2014 Aralık Anneleri

Şimdilik normal gibi dedi, 10 gun sonra çatı muayenesi var bakalım
Sen neden hala 2 doktora gidiyorsun, nerede yapacağına karar vermedin mi?

ya benim 8 aylık bir ilaçla tedavi bir ovulasyon takibim oldu memorialde. Ve o doktorum sayesinde hamiş oldum. O nedenle ondan kopmak istemiyorum herşeymi biliyor. Onun dedikleri benim için çok onemli. dogum yapmasam da ona takibimi yaptırmak istiyorum. Bi de sezeryancı birazcık o hastane. o yuzden bi de cok pahalı sigortamın indirimi oldugu halde normale 7500 dediler. ondan biraz da gerek yok yani. medicalparka gidiyorum hem daha uygun hem de normal şansımı zorlamış olacagım. Bu gidişle zor ama

Canım benim durumumda seninkiyle aynı senin yine 3300 müş. benim 3600 ve doğum tarihi senden sonra yani
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum artık cnm napiyim 2 hafta sonraki kontrole kadar doğum başlamazsa doktorum gün veririm artık dedi bende doğum başlasın kendiliğinden istiyorum ama kanala gitmedikten sonrada sonuç yine aynı olur herhalde

doubleanne allah yardımcın olsun, iyi geçer inşallah bizi unutma yaz gelişmeleri. Sağlıkla kucağına al bebişleri :)

Canım hakkımızda hayırlısı olsun benim bebeğin kafa 41. Haftada görünüyor kanalı parçalama ihtimali yüksek olduğu için biz sezeryana daha yakınız. En kısa zamanda sagliklica kavusalim bebeklerimize :)

Ya kızlar normal dogum yapanlar neler yaşamış evde yolda. Hastanede neler yapıyolar. Bilgı verın bu tecrubesız arkadaşınıza.

Aynen cnm benimde 41 haftalık görünüyor doktor daha zamanımız var o zamana kadar da gelişecek bu yüzden kanala oturacağını düşünmüyorum sezeryan olur 2 hafta sonra oturmamış olursa gün veririm dedi

Hatta ben sordum su mu topluyor diye. Yok kafa yapısı düzgün sadece 1 cm daha büyük kafası o kadar dedi. Anormal hiç birşey yok dedi. Neyse sagliklica dogsunlar da sezeryan olsun :) Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin canım :)

Hayırlı olsun canım, Allah bağışlasın çok sevindim
meht_up , Senin de hayırlı olsun yavrun bol sağlık dilerim ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…