sakın 34 haftayız diye geciktirme tamam bizim 37 ve hala hazır değil çanta manta ama o bizim relakslığmız aslında 32de hazır etmek en makulüymüşbende sizdenim kızlar bende hazırlamadım.burdaki doğumları gördükçe tırsıyorum vallaa
maşallah maşallah canimmm çok sevindim yaaa ayyy nerdeyse her gün doğum haberi aliyoruz çok heyecanlandimteyzoşlar dün bebişimi aldım kucağıma Rabb'ime sonsuz şükürler olsun ELHAMDÜLİLLAH..maşallahlarınızı eksik etmeyin... . hepinize iyi dilekleriniz için tek tek çok teşekkür ederim... bana ayetel kursi okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun....
anca yazabiliyorum hala hastanedeyim kendimi pek toparlayamadım daha...
şimdilik bu kadar yazabiliyorum inşallah daha iyi olursam bilgilendircem sizi
ayy benim de hazir değil ya annemden valiz almam lazim bende sizdenim relaxim yanisakın 34 haftayız diye geciktirme tamam bizim 37 ve hala hazır değil çanta manta ama o bizim relakslığmız aslında 32de hazır etmek en makulüymüşhaftasonu anlaşıyoruz herkes hazırlıyor
ayyyy çok çok güzeller duru serkan ve ranaa kolyene bayıldımmmKurbislerim ve doğum hediyelerim kizlar. Yanliz kurbislerin kurdela rengini begenmedim.onlari pudra pembe kurdelayla degistircem
hafta sonu hallediyoruz bacım tamamm mıayy benim de hazir değil ya annemden valiz almam lazim bende sizdenim relaxim yanibebegiminkiler hazir da benim ufak eksiklerim var
sağol canım teşekkür ederim :)ayyyy çok çok güzeller duru serkan ve ranaa kolyene bayıldımmmkurbişlerinde enfesss olmuş
hımmmm
var ya benim kafaaaa basmıyorrrrrr ammaaa malsın diyeceksiniz ama şimdi ben hastane çıkışı kıyafetlerine birde penye battaniye sardık sonra anakucağına koyduk üstünede özdilekten aldığım kalın battaniye işte bu durumda ilk kattaki battaniyeyle bebişi nasıl sokucam bunaaa bizim anakucağında ayak bacak kol yerleri ayrı ayrı geçirmeli çıksa onlar neysee
valla raziye yapmış ama çıplak bebişi öyle koyarız gelde sen battaniyeli haliyle koy nasıl olacak bende anlayaamdımmm
kafam hala basmıyorrr bizim birde bel desteği var anakucağında onumu çıakrtalımki daha derin olurrr
yaaa birde bu anakucağının arabaya bağlamak gerekli dimiiiiiii onuda eşim bilmiyor şimdi içeri koyana dek üşütmeyelim velediii
hımm tamamm abcım 3 takım koyuyomm biri tulumlu olsun madem
komik annş seniii... şimdi sen bu tavşanııııııı uyku tulumuna koyda anakucağına yerleştir de bakalımm
sen ben uyuzcan rezil olmasak bari çantanı hazırla sonra git maratona
inşallah bakalım bacımmKuzucum ince battaniyenin üstünden kemeri bağladığını düşün, kalın olanı o şekilde üstüne örteceksin kenarlara doğru birazcık sıkıştırırsın tamamdır. En üste de bütün ana kucağını kapatacak şekilde örtü örteceğim ben, zaten hastaneden çıkıp arabaya, arabadan da hemen inip apartmana gireceğiz bir şey olmaz Allah ın izniyle
hımmmm
var ya benim kafaaaa basmıyorrrrrr ammaaa malsın diyeceksiniz ama şimdi ben hastane çıkışı kıyafetlerine birde penye battaniye sardık sonra anakucağına koyduk üstünede özdilekten aldığım kalın battaniye işte bu durumda ilk kattaki battaniyeyle bebişi nasıl sokucam bunaaa bizim anakucağında ayak bacak kol yerleri ayrı ayrı geçirmeli çıksa onlar neysee
valla raziye yapmış ama çıplak bebişi öyle koyarız gelde sen battaniyeli haliyle koy nasıl olacak bende anlayaamdımmm
kafam hala basmıyorrr bizim birde bel desteği var anakucağında onumu çıakrtalımki daha derin olurrr
