Oh maşallah tosun mu olacak neKızlar merhaba nasıl gidiyor hayat :) şaka maka aralık annelerinden doğum yapan sayısı 5 i geçti. Ben ve eşim ogretmeniz ve bebeğinizin sezeryan tarihi 24 kasım olacak inşallah. Bugün kontrolde bebegimizin 3600 gr oldugunu öğrendik. Minik oğlumuz doğmak için hazırmış :)
Evet tosunmuş :) bu arada seninle doğum tarihlerimiz aynıymış :)Oh maşallah tosun mu olacak ne
Saglicakla gelsin tüm bebislerimiz.
Aa evet 2 mart son adet dimi -)Evet tosunmuş :) bu arada seninle doğum tarihlerimiz aynıymış :)
Oh ne güzel Rabbim sagliklica dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah:)Benim belim degil de ayaga kalkinca kasiklarima dikenler saplanmis gibi oluyor. Bazen de seyimin kemikleri resmen ikiye ayrilmis gibi oluyor. Demek ki yasadiklarimiz gayet normal. Zaten doktora da sordum gayet dogal dedi. Doguma da daha vakit var dedi. Suyu iyi eşi iyi kendisi de iyi dedi.
Evet canım o yüzden sezeryan tarihi verdi zaten :)Aa evet 2 mart son adet dimi -)
Bizimki çarşamba günü gittik 3020 gr dedi gününden 3 gün ondeymis. Senin ki bayagi önde gorunuyo. Iri bebek falan dedi mi doktor?
Canım herkesin şikayetleri bu haftalarda aşağı yukarı aynı sanırım bebikler kanala adım adım ilerliyorlar :)Bnm de belim agriyo cok kizlar.Birde oturup kalkinca dogrulamiyom kasiklarimin acisindan.Bebek bu hafta kesin asagi indi.
Canım Allah razı olsun,amin Bende hepiniz için dua edicem inşallahselam kızlar, geçmişi okuyup geliyorum
doubleanne yarın sana dua edicem, Allah kurtarsın ikizlerini sağlıkla kucağına al inşallah
evet canım, sağolasındoubleanne yarin sabah doguma giriyorsun herhalde allah yardimcin olsun, bebeklerini sağlıkla kucağina alırsın insallah dualarimiz seninle cnm.
Amin canım,inşallah hepimizi@selvboylum masallah sana ve bebisine Allah anali babaki büyütmeyi nasip etsin.
doubleanne Allah yardimcin olsun Rabbim bir avazda kurtarsin ins.
Canım dualarimiz seninle bebeklerinin ve senin iyi haberlerini bekliyoruz inşallah :)Amin canım,inşallah hepimizi
Canım benim durumumda seninkiyle aynı senin yine 3300 müş. benim 3600 ve doğum tarihi senden sonra yaniMerhaba anneler 2 gündür tüm yazdıklarınızı okuyorum çok güzel şeyler paylaşmışsınız ama bi cvp yazmaya fırsat olmadı bugün bizimde kontrolümüz vardı bebişim 3300 gr olmuş tosun olacak herhalde yarın bebişime dua okutturacağım o yüzden hazırlığımız çok bebişim iyimiş çok şükür ama kafa gelişiminin önde olmasından dolayı doktorum kanala oturamayacağını bu yüzden sezeryan olacağını söyledi kendimi normale o kadar hazırlamıştımki sezeryanı duyunca moralim bozulmadı desem yalan olur
Cnm habersiz birakma bizi merak ederiz...Canım Allah razı olsun,amin Bende hepiniz için dua edicem inşallah
sağol canım inşallah, kendime gelir gelmez yazmaya çalışırım :)Canım dualarimiz seninle bebeklerinin ve senin iyi haberlerini bekliyoruz inşallah :)
bugün gitmedim cmtsi gidicem. Dün eski doktoruma gitmiştim. ne dedi doktor sana ?
benim ilerdeymiş biraz kanala girmemiş henuz. normal doguma bel baglama dedi kısaca. oyle işte
alındın mı canım ya, öyle diyorsan öyledir, burada ben sadece oyledir boyledir diye fikrimi soyledim sonucta burda seminer vermyorum neden arastırıp yazayım karşıt fikrin varsa soylersin. anlasılan herkes gergin. ama bu şekilde cevap vermen gerekmezdi. stres yaratmayınız.
sağol canım amin, haberdar ederim inşallah :)Cnm habersiz birakma bizi merak ederiz...
rabbim yar ve yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?