İyi akşamlar kızlar. Doğuma sayılı günlerimiz kaldı.bana doktor 4 aralıkta doğum dedi ama hiç birşey hazır değil. Giyisilerini aldım bebişin ama yukamadım hazırlamadım hala.kendime bir gecelik bir de sabahlık alacağım hala alamadım. Halıları yıkamaya vermem lazım haftaya vereyim diyorum. Perdeler yıkanacak camlar silinecek evin sıkı bir temizliğe ihtiyacı var. Yardım edenim yok sadece eşim yardım ediyor annem başka şehirde eşimin bekar kızkardeşleri de hayırsız, telefon bile etmezler.temizliğe birini çağırayım diyorum eşim mali olarak eksideyiz lütfen çağırma dedi. kendim de biraz iş yapınca nefes nefese kalıyorum. Bu haftadan itibaren işe gitmedim ama hiç bir iş yapmadım. Devamlı uyku halim var. Durmadan atıştırıyor ve uzanıyorum. Uzanırken de uyuya kalıyorum. Zihnim bu yüzden yorgun ama bedenim de bu yıl okula başlayan kızım yüzünden yorgun oluyor.onun ödevleri, sabah servise yetişmesi vs. Hepsi üzerimde.
canım saol anlatımın için ben tegerledim henuz dikime gecmedim .. dikiş olayında gercekden cok tecrubesizim kendi kendime evde makına dikişini yapmısım bunuda yaparsam inş ben bi yapmaya baslayayım atarım resmını inşllah saol cok ..Whatsapp sagolsun aynennn..benim evde lakabim deli kizdi.sapin sacma seylerle ugrasirdim okurken bile evdeki cekmeceleri duzenlerdim hafta sonu.herkesin camasirlarina elim degerdi yani..hele benden buyuk ecuk pasakli bi ablam vardi beni sinir ederdi.simdide hergun acip cekmecelerimi kontrol ediom duzgunmu die:) onu simdi 40 cm ya ortadan I ikiye boldum yariya kadar...alt tarafina kurdeleden biye yaptim diktim.makasla kestigim yeride az iceri kivirip elde diktim..sonra o ustteki parcayi dikince kendine gelio ne oldugu anlasilio..sen nerde oturuodun? Bana resmini at suanki durumunun o zaman daha iyi anlatirim sanirim..olmadi ozelden no yu atayim sanada ordan grslm bide yasakmi o forumda? Bilmiyorum konusulmusta eski sayfalarda..buraya resim yuklemek felan zor yaa
ben içine öyle bişi yapmadım bez sadece zaten onunda yıkaması kolay olur diye .. senin dedğinde mantıklı ama yıkandıgı zaman deforme olur içi gibi geldi .muhabbetinizi balla bölüp bir şey sormak istiyorum, bez torbasının içine muşamba veya o tarz bir şey de diktin mi yoksa sadece kumaş mı? ben içine şu incecik kullan at alt aç ruloları var ya onlardan kesip dikeyim diyorum, kullanışlı olur mu ki acaba?
ben hem alt ust hemde tulum koyucam . minicik zaten esyaları bişi olmaz .. bugun hastane normal dogumsa bi gun , sezeryan ise 2 gun kalırsınız dediler ona göre hazırlanmak lazım .kızlarrrrrr hastane çantasına tulumlu hastane çıkışı koyuyormusunuz yoksa üst alt takımlardan mı koydunuz
yedek kıyafet mutlaka koyun dıyorlar . yanı giderken ustumuzde olan harıcı cıkıs için bi yedek .. cunku giderken durumumuz nası olur su gelmesi , kanama bilmem ne falan .. ben sanırım esofman tarzı bişi yada , tayt - hırka olarak donmeyı planlıyorum .kızlarrrr çok saçmaaa gelecek amaa hastaneyeee nasıl bir giysiyle gidelimmmm....elbise miiiiii pantolon mu pijama mı... yaniii yedek kıyafet koyayyımmı çıkışta ne giyinipde gelecem eve diyeee.. saçma bir soru amaa merak ediyorummm
eskiler gogus altıyla karın arası 4 parmak var ise asagı indi demek dermiş .. ne kadar dogru bılemıyorum .. benımde buyudukce asagıya indi gibi geliyor.Eki Görüntüle 1302275 Eki Görüntüle 1302277 Eki Görüntüle 1302278 Kizlar bakin sanki benim karnim asagi dustu..midemin orasi bomboss oldu neden olakii? Asagi inmesi bumu demek olaki?