yaaa birde bu anakucağının arabaya bağlamak gerekli dimiiiiiii onuda eşim bilmiyor şimdi içeri koyana dek üşütmeyelim velediii
hımm tamamm abcım 3 takım koyuyomm biri tulumlu olsun madem
komik annş seniii... şimdi sen bu tavşanııııııı uyku tulumuna koyda anakucağına yerleştir de bakalımm
sen ben uyuzcan rezil olmasak bari çantanı hazırla sonra git maratona
zor ki ne zor birde önce tersten sonra düzden ütülenmesiii en feci durumu.. çıtçıtlı bodyleri ütülemişim tersinden düz tarafına çevirirkenn çıtçıt nasıl ısınmışsaaa parmağımı bir yaktı inann 4 gündür yeni yeni kızarıklığı gidiyorr.. aman dikkat... bacın yapsın diyecem ama bende kimseye bırakmadım ...güvenemedimm herkes bastırırı geçer ütüyü birde kazanlı ütü şimdi başkasına versemmm bastırır buharı geçer ki buharsız ütülenmesi gerekmekteeee o yüzden bende çok pimpiriklendimmm ve yavaş yavaş 3 postada ütüledim daha da var ama onlar sonraki fasıl diyorummkuzum dün başladım ütüye penye battaniyede bi gıcık oldum dümdüz olmuyor sürekli katlanıo çift kat gibi ya .. geçtim coraplara sevgiyle yapıorum dedim kardeşime sen yardım etme dün geldi bizde kaldı neden yardım etmiim dio dedim Yusufun ilk cicileri özeniyorum baktım olacak gibi diil ben hemen yoruluyorum gel dedim devam ett kızcagıza da karıştım sürekli öle yapma böle yap çizgi olmasın o da sıkıldı bıraktı bi makina çamaşırı iki kişi bitiremedik hep dediniz minik parçalar zor olur die inanmıodum öle çıktı cidden zor yaa eldiven şapka bi sürü takım zıbın .. daa da renkliler hırkalar örgüler battaniyeler yıkanmadııııııı
Harikaaa kurabiyeler...cok guzel citir citir afiyetle yensinKurbislerim ve doğum hediyelerim kizlar. Yanliz kurbislerin kurdela rengini begenmdim.onlari pudra pembe kurdelayla degistircem
bebekprenses normalde ev istanbulda ama suan almanyada olmanin uzuntusundeyim.yoksa kesinlikle ayartirdim ben sizi gelirdiniz bana yada biyerde bulusurduk...@kgokce tamamdir az sonrada o sekilde yolliyim.@neverthemummy resmim sana geldi ne komigim yaaa. Beni dusurdugunuz hallere.bebek olsa hakkatten denicem dusunuomda bisi bulamiom :) denemk icin.su ana kucagi ne oluo kgokce bana resmini atsana.bizimkinden degisik bisimi? Aman su port bebe ana kucagi oti koltugu virt zirt hepsinin ayri adimi var yaaa.bizimki bildigin sifir grup araba koltugu ozelligi ilk bir yil bebek arabamizada takiliyor adaptor ile o kadar..bor yildan sonra bir grup araba koltugu alinio sonrada iki bolu uc grup araba koltigu alinio hepsi zorunlu arabada...bir yildan sonrada disarda bebek arabasini kullancaz..
zor ki ne zor birde önce tersten sonra düzden ütülenmesiii en feci durumu.. çıtçıtlı bodyleri ütülemişim tersinden düz tarafına çevirirkenn çıtçıt nasıl ısınmışsaaa parmağımı bir yaktı inann 4 gündür yeni yeni kızarıklığı gidiyorr.. aman dikkat... bacın yapsın diyecem ama bende kimseye bırakmadım ...güvenemedimm herkes bastırırı geçer ütüyü birde kazanlı ütü şimdi başkasına versemmm bastırır buharı geçer ki buharsız ütülenmesi gerekmekteeee o yüzden bende çok pimpiriklendimmm ve yavaş yavaş 3 postada ütüledim daha da var ama onlar sonraki fasıl diyorumm
Harikaaa kurabiyeler...cok guzel citir citir afiyetle yensin:) hediyelerde guzel. Bizimde dogum hediyemiz bilezik olcak sanirsam..icinde eslem yazacakmis evlenince kizimiza takcakmis babasi akla bakin :)i
Kurbislerim ve doğum hediyelerim kizlar. Yanliz kurbislerin kurdela rengini begenmedim.onlari pudra pembe kurdelayla degistircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?