- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
Şimdilik normal gibi dedi, 10 gun sonra çatı muayenesi var bakalım
Sen neden hala 2 doktora gidiyorsun, nerede yapacağına karar vermedin mi?
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum artık cnm napiyim 2 hafta sonraki kontrole kadar doğum başlamazsa doktorum gün veririm artık dedi bende doğum başlasın kendiliğinden istiyorum ama kanala gitmedikten sonrada sonuç yine aynı olur herhaldeCanım benim durumumda seninkiyle aynı senin yine 3300 müş. benim 3600 ve doğum tarihi senden sonra yani
Canım hakkımızda hayırlısı olsun benim bebeğin kafa 41. Haftada görünüyor kanalı parçalama ihtimali yüksek olduğu için biz sezeryana daha yakınız. En kısa zamanda sagliklica kavusalim bebeklerimize :)Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum artık cnm napiyim 2 hafta sonraki kontrole kadar doğum başlamazsa doktorum gün veririm artık dedi bende doğum başlasın kendiliğinden istiyorum ama kanala gitmedikten sonrada sonuç yine aynı olur herhalde
Eki Görüntüle 1302528 bizde geldik :))minik kızımlaa 18 kg aldıkk
Aynen cnm benimde 41 haftalık görünüyor doktor daha zamanımız var o zamana kadar da gelişecek bu yüzden kanala oturacağını düşünmüyorum sezeryan olur 2 hafta sonra oturmamış olursa gün veririm dediCanım hakkımızda hayırlısı olsun benim bebeğin kafa 41. Haftada görünüyor kanalı parçalama ihtimali yüksek olduğu için biz sezeryana daha yakınız. En kısa zamanda sagliklica kavusalim bebeklerimize :)
Hatta ben sordum su mu topluyor diye. Yok kafa yapısı düzgün sadece 1 cm daha büyük kafası o kadar dedi. Anormal hiç birşey yok dedi. Neyse sagliklica dogsunlar da sezeryan olsun :) Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin canım :)Aynen cnm benimde 41 haftalık görünüyor doktor daha zamanımız var o zamana kadar da gelişecek bu yüzden kanala oturacağını düşünmüyorum sezeryan olur 2 hafta sonra oturmamış olursa gün veririm dedi
doubleanne canim Allah yardimcin olsun. Saglikla meleklerini kucagina al insallah. Haberlerini bekliyoruz..
neverthemummy kuzum sen dr.a nereye gidiyosun? Ayni mevkideyiz ya merak ettim..
evet canım, sağolasın
Canım 34+2 idim o zamanaa kaç haftalıksın
Günümüz aynı ama benm karnım 7 aylık gibi
Sezeryan tarihini ne zaman verdi kaç haftalikken alacakEvet canım o yüzden sezeryan tarihi verdi zaten :)
Günaydın ben de sizdenim, pazar ben de bitiriyor kapatmaliyim valizihayddi bakalımmm benimde hedefim pazar günü hazırlamış olmakkk
teyzoşlar dün bebişimi aldım kucağıma Rabb'ime sonsuz şükürler olsun ELHAMDÜLİLLAH..maşallahlarınızı eksik etmeyin... . hepinize iyi dilekleriniz için tek tek çok teşekkür ederim... bana ayetel kursi okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun....
anca yazabiliyorum hala hastanedeyim kendimi pek toparlayamadım daha...
şimdilik bu kadar yazabiliyorum inşallah daha iyi olursam bilgilendircem sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?