36 -3 7 haftalıklarızzz
aaa birisi daha avrmış.. uyuzcan bebekprens sen ben
ayy öyle mi bilemedim. çok cart geldi rengi sanki.canımm bence kurdeleler böle cok güzel pudra uymaz gibi gelio sen bilirsin yine de ..
doğum hediyelerine de bayıldımm en güzeli şimdiden alması olmuş valla .. güle güle kullan canımm rose olan bileklik cidden çok şıkk
sağolasın canım.Harikaaa kurabiyeler...cok guzel citir citir afiyetle yensin:) hediyelerde guzel. Bizimde dogum hediyemiz bilezik olcak sanirsam..icinde eslem yazacakmis evlenince kizimiza takcakmis babasi akla bakin :)i
Anaam buhqrsiz mi utulenecek ben bilmiyordum neden? Gerci daha bir corap utulemisligim yok dazor ki ne zor birde önce tersten sonra düzden ütülenmesiii en feci durumu.. çıtçıtlı bodyleri ütülemişim tersinden düz tarafına çevirirkenn çıtçıt nasıl ısınmışsaaa parmağımı bir yaktı inann 4 gündür yeni yeni kızarıklığı gidiyorr.. aman dikkat... bacın yapsın diyecem ama bende kimseye bırakmadım ...güvenemedimm herkes bastırırı geçer ütüyü birde kazanlı ütü şimdi başkasına versemmm bastırır buharı geçer ki buharsız ütülenmesi gerekmekteeee o yüzden bende çok pimpiriklendimmm ve yavaş yavaş 3 postada ütüledim daha da var ama onlar sonraki fasıl diyorumm
bensana bebekprens diyommm hepbebekprens yusuf yaaa ben bebekprensess
benimki kazanlı ütü diye buharsız ütüle dediler...Anaam buhqrsiz mi utulenecek ben bilmiyordum neden? Gerci daha bir corap utulemisligim yok da
Az olmasinda cok olsun hatta ben paket paket ayirdim 1 takim corap ic citcitli sapka eldiven olarak 3 paket yaptim 2 battaniye koydum biri hastane cikislarinin ortak oyleehımmmm
var ya benim kafaaaa basmıyorrrrrr ammaaa malsın diyeceksiniz ama şimdi ben hastane çıkışı kıyafetlerine birde penye battaniye sardık sonra anakucağına koyduk üstünede özdilekten aldığım kalın battaniye işte bu durumda ilk kattaki battaniyeyle bebişi nasıl sokucam bunaaa bizim anakucağında ayak bacak kol yerleri ayrı ayrı geçirmeli çıksa onlar neysee
valla raziye yapmış ama çıplak bebişi öyle koyarız gelde sen battaniyeli haliyle koy nasıl olacak bende anlayaamdımmm
kafam hala basmıyorrr bizim birde bel desteği var anakucağında onumu çıakrtalımki daha derin olurrr
yaaa birde bu anakucağının arabaya bağlamak gerekli dimiiiiiii onuda eşim bilmiyor şimdi içeri koyana dek üşütmeyelim velediii
hımm tamamm abcım 3 takım koyuyomm biri tulumlu olsun madem
komik annş seniii... şimdi sen bu tavşanııııııı uyku tulumuna koyda anakucağına yerleştir de bakalımm
sen ben uyuzcan rezil olmasak bari çantanı hazırla sonra git maratona
Vayy anam vayy. Benimki de kazanli tefalin ütülerinden. O zaman en yüksek sicaklikta buharsiz basariz artikinbenimki kazanlı ütü diye buharsız ütüle dediler...
sıcakla mikroplar ölürken buharlı ütüleynce bakterilere meyil oluyormuşmuşşş... buharsız ütüleee sen yine de bacım
Kesinlikle degis kurdeleni hediylerin cok guzel gule gule kullanKurbislerim ve doğum hediyelerim kizlar. Yanliz kurbislerin kurdela rengini begenmedim.onlari pudra pembe kurdelayla degistircem
bensana bebekprens diyommm hepdoğru pren yusuf
prenses sendinnn hımmmmmmmmmm
Ay gördüğüm gobusler hep basketbol topu koymuş gibi. Maşallah tosununa maşallah.
D Deligonul783 ikimizin günü aynı. Bakalım Hangimiz ilk müjdeyi alicaz? ve ben hiç hazırlık yapmadım dahaaaaa
Maşallah canim Allah anali babali buyutsun insallah :) sira bize de geliyor heyecan doruktakızlarrr haberiniz var mı bilmiyorummm bi doğum daha gerçekleşti@selvboylum dün 19:40 da doğum yapmışş
bebekle ve kendisiyle ilgili bi bilgim yok hala hastanedeyiz diye yazmış umarımm iyilerdirr
aminn inşallahhh,vala bende doğum haberleri okudukça karnıma ağrılar giriyooMaşallah canim Allah anali babali buyutsun insallah :) sira bize de geliyor heyecan dorukta
soğanı ezerek ya da sıkarak ya da rondodan geçirerek suyunu elde edebilirsin haşlama olmayacakAnladim canim sağol badem yagi suruyordum banyodan sonra bugün krem almaya karar verdim. Soğan suyunu da denerim bakalim
canım seninki kazanlı diye öyle demişlerdir. normalde buhar 100C üzerinde basıyor mikropların kökünü kazıyor ben kreşte çalışırken buhar basardık oyuncaklara çocukların oyun döşeklerine. ama nemli bırakırsan o ayrı daha sonra nemden bakteri elbet oluşur iyi kurutulmalı ve havalandırılmalı. yalnız çok kasmamak gerek ingilizlerle çok uzun zaman yaşadım yıkamadan giydiriyorlar her şeyi bebeklerine temiz diyorlar ben bi kaç karşı çıktım güldüler bana. tabii ki yıkanması taraftarıyım hatta ben manyaklık edip iki kere yıkadım çocuğumun eşyalarınıbenimki kazanlı ütü diye buharsız ütüle dediler...
sıcakla mikroplar ölürken buharlı ütüleynce bakterilere meyil oluyormuşmuşşş... buharsız ütüleee sen yine de bacım
al benden de o kadar,alıp bişi yesem mutfağa tabağı bırakmaya gidiyorum bi bakıyorum elimde başka bişi almışımmYa ben sürekli bişeyler yemekten çatlıcam artık. Engel olamıyorum kendime. Agzım hiç boş durmuyoya. Doymak bilmiyrm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?