Olabilir. Benim de bebek inmiş kanala. Ben farkettim ama. Çünkü bikini bökgesinde ünanılmaz ağrılar hissediyorsun. Özellikle ayaktayken aşağı çok fazla baskı oluyor ve ağrıyor. Eğer sen de böyle hissediyprsan inmiş demektir.Eki Görüntüle 1302275 Eki Görüntüle 1302277 Eki Görüntüle 1302278 Kizlar bakin sanki benim karnim asagi dustu..midemin orasi bomboss oldu neden olakii? Asagi inmesi bumu demek olaki?
Aynı durumdayız canım. Ben de daha halıları yıkama ya vericem ve 10 günden önce gelmez havalar serin çünkü. Ev temizlenecek. Annem gelir diyodum o da cenazesi vardı memlekete gitti. Kayin Valide de pek anlamıyo temizlik işinden. Bana kaldı hepsi. Bir taraftan da kızımı okula götürüp getiriyorum ödevi falan derken pert oluyorum. Daha çanta da hazır değil. Bebişin kıyafetleri yıkanacak ütülenecek. Ooofffİyi akşamlar kızlar. Doğuma sayılı günlerimiz kaldı.bana doktor 4 aralıkta doğum dedi ama hiç birşey hazır değil. Giyisilerini aldım bebişin ama yukamadım hazırlamadım hala.kendime bir gecelik bir de sabahlık alacağım hala alamadım. Halıları yıkamaya vermem lazım haftaya vereyim diyorum. Perdeler yıkanacak camlar silinecek evin sıkı bir temizliğe ihtiyacı var. Yardım edenim yok sadece eşim yardım ediyor annem başka şehirde eşimin bekar kızkardeşleri de hayırsız, telefon bile etmezler.temizliğe birini çağırayım diyorum eşim mali olarak eksideyiz lütfen çağırma dedi. kendim de biraz iş yapınca nefes nefese kalıyorum. Bu haftadan itibaren işe gitmedim ama hiç bir iş yapmadım. Devamlı uyku halim var. Durmadan atıştırıyor ve uzanıyorum. Uzanırken de uyuya kalıyorum. Zihnim bu yüzden yorgun ama bedenim de bu yıl okula başlayan kızım yüzünden yorgun oluyor.onun ödevleri, sabah servise yetişmesi vs. Hepsi üzerimde.
Ben de 4 aralik doğumluyum ve bebisimi de 4 aralikta dogurmak istiyorum Allah'tan bir şey olmazsa :)İyi akşamlar kızlar. Doğuma sayılı günlerimiz kaldı.bana doktor 4 aralıkta doğum dedi ama hiç birşey hazır değil. Giyisilerini aldım bebişin ama yukamadım hazırlamadım hala.kendime bir gecelik bir de sabahlık alacağım hala alamadım. Halıları yıkamaya vermem lazım haftaya vereyim diyorum. Perdeler yıkanacak camlar silinecek evin sıkı bir temizliğe ihtiyacı var. Yardım edenim yok sadece eşim yardım ediyor annem başka şehirde eşimin bekar kızkardeşleri de hayırsız, telefon bile etmezler.temizliğe birini çağırayım diyorum eşim mali olarak eksideyiz lütfen çağırma dedi. kendim de biraz iş yapınca nefes nefese kalıyorum. Bu haftadan itibaren işe gitmedim ama hiç bir iş yapmadım. Devamlı uyku halim var. Durmadan atıştırıyor ve uzanıyorum. Uzanırken de uyuya kalıyorum. Zihnim bu yüzden yorgun ama bedenim de bu yıl okula başlayan kızım yüzünden yorgun oluyor.onun ödevleri, sabah servise yetişmesi vs. Hepsi üzerimde.
Senin daha vaktin var bence canim. Karnin da ufacikmis :) bebek yer değiştirmiştir ondan öyle olmustur.Eki Görüntüle 1302275 Eki Görüntüle 1302277 Eki Görüntüle 1302278 Kizlar bakin sanki benim karnim asagi dustu..midemin orasi bomboss oldu neden olakii? Asagi inmesi bumu demek olaki?
36+3 sata göre canım ama sezeryan olacağı için 39. Hafta doğumun olur demişti doktor benim SAT 3 mart idiCanım kaçıncı haftandasın?
