2014 Aralık Anneleri

Oh maşallah tosun mu olacak ne
Saglicakla gelsin tüm bebislerimiz.

Benim belim degil de ayaga kalkinca kasiklarima dikenler saplanmis gibi oluyor. Bazen de seyimin kemikleri resmen ikiye ayrilmis gibi oluyor. Demek ki yasadiklarimiz gayet normal. Zaten doktora da sordum gayet dogal dedi. Doguma da daha vakit var dedi. Suyu iyi eşi iyi kendisi de iyi dedi.

Bnm de belim agriyo cok kizlar.Birde oturup kalkinca dogrulamiyom kasiklarimin acisindan.Bebek bu hafta kesin asagi indi.

Evet tosunmuş :) bu arada seninle doğum tarihlerimiz aynıymış :)
Aa evet 2 mart son adet dimi -)
Bizimki çarşamba günü gittik 3020 gr dedi gününden 3 gün ondeymis. Senin ki bayagi önde gorunuyo. Iri bebek falan dedi mi doktor?

Oh ne güzel Rabbim sagliklica dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah:)

Merhaba anneler 2 gündür tüm yazdıklarınızı okuyorum çok güzel şeyler paylaşmışsınız ama bi cvp yazmaya fırsat olmadı bugün bizimde kontrolümüz vardı bebişim 3300 gr olmuş tosun olacak herhalde yarın bebişime dua okutturacağım o yüzden hazırlığımız çok bebişim iyimiş çok şükür ama kafa gelişiminin önde olmasından dolayı doktorum kanala oturamayacağını bu yüzden sezeryan olacağını söyledi kendimi normale o kadar hazırlamıştımki sezeryanı duyunca moralim bozulmadı desem yalan olur

Canım benim durumumda seninkiyle aynı senin yine 3300 müş. benim 3600 ve doğum tarihi senden sonra yani

Şimdilik normal gibi dedi, 10 gun sonra çatı muayenesi var bakalım
Sen neden hala 2 doktora gidiyorsun, nerede yapacağına karar vermedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…