2014 Aralık Anneleri

Kurbislerim ve doğum hediyelerim kizlar. Yanliz kurbislerin kurdela rengini begenmedim.onlari pudra pembe kurdelayla degistircem
Maşallah canım çok güzeller, su bavulu bitireyim de Ben de kocama hediye aldirma işine bakayım
kgokce senin de paylaştığın fotolara bayıldım, güle güle kullansın yavrun hepsini

Anladım canım, Allah gönlüne göre versin
Arkadaşlarım Mehtap hanımdan çok memnun, ben de kendi doktorumu sevmeseydim değiştirmeyi düşünürdüm ama maceraya gerek yok dedim
Bakarsın yakın olur günlerimiz

Evvet kızlar
Geçmişi okudum cevaplarimi yazdım
Kalkıp kahvaltı edip ise gitme zamanı
Son 2 isgunum inşallah
Ptsi son

raziyesilyayla sana yazamadim, maşallah yaptiklarina bayıldım hepsi çok güzel, bi hastaneye ugramissiniz geçen Eslem korkutmus
Bol sağlık dilerim sana da
Hazırlıklarını bitirde dinlen artık, gerçi sen bulursun yapacak birşeyler
_swift_ inşallah iyisindir, izne çıktın kosturmaktan giremiyorsundur
Kolay gelsin telaslar
kimyager25 sancıların varmış, Allah kolaylik versin

günaydın herkeseee..dün ki diyeti mi yine bozdummm içimde tutmak bilemediğim bir yeme duygusu var.. hattaa özellikle tatlıya ve hamurişine karşı.. nerde o eski gökçee nerde bu... acaba içimizdeki bu bebekten bu durum.. çünkü ben hamur işi hiç sevmezdim.. gitti geldi babasına çekti bu veled diyorum artık...

doubleanne bacımm şimdidden rabbim yardımcın olsun sağlıcakla kavuş bıdıklarınaaa.. 1 de değil 2 nasıl bir duygudur acabaa:) ALLAHIM hayırlı ömürler versinnn

Kizlar selam
Cepten geçmişi okuyamiyorum. Pc basina otursam kalkamam vaktim degerli son 10 gune girdik malum. Herkes iyidir insallah.@selviboylum dogum yapmis sukur iyilermis. Hayirli olsun.doguran varmi baska? Iyi mi herkes?
Ben dun dr gittim. Raporu aldim ise verdim.iznim.basladi. 24 kasima.gun verildi dogum.icin.nst girdim agri vs yok.bebek iyi sukur ama 3 haftada yarim kilo almis.kendime yarıyor bebege yaramıyor sanirim artik:) abi 4 dogunca bu da oyke olur bekliyirdum ama 3300 civari olacak sanirim arda paşa. hayirlisi.. herkese hayirli cumalar olsun kolay gelsin..

valla bacımmm geçen haftalardaki soğuk havalar da ben halıları yıkamaya verdim inann 11 gün sonra eve teslim ettiler...şimdi yeniden havalar yağışlanacakmış soğuyacakmışşş aman erkenden evr halılarını derim, gerçi hangi şehirdesin orasıda önemlidir ankarada durum böyleydi... ve sende hız kat işlemlerine ki zihnin rahat olsun
diyene bak diyecek burdaki annişler .. daha bir çantamı bile hazır edemedim ama sen hazırla ne olur ne olmaz

hayırlı cumalar... izninde hayırlı olsun... bugün doubleanne doğurucak şimdi hastanede bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…