2014 Aralık Anneleri

ayy öyle mi bilemedim. çok cart geldi rengi sanki.
teşekkürler cnm. evet bileklik daha önce görüp beğendiğim bi modeldi. resimde tam net çıkmamış olsa da

Harikaaa kurabiyeler...cok guzel citir citir afiyetle yensin :) hediyelerde guzel. Bizimde dogum hediyemiz bilezik olcak sanirsam..icinde eslem yazacakmis evlenince kizimiza takcakmis babasi akla bakin :)i
sağolasın canım.
ayy ne güzel düşünmüş babanız. çok şeker filmlerdeki gibi ha :)

Anaam buhqrsiz mi utulenecek ben bilmiyordum neden? Gerci daha bir corap utulemisligim yok da

Anaam buhqrsiz mi utulenecek ben bilmiyordum neden? Gerci daha bir corap utulemisligim yok da
benimki kazanlı ütü diye buharsız ütüle dediler...

sıcakla mikroplar ölürken buharlı ütüleynce bakterilere meyil oluyormuşmuşşş... buharsız ütüleee sen yine de bacım

Az olmasinda cok olsun hatta ben paket paket ayirdim 1 takim corap ic citcitli sapka eldiven olarak 3 paket yaptim 2 battaniye koydum biri hastane cikislarinin ortak oylee

sıcakla mikroplar ölürken buharlı ütüleynce bakterilere meyil oluyormuşmuşşş... buharsız ütüleee sen yine de bacım
Vayy anam vayy. Benimki de kazanli tefalin ütülerinden. O zaman en yüksek sicaklikta buharsiz basariz artikin

D Deligonul783 ikimizin günü aynı. Bakalım Hangimiz ilk müjdeyi alicaz? ve ben hiç hazırlık yapmadım dahaaaaa

Vala hazirlayin cantalarinizi artik kizlar ya.. bn endiseleniyorum sizin yerinize :) bu bidiklarin ne yapacagi belli olmaz.. bnm sancilarim basladi yani.. her an bekliyorum..

kızlarrr haberiniz var mı bilmiyorummm bi doğum daha gerçekleşti @selvboylum dün 19:40 da doğum yapmışş
bebekle ve kendisiyle ilgili bi bilgim yok hala hastanedeyiz diye yazmış umarımm iyilerdirr
Maşallah canim Allah anali babali buyutsun insallah :) sira bize de geliyor heyecan dorukta

Ya ben sürekli bişeyler yemekten çatlıcam artık. Engel olamıyorum kendime. Agzım hiç boş durmuyoya. Doymak bilmiyrm resmen

canım seninki kazanlı diye öyle demişlerdir. normalde buhar 100C üzerinde basıyor mikropların kökünü kazıyor ben kreşte çalışırken buhar basardık oyuncaklara çocukların oyun döşeklerine. ama nemli bırakırsan o ayrı daha sonra nemden bakteri elbet oluşur iyi kurutulmalı ve havalandırılmalı. yalnız çok kasmamak gerek ingilizlerle çok uzun zaman yaşadım yıkamadan giydiriyorlar her şeyi bebeklerine temiz diyorlar ben bi kaç karşı çıktım güldüler bana. tabii ki yıkanması taraftarıyım hatta ben manyaklık edip iki kere yıkadım çocuğumun eşyalarını

Ya ben sürekli bişeyler yemekten çatlıcam artık. Engel olamıyorum kendime. Agzım hiç boş durmuyoya. Doymak bilmiyrm resmen
al benden de o kadar,alıp bişi yesem mutfağa tabağı bırakmaya gidiyorum bi bakıyorum elimde başka bişi almışımm sabit giden kilom birden çoştu son zamanlardaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…