Evet haklısın ama doğum da olacağı için ben bu ay tasarruf yapmak zorundayım. Eşim söz verdi camları siler perdeleri de takar ütülemiyorum zaten. Annem de aralığın başında gelecek onunla da yaparım biraz. Bebek şekeri alacağım aslında bana saçma gelirdi ama kızım çok istiyor onun için şu lokumluklar var tülün içinde sonra da kahve ile lokum ikram edilmesi için kullanılır onlardan almak istiyorum ama biraz tuzlu. Hastane için normal terlik yeterli olur sanırım. Kullan at kilot mu lohusa kilodu mu yoksa şu depend mi ne hangisi kullanışlı olur ki ondan alayım diyorum. Ne dersiniz? deneyimli birileri bilir. İlk doğumda karındaki kesikten eğilememiştim ve bu çamaşırlardan haberim yoktu. pamuklu normal çamaşırlardan götürmüştüm çok canım acıyordu. 8 kat kesik kolay mı ilk çamaşırı başkası giymenize yardım ediyor mecburen. Bir de emzirirken benim göğüs ucunda çatlaklar olmuştu canım çok acımıştı başlarda. Şimdi garmastan diye bir krem var organikmiş bebeğe zararı yokmuş onu sürünce silmeden emzirebiliyormuşuz bebeği. Hamileliğin 8. Ayından itibaren kullanılması tavsiye ediliyor. Lansinoh mu garmastan mı ikisinden birisini almak gerek.Ben de 4 aralik doğumluyum ve bebisimi de 4 aralikta dogurmak istiyorum Allah'tan bir şey olmazsa :)
Benim de ev pislik icinde kadin gelecek pztsi kapi cam perde her yeri yapacaklar. Halilari da verdim yikandi geldi.
Sen de yaptiririsin cnm bi 100 tl ver tertemiz yapsin kadin. Erkek elinden iyidir.
Canim cok begendim kurabiyeleriii cok farkli ve sirin olmuslar.Ben istemistim hediyeni görmeyi cok hosmus gercekten.Rose Altin dimi canim.Kolye maliyeti ne kadar olur acaba?Ben ücretsin izin alicam istiyorum.ama esime de cok yük olmayayim diyorumKurbislerim ve doğum hediyelerim kizlar. Yanliz kurbislerin kurdela rengini begenmedim.onlari pudra pembe kurdelayla degistircem
O zaman esinle bir guzel yaparsiniz canim yavas yavas. Annen de gelir sonradan da yapilir aslinda siz yeter ki iyi olun.Evet haklısın ama doğum da olacağı için ben bu ay tasarruf yapmak zorundayım. Eşim söz verdi camları siler perdeleri de takar ütülemiyorum zaten. Annem de aralığın başında gelecek onunla da yaparım biraz. Bebek şekeri alacağım aslında bana saçma gelirdi ama kızım çok istiyor onun için şu lokumluklar var tülün içinde sonra da kahve ile lokum ikram edilmesi için kullanılır onlardan almak istiyorum ama biraz tuzlu. Hastane için normal terlik yeterli olur sanırım. Kullan at kilot mu lohusa kilodu mu yoksa şu depend mi ne hangisi kullanışlı olur ki ondan alayım diyorum. Ne dersiniz? deneyimli birileri bilir. İlk doğumda karındaki kesikten eğilememiştim ve bu çamaşırlardan haberim yoktu. pamuklu normal çamaşırlardan götürmüştüm çok canım acıyordu. 8 kat kesik kolay mı ilk çamaşırı başkası giymenize yardım ediyor mecburen. Bir de emzirirken benim göğüs ucunda çatlaklar olmuştu canım çok acımıştı başlarda. Şimdi garmastan diye bir krem var organikmiş bebeğe zararı yokmuş onu sürünce silmeden emzirebiliyormuşuz bebeği. Hamileliğin 8. Ayından itibaren kullanılması tavsiye ediliyor. Lansinoh mu garmastan mı ikisinden birisini almak gerek.
Canim karnında kasilma var mi peki?kizlar cok fena belim agriyor bacaklarim agriyo(
Bel ağrısı bebeğin kanala yerlestiginin gostergesiymis canım. Benimde son 4-5 günde fena halde belim ve kadınların ağrıyor.kizlar cok fena belim agriyor bacaklarim agriyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?