar bende hazırlamadım.burdaki doğumları gördükçe tırsıyorum vallaa
sakın 34 haftayız diye geciktirme tamam bizim 37 ve hala hazır değil çanta manta ama o bizim relakslığmız aslında 32de hazır etmek en makulüymüş haftasonu anlaşıyoruz herkes hazırlıyor

maşallah maşallah canimmm çok sevindim yaaa ayyy nerdeyse her gün doğum haberi aliyoruz çok heyecanlandim inşallah iyisindir kanaman çok değil dimi

Kurbislerim ve doğum hediyelerim kizlar. Yanliz kurbislerin kurdela rengini begenmedim.onlari pudra pembe kurdelayla degistircem

Eklentiler

• 20141113_171009.webp
    124,2 KB · Görüntüleme: 160
  • 20141113_171520.webp
    130,3 KB · Görüntüleme: 131
  • 20141113_171102.webp
    146,7 KB · Görüntüleme: 144
sakın 34 haftayız diye geciktirme tamam bizim 37 ve hala hazır değil çanta manta ama o bizim relakslığmız aslında 32de hazır etmek en makulüymüş haftasonu anlaşıyoruz herkes hazırlıyor
ayy benim de hazir değil ya annemden valiz almam lazim bende sizdenim relaxim yani bebegiminkiler hazir da benim ufak eksiklerim var

kızlar anlaşılan herkes anakucağına da ok diyor....
akşam bizde bir deneme yapalımmm hafta sonuda deli gibi aşağı indirelimde evdennn arabanın neresine monte edicez onu çözelimmm...

Kuzucum ince battaniyenin üstünden kemeri bağladığını düşün, kalın olanı o şekilde üstüne örteceksin kenarlara doğru birazcık sıkıştırırsın tamamdır. En üste de bütün ana kucağını kapatacak şekilde örtü örteceğim ben, zaten hastaneden çıkıp arabaya, arabadan da hemen inip apartmana gireceğiz bir şey olmaz Allah ın izniyle

inşallah bakalım bacımm

kuzum dün başladım ütüye penye battaniyede bi gıcık oldum dümdüz olmuyor sürekli katlanıo çift kat gibi ya .. geçtim coraplara sevgiyle yapıorum dedim kardeşime sen yardım etme dün geldi bizde kaldı neden yardım etmiim dio dedim Yusufun ilk cicileri özeniyorum baktım olacak gibi diil ben hemen yoruluyorum gel dedim devam ett kızcagıza da karıştım sürekli öle yapma böle yap çizgi olmasın o da sıkıldı bıraktı bi makina çamaşırı iki kişi bitiremedik hep dediniz minik parçalar zor olur die inanmıodum öle çıktı cidden zor yaa eldiven şapka bi sürü takım zıbın .. daa da renkliler hırkalar örgüler battaniyeler yıkanmadııııııı

zor ki ne zor birde önce tersten sonra düzden ütülenmesiii en feci durumu.. çıtçıtlı bodyleri ütülemişim tersinden düz tarafına çevirirkenn çıtçıt nasıl ısınmışsaaa parmağımı bir yaktı inann 4 gündür yeni yeni kızarıklığı gidiyorr.. aman dikkat... bacın yapsın diyecem ama bende kimseye bırakmadım ...güvenemedimm herkes bastırırı geçer ütüyü birde kazanlı ütü şimdi başkasına versemmm bastırır buharı geçer ki buharsız ütülenmesi gerekmekteeee o yüzden bende çok pimpiriklendimmm ve yavaş yavaş 3 postada ütüledim daha da var ama onlar sonraki fasıl diyorumm

bebekprenses normalde ev istanbulda ama suan almanyada olmanin uzuntusundeyim.yoksa kesinlikle ayartirdim ben sizi gelirdiniz bana yada biyerde bulusurduk...@kgokce tamamdir az sonrada o sekilde yolliyim.@neverthemummy resmim sana geldi ne komigim yaaa. Beni dusurdugunuz hallere.bebek olsa hakkatten denicem dusunuomda bisi bulamiom :) denemk icin.su ana kucagi ne oluo kgokce bana resmini atsana.bizimkinden degisik bisimi? Aman su port bebe ana kucagi oti koltugu virt zirt hepsinin ayri adimi var yaaa.bizimki bildigin sifir grup araba koltugu ozelligi ilk bir yil bebek arabamizada takiliyor adaptor ile o kadar..bor yildan sonra bir grup araba koltugu alinio sonrada iki bolu uc grup araba koltigu alinio hepsi zorunlu arabada...bir yildan sonrada disarda bebek arabasini kullancaz..

Kurbislerim ve doğum hediyelerim kizlar. Yanliz kurbislerin kurdela rengini begenmdim.onlari pudra pembe kurdelayla degistircem
Harikaaa kurabiyeler...cok guzel citir citir afiyetle yensin :) hediyelerde guzel. Bizimde dogum hediyemiz bilezik olcak sanirsam..icinde eslem yazacakmis evlenince kizimiza takcakmis babasi akla bakin :)i

canım ana kucagı oto koltuguyla aynı sey diil mi öle aldık bebek arabasına da uyumlu ilk 1 yıl dediğin gibi .. ayrıca port bebe almadım sacma geldi döküntü gibi .. hatta burda baya konustuk

aynen o ters düz olayı beni mahvetti zaten bi de olmuo canım dümdüz illa bi yeri kırışıo ya da ben mi beceriksizim ya offf

Harikaaa kurabiyeler...cok guzel citir citir afiyetle yensin :) hediyelerde guzel. Bizimde dogum hediyemiz bilezik olcak sanirsam..icinde eslem yazacakmis evlenince kizimiza takcakmis babasi akla bakin :)i

canım eşin çok duygusal düşünmüş bayıldım yaa bu fikre .. bende yusufun eşine mi taksam kıza bağlı inş güzel kalpli güzel bi kıza aşık olur Yusufum şimdiden oğlum öle olsun böle olsun diorum dün babamızla teyzemiz çok güldü .. bildiğin doğmayan bebeğin gelecekteki sevgilisini kıskandımm ayy baya saçmaladım ama napiim elimde diillllll

Selam kızlar .. Doktordan geldik tekrardan Ntsye girdim cok şükür sancı çıkmadı rahatladım .. Bu arada hastanede dogum hemşiresiyle görüştük eşimle .. Yanıma almam gerekenleri dedi . Benım merak ettiğim hasta bezi , ped, bebek bezi gibi seylerin tedarik edilip , edilmeyeceğiydi .. Bunların hepsini burada olduğunuz zamanda biz tedarik edıyoruz dediler .. Rahatladım acıkcası yarın çanta hazırlanıcak eksik kalmadı gibi :) bu arada göbek resimleri Aralık sayfasında popüler bende koyayım bari :) keyfim iyi kılo bile sıkmaz canımı bi haftada 1 kılo almışım yıne. Geçmişi okuyamadım şimdi bakıyım onlara

Eklentiler

• image.webp
    113,9 KB · Görüntüleme: 108
  • image.webp
    114,2 KB · Görüntüleme: 122
Kurbislerim ve doğum hediyelerim kizlar. Yanliz kurbislerin kurdela rengini begenmedim.onlari pudra pembe kurdelayla degistircem

canımm bence kurdeleler böle cok güzel pudra uymaz gibi gelio sen bilirsin yine de ..

doğum hediyelerine de bayıldımm en güzeli şimdiden alması olmuş valla .. güle güle kullan canımm rose olan bileklik cidden çok şıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…