Çılgınsın bebek prenses, nasıl yurucen köprüye kadar, çişin gelse napcan: )ay kahkaha attım iş yerinde yaaa Allah napmasın seni .. ay keşke tanışsak görüşsek şuan online olan canlar.. ben istanbuldakileri köprüye bekliorum pazar lami cimi yokk .. gelin hepinizzzzz
Maşallah canım çok güzeller, su bavulu bitireyim de Ben de kocama hediye aldirma işine bakayımKurbislerim ve doğum hediyelerim kizlar. Yanliz kurbislerin kurdela rengini begenmedim.onlari pudra pembe kurdelayla degistircem
Canım nasıl heyecanlısındır şimdi sen, Rabbim hayırlı,sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bibişlerini. Allah'ım bizede nasip eylesin inşallah. Dualarım seninle...sağol canım amin, haberdar ederim inşallah :)
Anladım canım, Allah gönlüne göre versinya benim 8 aylık bir ilaçla tedavi bir ovulasyon takibim oldu memorialde. Ve o doktorum sayesinde hamiş oldum. O nedenle ondan kopmak istemiyorum herşeymi biliyor. Onun dedikleri benim için çok onemli. dogum yapmasam da ona takibimi yaptırmak istiyorum. Bi de sezeryancı birazcık o hastane. o yuzden bi de cok pahalı sigortamın indirimi oldugu halde normale 7500 dediler. ondan biraz da gerek yok yani. medicalparka gidiyorum hem daha uygun hem de normal şansımı zorlamış olacagım. Bu gidişle zor ama
bunlar da benden gelsin. Bazılarını koydum seçemiyorumm..raziyesilyayla B bicnv @bebekprenses kgokce ve diğerleriii... moral olsun maksatt...
Eki Görüntüle 1302744 Eki Görüntüle 1302745
Canim Allah yardimcin olsun. Inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alırsınkızlar şimdi odaya alcaklar beni, hazır olunca doğum getçekleşicek inşallah
Ben okudum canım, toplam 3 tane, biri anneye ikisi minikleredoubleanne allah yardimcin olsun hadi ayetelkirsi de sana okuyalim hemen di mi arkadaslar
Canim ben de heyecanlandim simdi aklima geldin gireyim dedim.Bu mübarek Cuma günü Allah yardimcinn olsun,melekler sizie olsun.Dualarimizla yanindayiz.kızlar şimdi odaya alcaklar beni, hazır olunca doğum getçekleşicek inşallah
valla bacımmm geçen haftalardaki soğuk havalar da ben halıları yıkamaya verdim inann 11 gün sonra eve teslim ettiler...şimdi yeniden havalar yağışlanacakmış soğuyacakmışşş aman erkenden evr halılarını derim, gerçi hangi şehirdesin orasıda önemlidir ankarada durum böyleydi... ve sende hız kat işlemlerine ki zihnin rahat olsunİyi akşamlar kızlar. Doğuma sayılı günlerimiz kaldı.bana doktor 4 aralıkta doğum dedi ama hiç birşey hazır değil. Giyisilerini aldım bebişin ama yukamadım hazırlamadım hala.kendime bir gecelik bir de sabahlık alacağım hala alamadım. Halıları yıkamaya vermem lazım haftaya vereyim diyorum. Perdeler yıkanacak camlar silinecek evin sıkı bir temizliğe ihtiyacı var. Yardım edenim yok sadece eşim yardım ediyor annem başka şehirde eşimin bekar kızkardeşleri de hayırsız, telefon bile etmezler.temizliğe birini çağırayım diyorum eşim mali olarak eksideyiz lütfen çağırma dedi. kendim de biraz iş yapınca nefes nefese kalıyorum. Bu haftadan itibaren işe gitmedim ama hiç bir iş yapmadım. Devamlı uyku halim var. Durmadan atıştırıyor ve uzanıyorum. Uzanırken de uyuya kalıyorum. Zihnim bu yüzden yorgun ama bedenim de bu yıl okula başlayan kızım yüzünden yorgun oluyor.onun ödevleri, sabah servise yetişmesi vs. Hepsi üzerimde.
hayırlı cumalar... izninde hayırlı olsun... bugünKizlar selam
Cepten geçmişi okuyamiyorum. Pc basina otursam kalkamam vaktim degerli son 10 gune girdik malum. Herkes iyidir insallah.@selviboylum dogum yapmis sukur iyilermis. Hayirli olsun.doguran varmi baska? Iyi mi herkes?
Ben dun dr gittim. Raporu aldim ise verdim.iznim.basladi. 24 kasima.gun verildi dogum.icin.nst girdim agri vs yok.bebek iyi sukur ama 3 haftada yarim kilo almis.kendime yarıyor bebege yaramıyor sanirim artik:) abi 4 dogunca bu da oyke olur bekliyirdum ama 3300 civari olacak sanirim arda paşa. hayirlisi.. herkese hayirli cumalar olsun kolay gelsin..
evet evet bugün sabah 8 de hastanede olucaktı gereken ön işlemelrden sonra zannımca şimdi almışlardır bile sezeryanaGokce dogum bugun mu dubbleannenin. Insallah saglikla gelir minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?